Betis Kadaň – Oxyworld Baník Chomutov 8:8 (kon.) | Boca Chotěboř – Kladno 3:5 (kon.) | Jerigo Plzeň – Olympik Mělník 2:2 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
2:2 (0:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 21.10.2016, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 2. Futsal liga západ • 4. kolo
     
    Doufám, že pro vás nebyl zklamáním dnešní textový přenos. Děkuji za pozornost a z Plzně se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek večera a co nejlepší víkend. Mějte se krásně! (21:28:05)
     
    Ne! Nerozhodnou. Dnes si nejspíše ale zasloužili vyhrát hostující hráči. Přišli mi futsalově lepší, hlavně v posledních deseti minutách zápasu měli jednoznačně více ze hry. Ale Plzeň předváděla perfektní obranu. Viděli jsme ale výborný zápas. Ze začátku bylo aktivnější hostující mužstvo, ale paradoxně když se Jerigo dostalo do šance, tak z toho byla hodně velká šance. Ve druhém poločase z toho byl velký tlak Olympiku a myslím si, že si hosté zasloužili vyhrát. Určitě pro ně bude bod a remíza v jednom zklamáním.
     
    Konec zápasu.
     
    39:31
    Závěr zápasu je vyhrocený. Není takzvaně pro slabé povahy. Mělník to zkouší v pěti. Rozhodne tento zápas v posledních sekundách?
     
    38:13
    A navíc Plzeň navíc vede na fauly 5:3. Případný šestý faul domácího hráče by znamenal desetimetrový kop.
     
    37:23
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tak tohle asi jinak ani skončit nemohlo. Tohle si zkrátka Mělník zasloužil. Plzeňská rozehrávka byla špatná. Tomáš Cabadaj přihrál na JAKUBA NĚMCE a ten srovnal do prázdné branky. Asistence: Tomáš Cabadaj.
     
    36:47
    Znovu výborný pohyb futsalistů Plzně, ale myslím, že to nyní Josef Gabčo až moc překombinoval. Zakončení futsalistů hostů postrádá lehkost.
     
    35:47
    Josef Gabčo střílel do pravého horního rohu branky Daniela Klečky. Ale jeho pokus byl zblokovaný. Mělník nadále dobývá svatyni plzeńského mužstva, ale stále bez výsledku...
     
    35:10
    Josef Gabčo ztratil míč, posléze ale výborně zabojoval David Surmaj. Ta hra Mělníka mi přijde strašně čitelná, až moc to hrají hostující hráči přes Gabča.
     
    34:34
    Mělník bude pokračovat v pěti hráčích na hrací ploše. Je tady powerplay hostujících futsalistů.
     
    34:30
    Souboj nejlepšího útoku soutěže s nejlepší obranou zatím vyznívá lépe pro plzeňské mužstvo. Hostující trenér to bude chtít v posledních pěti a půl minutách hry změnit. Bere si timeout.
     
    33:46
    Aktivní presink Petra Bednáře stál za tím, že hostující obránci to neměli v rozehrávce vůbec snadné. Nicméně pokud bude zápas takhle pokračovat, tak je otázkou času, kdy Mělník tento duel srovná.
     
    33:33
    Na fauly je to 4:3. Plzeňský trenér si necelých šest a půl minut před koncem zápasu vyžádal oddychový čas.
     
    33:21
    A další nadějná akce Mělníku, jenže Daniel Klečka vyběhl a rozhodl o tom, že se skóre zápasu zatím měnit nebude. Nicméně hostující tým nadále stupňuje svůj tlak a rozhodně se máme v posledních minutách zápasu na co těšit.
     
    32:53
    Tak tohle by se asi mělo dávat....Tomáš Cabadaj měl odkrytou valnou většinu branky Daniela Klečky, ale hráč Mělníku poslal míč vedle svatyně Plzně.
     
    32:01
    Plzeňské Jerigo ale i nadále ukazuje, proč má v soutěži vůbec nejlepší obranu. Domácí hrají poměrně fyzicky náročný futsal, ale v souboji o první místo druhé ligy západu vedou 2:1.
     
