Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 3:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
6:3 (0:0, 3:2, 3:1)
Minnesota Wild
Pondělí 24.10.2016, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (02:43:04)
    Parise vstřelil jubilejní 300. branku v NHL.

     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto zápasu nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. John Tavares (NYI) 2+1
    2. Ryan Strome (NYI) 0+2
    3. Zach Parise (MNS) 2+0
     
    Je hotovo! Po první třetině by málokdo tipoval, že se dočkáme hned devíti gólů, nakonec se tak ale stalo. Minnesota se sice dostala do vedení 1:0, domácí na to ale odpověděli třemi slepenými trefami a poté už diktovali tempo až do konce. Islanders ani ve třetí třetině nepustili hosty na dostřel, sotva minutu po trefě Niederreitera na 3:5 z pohledu Wild zvýšil na konečných 6:3 John Tavares, čímž utnul veškeré pokusy hostů o závěrečný tlak.
     
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Johnny Boychuk vyčkává s pukem na holi za vlastní svatyní a nikam se nežene, minutu před koncem už je o vítězi definitivně rozhodnuto.
    58:17 John TAVARES - 6:3
     
    58:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tento tah hostům krutě nevyšel, pár sekund po úprku Kuempera na střídačku Isles dostali puk do prázdné branky! Bailey vybojoval kotouč u mantinelu a posunul ho na Ladda, který ještě vylepšil pozici pro JOHNA TAVARESE, jenž se nemýlil! Asistence: Andrew Ladd.
     
    58:08
    Kuemper upaluje na střídačku, Minnesota to zkusí bez brankáře!
    57:12 Nino NIEDERREITER - 5:3
     
    57:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a drama je opět na světě! Staal tentokrát zvolil přihrávku a to se vyplatilo, jeho pas totiž přesně našel hůl NINA NIEDERREITERA, který posléze usměrnil touš za Greissova záda! Asistence: Eric Staal, Jonas Brodin.
     
    56:57
    Eric Staal dostal nabito na pravý kruh a z první vypálil, Thomas Greiss byl ale pozorný a vyrážečkou zakročil.
     
    56:02
    Kotouč se odrazil před odkrytou domácí svatyni, kam si sjel Zach Parise, snajprovi Wild se ale zakončit nepodařilo, a tak se hattrick – zatím – nekoná.
     
    55:07
    Hra bude pokračovat až po komerční přestávce, po níž se Minnesota ještě pokusí zdramatizovat vývoj námi sledovaného utkání.
     
    55:07
    Charlie Coyle (MNS) je v posledních minutách pořádně při chuti! Minnesotský centr se nyní dostal do wrestlerského souboje s Hamonicem (NYI), po němž oba kohouti zůstali ležet na ledě. Coyle vyvázl s trestem na 2+10 minut, zatímco Hamonic ještě dostal dvě minuty navrch, a tak si hosté zahrají přesilovku.
     
    54:50
    Cal Clutterbuck nic nevymýšlel a bekhendem nahodil puk do útočné třetiny, domácí už se především brání a nikam se neženou.
     
    54:05
    Josh Bailey si nedokázal zpracovat prudký de Haanův pas a Divočina už zakládá další protiútok. Už velmi dlouho se hraje bez přerušení a čas se rychle krátí.
     
    53:27
    Brock Nelson využil laxnosti zadáků Wild a vybojoval puk pro de Haana, jenž zkusil štěstí střelou švihem, domácí zadák ale od modré netrefil minnesotskou branku.
     
    52:46
    Minnesotští nyní navíc o puk přišli a na druhou stranu se vydal Johnny Boychuk, jehož jedovatice z pravé strany prosvištěla vedle Kuemperovy klece. O pár sekund později domácí lacino vyhodili puk na icing.
     
    52:20
    Oba týmy hrají v plném počtu a hráči v bílozelených dresech opět míří kupředu, hosté začínají přebírat iniciativu. Není ale příliš pozdě?
     
