Opava – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Šumperk – Technika Brno 9:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 0:0 (pře.) | Řisuty – Jablonec n/N 1:4 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 5:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 4:3 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Klatovy 3:4 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 2:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 1:2 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Bílina 2:4 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Děčín
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 22.10.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:10:08)
     
    Je dobojováno. Hned v první minutě nastaveného času rozhodli o své výhře domácí hokejisté, kteří tak získali bonusový bod navíc.
     
    Konec zápasu.
     
    60:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi ujeli tři na jednoho a je z toho rozhodující branka. Z prostoru mezi kruhy tvrdě vystřelil MARTIN ZDVOŘÁČEK, který tak připisuje bod navíc pro Děčín. Asistence: Václav Racek.
     
    60:07
    Po vhazování se do útočného pásma vrhli domácí, z pravé strany střílel Hašek, Jelínek vyrazil puk před sebe a pak chytil dorážku Petra Sasky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:25
    Medvědi zachytili puk v obranném pásmu a šikovně ho vyhazují do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:19
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:19
    Hosté v posledních chvílích musejí děkovat svému brankáři, za zákroky, které předvádí. Před malou chvílí fantasticky zlikvidoval střelu Vaňka od modré čáry.
     
    58:40
    Hra se nyní uklidnila a s přibývajícím časem oba celky raději brání. Nikdo nechce udělat chybu, která by některý z týmů stála inkasovanou branku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:21
    Po delsí době se do pásma Děčína dostali hosté, ale střela Šimoníčka zamířila jen do lapačky Michajlova.
     
    56:27
    Jaroslav Hašek zblízka pálil na Jelínka, kotouč prosvištěl jen těsně nad jeho břevnem. Domácí hosty doslova vaří, ale ti jejich tlaku odolávají.
     
    55:53
    Medvědů je nyní doslova plné kluziště. Václav Racek znovu hrozil před Jelínkem, ale jeho dorážku chytil do své lapačky.
     
    55:02
    Václav Racek měl na holi vedoucí branku. Dostal se do těsné blízkosti Jelínka, na kterého vyslal přízemní střelu a jen díky pohotovému zákroku brankáře hosté neinkasovali.
     
    54:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná souhra děčínské první formace. Podél levého mantinelu si nabruslil DANIEL VOLRÁB, který poté z vrcholu levého kruhu vyslal nechytatelnou střelu, na kterou Jelínek neměl nárok – 3:3. Je znovu vyrovnáno. Asistence: Jaroslav Hašek, Radomír Vaněk.
     
    53:33
    Vacek číhal před hostující brankou, kotouč mu na jeho hůl poslal Jaroslav Hašek, ale Jelínek vyrovnání nepřipustil.
     
    52:54
    Michajlov lapil další jedovatou střelu hostů, kteří jsou nyní hodně aktivní. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    52:22
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    52:01
    Patrik Urban pálil z pravé strany na Michajlova, ten fantastickým zákrokem jeho ránu chytil a jen díky němu hosté nevedou o dva góly. Byla to střela z kategorie těch tutových.
     
    51:15
    Kotouč letí znovu až před Jelínka a domácí se znovu dokázali osvobodit.
     
    50:43
    Medvědi jsou ve čtyřech.
     
    50:22
    Další trest pro domácí, Zdvořáček dostává dvě minuty za podražení.
     
    50:06
    A opět je tu osvobození Medvědů, kteří tak mají podstatnou část oslabení za sebou. Hosté zakládají svou akci z hloubi vlastního pásma.
     
    49:18
    Domácí se dostali ke kotouči ve vlastním pásmu a hned puk vyhazují až před Jelínka.
     
    48:39
    Ve vlastním oslabení ujel Daniel Volráb, ale střela z pravé strany pak skončila na chrániči jednoho z hostujících obránců.
     
    47:43
    Hosté jsou kompletní a nyní je čeká zkrácená přesilová hra.
     
    47:36
    Medvědi zatlačili hosty v jejich pásmu a dlouho ho neopouštěli. Nyní se dostali do obrovské šance, kterou však neproměnili. Jelínek tak svůj tým hodně podržel.
     
