Havlíčkův Brod – Písek 14:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
14:2 (4:0, 2:1, 8:1)
IHC Králové Písek
Neděle 23.10.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sestavy doplníme po první třetině.
     
    00:24
    Mladí Bruslaři získali puk a vrhli se vpřed. Nakonec se ale až do Buchtovy blízkosti neprobili, obrana Písku zapracovala dobře a získala puk.
     
    01:31
    Havlíčkův Brod vybojoval kotouč u gólmanky Juřicové a probil se až k bráně soupeře, kde rozvíjí rychlou kombinaci.
     
    02:00
    Hosté od řeky Otavy získali kotouč a vyvezli ho do útočného pásma. Teď už jsou ale znovu schouleni do obranné ulity v blízkosti své brány.
     
    02:15
    Písek je pod velkým tlakem a z objetí jeho soupeře se mu stále nedaří vyklouznout. Brankář Buchta má spoustu práce.
     
    03:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec konečně přichází! Patrik Vacík připravil ideální palebnou pozici pro MARKA KOPICE, který si vybruslil až před brankoviště a brankáři Buchtovi nedal ranou pod břevno žádnou šanci! Asistence: Patrik Vacík, David Matula.
     
    03:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný průvan, který se teď mladým Bruslařům daří v obraně Písku působit! Dan Fiala předložil u brány kotouč na hůl MARKA KOPICE, jenž už neměl problém s tím, aby z bezprostřední blízkosti zametli kotouč do odkrytého koutu brány, kam se nestihl gólman Buchta přesunout! Asistence: Dan Fiala.
     
    04:07
    Jihočeši neví, kam dřív skočit. Mají obrovské problémy s tím, aby stíhali jakž takž pokrývat aktivní střelce Havlíčkova Brodu, kteří hýří pohybem a aktivitou.
     
    04:40
    Hosté po chvilce snažení nakonec získali kotouč a kombinují s ním na dostřel gólmanky Juřicové, která hlasitě a dobře diriguje svou obranu.
     
    05:05
    Jihočeši jsou stále nastěhováni v útočném území a hledají si prostor, odkud by prověřili pozornost brankářky Karolíny Juřicové.
     
    05:37
    Děj hry se rychle přesunul na druhou stranu hrací plochy. Havlíčkův Brod buší do písecké obrany, za níž se musí mít gólman Buchta neustále na pozoru.
     
    06:04
    Sledovali jsme dlouhou a tvrdou sérii soubojů u hrazení v pásmu Písku, po níž se nakonec ke kotouči probili hosté. Nyní se snaží rozehrát ze zákrytu své brány.
     
    06:29
    Jihočeši si zkusili pomoci nahozeným pukem, ale je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    06:41
    Útočník Tomáš Křehlík, který mladšímu dorostu vypomáhá z extraligového staršího dorostu, pálil zblízka jen do betonů gólmana Buchty.
     
    07:03
    Písek je pod pod permanentním náporem svého soupeře z Kotliny. Urputné bránění ho stojí hodně sil, které mu potom chybí směrem dopředu.
     
    07:21
    Vojtěch Šuhaj se z ničeho nic ocitl za havlíčkobrodskou obranou a zblízka vypálil, ale našel jen lapačku pozorné gólmanky Juřicové, jež podržela svůj tým!
     
    07:49
    Nyní už přihlížíme útočnému snažení Havlíčkova Brodu, který od úvodního vhazování diktuje tempo hry a má více ze hry.
     
    08:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině se neděje zatím nic překvapivého, Havlíčkův Brod potvrzuje jasnou roli papírového favorita a vede už 3:0! Adam Rybáček vyhrál vhazování v útočném pásmu na MATĚJE TRUPLA, jenž vypustil od modré čáry svižnou střelu a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Adam Rybáček.
     