    51:25
    Brodinovo nahození od modré sice zblokoval Nelson, k puku se však poté dostal Zach Parise, který z otočky vypálil a jeho přízemní pokus těsně minul pravou tyč poloodkryté newyorské svatyně!
     
    50:38
    Svěřenci Bruce Boudreaua drží touš častěji na svých hokejkách, do žádných příležitostí se ale nedostávají a s přibývajícím časem jsou Isles blíže a blíže vítězství.
     
    49:56
    Kuljomin (NYI) povalil Coylea, za což dostal jednoznačné dvě minuty za nedovolené bránění. Coyle (MNS) však hosty o přesilovou hru dětinským oplácením připravil a vyfasoval dvouminutový trest za hrubost.
     
    49:31
    Hamonicova rána od modré zaduněla o Kuemperovy betony a o chvilku později byla hra přerušena pro přihrávku rukou v podání domácích.
     
    48:58
    Domácí se vydali do přečíslení dva na jednoho a Anders Lee to vzal na sebe, z ostrého úhlu ale na pozorného minnesotského gólmana nevyzrál!
     
    48:35
    Hlasatel v Barclays Center následně ohlásil komerční přestávku, po níž bude Minnesotským zbývat něco přes 11 minut na vstřelení minimálně tří gólů.
    48:35 Thomas HICKEY - 5:2
     
    48:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Svěřenci Jacka Capuana přidávají další gól a zdá se, že je o vítězi rozhodnuto! Hickey našel povedenou kolmicí na útočné modré rozjetého Tavarese, který posléze vrátil kotouč THOMASI HICKEYMU, jenž si mezitím najel do soupeřovy třetiny, a poté z první překonal bezmocného Kuempera! Asistence: John Tavares.
     
    47:22
    A znovu, buly před Thomasem Greissem se tak bude opakovat.
     
    47:14
    Rozehrávka Ostrovanů skončila na zakázaném uvolnění, hra se tak přestěhuje před Greisse, který je v závěrečné periodě stále v podstatě bez práce.
    46:29 Alan QUINE - 4:2
     
    46:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali odměny za aktivní vstup do třetiny! Vše začalo Brodinovou ztrátou kotouče na útočné modré, načež se puku ujal Anthony Beauvillier, který vyzval ke skórování lépe postaveného ALANA QUINEA, jenž o tyčku dostal touš do sítě! Asistence: Anthony Beauvillier.
     
    45:34
    Zatímco Ostrované ve třetí třetině prověřili Kuempera už pětkrát, Thomas Greiss stále čeká na zákrok. Tudy cesta za vyrovnáním Wild nepovede...
     
    44:51
    Nakonec z toho byla střela v podání právě Travise Hamonice, kterou ale obětavě zblokoval Parise. O pár sekund později už Kuemper přeci jen musel zasahovat, se střelou Cizikase si však zkušeně poradil.
     
    44:18
    Nick Leddy na útočné modré ještě přenechával puk Hamonicovi, ten si ale kotouč nedokázal zpracovat. Tlak svěřenců Jacka Capuana přesto ještě pokračuje!
     
    43:49
    Hra je po dlouhé době přerušena, od Staalovy hole se totiž kotouč odrazil mimo hrací plochu, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Islanders.
     
    43:08
    Ryan Strome se pokusil zamést touš za Kuempera z nulového úhlu, minnesotský brankář si ale dokázal pokrýt prostor u levé tyče své svatyně.
     
    42:20
    Po nenápadné Chimerově střele Kuemperovi vypadl kotouč z betonů, hosté to ale nakonec zvládli a odpálili černou pryž do bezpečí.
     
    41:31
    Thomas Greiss pro jistotu přerušil hru po Pariseho nahození od pravého mantinelu, následovat bude další buly v útočném pásmu Wild.
     
    40:47
    Staal to u hrazení schytal od Clutterbucka, o chvilku později se však přesto dostal ke střele, která ovšem skončila až v ochranné síti. Puku byl ovšem tečován, vhazovat se tak bude před Greissem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Co nabídne třetí třetina? Na to si počkejme do 2:02.
     
