Havlíčkův Brod – Písek 14:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
14:2 (4:0, 2:1, 8:1)
IHC Králové Písek
Neděle 23.10.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    58:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelné, jakou rychlostí náskok mladých Bruslařů narůstá! Pavel Dudek znovu ukázal velký přehled ve hře a načrtl ideální pas před brankoviště na ADAMA RYBÁČKA, jenž ze vzdálenosti nějakých tří kroků poslal kotouč do takřka zcela prázdné brány! Asistence: Pavel Dudek.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři už se ani tolik neradují, propast mezi oběma týmy už činí neuvěřitelných jedenáct gólů! Jakub Košťál namazal kotouč před bránu TOMÁŠI KŘEHLÍKOVI, který už měl hodně snadnou práci a dorazil kus černé gumy do zcela odkryté brány, čímž se raduje ze své čtvrté přesné trefy! Asistence: Jakub Košťál.
     
    51:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je gigantický, což je vidět i na průběžném stavu! Do střelecké listiny se zapsal i PAVEL DUDEK, jenž ukořistil kotouč a z bezprostřední blízkosti ho prudkou ranou nekompromisně napasoval za Špilerova záda! Bez asistence.
     
    51:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné gólové hody sledujeme v Kotlině a soubor z Kotliny dál navyšuje svůj střelecký účet! Marek Kopic zblízka puk do sítě ještě neprocpal, ale vzápětí se to podařilo pohotovému DANU FIALOVI! Asistence: Marek Kopic.
     
    50:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a je to tady, Jihočeši nedokázali zabránit desítce! Kotouč vybojoval TOMÁŠ KULHÁNEK, který si sjel až před brankoviště a z mírného úhlu na pravé straně propasíroval kotouč podél bližší tyčky do sítě! Bez asistence.
     
    50:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši sympaticky nesložili zbraně a snižují! Filip Andrle narýsoval dobrý pas před brankoviště na volného ŠIMONA KOUBU, který prudkou střelou sice vyprášil jen betony gólmanky Juřicové, ale dostal druhou šanci, když se k němu kus černé gumy odrazil, a po ledě podél levé tyčky skóroval! Asistence: Filip Andrle.
     
    48:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, magická desítka už se v Kotlině povážlivě přiblížila! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Dan Fiala – Marek Kopic – PATRIK VACÍK, přičemž posledně jmenovaný na konci skvostného ťukesu jen zametl zblízka kotouč do sítě! Asistence: Marek Kopic, Dan Fiala.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla naprostá lahůdka, jež by měla být zanesena do hokejových učebnic! Tomáš Kulhánek odvedl skvělou práci, když přebral na levém křídle kotouč, prosmýkl se s ním povedeným bruslařským manévrem až k bráně a nádherným pasem našel před brankovištěm nesobecky TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž z voleje zametl kotouč do odkryté brány a završil hattrick! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    42:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři nedovolují žádné drama a dál navyšují své gigantické vedení! Marek Kopic nahrál DANU FIALOVI, jenž si vybruslil mezi kruhy a nádhernou ranou do protipohybu brankáře Špilera, jenž na začátku třetí periody vystřídal svého kolegu Buchtu, skóorval přesně o tyčku! Asistence: Marek Kopic.
     
    39:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři však rychle odpovídají a berou si zpět pětigólový náskok! Mohla za to spolupráce parťáků, kteří spolu nastupují za starší dorost. Tomáš Kulhánek vykouzlil hezkou nahrávku na volného TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který se zblízka nemýlil a kotouč bleskově napasoval za Buchtova záda! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    37:13
    Písek právě vstřelil branku!
    A pozor, Písek se dočkal čestné branky! Adam Řehoř předložil kotouč na hůl dobře postaveného LUKÁŠE VOKOUNA, jenž svižnou ranou zblízka prostřelil brankářku Juřicovou! Asistence: Adam Řehoř.
     
    36:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led, hattrick je na světě! Mladí Bruslaři dál drželi Písek pod permanentním tlakem, když Dan Fiala narýsoval zpoza brány parádní pas před brankoviště na MARKA KOPICE, jehož střela z první zapadla k levé Buchtově tyčce! Asistence: Dan Fiala.
     
    10:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zápas zatím připomíná hru kočku s myší, mladí Bruslaři na ledě jednoznačně kralují a dál navyšují svůj komfortní náskok! Soubor z Kotliny znovu dokonale rozebral obranu svého soupeře do posledního šroubku, když na konci krásné akce stál TOMÁŠ KŘEHLÍK a brzy vstřelil svou první branku za mladší dorost v této sezoně! Asistence: Dominik Vacík, Pavel Dudek.
     
    08:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině se neděje zatím nic překvapivého, Havlíčkův Brod potvrzuje jasnou roli papírového favorita a vede už 3:0! Adam Rybáček vyhrál vhazování v útočném pásmu na MATĚJE TRUPLA, jenž vypustil od modré čáry svižnou střelu a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Adam Rybáček.
     
    03:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný průvan, který se teď mladým Bruslařům daří v obraně Písku působit! Dan Fiala předložil u brány kotouč na hůl MARKA KOPICE, jenž už neměl problém s tím, aby z bezprostřední blízkosti zametli kotouč do odkrytého koutu brány, kam se nestihl gólman Buchta přesunout! Asistence: Dan Fiala.
     
    03:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec konečně přichází! Patrik Vacík připravil ideální palebnou pozici pro MARKA KOPICE, který si vybruslil až před brankoviště a brankáři Buchtovi nedal ranou pod břevno žádnou šanci! Asistence: Patrik Vacík, David Matula.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kopic (P. Vacík, Matula), 4. Kopic (Fiala), 9. Trupl (Rybáček), 11. Křehlík (D. Vacík, Dudek), 37. Kopic (Fiala), 40. Křehlík (Kulhánek), 43. Fiala (Kopic), 47. Křehlík (Kulhánek), 49. P. Vacík (Kopic, Fiala), 51. Kulhánek, 52. Fiala (Kopic), 52. Dudek, 58. Křehlík (Košťál), 59. Rybáček (Dudek) – 38. Vokoun (Řehoř), 50. Kouba (Andrle)


    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček, Dvořák – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Kopic, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Křehlík
    IHC Králové Písek: Buchta (41. Špiler) – Brož, Keřka, Kroupa, Řezáč, Kacbunda, Smola, Kurfurst, Kajtman – Řehoř, Januška, Šuhaj, Andrle, Dub, Kouba, Lukeš, Kovanda, Kříž, Vokoun

    Rozhodčí: Filip Honza – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí
    bahis siteleri