    08:50
    A mladší Bruslaři stále nemají dost, brankář Buchta má mnohem více práce, než by si sám přál. Teď ale jeho obrana pracovala dobře a pohlídala prostor před jeho bránou.
     
    09:20
    František Januška dostal trestuhodně prostoru před brodskou bránou a zblízka zakončil. Brankářka Juřicová se však znovu vyznamenala.
     
    10:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zápas zatím připomíná hru kočku s myší, mladí Bruslaři na ledě jednoznačně kralují a dál navyšují svůj komfortní náskok! Soubor z Kotliny znovu dokonale rozebral obranu svého soupeře do posledního šroubku, když na konci krásné akce stál TOMÁŠ KŘEHLÍK a brzy vstřelil svou první branku za mladší dorost v této sezoně! Asistence: Dominik Vacík, Pavel Dudek.
     
    10:35
    To byla gólovka jako hrom! Patrik Vacík sebral soupeři kotouč a hnal se v samostatném úniku na brankáře Buchtu, který ho však betony vychytal!
     
    11:07
    Havlíčkův Brod dál kontroluje hru a snaží se vsítit pátou branku.
     
    12:07
    Brankář Buchta je pod velkou palbou a musí si připadat jako na střelnici. Puky kolem něj létají, jen to sviští. Zatím však náporu soupeře odolává.
     
    12:29
    A znovu se gólman Buchta vyznamenal několika povedenými zákroky, když betony vyrazil nebezpečné rány zblízka! Písek je dál pod tlakem.
     
    12:50
    Jihočeši jsou dál přikováni ke své bráně a vůbec neví, jak z tlaku ven.
     
    13:15
    Obrázek hry se v Kotlině nemění. Havlíčkův Brod hraje na ledě první housle a po většinu času se hraje v blízkosti píseckého gólmana Buchty.
     
    13:40
    Maskovaná opora IHC si opět poradila znamenitě, když ránu z prostoru mezi kruhy vyrazila do rohu pásma svými připravenými betony.
     
    14:05
    Písek získal na chvíli puk a vyvezl ho alespoň do blízkosti středového kruhu.
     
    14:39
    Brankář Buchta nevěděl, kam dřív skočit. Před jeho brankovištěm panoval obrovský zmatek a čilý provoz. Nakonec toho však nikdo z Bruslařů nevyužil.
     
    15:01
    Hokejisty od řeky Otavy musí stát ustavičné bránění spoustu sil. Naopak soubor z Kotliny je k neunavení, jeho hráči dál létají po ledě jako střely.
     
    15:48
    Mladí Bruslaři vyhráli dlouhý souboj v rohu píseckého pásma a zblízka se snažil dorážet Patrik Brdičko, ale brankář Buchta udržel puk před betonem.
     
    16:10
    Lukáš Vokoun získal kotouč a namířil si to na útočné modré čáře mezi přesilu protihráčů. Sice dál neprošel, ale kotouč se k němu znovu odrazil. Útočník Jihočechů ho však u mantinelu udržel jen chviličku a byl odzbrojen.
     
    16:41
    Písek je dál pod velkým tlakem a brankář Buchta musí vytahovat ze svého arzenálu jeden pohotový zákrok za druhým. Jihočeši to mají hodně těžké.
     
    17:02
    Dominik Vacík teď naplno zúročil své zkušenosti z extraligy staršího dorostu a hezkou nahrávkou našel ve středním pásmu Pavla Dudka.
     
    17:31
    A další mladší dorostenec, který pravidelně nastupuje za extraligový starší dorost, Tomáš Kulhánek zblízka dorážel jen do Buchtových betonů!
     
    17:56
    Jihočeši vybojovali u své brány kotouč a snaží se ze všech sil uklidnit svou rozháranou a neklidnou hru.
     
    18:11
    Domácí velmi dobře napadají a dobře zahušťují prostor v neutrální zóně. Písek má obrovské problémy s přechodem do blízkosti gólmanky Juřicové.
     
