Litoměřicko – Králův Dvůr 2:0 (kon.) | Chrudim – Vyšehrad 6:1 (kon.) | Vltavín – Benešov 4:1 (kon.)
Domažlice – Táborsko akademie 7:0 (kon.) | Dobrovice – Štěchovice 3:2 (kon.) | Tachov – Olympia Radotín 3:1 (kon.)
Jirny – Hořovicko 3:0 (kon.)
konec
FK Litoměřicko
2:0 (1:0)
FK Králův Dvůr
Sobota 15.10.2016, 10:15Česká fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Hezký den, dnes se zaměříme na utkání České fotbalové ligy mezi Litoměřickem a Královým Dvorem. Zápas začíná v 10:15 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář!
     
    FK Litoměřicko
    Domácí fotbalisté jsou po jedenácti odehraných kolech ČFL letošní sezony na sedmé pozici v tabulce soutěže, když získali osmnáct bodů. Naposledy prohráli v Hořovicku po penaltách. Přitom nechybělo málo a hosté šli do vedení, jelikož v desáté minutě skóroval Procházka, ale deset minut před vypršením normální hrací doby vyrovnal Zitka.

    V posledních dvou domácích zápasech dokázalo Litoměřicko pokaždé vyhrát 1:0. Nejprve to odnesly ambiciózní Domažlice, posléze Olympia Hradec Králové

    Litoměřicko bude dnes plnit roli favorita podle sázkových kanceláří. V poháru dokázalo letos vyřadit například Baník Ostrava, celek, který v tomto roce sestoupil z nejvyšší české soutěže.
     
    FK Králův Dvůr
    Hosté jsou na tom o něco lépe než jejich soupeř. Zatím jsou totiž druzí o bod za vedoucími Jirnami. V posledních třech zápasech navíc pokaždé vyhráli. Naposledy poznali příchuť prohry téměř před měsícem, a sice v duelu před domácími diváky proti Olympii Hradec Králové, za které hraje momentálně i bývalý hráč Slavie a Jablonce Karel Piták.

    V dresu druhého celku ČFL se může objevit i třetí nejlepší střelec letošního ročníku třetí nejvyšší české fotbalové soutěže Martin Šlapák. Fotbalista, který dříve oblékal dres Příbrami.

    Králův Dvůr se může pyšnit velice dobrou defenzivou, jelikož z posledních čtyř střetnutí hned třikrát neinkasoval. Povede se mu to i dnes?

    Tento celek dokázal v týdnu vyřadit z MOL Cupu Jablonec ve třetím kole. Po devadesáti minutách nebylo rozhodnuto o postupujícím, když se prosadili Kubista a Hella. Finalista loňského ročníku MOL Cupu posléze prohrál penaltový rozstřel poměrem 3:5.
     
    Rozhodčí
    Na to aby duel desátého kola fotbalové ČFL byl hraný podle pravidel, tak o to se bude starat trojice rozhodčích ve složení Milan Makovička (hlavní sudí), Miroslav Novotný a Štěpán Kouba (pomezní arbitři). Delegátem zápasu bude Robert Hamouz!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Litoměřicko: Pechatý – Suchý, Procházka Jaroslav, Šimkovský – Faust, Grunert, Hanuš, Procházka Milan, Křeček (C) – Kocourek, Kabele
    Náhradníci: Šimeček, Veselý, Kolmistr, Větrovec, Holub, Barnat, Měsíček

    FK Králův Dvůr: Krček – Petr (C), Šilhavý, Hell, Zelenka – Kraus, Soldát, Balšánek, Ježdík – Šlapák, Hájek
    Náhradníci: Vybíral, Mocyk, Dochtor, Procházka Milan, Bouchánek, Vávra

    Rozhodčí: Milan Makovička – Miroslav Novotný, Štěpán Kouba.
     
    Obě mužstva přichází na hrací plochu. Domácí nastoupí ve žlutomodrých dresech, hosté v červeném oblečení.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání odstartovalo nepřesným nákopem na nabíhajícího fotbalistu hostů. Výkop měli na starosti hráči v červených dresech.
     
