Pardubice – Frýdek-Místek 0:0 (kon.) | Třinec – Sokolov 2:1 (kon.) | Prostějov – Ústí n. L. 0:1 (kon.)
Táborsko – Ostrava 2:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (0:1)
FK Baník Sokolov
Sobota 08.10.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost, přeji dobrou chuť k obědu a příjemný zbytek sobotního dne. (12:17:58)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    V dalším kole se Třinec představí na hřišti okresního rivala ve Frýdku-Místku, a to v sobotu 15. října v 15:30. Sokolov ve stejný den přivítá od 10:15 Sigmu Olomouc.
     
    Utkání je u konce, Třinec podruhé v sezoně zvítězil a Sokolov podruhé prohrál. Domácím se ve druhém poločase podařilo otočit nepříznivý stav. Na Ižvoltův centr si nejdříve naběhl Reintam a hlavou poslal míč k pravé tyči. O jedenáct minut později rozehrával Ižvolt přímý kop z hranice šestnáctky a zakroutil míč na přední tyčku. Opařený Sokolov nedokázal v závěru zápasu s výsledkem už nic udělat. Třinečtí v poslední minutě rozehrávali nepřímý volný kop z bezprostřední blízkosti, ale třetí gól už nepřidali.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Belaň si neporadil s těžkou malou domů od Vondráčka a chytil balon do ruk. Třinečtí tak budou v samém závěru rozehrávat nepřímý kop z bezprostřední blízkosti branky!
     
    90+1
    Avdić byl faulován a zůstává ležet na trávníku. Rozhodčí Ulrich nastavil nad rámec druhého poločasu dvě minuty.
     
    90
    Dedič byl zachycen v postavení mimo hru. Sokolov marně dobývá třinecké pokutové území a příliš mnoho času už mu nezbývá.
     
    89
    Třinecký trenér Neček střídá naposledy v zápase. Minutu před koncem základního času stahuje ze hry Mateje Ižvolta a nahrazuje ho Martinem Motyčkou.
     
    88
    Machek na polovině fauloval Dediče a Třinečtí rozehrávali standardní situaci. Machek si po pasu od Ižvolta poradil s Dedičem tentokrát čistě.
     
    87
    Jouklův nízký centr odhlavičkoval Vondráček jen k Ižvoltovi, který na půlce o balon přišel. Nicméně akce Sokolova skončila pouze v zámezí.
     
    86
    Slezané drží hru co nejdále od Palečka na útočné polovině. Reintam s vhazováním vůbec nespěchá, do konce základní hrací doby chybí čtyři minuty.
     
    85
    Provodovi se nepodařilo prostrčit míč mezi nohama bránícího domácího hráče na Medvěděva. Třinec si později vynutil faul na polovině hřiště.
     
    84
    Hošek si naběhl na oblouček od Michala Stříže, ale neustál zpracování míče a upadl. Sokolov útočí po levém křídle.
     
    83
    Čelůstka zvládl hlavičkový souboj na polovině hřiště a Micha Stříž přidal dlouhý odkop. Slezané si teď za žádnou cenu nekomplikují situaci.
     
    82
    Třinečtí střídají podruhé v zápase. Jiří Janoščín odchází ze hřiště volným krokem, poslední minuty stráví na trávníku Petr Hošek.
     
    81
    Reintam zůstal po souboji s Kodrem ležet na trávníku a vyžádal si ošetření přímo na hřišti. V tuto chvíli je odváděn za postranní čáru.
     
    80
    Provod se protáhl po pravé straně a odcentroval na zadní tyč. Reintam si tam poradil s nabíhajícím Kodrem a pro míč si došel Paleček.
     
    79
    Reintam odkopl míč daleko na útočnou polovinu a Sokolov musí znovu zakládat útočnou akci. Přihrávku Medvěděva odkopl do zámezí Avdić.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 57. Reintam, 68. Ižvolt – 32. Hloch (vla.)

    Karty:   12. Krišto (TRI), 66. Avdić (TRI), 77. Dedič (TRI) – 52. Machek (SOK), 67. Vondráček (SOK)


    FK Třinec: Paleček (C) – Michal Stříž, Reintam, Avdić, Hloch, Janoščín (82. Hošek) – Ižvolt (89. Motyčka), Krišto (50. Čelůstka), Malcharek – Joukl, Dedič.
    Trenér: Jiří Neček.

    Náhradníci: Adamuška – Málek, Hošek, Janošík, Čelůstka, Bedecs, Motyčka.

    FK Baník Sokolov: Belaň – Machek, Ševčík, Vondráček (C), Kodr – Mejdr (75. Strada), Sadílek (63. Vrtělka), Glaser, Dvořák II. – Přeučil (63. Medvěděv), Provod. Trenér: Jiří Dreiseitl.
    Náhradníci: Dvořák I. – Průcha, Vrtělka, Kosak, Medvěděv, Strada, Čihák.

    Rozhodčí: Tomáš Ulrich – Jaroslav Kubr, Michal Myška

    Diváci: 278 (14 % celkové kapacity)
    bahis siteleri