    18:36
    Hokejisté od Otavy teď dobře napadají brodskou rozehrávku, ale soubor z Kotliny zatím žádnou chybu neudělal.
     
    19:05
    Brankářka Juřicová se teď trochu zahřála. Moc toho na ní nejde, hraje se hlavně na druhé straně hřiště. Se střelou od modré čáry si plastronem hravě poradila.
     
    19:28
    Michal Kerber si zpracoval kotouč na okraji kruhů a vypálil. Brankář Buchta měl dobrý výhled a po ukrytí kotouče v lapačce přerušil hru.
     
    19:49
    Domácí ještě zkoušejí jednou zakončit, ale bojují o puk v rohu útočného pásma a vypadá to, že k ohrožení brankáře Buchty už se nedostanou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině za námi. Podle očekávání v ní dominovali mladí Bruslaři, kteří zaslouženě vedou 4:0. Dvakrát se trefil Marek Kopic, po jedné trefě přidali Matěj Trupl a Tomáš Křehlík. Prostřední část začne zhruba v 10:49.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček, Dvořák – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Kopic, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Křehlík

    IHC Písek: Buchta (Špiler) – Brož, Keřka, Kroupa, Řezáč, Kacbunda, Smola, Kurfurst, Kajtman – Řehoř, Januška, Šuhaj, Andrle, Dub, Kouba, Lukeš, Kovanda, Kříž, Vokoun

    Rozhodčí: Filip Honza – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:20
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a kombinuje na dostřel gólmana Buchty, který má znovu spoustu práce.
     
    22:00
    Mladí Bruslaři zatím dominují a navazují na skvělý výkon z úvodní dvacetiminutovky. Písek má stále spoustu práce s tím, aby se ubránil.
     
    22:40
    Teď měla gólmanka Juřicová i pořádnou dávku štěstí! Mladí Bruslaři nechali soupeře trochu více rozkoukat před brankovištěm a byla z toho nepříjemná střela, kterou musela česká reprezentantka vyrážet betony!
     
    23:05
    Brankář Buchta teď měl oči na stopkách, ale nakonec jeho spoluhráči v poli splnili vzorně své defenzivní úkoly a soupeře k zakončení nepustili.
     
    23:40
    Havlíčkův Brod je teď nečekaně hodně zatlačen do defenzivy. Brankářka Juřicová má však svou obranu velmi dobře zorganizovanou.
     
    24:08
    Havlíčkův Brod už vybojoval kotouč a dostal ho po hlušší chvilce zpět plně pod kontrolu. Už se hraje v blízkosti píseckého gólmana Buchty.
     
    24:36
    Hosté si pomohli přihrávkou rukou. Buly proběhne v kruhu po levici gólmana Buchty.
     
    25:05
    Tomáš Kulhánek se hezky uvolnil před brankovištěm, ale jeho odvážný blafák se mu nepovedlo dotáhnout až do gólového konce!
     
    25:30
    Hosté jsou znovu zatlačeni hluboko do obrany a mladí Bruslaři se slétli na jejich gólmana jako vosy na lízátko. Maskovaná opora Jihočechů zatím odolává.
     
    25:53
    Tomáš Kulhánek a Dan Fiala pořádně vířili prach před píseckým brankovištěm, ale brankář Buchta si s jejich střelami z prostoru kruhů poradil.
     
    26:11
    Hra je přerušena a vhazovat se bude v pásmu Bruslařů.
     
    26:32
    Písek je znovu pod tlakem, nedaří se mu z něj vyklouznout a brankář Buchta musí znovu naplno ukazovat své kvality perfektními zákroky.
     
    27:02
    Adam Řehoř (PIS) usedá ke dvěma minutám za podražení.
     
    27:26
    Hosté získali kotouč a vyhodili.
     
    27:55
    Mladí Bruslaři už obléhají obranný val soupeře, který se však zatím velmi dobře pohybuje.
     