    1
    Hned v první minutě jsme viděli rohový kop, který šel na přední tyč. Posléze míč ve vápně hostů propadl. Brankář Krček nemusel zasahovat.
     
    2
    Daniel Zelenka bude vhazovat z hranice poloviny hřiště. Co předvede hostující celek v útoku?
     
    2
    Po autovém vhazování Jiřího Ježdíka přišel nepřesný pas zpátky, to znamená, že vhazovat bude tentokráte domácí mužstvo.
     
    3
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je tady branka! Teď byli hosté hodně nedůslední v obranné činnosti, ONDŘEJ KOCOUREK ukázal celkem dobré rychlostní předpoklady, navedl si míč na levou nohu a střelou po zemi na vzdálenější tyči branky, ve které nyní stojí Jiří Krček posílá domácí fotbalisty do vedení!
    3. KOCOUREK - 1:0
     
    5
    Teď ale nechybělo málo a mohlo být srovnáno, v jasné šanci, klidně tomu říkejme tutovka, se po přesném centru z pravé strany zjevil útočník Adam Hájek, ale brankář Pechatý skvěle zasáhl, ačkoliv šel míč do jeho protipohybu k pravé tyči.
     
    6
    Po přihrávce Filipa Suchého trefil Jiří Ježdík bránicího fotbalistu. Následovat bude vůbec první rohový kop Kralova Dvora v dnešním zápase.
     
    6
    Jenže hostující fotbalisté si nedali pozor na ofsajdovou past, zpětná přihrávka na exekutora rohu znamenala také to poslední, co se před brankou Pechatého stalo.
     
    7
    Domácí kapitán Lukáš Kreček byl autorem nepřesného přímého kopu ze středového kruhu. Svou vzdušnou přihrávkou v podstatě odevzdal míč Královu Dvoru.
     
    8
    Lukáš Kreček dirigoval hru domácích, po jeho přihrávce na pravou stranu, kde stál Jakub Šimkovský přišel centr na přední tyč. Následovat bude rohový kop Litoměřicka!
     
    9
    Ten rohový kop byl rozehraný nakrátko, střelec první branky zápasu Ondřej Kocourek si chtěl vyměnit míč s exekutorem rohu, ale to se mu vůbec nepovedlo.
     
    9
    Akci hostů ale přerušuje útočný faul. Milan Makovička musel písknout do píšťálky. Jenže akce domácích netrvala vůbec dlouho. Vhazovat bude Králův Dvůr.
     
    10
    Jenže o míč vzápětí přišli. Vhazoval Jakub Šimovský, svoji aktivitou našel Ondřeje Kocourka. Litoměřicko je agilní v úvodu a bude rozehrávat rohový kop!
     
    11
    Další z řady centrů na přední tyč hostující obrana bez potíží odvrátila, a sice hlavičkujícím fotbalistou!
     
    12
    Jeden z hostů nyní dlouho ležel na zemi, ale vypadá to, že po zásahu do obličeje bude moci pokračovat v dnešním zápase proti Litoměřicku!
     
    13
    Od Jakuba Šimkovského začne akce domácích fotbalistů. Hráčů, kteří jsou o něco aktivnější v dosavadním průběhu zápasu.
     
    14
    Marek Faust dostává jako první v tomto zápase žlutou kartu po zbytečném faulu za polovinou hřiště!
     
    14
    Jeden z domácích hráčů ukázal dobrou rychlost, ale posléze mu nezbývalo nic jiného, než vrátit míč svému obránci, respektive stoperovi Litoměřicka!
     
    15
    Kapitán domácích Lukáš Křeček si seběhl pro míč po autovém vhazování z levé strany. Jeden z hráčů Litoměřicka si tuto situaci opět zopakuje.
     
    16
    Hráč Litoměřicka pouštěl velice šikovně míč na Lukáše Krečka, ale domácí se nedostali ke střele, byli vyhnáni až k brankáři Petru Pechatému.
     
    17
    Faul těsně za polovinou hrací plochy znamená přímý kop pro domácí fotbalisty.
     
    18
    Po sérii soubojů o míč, kdy hlavní roli hrál Lukáš Křeček, ztratil míč střelec první branky zápasu Ondřej Kocourek! Hosté se dostali k rychlému protiútoku, ale domácí obrana výborně zasáhla.
     