    31:45
    Mělník mohl srovnat, ale proti byl Jan Rous, který dnes dokázal překonat Michala Jenče. Hráč Plzně odhlavičkoval míč z brankové čáry.
     
    31:20
    Skutečně výborné střežení plzeňských obránců, co se týče Josefa Gabča. Ten se dnes stále nedokázal prosadit, ale těch střeleckých pokusů. Těch měl opravdu hodně. Jenže moc jich na branku nemířilo.
     
    31:04
    Hodně místa měl Ondřej Vitouš a pro plzeňské futsalisty vybojoval svojí aktivitou rohový kop.
     
    30:27
    Tak tohle byla trošku zvonkohra před Michalem Jenčem. Tři hráči Plzně stříleli v krátkém sledu na brankáře Olympiku Mělník, byly z toho dvě tyče a jedno břevno.
     
    29:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň otáčí vývoj zápasu, když důraz v přímém přenosu předvedla dvojice PETR BEDNÁŘ a Ondřej Vitouš. Prvně jmenovaný dává na 2:1 pro plzeňské Jerigo. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    29:21
    Tohle už je hodně známé...Josef Gabčo si navede míč na levé straně hřiště na pravou nohu a vybojuje rohový kop. Svým způsobem mi to trošku připomíná Arjena Robbena. Obránci Plzně už prostě musí vědět, co nejlepší střelec druhé ligy západu provede.
     
    28:57
    Ondřej Lenk zahrál hodně laxně před Michalem Jenčem a následoval rozruch před brankou Daniela Klečky, o což se postaral agilní Josef Gabčo.
     
    28:27
    Opět se hraje více před plzeňskou brankou. Nemůže chybět ani komentář Josefa Gabča poté, co je mělnická desítka faulovaná podle vlastních představ, ale nikoliv podle představ dvojice Štěřík – Vomastek.
     
    27:51
    Alexandr Kitanovič kombinoval s Jiřím Vokounem, ale právě prvně jmenovaný přišel o míč. Daniel Klečka nemusel zasahovat. Hosté se totiž ke střele vůbec nedostali.
     
    27:18
    Probouzí se nám diváci. Mezitím je Jiří Vokoun obrán o míč ve středu hřiště, ale kontr Plzně skončil po pár sekundách. Na fauly je to 2:3.
     
    26:40
    Martin Kanát nasadil jesličky Janu Babákovi a právě proto byl ve velké šanci Petr Bendl, jenže hráč Plzně přestřelil branku Michala Jenče.
     
    25:59
    Trošku zbytečný faul Jana Rouse na rozehrávajícího Alexandra Kitanoviče. Žlutá karta byla logickým vyústěním nedovoleného zákroku plzeňského hráče.
     
    25:46
    A právě Josef Gabčo mohl znovu poslat hosty do vedení, jeho střela ale mířila z dobré pozice vedle levé tyče. Hráč Mělníku mířil na vzdálenější tyč.
     
    25:09
    Tohle utkání začíná mít grády. Nechybí samozřejmě emotivní projev Josefa Gabča, který se dožaduje odpískání faulu na spoluhráče Davida Surmaje.
     
    24:43
    Moc hezkou individuální akci předvedl domácí kapitán Ondřej Lenk, ale hrubě se mu nepovedl pokus levou nohou, který skončil vedle svatyně Michala Jenče.
     
    24:17
    Josef Gabčo fauloval Ondřeje Lenka, pomohl si rukama. Hostující hráč dostal žlutou kartu. A pochopitelně vůbec nerozuměl tomu, co mu odpískal Filip Štěřík.
     
    23:51
    Rychlostně na tom Petr Bednář nebyl vůbec špatně, ale bohužel pro domácí fanoušky vůbec nezvládl finální fázi, kdy jeho střela snad ani nelze nazvat střeleckým pokusem.
     