    28:12
    Adam Dvořák, který dělá mladým Bruslařům kapitána, vypálil od modré čáry a pořádně protáhl vyrážečku brankáře Buchty, který kotouč vytěsnil do rohu pásma!
     
    28:32
    Další obrovské šance Havlíčkova Brodu! Tomáš Kulhánek se uvolnil na pravém křídle a vypálil tvrdě k přední tyčce. Brankář Buchta jeho ránu skvěle vyrazil a potom měl i štěstí, když se po přetlačované před jeho brankovištěm odrazil kotouč těsně vedle jeho levé tyčky!
     
    29:10
    Bruslaři mají ponechanou výhodu a dál vaří soupeřovu obranu u gólmana Buchty.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Šuhaj – 2 min., hákování).
     
    29:34
    Hosté získali po buly kotouč a rychle ho vyhodili až ke gólmance Juřicové.
     
    30:00
    Hosté z jižních Čech znovu vyhodili. Kotouč se snažil ve vzduchu zachytit holí na útočné modré čáře Filip Klofáč, ale na prudké vyhození nedosáhl.
     
    30:15
    Bruslaři už drží útočné pásmo a kombinují.
     
    30:32
    Patrik Vacík měl dost prostoru a času na to, aby z levého křídla zakončil. Jeho prudká rána jen o kousek proplachtila vedle levé Buchtovy tyče!
     
    30:52
    Tlak Havlíčkova Brodu neustává, hosté toho mají opravdu už plné zuby, protože jsou pod enormním tlakem.
     
    31:20
    Až teď jsou Jihočeši kompletní, hraje se 5 na 5. Hosté ustáli hodně perné chvilky.
     
    31:41
    Nápor domácích nepolevuje ani po skončení přesilovky. Děj hry se stále odvíjí převážně v blízkosti píseckého gólmana Buchty.
     
    32:09
    Hosté nechali alespoň na chvíli vydechnout své přetížené obranné řady, když vyhodili kotouč ze svého pásma tak, aby nešlo o zakázané uvolnění.
     
    32:31
    Další rána z levé strany píseckého pásma, kterou ještě těsně před gólmanem Buchtou tečoval projíždějící Adam Rybáček. Brankář Písku si však poradil a zkrotil puk v náruči.
     
    32:55
    IHC se teď vymanil z pevného objetí svého soupeře a chvíli pozdržel hru u gólmanky Juřicové, ale k zákroku ji zakončením nedonutil.
     
    33:31
    Havlíčkův Brod rozehrává od své brány, Písek se prezentuje aktivním napadáním jeho rozehrávky už v jejím počátku, což je vždy nepříjemné.
     
    33:56
    Domácí prohráli souboj za soupeřovou bránou a vracejí se zpět.
     
    34:13
    Jakub Košťál se snažil vypálit z pravé strany, ale kotouč přes hradbu těl u brankoviště na gólmana Buchtu nedokázal z těžkého úhlu protlačit.
     
    34:47
    Hosté jsou stále zatlačeni ke své bráně.
     
    35:22
    Jakub Košťál ranou ze strany vyprášil betony gólmana Buchty, po čemž se cpali k dorážkám zblízka Tomáš Kulhánek a Tomáš Křehlík. Zblízka ale puk do sítě neprocpali.
     
    35:39
    A zachytala si i brankářka Juřicová, která neměla nejmenší problém s tím, aby střelu Štěpána Kacbundy z levého kruhu ukryla ve své výstroji.
     
    36:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led, hattrick je na světě! Mladí Bruslaři dál drželi Písek pod permanentním tlakem, když Dan Fiala narýsoval zpoza brány parádní pas před brankoviště na MARKA KOPICE, jehož střela z první zapadla k levé Buchtově tyčce! Asistence: Dan Fiala.
     