    19
    Petr Pechatý má dostatek času na výkop od své vlastní branky. Brankář Litoměřicka viditelně nikam nepospíchá.
     
    19
    Po autovém vhazování z hranice středu hřiště se domácí hráč prezentoval nepřesným nákopem za obranu hostů. Milan Makovička ukazuje, že míč si může vzít Jiří Krček.
     
    20
    Mírnou převahu mají domácí fotbalisté, určitě více drží míč, ale vlastně od branky Ondřeje Kocourka ze třetí minuty se nedostali k většímu ohrožení svatyně Jiřího Krčeka.
     
    22
    Tohle bylo zajímavé, Marek Hanuš se dostal k odraženému míči, navedl si míč na levou nohu, svojí střelu chtěl umístit vedle levé tyče branky hostí, ale brankář Krček výborně zasáhl.
     
    23
    Lukáš Křeček teď zatopil hostům pod kotlem, velice dobrá šance z dobré pozice, jenže domácí kapitán trefil pouze branícího hráče, přitom už byl ve vápně Králova Dvora!
     
    25
    Centr směřující za obranu domácích, si bez problémů pohlídal Petr Pechatý. Posléze po přihrávce z pravé strany byl ve velké šanci domácí fotbalista, ale míč si nezpracoval vůbec ideálně.
     
    26
    Poté co domácí čtyřka se snažila založit akci Litoměřicka, přišlo zbrklé odevzdání míče při snaze o nákop.
     
    27
    Ano. Hostující fotbalista unikající po pravé straně hřiště byl celkem rychlý, ale to by si nesměl pomoci útočným faulem v souboji s obráncem domácích. Akce červených tak končí.
     
    28
    Daniel Zelenka si vyměnil míč s Jiřím Ježdíkem. Následovat bude rohový kop z levé strany pro hostující fotbalisty!
     
    29
    Jiří Ježdík centroval nadvakrát do vápna soupeře po rohovém kopu rozehraném nakrátko. Podruhé si málem domácí fotbalista dal vlastní branku.
     
    30
    Na další rohový kop hostů si vyšel z branky Petr Pechatý a míč chytil do své náruče.
     
    30
    Jenže akce domácích fotbalistů trvala pouze v řádu vteřin, chcete – li sekund. Přerušil ji totiž útočný faul.
     
    31
    To samé už nemůžeme říct o protiakci hostů, protože vše se stěhuje před Petra Pechatého. Přijde totiž rohový kop Králova Dvora!
     
    31
    Těch rohových kopů červených je poslední dobou hodně, většinu z nich rozehrává Kralův Dvůr nakrátko. Centr na bližší tyč přežila domácí obrana bez větších problémů!
     
    32
    Filip Suchý nezpracoval míč podle svých představ, následoval centr Martina Šlapáka, který měl přistát na penaltě, ale zase nemusel Petr Pechatý zasahovat. Střelecká aktivita hostů je de facto nulová.
     
    34
    Jakub Šimovský vhazoval ze středu hřiště, ale právě tento fotbalista Litoměřicka si posléze pomohl faulem a rozehrávat tak bude hostující tým.
     
    34
    Velká nepřesnost jednoho z hostů při snaze přihrát nabíhajícímu hráči po levé straně. Vhazovat bude mužstvo Litoměřicka!
     
    35
    Tak kolikátý rohový kop pro hostující fotbalisty za necelých pětatřicet minut hry?
     
    36
    A zase centr na přední tyč. Domácí se hnali za druhou brankou v zápase, ale situaci jeden na dva ze svého pohledu vyřešil na výbornou bek Daniel Zelenka.
     
    37
    Tohle nebylo vůbec špatné. Po centru z levé strany hlavičkoval osamocený hráč Litoměřicka a pořádně protáhl brankáře Krčeka. Je tady rohový kop pro domácí hráče.
     
    37
    První centr špatný, ten druhý ještě horší...Domácí kapitán Lukáš Křeček by mohl vyprávět o tom, co se mu přihodilo před pár vteřinami.
     