    23:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V Plzni je srovnáno 1:1. Hosté velice špatně všiml brankář Daniel Klečka, který našel volného JANA ROUSE. Druhý jmenovaný si pokryl míč a střelou na zadní tyč srovnal stav zápasu. Asistence: Daniel Klečka.
     
    22:49
    Jan Babovák šel z levé strany sám na Daniela Klečku, ale ten mu zmenšil střelecký úhel. Hráč Mělníku neměl de facto kudy dostat míč do plzeňské branky.
     
    22:21
    Alexander Kitanovič napadal rozehrávku plzeňských obránců. Domácí celek ale nadále zůstává u míče.
     
    21:55
    I tohle se dá nedat...Michal Babovák byl úplně osamocený na brankové čáře po přihrávce Tomáše Cabadaje, ale prvně jmenovaný přestřelil Klečkovu branku. Aby to ještě Mělník nemrzelo...
     
    21:16
    Mělník právě vstřelil branku!
    Mělník jde do vedení. Klasické sportovní nedáš – dostaneš, kdy Plzeň sice svírala soupeře, ale hostující celek odpověděl rychlým kontrem DAVIDA SURMAJE. Plzeňský brankář Klečka si ještě na míč sáhl, ale přesto hrací míč skončil v plzeňské síti. 0:1. Asistence: Tomáš Cabadaj.
     
    20:21
    Plzeň začala druhý poločas velkou šanci Adama Malého přičemž akci začal Petr Bednář. Brankář Jenč ale výborně zmenšil střelecký úhel.
     
    20:01
    Do druhé půle nastoupí do plzeňské branky Klečka místo Šoltyse.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Ne, nebyl to vůbec špatný poločas, co se týče předvedené hry obou mužstev. Je to zatím hodně o tom, že Plzeň dokáže eliminovat Josefa Gabča, který se nedostal k větší šanci. Nejlepší střelec druhé ligy západu už to dává také najevo některými komentáři, jenž ale nejdou zveřejnit do posledního písmene. Co se týče obrazu první dvacetiminutovky, tak úvod patřil hostům, ale hra se postupem času vyrovnala. V závěru už měl opět převahu Mělník, ale jak jsem řekl, Jerigo dnes výborně brání a Miroslav Šoltys drží čisté konto stejně jako Michal Jenč.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:57
    Josef Gabčo centroval před plzeňskou svatyni, ale Marek Vohrna hrozil z kontru. Vybojoval rohový kop, ze kterého ale nic nebylo.
     
    19:26
    Ktainovič si vyměnil míč se spoluhráčem po rozehrávce od postranní čáry. Následovala střela Josefa Gabča, kterou západočeská obrana dokázala zblokovat.
     
    19:00
    Ale plzeňské mužstvo předvádí vynikající obranu, v útoku dokáže být nebezpečné. Začíná nám poslední minuta prvního poločasu a startuje rozehrávkou Michala Jenče.
     
    18:39
    Mělničtí futsalisté se nastěhovali před Miroslava Šoltyse a byl z toho hodně nejistý zákrok pro plzeňského brankáře. A zase jsme poznali Josefa Gabča, který dnešní utkání hodně prožívá.
     
    17:58
    A zase frustrace v podání Josefa Gabča, nejlepšího střelce soutěže. Dnes to není jeho zápas.
     
    17:48
    Nepřevedla vůbec nic. Jenže hostující Mělník míč posléze ztratil, takže Ondřej Lenk bude rozehrávat od postranní čáry.
     
    17:33
    Josef Gabčo je hodně nespokojený především s výkonem svých spoluhráčů. Plzeň kombinuje a uvidíme, co předvede před Michalem Jenčem.
     
    17:02
    Ačkoliv si domácí trenér vyžádal timeout, tak to jeho svěřencům moc nepomohlo. Po desetrimetrovém kopu přestřelil branku Michala Jenče Ondřej Lenk, autor hattricku z posledního domácího zápasu Západočechů.
     
