Košice – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 18.10.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Bacashihua opäť na striedačke, posledná šanca pre hostí.
     
    59:37
    Oddychový čas domácich.
     
    59:10
    Domáci takmer definitívne rozhodli, vyhodený puk z obrannej tretiny ale o niekoľko centimetrov minul priestor troch žrdí. Napokon je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    58:31
    Bacashihua je na striedačke, začína sa power-play Banskej Bystrice!
     
    58:31
    Oddychový čas hostí.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny. Zaujímať sa budeme predovšetkým o bránku hostí, v ktorej stále pevne stojí Jason Bacashihua.
     
    57:02
    Ďalšia obrovská šanca Košíc! Nagy puk zaviezol do pásma, spoza bránky ho ponúkol pred bránkovisko Bicekovi, ktorý strelou z prvej neprepálil Bacashihuu.
     
    56:09
    Nahodenie Mislava Rosandiča bolo zastavené, naopak, do šance sa dostali Košice, ktoré mohli definitívne rozhodnúť. Puk si ale teraz nenašiel cestu do siete.
     
    50:24
    Nagy (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    49:07
    Boltun (KOS) – 2 + 2 minúty – hrubosť – 10 minútový osobný trest – nešportové správanie.
     
    49:07
    Bortňák (BBY) – 2 + 2 minúty – hrubosť.
     
    49:07
    Tak toto je zápas so všetkým, čo k hokeju patrí! Práve sme sledovali bitku, za ktorú by sa nehanbili ani tí najtvrdší chlapci v NHL. Údery lietali z každej strany – a veru nešlo o žiadne slabé facky. Obaja kohúti – Boltun a Bortňák, dnes zrejme dohrali.
    47:00
     
    47:00
    Radek Deyl sa na útočnej modrej pošmykol, spadol, čo malo za následok prečíslenie hostí dvoch proti jednému. Zakončenie z medzikružia skončilo len na pozornom Habalovi.
    45:16 Tomáš HRIČINA - 3:2
     
    45:16
    Košice dali gól!
    Dokonalá otočka je na svete! Ladislav Nagy nedal pokoj dvojici obrancov za súperovou bránkou, vypichol im puk, ten sa následne dostal na hokejku Hručinu a TOMÁŠ HRIČINA sa už otočil okolo žrde a poslal Košice do vedenia. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    44:24
    Tak sa na to pozrime! Košičania jednoznačne prebrali iniciatívu na svoje hokejky a okamžite mohli skórovať aj po tretíkrát, Bacashihua sa ale prezentoval parádnym semaforom a zákrokom azda aj mesiaca!
    43:52 Jakub SUJA - 2:2
     
    43:52
    Košice dali gól!
    A máme vyrovnané! Košičania vyvinuli v tretej tretine na svojho súpera veľký tlak, výsledkom čoho je ich druhý gól. Strela od modrej bola ešte zrazená, na pohyb puku ale nebol Bacashihua absolútne pripravený. Vyrovnal JAKUB SUJA. Asistencia: Martin Dudáš.
     
    43:10
    Košičania vyslali niekoľko tvrdých striel, či už od modrej čiary, alebo z kruhu na vhadzovanie, avšak jeden z hostí ostal ležať na ľade, a tak sa hra prerušila.
     
    42:00
    Košičania pritlačili na pílu a vyslali ďalší dobrý strelecký pokus, tentokrát z hokejky Tibora Vargu. Vargova rana švihom je legendárna a teraz len tesne minula priestor troch žrdí.
    40:22
     
    40:22
    Košičania okamžite v šanci, z pozície ľavého krídla si do pásma nakorčuľoval Nagy, ktorý to skúšal dobrou strelou švihom pod hornú žrď, avšak Bacashihua zakročil ramenom a puk zrazil na ochrannú sieť.
     
    39:10
    Košičania sa do pásma presunuli s tromi korčuliarmi a na malý moment sa tak ocitli len proti dvojici obrancov, strela z vonkajšej hranice pravého kruhu na vhadzovanie ale skončila len v lapačke pozorného Bacashihuu.
    38:19
     
    38:19
    Domáci prepadli v strednom pásme, čo sa snažil využiť Tomáš Matoušek. Ten sa dostal do samostatného úniku, Habal ale skvelým zákrokom dokázal Košice podržať.
     
    36:39
    Tentokrát to už ale bolo o poznanie nebezpečnejšie, strela tesne nad ľadom totiž Bacashihuovi vypadla a puk prekĺzol bránkoviskom Banskej Bystrice, našťastie pre hostí sa tak stalo bez povšimnutia útočníkov Oceliarov.
     
    35:09
    Truchno puk posunul na hranicu pravého kruhu, odkiaľ to strelou do protipohybu skúšal Tamáši. Habalova lapačka ale vystrelila včas a puk dokázala ukryť.
     