    37:13
    Písek právě vstřelil branku!
    A pozor, Písek se dočkal čestné branky! Adam Řehoř předložil kotouč na hůl dobře postaveného LUKÁŠE VOKOUNA, jenž svižnou ranou zblízka prostřelil brankářku Juřicovou! Asistence: Adam Řehoř.
     
    37:40
    Jihočeši se teď pořádně osmělili a dál buší do obranného bloku svého soupeře. Havlíčkův Brod to má o poznání těžší, než jak to mu bylo v předešlé periodě.
     
    38:40
    Mladí Bruslaři přebrali otěže zápasu zpět do svých rukou a už usilovně tlučou do obrany svého soupeře.
     
    39:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři však rychle odpovídají a berou si zpět pětigólový náskok! Mohla za to spolupráce parťáků, kteří spolu nastupují za starší dorost. Tomáš Kulhánek vykouzlil hezkou nahrávku na volného TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který se zblízka nemýlil a kotouč bleskově napasoval za Buchtova záda! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou dvě třetiny. Na 5:0 zvýšil z pohledu Havlíčkova Brodu Marek Kopic, ale za hosty dokázal snížit Lukáš Vokoun. Mladým Bruslařům, kteří vedou 6:1, však vrátil vedení o pět branek vypomáhající starší dorostenec Tomáš Křehlík, jenž se zapsal do střelecké listiny už podruhé. Třetí perioda začne zhruba v 11:25.
     
    Hráči už jsou zpět na hrací ploše, můžeme pokračovat!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Mladí Bruslaři hned po úvodním vhazování nelení a tlačí soupeře u jeho brány. Tomáš Křehlík hledal ze strany hůl najíždějícího Tomáše Kulhánka, ale ten se do koncovky neprobil.
     
    40:30
    Vzápětí ještě následovala prudká rána od modré čáry, ale brankář Buchta proti ní zasahovat nemusel. Kotouč totiž minul jeho levou tyčku.
     
    40:55
    Hosté sice dostali puk do útočného pásma, ale byli už na ledě moc dlouho a poslali na led čerstvé síly ze střídačky. Domácí tak v klidu rozehráli.
     
    41:14
    Hosté teď aktivně napadají a Bruslařům to činí problémy.
     
    42:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři nedovolují žádné drama a dál navyšují své gigantické vedení! Marek Kopic nahrál DANU FIALOVI, jenž si vybruslil mezi kruhy a nádhernou ranou do protipohybu brankáře Špilera, jenž na začátku třetí periody vystřídal svého kolegu Buchtu, skóorval přesně o tyčku! Asistence: Marek Kopic.
     
    42:23
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Kacbunda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:53
    Tohle nevidíme vůbec rádi... V oslabení se hnal vpřed František Januška a byl v pásmu Bruslařů čistě odstaven od kotouče. Ve velké rychlosti už ale nestihl ustát svůj pád a tvrdě narazil do zadního hrazení.
     
    42:53
    Naštěstí už je v pořádku a odjíždí na střídačku. Snad bude v pořádku a pokračovat v utkání.
     
    43:15
    Hosté získali puk a vyhodili.
     
    43:37
    Mladí Bruslaři sr znovu vraceli pro puk do svého pásma, ale nyní už obléhají gólmana Špilera.
     
    43:56
    Bruslaři mají velký tlak, ale zatím z něj nevytěžili žádnou nebezpečnější střelu.
     
    44:23
    Hosté jsou kompletní, hraje se 5 na 5. Mladým Bruslařům se teď přesilovka moc nepovedlo.
     
    44:49
    Domácí dál drží kotouč a jsou nastěhováni na dostřel písecké brány.
     
    44:57
    Hra je přerušena po zákroku gólmana Špilera, který si poradil se štiplavou ranou z levého křídla. Kus černé gumy ukryl pod lapačkou.
     
    45:14
    Havlíčkův Brod dál rozjíždí svůj ofenzivní kolotoč na plné obrátky. Brankář Špiler se musí mít neustále na pozoru.
     