    38
    Milan Makovička velice důrazně domlouvá jednomu z hostů. Domácí fanoušci se dožadovali žluté karty, ale ta zůstala skrytá v kapse hlavního rozhodčího.
     
    39
    Klidně mohlo být srovnáno. Jakub Balšánek měl moře prostoru, a tak přihrál na pravou stranu, centr propadl až k Petru Pechatému, ale to neměl vůbec snadné.
     
    40
    Po rohovém kopu z pravé strany si míč ve vápně domácích našel Martin Kraus, ale trefil pouze hráče Litoměřicka. V tuto chvíli už drží míč obranná trojka domácích fotbalistů.
     
    41
    Po několika soubojích ve středovém kruhu se domácí fotbalista provinil proti fotbalovým zákonům.
     
    42
    Centr Daniela Zelenky směřující na zadní tyč spadl do náručí Petra Pechatého.
     
    42
    Do konce prvního poločasu už nezbývá mnoho. Petr Pechatý se rozmýšlí, jak začne akci Litoměřicka, které stále vede 1:0 díky brance Ondřeje Kocourka ze třetí minuty.
     
    43
    Z akce Králova Dvora nic nebude. Petr Pechatý si bez problémů pohlídá míč a má hodně času na to, aby začal akci domácího mužstva.
     
    45
    Snaha o to, aby domácí hráči odcentrovali z levé strany, ta tam rozhodně byla, ale byla také marná. Hostující obrana nedopustila centr do ohně před Jiřím Krčkem.
     
    45
    Jiří Kabele si narazil míč se spoluhráčem, ale posléze byl jeho pokus z hranice vápna domácích sražen na kopačky hráčů v červeném.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    A tím také první poločas skončil. Skóre otevřel dobře umístěnou střelou Ondřej Kocourek již ve třetí minutě. Do poloviny první pětačtyřicetiminutovky měli domácí hru pod kontrolou, posléze se hra vyrovnala. Králův Dvůr ale zatím střádá, co se týče střelecké aktivity. Nezbývá než vás pozvat na druhý poločas, který začne zhruba v 11:21!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující trenér se rozhodl pro dvě změny. Od druhého poločasu do hry již nezasáhne dvojice Ježdík – Šlapák. Nahradí je Vybíral a Milan Procházka.
     
    47
    Po akci Litoměřicka po levé straně, následuje de facto odevzdání míče na kopačky domácích.
     
    48
    Jenže to samé nyní ukázali i domácí fotbalisté. Vhazovat bude celek Králova Dvora.
     
    48
    Úvodní sekundy druhé půle jsou plné nepřesností. O to, aby se to změnilo, se bude snažit svým výkopem od vlastní branky brankář Litoměřicka Petr Pechatý.
     
    49
    Po špatné rozehrávce domácího pravého beka následuje zbrklost hostujícího fotbalisty.
     
    50
    Hlavní díky aktivnímu presinku Litoměřicka přichází Kralův Dvůr o míč. Domácí hráči budou vhazovat. Přijde centr do ohně?
     
    50
    Tak ta série nepřesnost v úvodu druhého poločasu pokračuje. Změní to autové vhazování hostujících fotbalistů?
     
    51
    Akce domácích byla rychlá, šla přes levou stranu, ale Ondřej Kocourek nezaznamenal vůbec povedený střelecký pokus.
     
    52
    Hostující fotbalisté odevzdali míč soupeřům. Jenže ani oni si míče neužili zrovna dlouho. Co ukáže Kralův Dvůr po autovém vhazování?
     
    53
    Po autovém vhazování Milana Procházka, které směřovalo na pravou stranu hřiště, nemusel být Petr Pechatý vytížený. Nezapsal si žádný zákrok.
     
    55
    Domácí se postupnými kroky dostávají k brance hostů. Po centru na přední tyč, ale mohl být Jiří Krček v naprostém klidu, vše podstatné za něj obstarala obrana!
     