    32:29
    Až trestuhodne teraz pustili domáci do zakončenia Češíka, ktorý to skúšal síce z veľkého uhla, napokon sa ale dostal aj k dvom dorážkam, ktoré Habal prilepený o žrď kryl.
    30:45 Ladislav NAGY - 1:2
     
    30:45
    Košice dali gól!
    Košičania boli počas vlastného oslabenia aktívni a využili fakt, že ich súper mierne podcenil. Aj preto sa do zakončenia dostal LADISLAV NAGY, ktorý nedal Bacashihuovi šancu na zákrok.
     
    30:02
    Boltun (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    30:01
    Ďalší nepríjemný moment, opäť po osobnom strete. Tentokrát skončil na ľadovej ploche jeden z hostí, ktorý odchádza na striedačku za pomoci spoluhráčov.
     
    28:48
    V tejto chvíli sme ale boli svedkami nepríjemného momentu, kedy padol po jednom z osobných súbojov na ľadovú plochu Marek Bartánus. Marek má, zdá sa, problémy s nohou, snáď to teda nebude nič vážne.
    25:30
     
    25:30
    Banská Bystrica mohla pridať svoj tretí presný zásah v tomto stretnutí! Pred Habalom vložil do strely hokejku Jordan Hickmott, ten puk tečoval len na telo českého gólmana. Následná rana z dorážky bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    23:36
    Kolektívny trest pre hráčsku lavicu Košíc – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Dnes už po druhýkrát.
     
    21:56
    Ďatelinka (BBY) – 2 minúty – faul kolenom.
     
    21:12
    Habal si teraz nedal pozor a Košice mohli inkasovať aj po tretíkrát. Gólman Košíc sa vybral za bránku, kde bol ale aj Mário Lunter. Domáci mali šťastie, že ten sa napokon do zakončenia nenatlačil.
     
    18:20
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    18:07
    Krásna krížna prihrávka z obrannej tretiny až na útočnú modrú čiaru znamenala prečíslenie hostí, ktorí sa rútili v dvojici proti jednému obrancovi Košíc. Tretí gól z toho nebol.
    16:18 Alex TAMÁŠI - 0:2
     
    16:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Košičania boli smerom dopredu aktívni, ani to im ale nestačilo na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Naopak, sami inkasujú po druhýkrát, a to z hokejky ALEXA TAMÁŠIHO. Asistencie: Martin Andrisík, Vjačeslav Truchno.
     
    14:12
    V šanci aj Hričina, ktorý teraz pred bránkoviskom chcel sklepnúť zrazenú strelu do siete, pozorná defenzíva mu v tom ale zabránila.
     
    13:40
    Košičania hru cez os ihriska preniesli na opačnú stranu ihriska, kde už stál na strelu pripravený Klíma. Ten to skúsil švihom, tento puk ale Bacashihua pravým betónom vykopol.
     
    12:45
    Košičania sú v pásme a už v úvode presilovky ohrozujú bránku svojho súpera.
     
    12:26
    Bortňák (BBY) – 2 minúty – seknutie.
    10:21 Petr KAFKA - 0:1
     
    10:21
    Banská Bystrica dala gól!
    A jeho výsledkom je prvý gól v stretnutí. Banská Bystrica neukázala počas tejto presilovky prakticky nič svetoborné, avšak jedna z minima striel predsa len skončila za chrbtom Habala. Postaral sa o to PETR KAFKA. Asistencie: Mislav Rosandič, Vjačeslav Truchno.
     
    09:20
    Nagy (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
    08:55
     
    08:55
    Na opačnej strane klziska stála pri domácich šťastena, po jednom zo zakončení totiž zvonila žrď Habalovej bránky! Po následnej neprehľadnej situácii gól nepadol.
     
    02:34
    Kolektívny trest pre striedačku Košíc – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 31. Nagy, 44. Suja (Dudáš), 46. Hričina (Nagy) – 11. Kafka (Rosandič, Truchno), 17. Tamáši (Andrisík, Truchno)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Dudáš, Šmach, Jankovič, Vašíček, Šedivý, Michalčin, Matejka – Nagy, Suja, Bartánus – MIlý, Klíma, Bicek – Varga, Boltun, Hričina – Bartoš, Hruška, Šoltés
    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Košarišťan) – Wishart, Maione, Matuškin, Mihalik, Ďatelinka, Kubka, Bezúch, Rosandič – Buc, Surový, Hickmott – Kafka, Bortňák, Skalický – Lunter, Češík, Matoušek – Truchno, Tamáši, Andrisík

    Rozhodčí: Stano, J. Konc – Gajan, M. Korba
    bahis siteleri