Chelsea – Leicester 3:0 (kon.) | Bournemouth – Hull City 6:1 (kon.) | Arsenal – Swansea 3:2 (kon.)
Manchester City – Everton 1:1 (kon.) | Stoke – Sunderland 2:0 (kon.) | West Brom – Tottenham 1:1 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 0:1 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
6:1 (3:1)
Hull City AFC
Sobota 15.10.2016, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Dan GOSLING - 6:1
     
    88
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu debakl! Domácí dnes hrají svůj nejlepší zápas v Premier League, o tom není možné debatovat. DAN GOSLING se zmocnil míče za pokutovým územím po parádním průniku Charlieho Danielse a nádhernou ranou překonal Davida Marshalla. Je to 6:1!
    83. Callum WILSON - 5:1
     
    83
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    A je z toho pátý gól v síti Davida Marshalla, Bournemouth dnes koncertuje! Po rozehrávce nakrátko měl míč v držení Joshua King, který jej parádně odcentroval na vzdálenější tyč. Tam zůstal nepokrytý CALLUM WILSON, který hlavičkou navýšil již na 5:1!
    65. Junior STANISLAS - 4:1
     
    65
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla ukázková akce Cherries! Adam Smith předvedl nádhernou narážečku s Joshuou Kingem a přihrál míč přímo do prostor, kde stál JUNIOR STANISLAS. Ten nádherným zakončením nedal Davidu Marshallovi šanci a je to 4:1! Stanislas se tak podílel i na čtvrtém gólu svého celku, dnes hraje skutečně výborné utkání.
    45. Junior STANISLAS - 3:1
     
    45
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    JUNIOR STANISLAS dnes hraje parádní zápas a hýří sebevědomím. I proto zahrával tento pokutový kop a parádní ranou doprostřed pod břevno navyšuje na 3:1! Stanislas tak k asistenci přidává i gól, a to je nutné ještě poznamenat, že na první trefě Bournemouthu má také velký podíl.
    41. Steve COOK - 2:1
     
    41
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Domácí se podruhé v dnešním utkání ujímají vedení! STEVE COOK napravil své zaváhání u inkasované branky Cherries a oslavuje svůj 200. zápas v dresu Bournemouthu gólem, když parádně hlavičkoval po centru Juniora Stanislase z přímého kopu. 2:1 pro svěřence trenéra Howea!
    34. Ryan MASON - 1:1
     
    34
    Hull City právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Zničehonic se Hull dočkal branky a začínáme znovu od začátku. Špatné rozehrávky se dopustil Steve Cook, k míči se pak dostal Jake Livermore, který přihrál do středu hřiště na RYANA MASONA. Jeho ránu z dálky ještě tečoval velký smolař tohoto momentu Cook, Boruc tak neměl nárok zakročit. 1:1!
    5. Charlie DANIELS - 1:0
     
    5
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    A je z toho úvodní gól! Exekuce přímého kopu se ujal Junior Stanislas, jeho rána ale orazítkovala tyčku Marshallovy brány. Balon se však naštěstí pro Bournemouth odrazil přímo před CHARLIEHO DANIELSE, který jej bez větších problémů dokopl do odkryté části branky. Cherries vedou 1:0!

    Michal Belšán

    Branky: 5. Daniels, 41. S. Cook (Stanislas), 45. Stanislas (pen.), 65. Stanislas (A. Smith), 83. C. Wilson (J. King), 88. Gosling (Daniels) – 34. R. Mason (Livermore)

    Karty:   19. Clucas (HLL), 44. Snodgrass (HLL), 59. Robertson (HLL)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:14.
    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Stanislas, Surman, Arter, Wilshere (79. Gosling), Ibe (62. J. King) – C. Wilson (86. Afobe).
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, J. King, Fraser, Mings.

    Hull City AFC: Marshall – Elmohamady, Maguire, Davies (C), Robertson (63. Diomandé) – R. Mason (78. Meyler), Livermore, Clucas – Snodgrass, W. Keane, Maloney (55. Huddlestone).
    Náhradníci: Jakupović – Meyler, Huddlestone, A. Hernández, Weir, Diomandé, Henriksen.

    Rozhodčí: Mason – McDonough, Halliday.

    Diváci: 11 029
    bahis siteleri