Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 3:2 (kon.)
Anaheim – Vancouver 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
6:3 (0:0, 3:2, 3:1)
Minnesota Wild
Pondělí 24.10.2016, 00:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 John TAVARES - 6:3
     
    58:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tento tah hostům krutě nevyšel, pár sekund po úprku Kuempera na střídačku Isles dostali puk do prázdné branky! Bailey vybojoval kotouč u mantinelu a posunul ho na Ladda, který ještě vylepšil pozici pro JOHNA TAVARESE, jenž se nemýlil! Asistence: Andrew Ladd.
    57:12 Nino NIEDERREITER - 5:3
     
    57:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a drama je opět na světě! Staal tentokrát zvolil přihrávku a to se vyplatilo, jeho pas totiž přesně našel hůl NINA NIEDERREITERA, který posléze usměrnil touš za Greissova záda! Asistence: Eric Staal, Jonas Brodin.
    48:35 Thomas HICKEY - 5:2
     
    48:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Svěřenci Jacka Capuana přidávají další gól a zdá se, že je o vítězi rozhodnuto! Hickey našel povedenou kolmicí na útočné modré rozjetého Tavarese, který posléze vrátil kotouč THOMASI HICKEYMU, jenž si mezitím najel do soupeřovy třetiny, a poté z první překonal bezmocného Kuempera! Asistence: John Tavares.
    46:29 Alan QUINE - 4:2
     
    46:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali odměny za aktivní vstup do třetiny! Vše začalo Brodinovou ztrátou kotouče na útočné modré, načež se puku ujal Anthony Beauvillier, který vyzval ke skórování lépe postaveného ALANA QUINEA, jenž o tyčku dostal touš do sítě! Asistence: Anthony Beauvillier.
    32:37 Zach PARISE - 3:2
     
    32:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A gól nakonec platí, ZACH PARISE tak s trochou nadsázky jako slepý k houslím přišel ke svému 301. gólu v NHL! Drama je opět na světě. Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
    27:31 Johnny BOYCHUK - 3:1
     
    27:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš a už je to o dva góly! Domácí vybojovali buly v útočném pásmu, které Strome čistě vyhrál pro JOHNNYHO BOYCHUKA, jehož rána od modré skončila až v síti! Asistence: Ryan Strome.
    24:57 Calvin DE HAAN - 2:1
     
    24:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je něco, domácí během 34 sekund otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch! Nenápadná střela CALVINA DE HAANA z vrcholu levého kruhu propadla Kuemperovi až do sítě, vše je tak rázem zase úplně jinak! Asistence: Anthony Beauvillier, Ryan Strome.
    24:23 John TAVARES - 1:1
     
    24:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Krátce po vypršení Chimerova trestu domácí vyrovnávají! Josh Bailey ujel po levém křídle a na úrovni kruhů posunul puk na volného JOHNA TAVARESE, který přesnou střelou nedal Kuemperovi šanci! Asistence: Josh Bailey, Jason Chimera.
    21:15 Zach PARISE - 0:1
     
    21:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE se dočkal svého třístého gólu v NHL a Minnesota jde do vedení! Dumba našel PARISEHO na levém kruhu a bývalý útočník New Jersey střelou švihem překonal Greisse! Asistence: Matt Dumba.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 25. Tavares (Jo. Bailey, Chimera), 25. de Haan (Beauvillier, R. Strome), 28. Boychuk (R. Strome), 47. Quine (Beauvillier), 49. Hickey (Tavares), 59. Tavares (Ladd) – 22. Parise (Dumba), 33. Parise (Mikael Granlund, M. Koivu), 58. Niederreiter (E. Staal, Brodin)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd – Chimera, B. Nelson, Lee – Quine, R. Strome, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella, Prosser – Parise, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Pominville – Zucker, Eriksson Ek, Pulkkinen – Niederreiter, Dalpe, Stewart.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kevin Pollock – Tim Nowak, Ryan Gibbons
    bahis siteleri