    V prostřední dvacetiminutovce byl k vidění hotový gólostroj. Sotva minutu po jejím začátku svým třístým gólem v NHL otevřel skóre Parise, poté ale začali dominovat domácí, kteří se slepenými góly Tavarese, de Haana a Boychuka dostali dokonce do dvoubrankového trháku. Skóre poté ale zkorigoval svou druhou dnešní trefou Zach Parise, a tak platí stav 3:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Charlie Coyle nedokázal posunout kotouč k zamýšlenému adresátovi Zuckerovi, domácím ale pokus o protiútok vůbec nevyšel, Strome se totiž ocitl v ofsajdu.
     
    38:27
    Nick Leddy od modré přestřelil minnesotskou klec a hosté poté dostali puk do bezpečí, to už se druhá třetina definitivně chýlí ke svému konci.
     
    37:34
    Eric Staal "nacentroval" kotouč do předbrankového prostoru, kde operoval Niederreiter, jemuž se ale nepodařilo procpat puk pod Greissovou výstrojí. Německý brankář domácího celku bez potíží zasáhl.
     
    36:47
    Dosud nepříliš aktivní Andrew Ladd se ocitl ve skvělé střelecké pozici, z bezprostřední blízkosti si ale na skvělého Kuempera nepřišel!
     
    36:05
    Na jejím konci stál Jonas Brodin a jeho nepříliš přesná střela od modré, po níž Islanders vyhodili kotouč do bezpečí tak, aby neskončil na zakázaném uvolnění.
     
    35:38
    Calvin de Haan se zapojil do akce Islanders a od modré čáry se pokusil najít Nelsona, ten se ale k puku pořádně nedostal a hosté už zakládají protiakci.
     
    34:54
    Hra je přerušena ve středním pásmu a následovat bude další komerční přestávka, po níž nás čeká posledních pět minut druhé třetiny.
     
    34:22
    Minnesotští hokejisté se na chvilku usadili v útočném pásmu, Prosser ale neudržel kotouč na modré a Clutterbuck ho poté dostal do bezpečí.
     
    33:30
    Po snížení Wild se hra uklidnila, ani jeden tým se nyní nikam nežene a diváci v Barclays Center znovu utichli.
    32:37 Zach PARISE - 3:2
     
    32:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A gól nakonec platí, ZACH PARISE tak s trochou nadsázky jako slepý k houslím přišel ke svému 301. gólu v NHL! Drama je opět na světě. Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
     
    32:37
    Po nenápadném nahození z rohu kluziště kotouč nebezpečně poskakoval v domácím brankovišti, sudí ještě celou situaci zkontrolují u videa!
    Který kapitán dotáhne svůj tým až na vrchol?
     
    32:15
    Johnny Boychuk teď u hrazení srovnal se zemí Dalpeho a o chvilku později po srážce s Cizikasem upadl na led Chris Stewart, na ledě se nám začíná přiostřovat!
     
    31:37
    Marco Scandella se uvolnil na modré čáře a švihem vypálil, s jeho štiplavou střelou si ale Greiss zkušeně poradil. Puk je nyní v rohu kluziště.
     
    30:49
    Nino Niederreiter nepřesnou přihrávkou vyhnal Dumbu z útočného pásma, hosté musejí vyklidit vydobyté pozice a založit další akci až od blízkosti Darcyho Kuempera.
     
    30:06
    Kotouč skončil v ochranné síti a hlasatel v Barclays Center ohlásil další komerční přestávku, to už je polovina základní hrací doby za námi.
     
    29:20
    Zach Parise se sice dnes dokázal prosadit, další minimálně tři gólovky ale zazdil! Nyní měla opora Wild na hokejce snížení, Greiss ale předvedl parádní reflexivní zákrok!
     