    45:35
    Hra je znovu přerušena, buly v pásmu Jihočechů.
     
    45:52
    Filip Pártl tečoval hezkou střelu Filipa Košťála, který vystřelil od modré čáry. Kotouč skončil těsně nad horní tyčku Spilerovy svatyně!
     
    46:12
    Bruslaři získali puk a už se s ním znovu ženou směrem kupředu.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla naprostá lahůdka, jež by měla být zanesena do hokejových učebnic! Tomáš Kulhánek odvedl skvělou práci, když přebral na levém křídle kotouč, prosmýkl se s ním povedeným bruslařským manévrem až k bráně a nádherným pasem našel před brankovištěm nesobecky TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž z voleje zametl kotouč do odkryté brány a završil hattrick! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    47:42
    Mladí Bruslaři rozhodně nepolevují z nastaveného tempa a dál zaměstnávají obranu Písku, která má plné ruce práce. Nyní gólman Špiler parádně vychytal několik dorážek zblízka betony!
     
    47:58
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Brož – 2 min., napadení).
     
    48:08
    Brankář Špiler měl znovu práci, když na něj vyletěla nebezpečná bekhendová střela z předbrankového prostoru. Maskovaná opora Jihočechů si poradila a přerušila hru.
     
    48:31
    Adam Řehoř se probíjel do šance. Obránci Brodu ho sice stihli včas dojet, ale byla z toho i tak rána golfákem z prostoru kruhů. Střela však minula pravou tyčku brány gólmanky Juřicové!
     
    48:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, magická desítka už se v Kotlině povážlivě přiblížila! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Dan Fiala – Marek Kopic – PATRIK VACÍK, přičemž posledně jmenovaný na konci skvostného ťukesu jen zametl zblízka kotouč do sítě! Asistence: Marek Kopic, Dan Fiala.
     
    50:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši sympaticky nesložili zbraně a snižují! Filip Andrle narýsoval dobrý pas před brankoviště na volného ŠIMONA KOUBU, který prudkou střelou sice vyprášil jen betony gólmanky Juřicové, ale dostal druhou šanci, když se k němu kus černé gumy odrazil, a po ledě podél levé tyčky skóroval! Asistence: Filip Andrle.
     
    50:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a je to tady, Jihočeši nedokázali zabránit desítce! Kotouč vybojoval TOMÁŠ KULHÁNEK, který si sjel až před brankoviště a z mírného úhlu na pravé straně propasíroval kotouč podél bližší tyčky do sítě! Bez asistence.
     
    50:54
    A že by se domácí po desáté brance uspokojili? No tak to vůbec nečekejte! Brankář Špiler má dál spoustu práce a nemůže si ani na chvíli vydechnout.
     
    51:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné gólové hody sledujeme v Kotlině a soubor z Kotliny dál navyšuje svůj střelecký účet! Marek Kopic zblízka puk do sítě ještě neprocpal, ale vzápětí se to podařilo pohotovému DANU FIALOVI! Asistence: Marek Kopic.
     
    51:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je gigantický, což je vidět i na průběžném stavu! Do střelecké listiny se zapsal i PAVEL DUDEK, jenž ukořistil kotouč a z bezprostřední blízkosti ho prudkou ranou nekompromisně napasoval za Špilerova záda! Bez asistence.
     
    51:56
    Písek na chvíli získal puk a posunul ho alespoň do středního pásma.
     
    52:30
    Havlíčkův Brod získal puk u své brány a vyvezl ho dopředu.
     
    52:54
    Brankář Špiler má znovu spoustu práce, Havlíčkův Brod buší do písecké obrany hlava nehlava.
     
    53:11
    Jihočeši jsou dál pod obrovským tlakem a vůbec neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod hraje dnes opravdu skvěle a většinu svých šancí se mu daří proměňovat.
     