    17:02
    David Surmaj je prvním futsalistou, který vidí v dnešním zápase žlutou kartu. Hostujícímu Gabčovi se to vůbec nelíbilo a nabádal sudího, aby pískal na obě strany rovinu.
     
    16:24
    Plzeňský hráč Marek Vohrna odstavil soupeře. Následovala střela jednoho z hostů, která šla nad branku Miroslava Šoltyse.
     
    15:15
    Tak tohle byla hrubka a obrovská v podání Marka Vohrny. Plzeňský hráč přišel o míč při rozehrávce, kdy jej napadal Tomáš Cabadaj. Hráč Olympiku byl ale posléze odstaven zmiňovaným Vohrnou ve chvíli, kdy si chtěl položit Miroslava Šoltyse.
     
    14:45
    Tomáš Cabadaj si vyměnil míč se spoluhráčem, který posléze střílel na vzdálenější tyč, ale míč byl tečovaný futsalistou Mělníka.
     
    13:56
    Ondřej Vitouš nyní pokazil plzeňskou rozehrávku a tím daroval míč mělnickému týmu. Jerigo má zatím více brankových příležitostí. Pokud se dostane do šance, tak se před Michalem Jenčem dějí zajímavé věci.
     
    13:36
    Co se týče plzeňské hry, tak ta je postavená na tom, že dva hráči zdvojují Josefa Gabča. Tento hráč se dnes nemůže dostat do hry.
     
    13:19
    Jan Babovák to zkusil šajtlí a mířil velice dobře. Proti první brance zápasu byl ale plzeňský brankář Miroslav Šoltys.
     
    12:30
    Už v minulém domácím zápase předvedlo Jerigo vynikající defenzivu a to platí také dnes. Mělník asi více drží míč, ale zatím si nevypracoval žádnou větší příležitost.
     
    12:09
    Josef Gabčo se sice dostal ke střele, ale jeho pokus byl zblokovaný. Tento hráč velice dobře napadal rozehrávku Plzně a donutil obránce k chybě.
     
    11:23
    Plzeň je možná i střelecky aktivnější. Jan Babovák fauluje domácího kapitána Ondřeje Lenka. Je tady první faul hostujícího mužstva v dnešním zápase.
     
    10:48
    Už se opět hraje. Zatím se vepředu nedokáže prosadit Josef Gabčo. Domácí obrana jej výborně střeží a nepustila jej do vážnější šance před Miroslavem Šoltysem.
     
    10:46
    Plzeň nepředvádí vůbec špatný futsal v posledních minutách. Po rohovém kopu z pravé strany vypálil těsně vedle levé tyče Petr Bendl. Hostující trenér si vzal oddychový čas.
     
    10:21
    Domácí futsalisté zahrozili před Michalem Jenčem, když akci Plzně táhl rychlonohý Petr Bendl. Výsledkem je, že západočeský celek bude zahrávat rohový kop.
     
    09:43
    U míče je tak mužstvo Mělníka, agilní Jiří Vokoun vsadil vše na svojí silnou pravačku, ale Miroslav Šoltys předvedl rutinní zákrok.
     
    09:15
    Jenže akce se hostům vůbec nepovedla. Miroslav Šoltys reagoval rychlou rozehrávkou. Plzeňští svírali svého soupeře, až se ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal Marek Vohrna, ale mířil nad branku Michala Jenče.
     
    08:48
    Plzeňským příznivcům se to vůbec nelíbí, ale míč šel do zámezí podle soudu Filipa Štěříka od Martina Kanáta.
     
    08:39
    Zatím sledujeme atraktivní podívanou. Šance střídá šanci. O nudu není v Plzni nouze. Stav zůstává bezbrankový.
     
    07:55
    Jerigo opět zahrozilo, ale míč šel vedle branky Michala Jenče. Následně z protiakce hostujícího mužstva předvedl výborný zákrok Miroslav Šoltys.
     
    07:28
    Je to nyní Mělník, který se bude muset bránit. Otázkou zůstává, co vyplyne z akce plzeňského mužstva, kterou rozehrál od pomezní čáry Ondřej Vitouš.
     
