Ázerbájdžán – Norsko 1:0 (kon.) | Arménie – Rumunsko 0:5 (kon.) | Černá Hora – Kazachstán 5:0 (kon.)
Anglie – Malta 2:0 (kon.) | Německo – Česko 3:0 (kon.) | Sev. Irsko – San Marino 4:0 (kon.)
Polsko – Dánsko 3:2 (kon.) | Skotsko – Litva 1:1 (kon.) | Slovinsko – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Polsko
3:2 (2:0)
Dánsko
Sobota 08.10.2016, 20:45 • Stadion Narodowy, Varšava • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Jakub Błaszczykowski, přichází Sławomir Peszko.
     
    82
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Jannik Vestergaard, přichází Thomas Delaney.
     
    75
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Viktor Fischer, přichází Pione Sisto.
     
    74
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Kamil Grosicki, přichází Maciej Rybus.
    69. Yussuf POULSEN (DEN) - 3:2
     
    69
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Peter Ankersen na pravé straně hřiště zamotal hlavu jednomu z obránců Polska a poté nádherným centrem našel uprostřed šestnáctky YUSSUFA POULSENA, který předskočil svého protihráče a střelou na dlouhou nohu pravačkou zamířil po zemi k pravé tyči. Dánsko snižuje na 2:3 a prohrává ve Varšavě pouze o gól! Asistence: Peter Ankersen.
     
    65
    Na opačné straně hřiště pálil zpoza šestnáctky Pierre-Emile Højbjerg, jehož střela nebyla vůbec špatná a zamířila těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    62
    Žlutou kartu dostává Christian Eriksen (Dánsko).
    60. Střídající Yussuf Poulsen výrazně oživil dánskou ofenzivu.
     
    60
    Spolupráce mezi Peterem Ankersenem a Yussufem Poulsenem opět zafungovala dokonale a polská brána se otřásala v základech! Ankersen našel na pravé straně šestnáctky nádherou kolmou přihrávkou Poulsena, který se z ostrého úhlu snažil zamířit k přední tyči, Łukasz Fabiański ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    58
    Peter Ankersen se ocitl v blízkosti brankové čáry na pravém křídle ocitl ze střeleckého úhlu a nádherným zpětným centrem našel na přední tyči nabíhajícího Yussufa Poulsena, který předvedl úžasný pohotový volej a jeho následný pokus zamířil těsně vedle pravého horního rohu brány!
    53. Thiago Cionek ve středu hřiště povalil na zem protihráče.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Thiago Cionek (Polsko).
    49. Kamil GLIK (DEN) - 3:1
     
    49
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Simon Kjær z pravého křídla nádherně odcentroval a na vzdálenější levé tyči vracel míč před bránu Yussuf Poulsen, po jehož hlavičce si KAMIL GLIK nešťastně usměrnil míč hlavou přesně do levého horního rohu vlastní brány. Nešťastný moment pro Polsko, to má však stále dvoubrankový náskok. Asistence: Yussuf Poulsen.
    47. Robert LEWANDOWSKI (POL) - 3:0
     
    47
    Polsko právě vstřelilo branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI na pravém křídle pláchl dvěma pronásledovatelům a nádherou přízemní střelou z pravé strany šestnáctky, která se od přední tyče odrazila do brány, kompletuje hattrick!
     
    46
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Nicolai Jørgensen, přichází Yussuf Poulsen.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Kasper Schmeichel (Dánsko).
    Robert LEWANDOWSKI (POL) - 2:0
     
    36
    Polsko právě vstřelilo branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI se při rozeběhnutí zastavil a poté z penalty pravačkou zamířil přesně k pravé tyči. Kasper Schmeichel si vybral opačnou stranu a Polsko vede 2:0!
     
    35
    Arkadiusz Milik byl faulován před pár okamžiky v pokutovém území Jannikem Vestergaardem a Polsko bude zahrávat deset minut před koncem prvního poločasu penaltu!
     
    32
    Robert Lewandowski přiťukl míč v blízkosti pravé tyče vsedě svému spoluhráčovi, jenže předtím evidentně zahrál rukou a gól Polska nebyl uznán! Správné rozhodnutí.
    20. Robert LEWANDOWSKI (POL) - 1:0
     
    20
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Dánové sílící tlak domácího Polska nepřečkali a ROBERT LEVANDOWSKI po krásném přízemním centru Kamila Grosickiho z levého křídla zamířil na přední tyči z blízkosti přesně do levého horního rohu brány. Ve Varšavě propuká obrovská radost! Asistence: Kamil Grosicki.
     
    19
    Piotr Zieliński nádherně odcentroval z křídla a uprostřed šestnáctky našel Kamila Grosickiho, který se přízemní střelou snažil zamířit k pravé tyči, Kasper Schmeichel byl u ní ale včas!
     
    10
    Arkadiusz Milik po krásném centru Kamila Grosickiho z levého křídla hlavičkoval na vzdálenější tyči z blízkosti a úhlu do pravého horního rohu brány, Kasper Schmeichel ale předvedl fantastický zákrok a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
    4. Viktor Fischer po pravé straně pěkně pronikl do šestnáctky.
     
    4
    Viktor Fischer dostal na pravém křídle krásnou kolmou přihrávku do běhu od Petera Ankersena a pronikl do pokutového území, jeho následná střela z úhlu ale zamířila daleko vedle vzdálenější levé tyče.

    Tomáš Reiner

    Branky: 20. Lewandowski (Grosicki), 36. Lewandowski (pen.), 47. Lewandowski – 49. Glik (Y. Poulsen) (vla.), 69. Y. Poulsen (P. Ankersen)

    Karty:   53. Cionek (POL) – 36. Schmeichel (DEN), 62. Eriksen (DEN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:10.
    Polsko: Fabiański – Piszczek, Glik, Cionek, Jędrzejczyk – Błaszczykowski (89. Peszko), Krychowiak, Piotr Zieliński, Grosicki (74. Rybus) – Lewandowski (C), Milik.
    Náhradníci: Szczęsny, Boruc – Pazdan, Lewczuk, Jodłowiec, Linetty, Rybus, Teodorczyk, Peszko, Salamon, Kapustka, Wilczek.

    Dánsko: Schmeichel – Kjær (C), Christensen, Vestergaard (82. Delaney) – P. Ankersen, Kvist, Højbjerg, Durmisi – Fischer (75. Sisto), Eriksen, N. Jørgensen (46. Y. Poulsen).
    Náhradníci: Lössl, Rønnow – Delaney, Nielsen, M. Jørgensen, Thomsen, Sisto, Stryger Larsen, Wass, Schøne, Y. Poulsen, Cornelius.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi. Asistenti: Alessandro Costanzo, Filippo Meli. Čtvrtý rozhodčí: Davide Massa (všichni ITA)
    bahis siteleri