    45:43
    Souběžné vyloučení na obou stranách. Domácí Fojt dostává pět minut za úder do oblasti hlavy a krku a trest do konce, na hostující pak Urban za hrubost. Bude se hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách a poté budou mít přesilovku hosté.
    Dnešek prostě patří 2. lize!

     
    45:35
    Šťastný se proháčkoval za obranu Děčína, z levého kruhu pak střílel na Michajlova, ale střelu srazila domácí obrana do ochranné sítě.
     
    45:11
    Rušno bylo před brankou domácího celku. Na Michajlova mířily dvě nebezpečné střely hostů, se kterými si ovšem dokázal poradit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:50
    Procházka od modré čáry vyslal tvrdou střelu na Jelínka, ten ji dokázal vyrazit před sebe a hned na to pak chytil i dorážku Tomáše Faigla.
     
    43:01
    Jaroslav Hašek uvolnil Daniela Volrába, který si sjel blíže hostující brance, ale svou následnou střelu poslal do boční konstrukce Jelínkovy svatyně.
     
    41:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A hostům k využití své početní výhody stačilo pouhých deset vteřin. Po vhazování před Michajlovem se ke střele napřáhl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který tak poprvé v zápase strhává vedení na stranu Vrchlabí – 2:3. Asistence: Martin Klement.
     
    41:40
    Nyní se budou ve čtyřech bránit Medvědi. Tomáš Faigl dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    40:51
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:35
    Odražený kotouč, který se dostal k pravé tyčce Jelínkovy branky sebrali hosté a uhánějí s ním do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní hosté dokázali srovnat zásluhou Adama Jandejska a hostům se dýchalo lépe. Na obou stranách pak byly k vidění další šance, skóre se už ale do konce druhé periody nezměnilo. Čeká nás tak jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Hosté se dokázali osvobodit a kotouč doletěl až před Michajlova. Medvědi tak budou muset svou útočnou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    38:51
    Tomáš Faigl zachytil obětavě kotouč po ráně od modré čáry, následně pak, když ležel na zemi, zezadu ho krosčekoval Miškovský, který tak zbytečně oslabuje svůj tým.
     
    37:23
    Radim Vacek si nabruslil před Jelínka, chtěl ještě udělat o krok navíc, ale brankář hostů byl na svém místě. Následně pak před ním dorážel do poloodkryté klece Daniel Volráb, ale Jelínek se fantasticky přesunul zpět a puk zachytil.
     
    36:30
    Zdvořáček střílel od modré čáry, Jelínek vyrazil jeho střelu před sebe, ale k odraženému kotouči se Faigl nakonec nedostal a po zisku puku se hosté přemístili do útočného pásma.
     
    36:15
    Zakázané uvolnění na straně Vrchlabí, hra se tak znovu stěhuje před Jakuba Jelínka. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    34:28
    Na Jelínka mířila střela Sýkory, který z vrcholu pravého kruhu opět zaměstnal brankáře hostů.
     
    33:37
    Michal Oliverius našel svou přihrávkou najíždějícího Václava Racka, který bombou z pravého kruhu nechal vyniknout Jelínka, jenž hodně svůj tým podržel.
     
    32:44
    Na Michajlova mířila další jedovatá střela z hole Svobody, tu ale ukryl mezi svými betony. Hosté čím dál více vystrkují růžky a snaží se poprvé strhnout vedení na svou stranu.
     
    31:56
    Na druhé straně si na domácí branku najížděl Šimoníček, jenže jeho úmysl vystihl Chmel, který ho o kotouč připravil.
     
    31:00
    Chmel nahazoval kotouč před hostující branku a Jelínek i tak musel zasahovat. Svou holí sklepl puk vedle sebe, kde si ho převzali vrchlabští obránci.
     
    30:31
    Michal Oliverius si převzal kotouč od Tomáše Faigla a poté se z prostoru mezi kruhy dostal ke střele. Ta však skončila na lapačce Jakuba Jelínka.
     