    07:09
    Na jedné straně vyřešili domácí hráči velice špatně situaci dva na jednoho, na té druhé se ale stihli vrátit. Následně střílel hostující kapitán Josef Gabčo vedle branky Miroslava Šoltyse.
     
    06:35
    Adam Malý otřel šikovně míč o soupeře, Ondřej Vitouš posléze předvedl celkem špatnou střelu na to v jaké pozici byl hráč plzeňského Jeriga. Rozhodně se z ní dalo vytěžit více.
     
    06:12
    Miroslav Šoltys rozehrál od své branky, ale akce plzeňského mužstva skončila po pár sekundách. U míče je znovu hostující Mělník.
     
    05:53
    Oproti poslednímu domácímu zápasu Jeriga je tady docela komorní atmosféra. Dnes se hraje v Plzni hokej a ačkoliv se Škodovce zrovna dvakrát nedaří, tak není sporu o tom, že tento zimní sport je v západočeské metropoli populárnější než futsal.
     
    05:21
    Tak co chybělo k první brance zápasu? Petr Bendl naservíroval míč Martinu Kanátovi, ale ten jej nestihl na hrací ploše. Plzeňské mužstvo ale nadále zůstává u míče.
     
    05:03
    Ale paradoxně to mohlo být Jerigo, kdo vstřelil úvodní branku zápasu. Marek Vohrna vykombinoval hostující obranu rychlou narážečkou s Petrem Bendlem. Výsledkem byla střela k levé tyči hostující branky Ten vybojoval pro Plzeň roh.
     
    04:32
    Signál se Jiřímu Vokounovi vůbec nepovedl, posléze v pravý čas vyběhl Miroslav Šoltys. Po dlouhé době se domácí mužstvo dostává k míči. Jinak je Jerigo zatím pod velkým tlakem.
     
    04:15
    Mělník je lepším mužstvem a pokud to takhle bude pokračovat, tak za chvíli skončí míč v brance Miroslava Šoltyse. Je tady první faul domácího hráče.
     
    03:25
    Souboj Jiřího Vokouna a Ondřeje Vitouše končí povinným zákrokem plzeňského brankáře Miroslava Šoltyse. Domácí mužstvo se ale zatím nemůže dostat k šanci. Mělník diktuje tempo hry. Je výborný po ztrátě míče.
     
    02:40
    Je to hodně o rotaci hráčů Mělníku, o tom, jak si vymění své pozice, zatím sledujeme velice dobrý pohyb hráčů Olympiku. Domácí obrana ale odolává.
     
    02:14
    Tak dlouho kombinovali hostují hráči, až je o míč připravil Petr Bednář, jenže posléze míč ztratil, jeho akce nebyla vůbec rychlá.
     
    01:43
    Ondřej Vitouš nezpracoval míč vůbec dobře a domácí Plzeň se tak znovu musí bránit. Mělník je velice aktivní od úvodu zápasu.
     
    01:12
    Josef Gabčo zaměstnal Miroslava Šoltyse razantní střelou, ale brankář Plzně nepustil míč za svá záda.
     
    00:47
    Miroslav Šoltys nemusel zasahovat po prvním rohovém kopu utkání, střela hostujícího hráče mířila vedle branky plzeňského Jeriga.
     
    00:34
    První střelecký pokus zápasu je tady. Hostující David Surmaj dostal hodně místa, navedl si míč na levou nohu a vypálil vedle levé tyče branky Miroslava Šoltyse.
     
    00:01
    David Surmaj s Janem Babovákem rozehráli první akci domácích, která skončila na tom, že domácí obránci zdvojili Josefa Gabča. Nicméně hosté zůstávají u míče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí Jerigo ve žlutočerném. Hostující Mělník v červenomodrém.
     
