Brno – Slavia 1:4 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:4 (1:1)
SK Slavia Praha
Středa 19.10.2016, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská • ePojisteni.cz liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Milan ŠKODA - 1:4
     
    66
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté dávají svou čtvrtou branku a přibližují se třem bodům! Na krásný Hušbauerův oblouček si do vápna naběhl Dušan Švento. Slovenský záložník pak hlavou sklepl míč pro MILANA ŠKODU, který krásným volejem přiblížil svůj celek vítězství.
    59. Michal FRYDRYCH - 1:3
     
    59
    Slavia právě vstřelila branku!
    A Slavie na rozdíl od domácích naložila s přímým kopem výborně! Na centr Josefa Hušbauera si na zadní tyči naskočil MICHAL FRYDRYCH, který přesnou hlavičkou překonal Melichárka.
    47. Antonín BARÁK - 1:2
     
    47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté si hned ve druhé minutě po přestávce berou vedení zpět! Dlouhý míč sklepl Milan Škoda hlavou přesně pro zcela volného ANTONÍNA BARÁKA, jenž parádní ranou z hranice vápna vstřelil svoji i slávistickou druhou branku.
    26. Jakub PŘICHYSTAL - 1:1
     
    26
    Brno právě vstřelilo branku!
    A Brno z ničeho nic vyrovnává! Na parádní kolmici Michala Škody si naběhl JAKUB PŘICHYSTAL a domácí mladík zakončil samostatný únik přesnou střelou na zadní tyč.
    9. Antonín BARÁK - 0:1
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou už po pár minutách do vedení! U přetaženého centru z levého křídla byl jako první bránící Lutonský, ten ale nepochopitelně vrátil hlavou míč přímo před bránu. U kulatého nesmyslu pak byl jako první ANTONÍN BARÁK, který přesným volejem nedal Melichárkovi šanci.

    Jan Číhal

    Branky: 26. Přichystal (Michal Škoda) – 9. Barák, 47. Barák (Milan Škoda), 59. Frydrych (Hušbauer), 66. Milan Škoda (Švento)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:15. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:4.
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Vraštil, Polák (C), Lutonský (62. Pašek) – Krejčí (69. Kijanskas), Sedlák – Hyčka, Michal Škoda, Přichystal – Řezníček (76. Lacko).
    Náhradníci: Veselý – Kijanskas, R. Buchta, Lacko, Weber, Vávra, Pašek.

    SK Slavia Praha: Pavlenka – Frydrych, Bílek (C), Deli, Bořil – Ngadjui – Zmrhal, Hušbauer (70. Ščuk), Barák, Švento (76. Mešanović) – Milan Škoda (83. Van Buren).
    Náhradníci: Berkovec – Mingazov, Souček, Van Buren, Ščuk, Mešanović, van Kessel.

    Rozhodčí: Franěk – Vysloužil, Antoníček

    Diváci: 8818
    bahis siteleri