    29:23
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní už ale musel lovit puk ze své sítě podruhé. Znovu to bylo po vhazování v pásmu Medvědů a střela, která na něho mířila z hole ADAMA JANDEJSKA, skončila za jeho zády – 2:2. Znovu je tedy vyrovnáno a v polovině utkání se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Tomáš Bláha.
     
    29:06
    Martin Filip vyslal z pravého kruhu zdravici pro Michajlova, který svým levým betonem zneškodnil jeho prudkou střelu.
     
    28:14
    Na druhé straně se ke střele v prostoru mezi kruhy dostal Urban, ale jeho střela nakonec skončila pouze vedle Michajlovovy svatyně.
     
    26:59
    Zdvořáček střílel z pravé strany na Jakuba Jelínka, ten mu doslova ukradl letící kotouč a připisuje si tak další skvělý zákrok.
     
    26:14
    Šimoníček byl moc rychlý při zavádění kotouče do útočného pásma a byl v ofsajdové pasti. Hra se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    25:37
    Hucek je na ledě a to znamená jediné, domácí celek je už v plném počtu.
     
    25:05
    Nyní se domácí brankář předvedl další přesným zákrokem. Tomáš Jirků na něho poslal vzdušnou střelu, kterou ale efektním semaforem Michajlov chytá!
     
    24:40
    A další osvobození domácích, kteří šli vystřídat svou unavenou čtveřici. Na ledě je čerstvá čtyřka Medvědů a vhazovat se bude před Michajlovem.
     
    23:58
    Vrchlabští se usadili v útočném pásmu, ale jejich přihrávku zachytil Chmel, který okamžitě posílá puk až před Jakuba Jelínka.
     
    23:37
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Za hákování už sedí na trestné lavici domácí Hucek.
     
    23:11
    Klement vyslal od modré čáry štiplavý projektil na Michajlova, který sklapnutím svých betonů zachytil kotouč.
     
    22:48
    Před Huckem zívala odkrytá branka hostů, ale poté, co děčínský obránce střílel z levého kruhu, na poslední chvíli poslal kotouč do bezpečí jeden z hostujících obránců!
     
    22:05
    Martin Zdvořáček se ocitl úplně sám před hostující brankou, ale kotouč nedokázal zkrotit a okamžitě se Jelínek zmocnil kotouče a přerušuje hru.
     
    21:09
    Slibně se rozvíjející akci Vrchlabí zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Novák. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    20:29
    Hosté byli znovu hodně aktivní a dostali se zpět před domácí branku kde střílel Oppelt. Jeho rána ale byla sražena vysoko nad.
     
    20:06
    Hned po úvodním vhazování raději ukryl pod svojí lapačku nahozený kotouč před jeho branku Michajlov a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Hned v první minutě se ujali vedení zásluhou Radima Vacka domácí hokejisté, ale hosté prakticky okamžitě srovnali Patrikem Maďarem. V patnácté minutě ale propálil Jelínka Tomáš Faigl, který využil přesilovou hru. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:55.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    V závěru periody se ještě dvěma střelami blýskli domácí, ale Jelínek ve svém brankovišti doslova čaroval a další gól za svá záda nepustil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:48
    Na druhé straně si úspěšný zákrok připsal také Michajlov, jenž lapil střelu z pravého kruhu z hole Bláhy.
     
    18:25
    Jelínek musel opět zasahovat. Medvědi zaútočili znovu na jeho branku, kterou svým přesným zákrokem dokázal uhájit. Vhazovat se po přerušení hry bude po jeho pravé ruce.
     
    18:04
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    17:22
    Vaněk střílel od modré čáry a kotouč po jeho prudké střele orazítkoval břevno hostující svatyně!
     
    17:01
    Hosté své oslabení zatím hrají velmi dobře a Medvědy takřka k ničemu nepouštějí. Nyní se k puku dostal Kadavý, jenž ho posílá až před Michajlova.
     
    16:04
    Zbytečné vyloučení na straně hostů. Jirků sekl projíždějícího děčínského hráče a toho si hlavní rozhodčí okamžitě všiml.
     