    Úvodní sestavy:

    Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (Klečka) – Lenk (C), Vitouš, Malý, Bednář, Rous, Bendl, Vohrna, Kanát,

    SK Olympik Mělník: Jenč (Šteiner) – Vokoun Kitanovič, Gabčo (C), Němec, Babovák Jan, Cabadaj, Rolenc, Babovák Michal, Surmaj

    Rozhodčí: Filip Štěřík, Daniel Vomastek.
     
    Rozhodčí
    Na to aby utkání mezi prvním a druhým nejlepší mužstvem dosavadního průběhu druhé futsalové ligy západu probíhal podle futsalových pravidel, tak o to se bude v Plzni starat dvojice Filip Štěřík a Daniel Vomastek (tento muž pískal poslední domácí zápas Jeriga proti Wizards Praha).
     
    SK Olympik Mělník
    Hostující hráči jsou taktéž stoprocentní po úvodních třech zápasech nové sezony. Velkou měrou se na tom podílel Josef Gabčo, s deseti brankami nejlepší střelec letošního ročníku druhé ligy – západ. Zatímco Plzeň má nejlepší obranu v soutěži (obdržela šest branek), tak Mělník disponuje nejlepší ofenzivou ve druhé lize (nastřílel třicet branek).

    Co se týče výsledků hostujícího mužstva, tak nejprve Olympik porazil doma Malibu Mladá Boleslav, když se dvěma brankami zaskvěl Jiří Vokoun. Posléze nedal Mělník šanci Combix Ústí nad Labem a rozstřílel ho poměrem 13:3. Již zmiňovaný Vokoun vstřelil čtyři branky, nejlepší střelec soutěže Gabčo přidal tři přesné trefy.

    V posledním zápase Mělníku z toho byl opět koncert dvojice Gabčo – Vokoun. Prvně jmenovaný šestkrát rozvlnil síť Baníku Chomutov, jeho spoluhráč si připsal hattrick. Olympik zvítězil bez potíží 13:5.

    Pokud bychom se tedy měli dohadovat o tom, kdo je favoritem dnešního střetnutí mezi Plzní a Mělníkem ve druhé lize západu, tak je jím zřejmě hostující tým.
     
    Jerigo 1994 Plzeň
    Domácí fotbalisté jsou nováčkem druhé ligy, ale po třech odehraných zápasech nové sezony jsou druzí za svým dnešním soupeřem. Zatím jsou v duelech stoprocentní. Naposledy se před svými vlastními fanoušky představili minulý pátek, kdy v souboji noviců porazili Wizards Praha 4:1. Hráčem utkání se jednoznačně stal Ondřej Lenk, který zaznamenal hattrick. Mužstvo podrželi především brankáři Šoltys s Klečkou. Jinak to byl víceméně vyrovnaný mač, ale hosté selhali v koncovce, což rozhodlo. Jinak ale nemohl být plzeňský celek spokojený se svou hrou, jenže na výhru to stačilo.

    V prvním kole druhé ligy zvítězilo doma Jerigo bez problémů 6:2 nad Combix Ústí nad Labem. Třemi brankami k tomu přispěl Jan Šebek. Posléze uspěla Plzeň na palubovce Baníku Chomutov 5:3, kde se dvěma góly prezentoval Ondřej Vitouš.
     
    Hezký den, je před námi utkání druhé futsalové ligy západu mezi Jerigo 1994 Plzeň a SK Olympik Mělník. Jak dopadne tento duel? To sledujte zde od 20:00! Textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 24. Rous (Klečka), 30. Bednář (Vitouš) – 22. Surmaj (Cabadaj), 38. Němec (Cabadaj)

    Karty:   26. Rous (JPL) – 18. Surmaj (MEL), 25. Gabčo (MEL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Vitouš, Malý, Bednář, Rous, Bendl, Vohrna, Kanát,
    SK Olympik Mělník: Jenč (Šteiner) – Vokoun Kitanovič, Gabčo (C), Němec, Babovák Jan, Cabadaj, Rolenc, Babovák Michal, Surmaj

    Rozhodčí: Filip Štěřík, Daniel Vomastek
    bahis siteleri