    55
    Rohový kop z levé strany mohl klidně přistát až v síti, jenže Jiří Krček byl výrazně proti a míč vyboxoval.
     
    56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jenže rohový kop neznamenal konec nebezpečí pro hostující fotbalisty, posléze prošel velice snadno obranou hostí JIŘÍ KABELE! Nepřidal na razanci, nýbrž dobře umístil svoji střelu na vzdálenější tyč! 2:0.
    56. KABELE - 2:0
     
    57
    Petr Pechatý rozehrává od vlastní branky. Tenhle gól výrazně uklidní domácí fotbalisty, ale rozhodnuto ještě rozhodně není.
     
    58
    Jakub Grunert si prohlédl žlutou kartu po faulu za polovinou hrací plochy, respektive na útočné polovině domácích.
     
    59
    Ofsajd. Z této akce hostujících fotbalistů už nic více nebude. Brankář Petr Pechatý rozehraje akci domácího mužstva. Mužstva, které je zatím velice efektivní. Asi mělo více brankových příležitostí.
     
    60
    Hodinu hry uzavřel centr z levé strany, který přistál na hlavě hostujícího fotbalisty a posléze také ve středu branky domácích, kde byl připravený Petr Pechatý!
     
    61
    Lukáš Křeček fauloval soupeře za polovinou hrací plochy. Následovat bude volný přímý kop hostujících hráčů.
     
    62
    Nemůžu si pomoct, ale dnes je to hodně slabé v útočné fázi, co se týče předvedené hry Králova Dvora. Tam je největší problém hostujícího celku.
     
    63
    Ondřej Kocourek to měl v souboji s obráncem hostů velice složité a o míč přišel.
     
    63
    Velmi rušno bylo před Petrem Pechatým po centru z pravé strany, míč přistál na penaltě, ale hostující fotbalista z dobré pozice se nakonec nedostal ke střele.
     
    65
    Myslím, že autor druhé branky zápasu Jiří Kabele zůstává ležet na zemi, ale hra pokračuje dál. Viděli jsme centr z levé strany, který skončil na kopačkách obránce Litoměřicka!
     
    66
    Centr na bližší tyč v podání kapitána hostí Milana Petra a posléze nepřesný pokus hráče střílejícího ve vápně Litoměřicka!
     
    67
    Jenže Králův Dvůr je dnes velice špatný v ofenzivě, za necelých sedmašedesát minut hry si nevypracoval žádnou větší šanci.
     
    68
    Hostující trenér Jiří Sabou sahá ke střídání. Ze hřiště stahuje kapitána Petra a nahrazuje jej Bohánkem!
     
    69
    Největší rozdíl mezi oběma celky je v ofenzivě, domácí jsou jistější v zakončení, více si věří, a tak vedou po brankách Kocourka a Kabeleho 2:0.
     
    70
    Ani tempo hry není nikterak zázračné. Zejména ve druhém poločase je to velice špatné, co se týče úrovně zápasu.
     
    71
    Přihrávka z kategorie nepřesných, jejímž autorem je jeden z domácích fotbalistů v době, kdy už Litoměřicko bylo ve vápně Králova Dvora má za následek, že Jiří Krček bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    72
    Ale akce hostujícího mužstva měla jepičí život. Petr Pechatý drží míč na svých kopačkách a začne akci Litoměřicka!
     
    72
    Špatná komunikace hráčů Litoměřicka zhruba třicet metrů od branky Králova Dvora znamená, že hostující celek může ohrozit branku Petra Pechatého.
     
    73
    Jiří Kabele se snažil o aktivní napadání rozehrávky hostů, ale míč nezískal.
     
    74
    Tomáš Bohánek procházel obranou domácích, odstavil si soupeře a svojí aktivitou vybojoval rohový kop pro hostující fotbalisty.
     
    75
    Po standardní situaci ale směřuje míč vedle branky, kterou ve druhém poločase hájí Petr Pechatý.
     
    75
    Po výkopu brankáře Litoměřicka následoval faul domácího fotbalisty v hlavičkovém souboji!
     
    76
    Hostující mužstvo tento zápas ještě nevzdává. Do hry zasáhne Mocyk, který nahradí Hájka.
     
    77
    Po dobré šanci domácích, kdy hráč Litoměřicka hlavičkoval a brankář Krček musel zasahovat následoval rohový kop Marka Hanuše na přední tyč, třetí branku zápasu ale nepřinesl.
     