    14:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Medvědi svou početní výhodu využívají. Do prostoru mezi kruhy se na přihrávku připravil TOMÁŠ FAIGL, který svou bombou vymetl v síti hostí všechny pavučiny. Návrat do sestavy tak oslavil ve velkém stylu – 2:1. Děčín si tak své vedení bere zpátky. Asistence: Michal Oliverius, Jan Kment.
     
    14:09
    Martin Filip zachytil kotouč ve středním pásmu a okamžitě ho poslal až před domácí branku.
     
    13:46
    Medvědi pokračovali v útočném tažení na hostující branku, ale pronikající Faigl byl seknut a Šimoníček tak dostává dvě minuty za sekání.
     
    12:45
    Je to tak, Miškovský je na ledové ploše a Vrchlabí je tedy v plném počtu.
     
    12:36
    Hosté se znovu osvobodili a už to vypadá, že své další oslabení ubrání.
     
    12:05
    Medvědi neudrželi kotouč na svých holích v útočném pásmu a hosté ho následně vyhazují až před brankáře Michajlova.
     
    11:30
    Kotouč po střele Zdvořáčka se snášel na branku hostů, ale z výskoku ho dokázal zachytit Jakub Jelínek, který si tak připisuje další úspěšný zákrok.
     
    10:45
    Moc dlouho jim to ale nevydrželo. Dvě minuty za podražení dostává Miškovský.
     
    10:38
    Po ráně Volrába z prostoru mezi kruhy se zaskvěl na druhé straně Jelínek a další jeho zákrok podržel hosty. Následně pak jsou Vrchlabští v plném počtu.
     
    10:08
    Domácí jsou v plném počtu a čeká je zkrácená přesilová hra.
     
    10:01
    Martin Filip pálil na Michajlova z těsné blízkosti, ale domácí brankář efektním semaforem jeho projektil dokázal pokrýt.
     
    08:38
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách. Síly na ledě se po trestech vyrovnaly a nyní jsou v útočném pásmu hosté.
     
    08:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Klement – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patzelt – 2 min.).
     
    08:08
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Ondřej Sýkora za hru vysokou holí.
     
    07:28
    Urban vyšťoural kotouč ve středním pásmu a hned se hnal až před domácí branku. Obrana Děčína však znemožnila jeho střelu a vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    06:15
    Obrovská šance pro domácí tým. Z pravé strany unikl všem Ondřej Sýkora, jenž na Jelínka vyslal prudkou střelu. Jen díky jeho pohotovému zákroku hosté neinkasovali. Za jeho zákrok mu následně jeho spoluhráči děkovali.
     
    05:46
    Na druhé straně střílel na Michajlova Tomáš Šťastný, ale trefil pouze boční konstrukci domácí branky. Medvědi přebírají kotouč a jdou do dalšího útoku.
     
    05:11
    Od modré čáry vyslal jedovatou střelu Martin Zdvořáček a Jakub Jelínek vytasil přesný zákrok, kterým podržel svůj tým.
     
    04:48
    Děčínští se dostali do útočného pásma, ale hosté velmi dobře hlídali vlastní modrou čáru a Medvědy z něho záhy vykázali.
     
    03:40
    Úvod utkání nabízí velmi pohledný útočný hokej, který se musí divákům líbit. Do Děčína přijela Stadion povzbudit i hrstka vrchlabských příznivců.
     
    02:50
    Z pravého kruhu střílel na Jelínka Michal Oliverius, navrátilec do děčínské sestavy po zranění ale svou střelu za jeho záda neposlal. Nicméně Medvědi v útočném pásmu zůstanou, vhazovat se bude po levici Jelínka.
     
    01:43
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Velmi brzy se hosté z úvodní branky oklepali a hned po vhazování v útočném pásmu srovnávají stav tohoto zápasu. Po buly se ke kotouči dostal PATRIK MAĎAR a okamžitou střelou nedal Michajlovovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Martin Čurda.
     
