Kometa Brno – Slavia 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 06.10.2016, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní snižují na rozdíl dvou branek. Jen pár vteřin poté, co se stav hráčů ustálil na pěti se prosazuje po přihrávce zpoza branky JAN ŠERGL. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    53:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak i hosté se střelecky prosazují. Při vyrovnaném počtu bruslařů se střelou pod horní tyč prosazuje JAN KERN. Asistence: David Šteiner.
     
    39:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že domácí budou držet puk až do přestávky. Marek Škvrně však ještě těsně před druhou sirénou zvyšuje na 4:0. Asistence: Andreas Jajcay.
     
    26:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    MAREK ŠKVRNĚ se rozjel k samostatnému nájezdu a forhendovým blafákem nedal Veckovi šanci.
     
    10:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    A další zásah do hostující branky. Sešívaní se ještě ani neoklepali po úvodní brance a už inkasovali podruhé. TOMÁŠ MLYNÁŘ nedal Šofrovi šanci a zvyšuje na 2:0. Asistence: Petr Slabý, Radim Ferda.
     
    09:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají účet utkání. Krásná kombinace a zakončení do prázdné branky. Kratochvíl předložil úplně volnému LUBOŠI HORKÉMU který bekhendem poslal puk za bezmocného Šofra. Asistence: Petr Kratochvíl, Robert Havlát.

    Dominik Vaněk

    Branky a nahrávky: 10. Horký (Kratochvíl, Havlát), 11. Mlynář (Slabý, Ferda), 27. Škvrně, 40. Škvrně (Jajcay) – 54. Kern (Šteiner), 56. Šergl (Kolouch)


    HC Kometa Brno: Dostál, (Krček) – Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Jeřábek, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Mlynář, Hroudný, Kratochvíl, Ferda, Jajcay
    HC Slavia Praha: Šofr, (Vecka) – Krásný, Chládek, Duda, Novák, Chvála – Matějka, Fiala, Netolický, Kern, Šteiner, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil, Mareček, Kohút, Furch

    Rozhodčí: Král – Musil, Komínek
    bahis siteleri