Kunlun – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 24.10.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:50:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:20
     
    Střely na branku: 24 – 17
     
    Je konec! Spartak Moskva poráží na svém ledě Torpedo Nižnij Novgorod 3:0! Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si připisují tři body! Skóre zápasu otevřel po deseti minutách Ryan Stoa! Hosté chtěli zlepšit svůj výkon po přestávce, ale domácí je k ničemu nepustili a v polovině zápasu navíc obraně Torpeda ujel Šmoljov, jež si vychutnal hostujícího brankáře! V závěrečné periodě už domácí přidali pouze pojistku. Ve 43. minutě se po krásné akci prosadil Michail Plotnikov ! Třetí branku už nevydržel brankář Ilja Proskurjakov, jež své místo přepustil Kasutinovi! Hosté sice hráli aktivně, ale Markus Svensson uhájil čisté konto!
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    A toho se Svensson podle všeho dočká! Domácí obránci vybojovali puk v rohu obranného pásma a jednoduše jej vyhodili za modrou čáru. Diváci už začínají oslavovat.
     
    59:02
    Markus Svensson utěsnil mezírku u levé tyče své branky a vyrazil kotouč do rohu kluziště. Domácí brankář je blízko čistému kontu.
     
    58:10
    Daniil Iljin se otočil s pukem u mantinelu v útočném pásmu, obhodil si obránce, ale místo přihrávky před branku zvolil další kličku do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Domácí vybojovali puk a jednoduše jej vyhodili do středního pásma. Unavená pětice Spartaku stačila vystřídat a domácí navíc nasbírali další vteřinky.
     
    56:50
    Kirill Vorobjov míchal s pukem za brankou Spartaku Moskva. Hostující útočník hledal skulinku, kterou by procedil kotouč před branku, ale obránci byli dobře postavení.
     
    56:10
    Kirill Vorobjov mohl střílet od modré čáry, ale hostující zadák si netroufl na střelu přes clonícího obránce. Torpedo přesto zůstává nastěhováno v útočném pásmu.
     
    55:15
    Střídající brankář hostujícího celku raději pokryl nahození ze středního pásma. Kasutin však okamžitě vyklepal kotouč z rukavice a rozehrál na obránce.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění ale přišlo také na druhé straně. Hostům už nezbývá moc času na zdramatizování dnešního souboje. Vhazuje se před Kasutinem.
     
    54:28
    Spartak se v posledních minutách pouze brání. Puk nyní vybojoval Arťom Voronin, který jej vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Svenssona.
     
    54:00
    Kaspars Daugavinš držel puk za brankou Markuse Svenssona, zamíchal s ním, avšak velice nepřesnou přihrávkou vyhnal hostující hráče z útočného pásma.
     
    53:10
    Lukáš Radil dojel nahozený kotouč a bez váhání vyhodil kotouč do středního pásma. Za pobídkou českého útočníka nespěchal nikdo z domácích hráčů.
     
    52:37
    Viktor Bobrov uzmul puk na modré čáře, potáhl jej do obranného pásma a rozehrál na kolegu z obrany. Spartak s přehledem kontroluje vývoj utkání.
     
    52:17
    Vadim Berdnikov ve středním pásmu nehezky sestřelil Šulenina, ale podle rozhodčích dnešního utkání byl zákrok domácího hokejisty v pořádku.
     
    51:30
    Kirill Urakov dotíral na rozehrávku Spartaku na útočné modré čáře. Hostující útočník sice bojoval ze všech sil, ale nakonec ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    50:52
    Kaspars Daugavinš vlétl do útočného pásma, protáhl se mezi trojicí domácích obránců, ale jeho pokus skončil vedle branky moskevského Spartaku.
     
    50:12
    Marcus Högström chtěl vyhodit puk z obranného pásma o mantinel do střední třetiny, ale jeho pokus srazil projíždějící soupeř zpátky za modrou čáru.
    Dominik Furch si umí vítězné oslavy zkrátka užít! (y)

    Dominik Furch si umí užít vítězné oslavy!???????????? #CCMGoalie #CCMPremier #AmplifyYourCoverage

    Video zveřejněné uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    49:42
    Anatolij Nikoncev vlétl s pukem za modrou čáru, ale když zjistil, že postupuje zcela sám, tak raději nahodil puk za branku Torpeda a odjel na střídačku.
     
    49:12
    Kirill Rasskazov operoval s pukem v rohu útočného pásma, vybruslil si okolo mantinelu do střelecké pozice a zápěstím prověřil domácího brankáře.
     
    48:45
    Hosté v plném počtu.
     
    47:51
    Domácí v plném počtu.
     
