Anglie – Bosna 5:0 (kon.) | Kypr – Nizozemsko 1:4 (kon.) | Kazachstán – Norsko 0:3 (kon.)
Turecko – Slovensko 1:1 (kon.) | Srbsko – Slovinsko 3:1 (kon.) | Arménie – Wales 1:3 (kon.)
Bulharsko – Rumunsko 2:0 (kon.) | Litva – Itálie 0:0 (kon.) | Malta – Moldavsko 3:2 (kon.)
Dánsko – Lucembursko 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Německo 1:4 (kon.)
Lichtenštejnsko – Portugalsko 1:7 (kon.) | Belgie – Lotyšsko 0:1 (kon.) | S. Makedonie – Skotsko 2:0 (kon.)
Island – Ukrajina 2:4 (kon.) | Sev. Irsko – Francie 0:3 (kon.)
konec
Island
2:4 (1:0)
Ukrajina
Úterý 11.10.2016, 18:45 • Laugardalsvöollur, Reykjavík • Kvalifikace ME U21 • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A ještě jedna trefa hostů! Borjačuk ke dvěma gólům přidává i přihrávku na OLEXANDRA ZUBKOVA, který dává čtvrtou branku Ukrajinců a definitivně tak ukončuje dnešní přestřelku!
     
    90+3
    A Besedin po nespočtu ofsajdů se teď opravdu dostává mimo hru, a to už nevratně. Červená karta hned z fleku!
     
    90+3
    Z aktivních islandských hráčů potrestán faulující Elías Ómarsson i Thrándarsson, který se pak dostal do konfliktu s Besedinem.
     
    90+3
    A už to líta! Elías Ómarsson fauloval Besedina, viděl žlutou kartu, ale následně se hráči do sebe pustili a už nestačí dánský sudí mávat kartičkama, dokonce vidíme i červenou kartu!
     
    90+1
    Rohový kop domácích sice znovu stačil na vypracování si gólové pozice, ale Finnbogason minul.
     
    90
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Jenže veškeré naděje berou rychle za své a hlavně je tedy Islanďanům bere fantasticky hrající ANDREJ BORJAČUK. Hosté se dostali do rychlého kontru, Treťjakov nepřemýšlel, poslal přihrávku na svého spoluhráče a ten druhou trefou v zápase sráží mladé Islanďany do hluboké deprese! Místo touhy po vítězném gólu přichází tvrdý kontraúder!
     
    88
    Island právě vstřelil branku!
    Tak bacha! Island pomýšlí na obrat! Finnbogason se dostal do akce, přišla přihrávka na ELÍASE MÁRA ÓMARSSONA a domácí útočník zakončil přesně! Je vyrovnáno a domácí ještě mohou živit šanci na vítězství ve skupině!
     
    83
    Poprvé v utkání si Rúnarsson připisuje úspěšný zákrok! Pálil Borjačuk, ale tentokrát byl islandský brankář ve vzájemném měření sil úspěšnější.
     
    82
    I Ukrajina již vypotřebovala všechna střídání, místo Kabajev vběhl do hry Maxim Treťjakov.
     
    81
    Domácí tým naposledy střídá, hřiště opouští jediný domácí úspěšný střelec Grétarsson, který při rohových kopech činil hostům velké problémy, nahrazuje jej Óttar Magnús Karlsson.
     
    78
    A domácí tým využívá přerušení k rychlému střídání, odchází poměrně neviditelný Aegisson, nahrazuje jej Albert Guðmundsson.
     
    77
    A i třetí žlutý kartonek v utkání je tasen pro ukrajinského hráče, tentokrát se provinil Borjačuk a Tykgaard ani na chvíli nezaváhal.
     
    75
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A tohle už vypadá s domácími nadějemi opravdu hodně, ale hodně špatně! Byť tedy víme, že Island umí v závěru otáčet výsledek 1:2 na 3:2, ale jestli toho dosáhne i tento trápící se výběr? Zubkov našel ARTEMA BESEDINA, který prostřelil Rúnassona! Ten tedy v zápase nechytil zatím ani jeden střelecký pokus! Ukrajina vede v Reykjavíku 2:1 a naděje ostrovního celku na účast v Polsku na ME do 21 let se sakra tenčí.
     
