Ne – Královské Vinohrady 13:1 (kon.)
konec
Ne
13:1 (5:0, 3:1, 5:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 16.10.2016, 18:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 6. kolo
     
    57:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hráčky Herbadentu nemají dost a přidávají další gól. Košturiaková se tentokrát převtělila do role nahravačky a stála na zrodu gólové střely, kterou se prezentovala MARTINA ČAPKOVÁ. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    56:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Opět u toho byla dlouholetá opora české reprezentace Denisa Billá, která vyslala balónek na hůl LUCIE KOŠTURIAKOVÉ a ta rovněž zkompletovala svůj hattrick. Asistence Denisa Billá.
     
    49:54
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Denisa Billá zažívá velmi povedený zápas, ke třem gólům přidala i třetí asistenci, když připravila gólovou pozici pro LUCII PILÍKOVOU a ta upravila stav na 11:1. Asistence: Denisa Billá.
     
    43:55
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Kulatou desítku završila DENISA BILLÁ, která se navíc raduje ze svého hattricku! Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    41:34
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Potupná desítka už klepe na dveře. Devátý gól Jižního Města zaznamenala DOMINIKA STEINACHOVÁ, která si před šikovně zpracovala vysoký balónek a zblízka jej uklidila do branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    36:51
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! A skutečně se tak děje, Červová v sedmatřicáté minutě přichází o svou nulu. Kristýna Jarešova přihrávkou k ose hřiště vyzvala ke střele MICHAELU LINGOVOU, na jejíž pokus domácí brankářka nedosáhla. Asistence: Kristýna Jarešová.
     
    34:42
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Z následné protiakce naopak udeřilo na druhé straně. Po přiťuknutí od Machkové rozvlnila síť za zády Kutnarové LUCIE PILÍKOVÁ. Asistence: Eliška Machková.
     
    26:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování ve středovém kruhu se domácí hráčky znovu nastěhovaly před branku a opět překonaly Kutnarovou, která nezastavila ani zakončení DENISY BILLÉ. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    26:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Klidnější úvod do druhé třetiny výrazně narušila šestá trefa Jižního Města! Ke dvěma gólům nyní přidala asistenci Košturiaková, na jejíž přihrávku si sběhla DAGMAR SULÁ a v tváři tvář překonala Annu Kutnarovou. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    17:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je to už o pět gólů! Domácí hráčky rychlou souhrou parádně vyšachovaly obranu Královských Vinohrad a DOMINIKA STEINBACHOVÁ na konci akce opět zakončovala do odkryté části branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    14:49
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Uběhla pouze minuta a máme tu další míček v síti Sokola. Přihrávku od Martiny Čapkové tentokrát zužitkovala LUCIA KOŠTURIAKOVÁ, které stačilo doklepnout míček do odkryté branky. Asistence: Martina Čapková.
     
    13:46
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Teď už se Herbadent může radovat z navýšení náskoku na 3:0! Přihrávka Pilíkové nebyla ideální, DENISA BILLÁ přesto ze vzduchu výborně trefila míček a nedala Kutnarové šanci zasáhnout. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    04:48
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jižní Město nenechává nic náhodě a v páté minutě odskakuje do dvoubrankového vedení. Autorem druhého domácího gólu je ADÉLA POLÍVKOVÁ, jež převzala přihrávku do běhu od Sádkové a před Kutnarovou nezaváhala. Asistence: Barbora Sádková.
     
    03:30
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Z druhé šance už jdou domácí do očekávaného vedení! Po přihrávce od Čapkové se do míčku opřela LUCIA KOŠTURIAKOVÁ, která z téměř nulového úhlu překvapila Kutnarovou. Asistence: Martina Čapková.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Košturiáková (Čapková), 5. Polívková (Sádková), 14. Billá (L. Pilíková), 15. Košturiáková (Čapková), 18. Steinbachová (Billá), 27. Surá (Košturiáková), 27. Billá (L. Pilíková), 35. L. Pilíková (Machková), 42. Steinbachová (Billá), 44. Billá (Steinbachová), 50. L. Pilíková (Billá), 57. Košturiáková (Billá), 58. Čapková (Košturiáková) – 37. Lingová (Jarešová)


    Ne: Červová – Billá, Skořepová, Šulanová, Bobotová, Machková, Kleinová – L. Pilíková, Sádková, Procházková – Steinbachová, Surá, Kubišová – Košturiáková, Čapková, Zabavská – Polívková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: A. Kutnarová (Vyrobíková) – F. Kutnarová, Sladkovská, Čermáková, Lingová, Vejvodová – Tvrzníková, Honzová, Trunečková – Bursová, Bartošová, Zelníčková – Šádková, Jarešová, Vavřinová.

    Rozhodčí: Beranová, Šedová
    bahis siteleri