    28:26
    Domácí se usadili v útočném pásmu a zasypali Kuempera sprškou střel, minnesotský gólman si však poradil s pokusy Hickeyho, de Haana i Jasona Chimery.
    27:31 Johnny BOYCHUK - 3:1
     
    27:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš a už je to o dva góly! Domácí vybojovali buly v útočném pásmu, které Strome čistě vyhrál pro JOHNNYHO BOYCHUKA, jehož rána od modré skončila až v síti! Asistence: Ryan Strome.
     
    26:58
    Zničehonic se Zach Parise ocitl tváří v tvář Greissovi a pokusil se zavěsit kotouč do sítě bekhendem, strážce domácí svatyně byl ale proti!
     
    26:27
    Parise nabil napřaženému Mikku Koivovi, minnesotský kapitán ale pálil jen do připraveného Greisse, který přerušil hru. Následovat bude komerční přestávka.
     
    25:44
    Eric Staal našel v dobré pozici na chviličku volného Niederreitera, který si ovšem vylámal zuby na pozorném Greissovi. Ještě před chvilkou ztichlé Barclays Center bouří!
    24:57 Calvin DE HAAN - 2:1
     
    24:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je něco, domácí během 34 sekund otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch! Nenápadná střela CALVINA DE HAANA z vrcholu levého kruhu propadla Kuemperovi až do sítě, vše je tak rázem zase úplně jinak! Asistence: Anthony Beauvillier, Ryan Strome.
    24:23 John TAVARES - 1:1
     
    24:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Krátce po vypršení Chimerova trestu domácí vyrovnávají! Josh Bailey ujel po levém křídle a na úrovni kruhů posunul puk na volného JOHNA TAVARESE, který přesnou střelou nedal Kuemperovi šanci! Asistence: Josh Bailey, Jason Chimera.
     
    23:42
    Kotouč nyní nebezpečně poskakoval před Greissem, nikomu v zelenobílém se ale zakončit nepodařilo. O chvilku později ještě od modré vystřelil Scandella, jeho pokus ale postrádal přesnost.
     
    22:58
    Tam ovšem svěřenci Bruce Boudreaua dlouho nepobyli, poněvadž Strome nyní dostal kotouč alespoň do středního pásma.
     
    22:20
    Cal Clutterbuck dostal rozehrávajícího Sutera pod tlak, minnesotský bek si však nakonec poradil a hosté míří zpět do útočného pásma.
     
    21:56
    Wild si navíc zahrají přesilovku, Jason Chimera (NYI) vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.
    21:15 Zach PARISE - 0:1
     
    21:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE se dočkal svého třístého gólu v NHL a Minnesota jde do vedení! Dumba našel PARISEHO na levém kruhu a bývalý útočník New Jersey střelou švihem překonal Greisse! Asistence: Matt Dumba.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině stále čekáme na úvodní gól. K vidění byl vcelku opatrný hokej z obou stran, ani jeden tým hlavně nechtěl udělat chybu. Isles i Wild zahrozili především v přesilových hrách, Greiss i Kuemper ale zatím drží čistá konta. Změní se to ve druhé periodě? To začneme zjišťovat v 1:03, tak si to nenechte ujít!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Josh Bailey nabil do mezikruží domácímu kapitánovi Tavaresovi, jehož následný projektil z první těsně minul Kuemperovu klec!
     
    18:44
    Granlund neměl komu přihrát, a tak pouze protečoval Prosserovu rozehrávku do útočného pásma, Minnesotští už se minutu před první sirénou nikam neženou.
     
    18:07
    Teemu Pulkkinen napřáhl na levém kruhu, ale jeho pokus postrádal přesnost a hra byla o chvilku později přerušena. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    17:21
    Calvin de Haan poblíž střídaček přišpendlil na hrazení Erikssona Eka a puk se poté odrazil na hokejku Seidenberga, domácí s rozehrávkou vůbec nespěchají.
     
    16:51
    Jonas Brodin z vlastního pásma odpálil kotouč až do toho útočného, aniž by se puku dotkl někdo v bílozeleném – zakázané uvolnění.
     
    16:04
    Parise je při chuti, ale ani tato střela z jeho hokejky nenašla recept na pozorného Thomase Greisse. Minnesota je v dosavadním průběhu utkání o něco aktivnější, ačkoliv Islanders vedou na střely 11:10.
     
