Buffalo – Toronto 1:8 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:0 (kon.) | Carolina – Tampa 1:2 (po pr.)
Detroit – Boston 1:2 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 5:1 (kon.)
Calgary – Vancouver 2:1 (kon.) | Colorado – Los Angeles 3:1 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.)
Ottawa – Montreal 2:3 (po pr.)
po prodl.
Ottawa Senators
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Montreal Canadiens
Sobota 01.10.2016, 21:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Phillip DANAULT - 2:3
     
    60:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí opět chybovali ve středním pásmu, bylo z toho přečíslení dvou na jednoho, které Byron vyřešil přihrávkou na PHILLIPA DANAULTA, jenž s trochou štěstí propasíroval puk za Hammondova záda. Asistence: Paul Byron
    59:24 Brian FLYNN - 2:2
     
    59:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    V poslední minutě je vyrovnáno! Byron se skvěle rozjel ve středním pásmu, po přejezdu modré čáry dostal puk od Danaulta a následně předložil gólovku BRIANU FLYNNOVI, jenž zakončil mimo dosah přesunujícího se Hammonda. Tohle domácí vůbec nezvládli! Asistence: Paul Byron, Phillip Danault
     
    58:37
    Al Montoya spěchá na střídačku a Montreal to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    55:10
    Nepříjemnost pro domácí celek. Za nedovolené bránění je totiž dvěma trestnými minutami odměněn Kyle Turris (OTT).
     
    53:41
    Ryan to udělal výborně, když si položil soupeře a z následné akce se ke střele dostal Cody Ceci! Montoya zasáhl, avšak puk se mu vykutálel z výstroje a zamířil jen o pár centimetrů vedle tyče.
     
    41:32
    Jeden z hostů se dostal do velmi dobré střelecké pozice. Z bezprostřední blízkosti brankoviště ale trestuhodně minul!
     
    39:15
    Danault se snažil uvolnit u zadního mantinelu, ale Thomas Chabot (OTT) si ho přidržel a je potrestán dvěma minutami na lavici hanby.
     
    35:50
    Další šance Paula Byrona. Aktivní forvard hostů se na levé straně dobře rozjel a svižnou ranou zaměstnal Hammonda. Ten zasáhl ramenem.
     
    32:06
    Je tady první přesilová hra pro Montreal. Na trestnou lavici totiž vinou nedovoleného bránění usedne Fredrik Claesson (OTT).
     
    30:59
    Ottawa měla velkou šanci! Dzingel si výborně zajel za obranu Canadiens, ale střelou z mezikruží trefil jen tyč Montoyovy svatyně!
    26:44 Kyle TURRIS - 2:1
     
    26:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A domácí otáčejí nepříznivý vývoj utkání! Mike Hoffman dostal puk mezi kruhy přesunul hru k Philu Varonemu, jehož zakončení Montoya pouze vyrazil před KYLEA TURRISE. Ten už měl jednoduchou práci! Asistence: Phil Varone, Mike Hoffman
     
    25:39
    Dobrá šance Montrealu! Byron na pravé straně útočného pásma našel volného Juulsena, jenž si sjel ke kruhu, ale střelou na vzdálenější tyč minul!
     
    23:56
    Zničehonic se hosté dostali do přečíslení dvou na jednoho. Ščerbak musel celou akci řešit sám, neboť Audette byl dobře pokryt, a na pozorného Hammonda si nepřišel.
    21:17 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    21:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Krásná souhra domácích přináší vyrovnání! Derick Brassard posunul puk k bráně, kde stále Ryan a ten dokonale načasovanou přihrávkou našel volného MIKEA HOFFMANA, jenž zakončil do horní části brány! Asistence: Bobby Ryan, Derick Brassard
     
    20:00
    Máme tady vyloučení na obou stranách. Za šarvátku s Bobbym Farnhamem (MTL) dostává dvě trestné minuty Ryan Dzingel (OTT). Jeho montrealský sok však dostává o dvě trestné minuty více.
     
    12:43
    Podruhé v utkání jde na lavici hanb jeden z hostů. Brett Lernout (MTL) v rohu kluziště krosčekem naložil soupeři a dostává dvě trestné minuty.
     
    06:07
    Přesilová hra ve prospěch Sens! Dvě trestné minuty za sekání dostává hostující Philip Samuelsson (MTL).
    00:37 Paul BYRON - 0:1
     
    00:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Ottawa si u mantinelu nevedla dobře, ke kotouči se dostal Torrey Mitchell, jenž okamžitě přihrával před bránu. Tam byl obsazený PAUL BYRON, avšak i přes blízkost soupeře dokázal útočník Montrealu prostřelit Hammonda v bráně Sens. Asistence: Torrey Mitchelll
     
    00:09
    Obrovská šance Ottawy hned v úvodu zápasu! Nahozený kotouč se odrazil od mantinelu přímo před Pageaua, ale ten tváří v tvář proti Montoyovi neuspěl.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Hoffman (Ryan, Brassard), 27. Turris (Varone, Hoffman) – 1. Byron (Mitchell), 60. Flynn (Byron, Danault), 61. Danault (Byron)


    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Phaneuf, Ceci, Bartkowski, Kostka, Claesson, Karlsson, Chabot – Turris, Ryan, Pyatt, Brassard, Kelly, Neil, Puempel, Dzingel, Pageau, Hoffman, Varone
    Montreal Canadiens: Montoya (Fucale) – Lernout, Samuelsson, Juulsen, Alexandrov, Parisi, Johnston – Mitchell, Matteau, Danault, De La Rose, Flynn, McCarron, Ščerbak, Byron, Farnham, Audette, Hudon, Grégoire

    Rozhodčí: Pollock, Hebert – Shewchyk, Driscoll

    Diváci: 17 147
    bahis siteleri