NY Rangers – San Jose 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 3:4 (po pr.) | Detroit – Ottawa 5:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 1:4 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:4 (2:2, 0:0, 1:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Úterý 18.10.2016, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:22 Gabriel LANDESKOG - 3:4
     
    60:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado vítězí! Do nahození Grigorenka vložil hůl Letang, ovšem puk jen přizvedl a GABRIEL LANDESKOG ho pohotově ze vzduchu uklidil za bezmocného Fleuryho. Asistence: Michail Grigorenko a Erik Johnson.
     
    57:28
    Tohle bylo blízko! Nick Bonino předkládal puk před prázdnou branku Patricu Hörnqvistovi, ovšem tomu na poslední chvíli zablokoval hůl bránící hráč!
     
    56:26
    Pozor! Rozhodčí se radili s centrálou v Torontu, zda se Fleury nedostal s pukem za brankovou čáru. Naštěstí pro domácí nikoliv.
     
    55:27
    Další rána Iana Cola byla mnohem přesnější! Pickarda zachránila tyčka!
     
    54:32
    Hosté vyrazili do přečíslení 2 na 1. Andreas Martinsen zakončoval sám a Fleury kotouč vytěsnil levou rukou!
    53:28 Gabriel LANDESKOG - 3:3
     
    53:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté to sehráli skvěle! Avs se podařilo rozebrat bránící čtveřici a po finální nahrávce Grigorenka pálil z pravého kruhu kapitán GABRIEL LANDESKOG, který se trefil parádně. Švédský útočník vymetl šibenici nad levým ramenem Fleuryho – 3:3. Asistence: Michail Grigorenko a Erik Johnson.
     
    53:10
    Šanci dává hostům Jevgenij Malkin, jenž ve středním pásmu zbytečně podrazil Erika Johnsona.
    49:12 Trevor DALEY - 3:2
     
    49:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a vedou 3:2! Od modré čáry střílel TREVOR DALEY, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Matt Cullen a Justin Schultz.
     
    48:34
    Přesilovka pro domácí. Za vysokou hůl obdržel dvouminutový trest Joe Colborne.
     
    47:07
    Rozhodčí Sutherland oznámil, že gól neplatí! Jevgenij Malkin totiž při průjezdu brankovištěm opravdu kontaktoval gólmana Pickarda, který si teď v brankovišti spokojeně zatleskal.
     
    47:07
    Domácí se radují ze třetího gólu, ovšem hostující kouč Bednar si bere challenge! Projíždějící Jevgenij Malkin totiž při průjezdu brankovištěm podtrhl brankáře Pickarda. Poté, co o chvíli později Malkin uklidil puk do odkryté branky, hostující gólman okamžitě vystartoval za rozhodčími a emotivními gesty reklamuje faul na svou osobu...
     
    45:43
    Obrovský tlak Avalanche! Hlavním hrdinou je Marc-Andre Fleury, který si během chvíle připsal několik důležitých zákroků. Tím posledním si vychutnal Nathana MacKinnona, jenž měl před sebou poloodkrytou branku! Gólman Pens se ale bleskově přesunul.
     
    44:54
    Obrovská šance hostí! Tyson Barrie byl téměř sám před Fleurym, ale zamířil do jeho vyrážečky.
     
    44:05
    Další vyloučení na domácí straně! Dvě minuty dostává Chris Kunitz, jenž trefil holí do obličeje Erika Johnsona.
     
    43:49
    Vyloučen je Phil Kessel za hákování. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:49
    Skvěle to udělal Nathan MacKinnon, který se natlačil před obránce a najížděl sám na Fleuryho. Jeho střela skončila na tyčce a dojíždějící Landeskog nedostal skákavý puk do odkryté klece!
     
    42:59
    Vyloučeným hráčem je Rene Bourque. Ten dostal trest za hákování.
     
    40:00
    Joe Colborne se řítil sám na Fleuryho! Než ale stihl zakončit, tak se ozvala závěrečná siréna. Hostující útočník potřeboval tak sekundu navíc.
     
    37:59
    Po sražené střele Malkina se dostal před brankou ke kotouči Kris Letang. Jeho bekhendovou střelu z bezprostřední blízkosti vytěsnil vyrážečkou Pickard!
     
    37:31
    Do křížku se dostali hráči, do kterých bychom to zase tolik neřekli! Jarome Iginla se pustil do Chrise Kunitze. Rukavice ale na led nešly, takže půjde jen o dvouminutové tresty za hrubost.
     