    15:16
    Aktivní Eric Staal se po levém křídle vydal kupředu a vypálil. Jeho střela sice nebyla přesná, následná rozehrávka Islanders ale doletěla až na zakázané uvolnění.
     
    14:43
    Cizikasovo nahození z vrcholu kruhů bylo přizvednuto do ochranné sítě, k vhazování před Kuemperem však dojde až po další komerční přestávce.
     
    14:03
    Také host první oslabení přečkali bez ztráty kytičky, do konce první třetiny už zbývá jen necelých šest minut.
     
    13:36
    Leemu se z dobré pozice sice vypálit nepodařilo, Boychuk však poté nabil napřaženému Hamonicovi, jehož dělovku Kuemper jen tak tak zneškodnil!
     
    13:01
    Svěřenci Bruce Boudreaua odpálili puk až ke Greissovi a oba týmy nyní střídají. Polovina Pariseho trestu je minulostí.
     
    12:15
    Ryan Strome tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu, Kuemper však byl na svém místě a bez potíží zasáhl.
     
    12:03
    Zach Parise (MNS) v rohu kluziště nedovolenými prostředky odstavil od puku Tavarese, za což obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    11:49
    Před námi je nyní druhá komerční přestávka, kterou hlasatel v Barclays Center ohlásil poté, co Greiss přerušil hru po nahození Pominvillea.
     
    11:27
    Seidenberg je zpět na ledě, svěřenci Jacka Capuana první početní nevýhodu bez větších potíží ubránili.
     
    11:03
    Ostrované opět dostali kotouč do bezpečí a oba týmy nyní střídají, první přesilová hra hostům příliš nevychází.
     
    10:09
    Hra je přerušena, Greiss totiž udržel pokus Pariseho z pravé strany ve své výstroji a nepustil nikoho v bílém dresu k dorážce.
     
    09:58
    Brodinovu ránu od modré Thomas Greiss vyrazil a Bailey poté vyhodil černou pryž až ke Kuemperovi. Půlminuta ze Seidenbergova trestu je pryč.
     
    09:27
    Eric Staal ujel do samostatného úniku a na poslední chvíli jej zahákoval Dennis Seidenberg (NYI), jenž za to vyfasoval dvouminutový trest.
     
    09:02
    Cal Clutterbuck se pokusil prosadit důrazem na brankovišti, Kuemper byl ale pozorný a přerušil hru, následovat bude komerční přestávka.
     
    08:25
    Seidenbergovo nahození od modré zblokoval Chris Stewart a nikdo v modrém dresu už se poté k puku nedostal, Divočina si i tentokrát poradila.
     
    07:39
    Hosté teď málem udeřili. Nate Prosser vypálil od modré a jeho střelu se pokusil usměrnit do sítě Parise, to se mu ale o fous nepodařilo!
     
    07:01
    Mikael Granlund za Greissovou svatyní ukličkoval Tavarese i Leddyho a poté přihrál volnému Parisemu, jehož pokus z ostrého úhlu ale proletěl mimo.
     
    06:36
    Nino Niederreiter dostal důrazným forčekingem de Haana pod tlak, zadák Islanders si ale nakonec poradil a uklidnil hru, načež oba týmy vystřídaly.
     
    05:57
    Travis Hamonic zkusil štěstí od modré po přihrávce Beauvilliera, jeho pokus ale postrádal razanci, a Kuemper si tak připsal rutinní zákrok.
     
    05:22
    Prosserův střílený pas na Pulkkinena byl jedním z domácích hokejistů přizvednut až do ochozů, následovat bude buly ve středním pásmu.
     
    04:24
    Calvin de Haan z hloubi vlastního pásma rozehrál kotouč na rozjetého Leeho, který ale s pukem nic kloudného nevymyslel a Divočina už zakládá protiakci.
     