    74
    A autor první branky Grétarsson se znovu dostal do zakončení, tentokrát byl Pidkivka pozorný!
     
    70
    První změna v kádru na domácí straně, okolnosti si ji žádají. Odchází Jónsson, novou tváří na hřišti je Árni Vilhjálmsson.
     
    60
    Islanďané samozřejmě navýšili tempo a Elías Már Ómarsson vyslal na Pidkivkovu bránu štiplavý pokus, který však ukrajinský gólman vytěsnil na roh.
     
    59
    A druhá žlutá karta zápasu, znovu pro ukrajinskou stranu. Taras Kacharaba fauloval Thrándarsona.
     
    57
    Připomínám, že do Polska na finálový turnaj postoupí jen vítězové skupin, v tuto chvíli v pomyslné "live" tabulce tedy z této skupiny překvapivě Makedonci!
     
    56
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A hostující kouč měl v poločase zlatou ruku! Střídající ANDREJ BORJAČUK totiž srovnává stav utkání, což znamená pro islandskou jednadvacítku obrovské komplikace v posledním zápase kvalifikace na ME do 21 let!
     
    46
    Hosté o poločasu oživili sestavu dvěma novými hráči, na trávník tak vbíhají Olexandr Zubkov, který nahradil Mysyka, a Andrej Borjačuk, který zaujme v sestavě pozici Guculjaka.
     
    44
    A Ukrajinci se již dočkali i branky, když se k zakončení dostal Artem Besedin, ale všechna ukrajinská radost marná, útočník hostů stál v ofsajdu a stav se tak nemění!
     
    34
    Ale opět po souvislejší kombinaci hostů hrozí Island a Pidkivka se musel hodně natahovat, aby vytlačil Finnbogasonovu ránu aspoň na roh!
     
    29
    A další statistika se naklání na stranu Ukrajinců, byť z tohoto nemají asi moc radost. JURIJ VAKULKO obdržel žlurou kartu za faul na Elíasa Mára Ómarssona.
     
    22
    Island právě vstřelil branku!
    A Islanďané dělají výrazný krok k vítězství ve skupině! Po rohovém kopu se k míči dostal Orri Ómarsson, který ještě dostal míč k DANÍELI LEÓ GRÉTARSSONOVI a pro zadáka domácích nebyl již problém skórovat a poslat svůj tým do vedení!
     
    15
    Po čtvrt hodině zápasu je na světě první střelecký pokus mířící mezi tyče! Finnbogasonovu střelu ale Pidkivka chytá a stav se tedy nemění.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 22. Grétarsson, 88. E. Ómarsson – 56. Borjačuk, 75. Besedin, 90. Borjačuk, 90+4. Zubkov

    Karty:   90+3. É. M. Ómarsson (ISL), 90+3. Thrándarsson (ISL) – 29. Vakulko (UKR), 59. Kacharaba (UKR), 77. Borjačuk (UKR)   90+3. Besedin (UKR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 10:11.
    Island: Rúnarsson – Grétarsson (81. Karlsson), O. Omarsson, Hermannsson (C), Arnarson – Bödvarsson, Aegisson (78. A. Guðmundsson) – Thrándarson, Jónsson (70. Vilhjálmsson) – E. Omarsson, K. F. Finnbogason.
    Náhradníci: Schram – Olafsson, Karlsson, H. V. Guðmundsson, Þórðarson, Vilhjálmsson, A. Guðmundsson.

    Ukrajina: Pidkivka (C) – Matvijenko, Kacharaba, Lukjančuk, Dančenko – Vakulko, Charatin – Kabajev (82. Treťjakov), Mysyk (46. Zubkov), Guculjak (46. Borjačuk) – Besedin.
    Náhradníci: Bezruk – Svatok, Orichovskij, Zubkov, Borjačuk, Treťjakov, Dovbyk.

    Rozhodčí: Tykgaard – Rix, Hummbelgaard (vše Dánsko)
    bahis siteleri