    32:24
    Hosté přerušili tlak Tučňáků jen za cenu faulu. Patrik Wiercioch podrazil Nicka Bonina a domácí si tedy zahrají po reklamní přestávce přesilovku.
     
    29:02
    Gól neplatí! Hostující forvard kopl kotouč do branky úmyslně.
     
    29:02
    Andreas Martinsen poslal bruslí kotouč do domácí branky! Rozhodčí ještě využijí porady s videem.
     
    24:50
    A hned po buly měl Pickard opět co dělat! Vyrazil střelu Hörnqvista i dorážku Malkina!
     
    23:31
    Velká šance hostí! Po přečíslení 3 na 2 se dostal k bekhendovému zakončení Rene Bourque. Fleury zakročil pravým betonem a následně stačil zablokovat i dorážku Joa Colborna!
    17:50 Patrik WIERCIOCH - 2:2
     
    17:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařilo rychle smazat dvoubrankové manko! Od modré čáry vypálil PATRIK WIERCIOCH a kotouč zapadl k pravé tyčce z pohledu Fleuryho, který vůbec nic neviděl. Asistence: René Bourque a Fjodor Ťutin.
    16:27 Jarome IGINLA - 2:1
     
    16:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny dvojnásobnou přesilovku přeci jen využívají a snižují na 2.1! Barrie si na modré několikrát vyměnil kotouč s Iginlou a poté ho předal před branku MacKinnononovi, jenž našel křížným pasem JAROMEHO IGINLU a ten z pravého kruhu prostřelil Fleuryho. Výbornou práci odvedl před brankovištěm clonící Carl Söderberg. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
     
    15:21
    Přesně v momentě, kdy skočil na led vyloučený Söderberg, podrazil Chris Kunitz MacKinnona. Hosté budou hrát 71 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    14:43
    Erik Johnson vypálil z pravého kruhu a po Fleuryho zákroku se dostal k dorážce Gabriel Landeskog. Švéd bekhendem netrefil branku!
     
    14:32
    Naprosto zbytečné vyloučení Nicka Bonina za podražení. Domácí hokejista fauloval bránícího Zadorova.
     
    13:20
    Vyloučeným hráčem je Carl Söderberg, jenž podrazil Krise Letanga.
     
    10:24
    Olli Määttä dostává dvě minuty za hákování. Přesilovou hru si tak vyzkoušejí i hosté.
    09:33 Matt CULLEN - 2:0
     
    09:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    O 36 sekund později domácí navyšují svůj náskok! Po přetlačované v rohu se dostal kotouč k MATTU CULLENOVI, jehož první střelu ještě Pickard vyrazil, ovšem na dorážku veterána, který oslaví za dva týdny již 40. narozeniny, byl již krátký. Asistence: Chris Kunitz a Conor Sheary.
    08:57 Phil KESSEL - 1:0
     
    08:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Bonino vyhrál buly na Krise Letanga, který nahrál PHILOVI KESSELOVI. Americký útočník si s kotoučem popojel na vrchol levého kruhu a jeho střela propadla Pickardovi mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Kris Letang a Nick Bonino.
     
    08:24
    Dvě minuty za krosček obdržel Nikita Zadorov. Domácí tak budou hrát první přesilovku.
     
    06:12
    Dobrá šance domácích! Matt Cullen vypálil přes obránce a po zákroku Pickarda ještě dorážel Kunitz. I to ale dokázal gólman Avs pokrýt.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Kessel (Letang, Bonino), 10. Cullen (Kunitz, Sheary), 50. Daley (Cullen, J. Schultz) – 17. Iginla (MacKinnon, Barrie), 18. Wiercioch (Bourque, Ťutin), 54. Landeskog (Grigorenko, E. Johnson), 61. Landeskog (Grigorenko, E. Johnson)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Condon) – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Malkin, S. Wilson – Kessel, Bonino, Hagelin – Sheary, Cullen, Kunitz – Kühnhackl, Fehr, Sestito.
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – E. Johnson, Zadorov, Barrie, Beauchemin, Wiercioch, Ťutin – Iginla, MacKinnon, Landeskog (C) – Duchene, Söderberg, Grigorenko – Bourque, Colborne, Bourque – Comeau, Ben Smith, Martinsen.

    Rozhodčí: Romaško, Sutherland – Wheler, Amell

    Diváci: 18431
    bahis siteleri