    03:33
    Proti pokusu Coylea z levého kruhu nezasáhl Greiss příliš jistě, nakonec si ale poradil. Islanders pokus o rychlou protiakci nevyšel, domácím byl odpískán ofsajd.
     
    03:05
    Cal Clutterbuck se zmocnil odraženého kotouče na vrcholu kruhů a okamžitě vypálil, Darcy Kuemper si ovšem bez sebemenších problémů poradil.
     
    02:28
    Kuemper si poprvé osahal kotouč, stalo se tomu tak při rozehrávce za jeho svatyní. Islanders se ne a ne prokousat do útočného pásma.
     
    01:52
    Nate Prosser z hloubi středního pásma vypálil kotouč směrem ke Greissovi, jenž měl samozřejmě úlohu snadnou a bez potíží zakročil vyrážečkou.
     
    00:58
    Nick Leddy udržel za svými zády dotírajícího Pariseho, rozehrávka mu ale poté vůbec nevyšla, a hra tak pokračuje v útočném pásmu Wild.
     
    00:19
    Aktivně napadající Charlie Coyle vystihl nepovedenou rozehrávku Islanders, vystřelit se mu ale nepodařilo a na druhou stranu už míří Cal Clutterbuck.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd – Chimera, B. Nelson, Lee – Quine, R. Strome, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin.

    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella, Prosser – Parise, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Pominville – Zucker, Eriksson Ek, Pulkkinen – Niederreiter, Dalpe, Stewart.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kevin Pollock – Tim Nowak, Ryan Gibbons.
    V hledišti dnes bude i ženská reprezentace Spojených států včetně Kendall Coyneové, spoluhráčky české reprezentantky Denisy Křížové z Northeastern University.
     
    Ostrované mají za sebou průměrný vstup do nového ročníku NHL, z pěti zápasů dokázali dvakrát vyhrát, a na kontě tak mají čtyři body, což na postupovou osmičku nestačí. Svěřence Jacka Capuana hned v úvodu sezóny trápí marodka, a to především v defenzivních řadách. Pár dní po začátku základní části utrpěl zranění v horní části těla Nick Leddy, místo nějž byl z farmy povolán talentovaný Ryan Pulock, který se ale rovněž zranil a mimo bude minimálně měsíc.

    Skvělou formou se naopak může pochlubit útočník Brock Nelson, který bodoval ve všech pěti utkáních Islanders (2+3). V noci na sobotu Newyorčané porazili Arizonu a Nelson k tomu přispěl asistencí na vítězný gól Johnnyho Boychuka.

    Minnesotští jsou na tom o něco lépe, parta novopečeného trenérského barda Bruce Boudreaua z pěti zápasů tři vyhrála a jen jednou prohrála v základní hrací době. Wild mají za sebou náročný duel v New Jersey, kde včera dlouho vedli, nakonec ale Devils podlehli 1:2 po prodloužení. Toto utkání odchytal Devan Dubnyk, dnes by tak mohl dostat příležitost jeho náhradník Darcy Kuemper.
    Divočina nastoupí ve stejné sestavě jako včera, jediná změna přijde v brankovišti, kde dostane přednost Darcy Kuemper.
     
    Hezké dobré ráno všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. I dnes v noci pokračuje kanadskoamerická NHL, my zde budeme svědky duelu mezi New York Islanders a Minnesotou Wild, který začne těsně po půlnoci. Tak si to nenechte ujít!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 25. Tavares (Jo. Bailey, Chimera), 25. de Haan (Beauvillier, R. Strome), 28. Boychuk (R. Strome), 47. Quine (Beauvillier), 49. Hickey (Tavares), 59. Tavares (Ladd) – 22. Parise (Dumba), 33. Parise (Mikael Granlund, M. Koivu), 58. Niederreiter (E. Staal, Brodin)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd – Chimera, B. Nelson, Lee – Quine, R. Strome, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella, Prosser – Parise, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Pominville – Zucker, Eriksson Ek, Pulkkinen – Niederreiter, Dalpe, Stewart.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kevin Pollock – Tim Nowak, Ryan Gibbons
    bahis siteleri