Argentina – Egypt 5:0 (kon.) | Ázerbájdžán – Portugalsko 2:3 (kon.)
konec
Ázerbájdžán
2:3 (1:2)
Portugalsko
Pondělí 26.09.2016, 01:00 • Coliseo el Pueblo, Cali (COL) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    39:40
    Další velkou možnost měl Fabio Poletto, který prudkou ránou mířil pod břevno, Bébé ale vytáhl fantastický zákrok a nataženou rukou ve výskoku míč vyrazil vysoko nad!
     
    39:23
    Isa Atayev to krásně zkusil přízemní střelou z levého křídla, propálit Bébého ale mezi nohama nedokázal!
     
    38:17
    Ricardinho před několika sekundami předvedl po centru z levé strany na vzdálenější pravé tyči nádherné a pohotové nůžky, které málem ustřihly Ázerbájdžánu veškeré naděje, nakonec ale skončily vedle bližšího pravého horního rohu brány na boční síti!
     
    37:11
    Bébému se splašila kladiva a po chycení míče se okamžitě rozeběhl k bráně Ázerbájdžánu! Portugalský gólman svou akci zakončil střelou z levého křídla, jeho pokus byl ale zablokován.
     
    36:26
    Ázerbájdžán mohl vyrovnat krásnou přízemní střelou z úhlu, následný pokus od pravé postranní čáry ale skončil na boční síti.
     
    35:06
    Ázerbájdžán nebyl daleko od vyrovnání, když po centru z levé strany na vzdálenější pravé tyči jeden z jeho hráčů na míč hlavou těsně nedosáhl!
    34:27 EDUARDO - 2:3
     
    34:27
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    EDUARDO (2) skóruje během powerplay a vrací Ázerbájdžán zpět do hry! Eduardo přízemní střelou z téměř nulového úhlu propálil mezi nohama klečícího Bébého a zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Thiago Bolinha (1).
     
    33:37
    Ricardinho se pokusil z vlastní poloviny hřiště trefit prázdnou bránu, jeho střela se ale od spojnice břevna a levé tyče odrazila do zámezí!
     
    31:40
    Ázerbájdžán to zkusil při powerplay a Portugalsko mohlo rozhodnout, jeho střela přes celé hřiště ale skončila vedle levé tyče.
     
    30:55
    André dnes hraje skvělý zápas, který mohl okořenit gólem! André se dobře snažil obstřelit vybíhajícího brankáře Kurdova a jeho následný přízemní pokus zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    30:27
    Eduardo napřáhl na levé straně hřiště k další nebezpečně diagonální střele, jenže Bébé byl opět připraven a pěstí levé ruky míč vyrazil vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    28:50
    Eduardo mohl rychle korigovat skóre, Bébé ovšem dokázal jeho štiplavou přízemní střelu směřující ke vzdálenější levé tyči konečky prstů vytěsnit na rohový kop!
    27:42 RICARDINHO - 1:3
     
    27:42
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    RICARDINHO (12) skvěle clonil před bránou a táhlou střelu v podání Joãoa Matose patou usměrnil ve vzduchu do levého horního rohu brány. Ricardinho vstřelil svůj dvanáctý gól na šampionátu a výrazně přiblížil svůj tým k postupu. Asistence: João Matos (4).
     
    27:22
    Vitaliy Borisov se pokusil vypálit z dálky a jeho nepříjemná střela mířila přesně do levého horního rohu brány, jenže Bébé vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu konečky prstů vyrazil na roh!
     
    23:26
    Ázerbájdžán se připomněl vzápětí na pravé straně hřiště střelou z ostrého úhlu, Bébé ji ale vyrazil!
     
    23:14
    Djo to vzal krásně na sebe a na pravé straně hřiště vypálil přes stínícího protihráče bodlem, jeho pokus byl ale nepřesný a skončil těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    22:17
    Žlutou kartu dostává Djo (Portugalsko).
     
    20:58
    Žlutou kartu dostává Eduardo (Ázerbájdžán).
     
    18:48
    Ázerbájdžán mohl rychle odpovědět, jenže jeho následná přízemní střela skončila těsně vedle levé tyče a rohový kop vzápětí žádné nebezpečí nepřinesl.
    17:48 João MATOS - 1:2
     
    17:48
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Bruno Coelho skvělou střelou do levého horního rohu vystrašil Kurdova a vzápětí po rozehrání rohového kopu našel hlavu JOÃOA MATOSE (1), který zamířil přesně k pravé tyči a vstřelil svůj první gól na šampionátu. Asistence: Bruno Coelho (5).
     