    01:26
    Hosté se vzápětí dostali před Michajlova, na kterého pálil Novák, ale domácí brankář mu semaforem jeho šanci zneškodnil.
     
    00:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Do samostatného úniku se dostal Daniel Volráb po chybě hostující obrany a poté se dostal až před Jelínka. Po jeho střele zazvonila tyč vrchlabské branky a kotouč se následně odrazil na hůl RADIMA VACKA, který puk usměrnil mezi tři tyče – 1:0. Asistence: Daniel Volráb.
     
    00:30
    Před Michajlovem se jim nepodařilo vyslat střelu, ale nakonec zůstanou v útočném pásmu. Medvědi zahráli puk na zakázané uvolnění a hra se stěhuje před jejich brankáře.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhráli domácí hokejisté, kteří se hned drali do prvního útoku. Hosté však zabojovali ve vlastním pásmu a kotouč tak získali na svoji stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše a utkání tak za malou chvilku začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Kopta, Kvaček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Racek – Fojt, Sýkora, Zajan – Vykouk, Kment, Patzelt

    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda, Jirků, Matějček, Kadavý, Jandejsek – Procházka M., Filip, Šťastný – Novák, Šimoníček, Bláha – Svoboda, Urban, Oppelt – Maďar, Miškovský, Čurda – Krsek

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Ovsík.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    V loňském roce Medvědi nezískali s tímto soupeřem ani jeden bod. Nejprve padli na jeho ledě těsně 5:6 a také doma v odvetě neuspěli. Stadion si odvezl výhru 4:2. Hokejisté Děčína tak mají velkou motivaci obě loňské prohry odčinit, svému soupeři mají rozhodně co vracet. Žádná procházka růžovým sadem je však nečeká.
     
    HC Stadion Vrchlabí

    Vrchlabí je totiž novým lídrem tabulky skupiny Západ. Rozjetý Stadion v minulém kole doslova smetl západočeský Sokolov, který mohl být rád, že neinkasoval potupnou desítku. Vrchlabští zvítězili vysoko 9:1 a jsou na prvním místě se ziskem sedmnácti bodů. Jejich skóre vstřelených branek je v počtu šestačtyřiceti přesných zásahů, což znamená, že jejich průměr na zápas je 5,75 gólů na jedno utkání. V tomto duelu tedy bude hlavně potřeba jejich smrtící úniky bránit. Podaří se Děčínu zastavit rozjetou vrchlabskou mašinu?
     
    HC Děčín

    Domácí Medvědi mají za sebou dvě prohry. Nejprve padli ve vyrovnaném souboji v Sokolově 2:3 po prodloužení, pak následovala prohra v Bílině 2:4, za kterou se mimo jiné prosadili také dva hráči, kteří v minulosti oblékali děčínský dres, a sice Milan Böhm a Martin Baránek. Obě děčínské trefy zaznamenal Jaroslav Hašek. Děčínští mají na svém kontě zatím devět bodů a okupují deváté, tedy předposlední místo druholigové tabulky skupiny Západ. Před svými diváky se dnes pokusí získat nějaké body, které by rozhodně byly potřeba. Ale proti dnešnímu soupeři z Podkrkonoší to nebude vůbec, ale vůbec jednoduché.
     
    Hezký podvečer přeji z děčínského zimního stadionu všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu deváté kolo druhé hokejové ligy a my budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Stadion Vrchlabí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Vacek (Volráb), 15. Faigl (Oliverius, Kment), 55. Volráb (Hašek, Vaněk), 61. Zdvořáček (Racek) – 2. Maďar (Čurda), 30. Jandejsek (Bláha), 42. Šťastný (Klement)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Kopta, Kvaček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Racek – Fojt, Sýkora, Zajan – Vykouk, Kment, Patzelt
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Klement, Hejda, Jirků, Matějček, Kadavý, Jandejsek – Procházka M., Filip, Šťastný – Novák, Šimoníček, Bláha – Svoboda, Urban, Oppelt – Maďar, Miškovský, Čurda – Krsek

    Rozhodčí: Hodač – Marek, Ovsík
    bahis siteleri