    78
    Není to 3:0 a ještě není hotovo. Po výborné přihrávce Jaroslava Procházky z levé strany, nedokázal hráč Litoměřicka zakončit přesně.
    78. Skvělá šance domácích
     
    79
    Pro hostující fotbalisty utíká čas velice rychle. Domácí hráč byl faulovaný na polovině hřiště a určitě nebudou fotbalisté Litoměřicka spěchat s rozehrávkou!
     
    80
    Na poslední chvíli alespoň na chvíli přerušil obránce domácích dobrou akci hostů. Kralův Dvůr ale zůstává u míče.
     
    81
    Marek Vybíral dostává žlutou kartu. Tento hráč dnes přišel na hřiště se začátkem druhého poločasu.
     
    82
    Dohráno má Ondřej Kocourek, střelec úvodní branky ze třetí minuty, kdy se prosadil střelou na vzdálenější tyč branky Jiřího Krčka, nahradí jej Antonín Holub.
     
    83
    Poté co hlavičkoval jeden z hostujících fotbalistů, mohlo být na hřišti Litoměřicka zaděláno na drama. Domácím hráčům ale pomohlo břevno branky Petra Pechatého.
    83. Velká šance hostů
     
    85
    Ale na druhé straně jsme mohli vidět také málem třetí branku domácích, která by asi rozhodla o vítězi zápasu. Po centru z pravé strany, ale hlavičkoval hráč Litoměřicka pouze do míst, kde byl připravený Jiří Krček.
     
    86
    Domácí nepospíchali s rozehrávkou po faulu na hráče Litoměřicka, pevně kontrovali hru, a výsledkem byla ztráta balonu Jiřím Kabelem!
     
    87
    Hostům už začíná téct do bot, z levé strany bude vhazovat fotbalista Litoměřicka!
     
    88
    V útoku se domácí prezentovali velice dobře, Jiří Krček ve složité situaci odkopl míč do autu.
     
    88
    Střídání hostů má za cíl pošetřit čas. Odchází Faust a přichází místo něj Šimeček.
     
    90
    Domácí fotbalisté se na začátku poslední minuty hry normální hrací doby nikam neženou. Pouze šetří čas a nepouští soupeře jen tak k míči.
     
    90
    Domácí Jiří Kabele má dohráno! Autor druhé branky zápasu přenechá místo na poslední sekundy normální hrací doby Petru Barnatovi.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Hotovo! Litoměřicko poráží Králův Dvůr v utkání České fotbalové ligy 2:0 po brankách Ondřeje Kocourka a Jiřího Kabeleho. V zápase rozhodlo to, že se hosté prezentovali velmi špatně v útoku. Nedokázali (až na jedno nastřelené břevno) více ohrozit Petra Pechatého, který si tak připisuje čisté konto! Byl to duel celkem vyrovnaný, ale klíčové je, že jeho vítězem je domácí mužstvo.
     
    Z tohoto přenosu už je to vše! Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek dne! (12:13:42)

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Kocourek, 56. Kabele

    Karty:   14. Faust (LTM), 58. Grunert (LTM) – 81. Vybíral (KDV)


    FK Litoměřicko: Pechatý – Suchý, Procházka Jaroslav, Šimkovský – Faust (88. Šimeček), Grunert, Hanuš, Procházka Milan, Křeček (C) – Kocourek (83. Holub), Kabele (90. Barnat)
    Náhradníci: Šimeček, Veselý, Kolmistr, Větrovec, Holub, Barnat, Měsíček

    FK Králův Dvůr: Krček – Petr (C) (68. Bohánek), Šilhavý, Hell, Zelenka – Kraus, Soldát, Balšánek, Ježdík (46. Vybíral) – Šlapák (46. Procházka Milan), Hájek (76. Mocyk)
    Náhradníci: Vybíral, Mocyk, Dochtor, Procházka Milan, Bouchánek, Vávra

    Rozhodčí: Milan Makovička – Miroslav Novotný, Štěpán Kouba
    bahis siteleri