    15:51
    Thiago Bolinha mohl po dalším fantastickém protiútoku a následné koloběžce otočit vývoj utkání na stranu Ázerbájdžánu, jenže vybíhající Bébé jeho prudkou přízemní střelu na hranici pokutového území vyrazil!
     
    13:21
    Bébé rychle vyhodil míč a jeden z hráčů Ázerbájdžánu se nepříjemně srazil s vlastním brankářem Kurdovem, který míč nehledě na něj správně vyboxoval do bezpečí!
    12:01 Thiago BOLINHA - 1:1
     
    12:01
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Ázerbájdžán po zisku míče v blízkosti vlastní brány vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku a po rozebrání portugalské obrany na šroubky s nádhernou kombinací na jeden dotek z blízkosti doklepl míč do prázdné brány THIAGO BOLINHA (8).
     
    11:24
    Ázerbájdžán pěkně rozehrál standardní situaci a střela jednoho z jeho hráčů vzápětí z pravého křídla málem zamířila do pravého horního rohu brány, nakonec ale rozvlnila pouze boční síť!
     
    10:01
    Fabio Poletto si na pravém křídle naběhl na kolmou přihrávku svého spoluhráče a z úhlu napřáhl k velmi nebezpečné přízemní střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, brankář Bébé ji ale dokázal pravou nohou vykopnout mimo!
     
    09:48
    A znovu André! Obránce Portugalska se málem řítil sám na bránu, brankář Kurdov ale proti němu ve skluzu zasáhl tak, že se míč od Andrého odrazil nad.
     
    09:18
    André mohl navýšit jednobrankové vedení Portugalska, jeho prudká přízemní střela ale skončila pouze na boční síti!
    07:27 DJO - 0:1
     
    07:27
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    DJO (2) si na levé straně hřiště zpracoval zády k bráně kolmou přihrávku Andrého a poté z ostrého úhlu propálil vybíhajícího Kurdova. Portugalsko se ujímá vedení a zatím jde na portugalské straně vše podle plánu. Asistence: André (1).
     
    04:51
    Fabio Poletto selhal v obrovské šanci, když se na pravé straně hřiště dostal po zablokování střely k dorážce, jenže vybíhajícího Bébého přízemní ránou propálit nedokázal!
     
    03:16
    Ázerbájdžán vyrazil do útoku po levém křídle a vyslal na bránu Portugalska velmi nebezpečnou přízemní střelu, která mířila po zemi k přední tyči, jenže Bébé do ní skvěle vložil svou pravou nohu a míč vykopl do bezpečí!
     
    02:21
    Na opačné straně odpověděli rychle Portugalci! Fábio byl zřejmě tím hráčem, který z levé strany hřiště pálil diagonální střelou ke vzdálenější pravé tyči, jenže Kurdov vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    02:06
    Ramiz Chovradov mohl po necelých třech minutách poslat Ázerbájdžán do vedení, jenže po nádherné kombinaci na jeden dotek pálil z pravého křídla pouze do brankáře Bébého!

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Thiago Bolinha, 35. Eduardo (Thiago Bolinha) – 8. Djo (André), 18. João Matos (Bruno Coelho), 28. Ricardinho (João Matos)

    Karty:   21. Eduardo (AZE) – 23. Djo (POR)


    Ázerbájdžán: Kurdov (Zamanov) – Gallo, Thiago Bolinha, Eduardo, Poletto – Farzaliyev (C), Baghirov, Atayev, Chovdarov, Borisov. Trenér: Miltinho (BRA).
    Portugalsko: Bébé (Vitor Hugo, Cristiano) – João Matos, Bruno Coelho, Cardinal, Ricardinho (C) – André, Fábio, Djo, Tiago Brito, Miguel, Ré. Trenér: Jorge Braz (POR).

    Rozhodčí: Sergio Cabrera (CUB). Druhý rozhodčí: Jose Katemo (ARG). Třetí rozhodčí: Khalid Hnich (MAR). Časoměřič: Khamis Hassan Alshamsi (UAE)

    Diváci: 2974
    bahis siteleri