    53:36
    Hosté jsou dál zatlačeni do obranné ulity, mladí Bruslaři nepolevují.
     
    53:57
    Brankář Špiler měl teď obrovskou spoustu práce, když několika parádními zákroky vyrazil sérii soupeřových střel zblízka. Do odkryté brány zblízka dorážel Tomáš Kulhánek, ale ve vyložené pozici neuspěl!
     
    54:12
    Mladým Bruslařům se daří i na vhazování, znovu vybojoval puk a hrají s ním u brány soupeře.
     
    54:40
    Hosté teď vyhnali svého hladového soka alespoň do neutrální zóny, čímž na chviličku nechávají vydechnout svou přetíženou obranu v čele s gólmanem Špilerem.
     
    55:09
    Domácí už jsou znovu v hojném počtu v útočném pásmu a napadají neúnavně rozehrávku soupeře.
     
    55:48
    Písek se snažil vyvézt kotouč podél hrazení dopředu, ale soupeř mu cestu zatarasil už ve středním pásmu. Jihočeši se tak znovu musí bránit.
     
    56:10
    Havlíčkův Brod kombinuje u gólmana Špilera.
     
    56:49
    Mladí Bruslaři znovu hýří aktivitou a v útočném území motají hlavy soupeřových hráčů.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři už se ani tolik neradují, propast mezi oběma týmy už činí neuvěřitelných jedenáct gólů! Jakub Košťál namazal kotouč před bránu TOMÁŠI KŘEHLÍKOVI, který už měl hodně snadnou práci a dorazil kus černé gumy do zcela odkryté brány, čímž se raduje ze své čtvrté přesné trefy! Asistence: Jakub Košťál.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod má znovu puk a okupuje útočnou zónu.
     
    58:18
    Brankář Špiler si připsal úspěšný zákrok a přerušil hru.
     
    58:42
    Adam Rybáček se chopil kotouče a snažil se s ním prokličkovat mezi kruhy až k bráně. Hosté mu však zatarasili cestu, o puk se bojuje v rohu pásma.
     
    58:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelné, jakou rychlostí náskok mladých Bruslařů narůstá! Pavel Dudek znovu ukázal velký přehled ve hře a načrtl ideální pas před brankoviště na ADAMA RYBÁČKA, jenž ze vzdálenosti nějakých tří kroků poslal kotouč do takřka zcela prázdné brány! Asistence: Pavel Dudek.
     
    59:38
    Mladí Bruslaři mají puk ve své moci a rozehrávají z obranného pásma.
     
    59:49
    Tomáš Kulhánek vypálil z pravého kruhu, ale gólman Špiler byl pozorný a kotouč od bližší tyčky vyrazil svými betony za svou bránu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod svého soupeře z Písku nekompromisně rozstřílel a přehrál ho rozdílem několika tříd. Konečný výsledek se jen tak nevidí – 14:2. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (11:59:59)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kopic (P. Vacík, Matula), 4. Kopic (Fiala), 9. Trupl (Rybáček), 11. Křehlík (D. Vacík, Dudek), 37. Kopic (Fiala), 40. Křehlík (Kulhánek), 43. Fiala (Kopic), 47. Křehlík (Kulhánek), 49. P. Vacík (Kopic, Fiala), 51. Kulhánek, 52. Fiala (Kopic), 52. Dudek, 58. Křehlík (Košťál), 59. Rybáček (Dudek) – 38. Vokoun (Řehoř), 50. Kouba (Andrle)


    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček, Dvořák – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Kopic, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Křehlík
    IHC Králové Písek: Buchta (41. Špiler) – Brož, Keřka, Kroupa, Řezáč, Kacbunda, Smola, Kurfurst, Kajtman – Řehoř, Januška, Šuhaj, Andrle, Dub, Kouba, Lukeš, Kovanda, Kříž, Vokoun

    Rozhodčí: Filip Honza – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí
    bahis siteleri