    46:45
    Vylučovat se ale bude také na druhé straně! Dvě minuty za sekání si odpyká Ivan Višněvskij!
     
    46:15
    Hostům se úvod přesilové hry vůbec nepovedl. Obránci Spartaku vybojovali kotouč před svou brankou a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště.
     
    45:51
    Bude se vylučovat! Alexandr Vasiljev odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podržení!
     
    45:46
    Kirill Rasskazov se probil k odraženému kotouči a vyslal nebezpečnou ránu! Jeho pokus vytěsnil Markus Svensson betonem mimo tři tyče.
     
    45:00
    Nikolaj Žerděv se natlačil před obránce, objel branku Spartaku Moskva, avšak nepřesnou přihrávkou před brankoviště nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    44:30
    Torpedo se stále nemůže dostat do tempa. Další nahození hostů do útočného pásma prolétlo na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje před Kasutina.
     
    44:05
    Kaspars Daugavinš uzmul nepřesnou přihrávku domácích do útočného pásma, podržel kotouč za brankou, jenže nepřesnou přihrávkou vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    43:25
    Domácí hrají nadále aktivně a nyní chtějí pobavit také domácí příznivce. Fandové Spartaku se probudili snad poprvé v utkání a nyní hlasitě skandují.
     
    42:39
    Ilja Proskurjakov už další branku Spartaku neustál a přepouští své místo v brance Kasutinovi!
    42:38 Michail PLOTNIKOV - 3:0
     
    42:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak znovu udeřil a navyšuje své vedení už na 3:0! Domácí udrželi kotouč za brankou soupeře. Po krásné a rychlé kombinaci na jeden dotek si před branku sjel MICHAIL PLOTNIKOV a ránou z první překonal Proskurjakova! Asistence: Alexandr Vasiljev, Arťom Voronin.
     
    42:10
    Nikolaj Žerděv se zapojil do útočné akce Torpeda. Hostující hokejista si sjížděl na pobídku od Daugavinše, ale na dobrou přihrávku nakonec nedosáhl.
     
    41:31
    Hosté v plném počtu.
     
    41:18
    Domácí uzamkli Torpedo před Proskurjakovem, ale hostující brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat. Jedinou ránu domácích v přesilovce zastavil obránce.
     
    40:32
    Matthew Gilroy měl kus štěstí a udržel kotouč na modré čáře. Domácí hokejista navíc vyslal nebezpečné nahození, jež prolétlo těsně vedle branky.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí. Spartak opět uspěl na úvodním vhazování. Domácí hokejisté se ihned ženou do útoku, Spartak ještě dohrává přesilovku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 9
     
    Prostřední perioda je minulostí! Spartak sehrál druhou třetinu s jistotou v zadních řadách! Těsně před polovinou zápasu navíc ujel hostující obraně Sergej Šmoljov , který překonal brankáře a navýšil náskok Spartaku na 2:0! Torpedo začalo hrát až od této chvíle, jenže největší šanci hostů spálil střelou doprostřed branky Kirill Vorobjov! Po čtyřiceti minutách je tedy stav 2:0!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Bude se vylučovat! Spartak Moskva odehraje zbytek druhé třetiny v početní převaze! Dvě minuty za podražení dostává Stanislav Jegoršev.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:40
    Michail Plotnikov si počkal za brankou na odražený kotouč. Domácí obránci drží puk v obranném pásmu a čekají na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    38:05
    Jevgenij Gračjov si sjel před branku na prudkou přihrávku z rohu hřiště. Hostující útočník stačil kotouč tečovat, ale puk se od jeho hole odrazil mimo tři tyče.
     
    37:10
    Denis Šurakov se prohnal do útočného pásma, ale ani on nenašel recept na skvěle hrající obranu domácího Spartaku. Hokejisté v červeném hrají opravdu skvěle.
     
    37:00
    Další práce pro Ilju Proskurjakova. Hostující brankář tentokrát udržel před brankovou čárou střelu z ostrého úhlu. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    36:17
    Sergej Šmoljov znovu pláchl hostujícím obráncům a postupoval sám na Proskurjakova! Hostující brankář ale rozjetého Šmoljova skvěle vystál a zatarasil mezírku mezi betony!
     
    35:42
    Kaspars Daugavinš udržel puk v útočném pásmu. Hosté se znovu usadili před brankou Spartaku, nicméně nikdo v bílém dresu se ne a ne dostat ke střele.
     
    35:03
    První dobrá šance Torpeda! Kirill Vorobjov potáhl puk po pravé straně, stáhl si jej mezi kruhy, avšak jeho svižnou ránu zápěstím vyrazil Svensson betonem!
     
    34:44
    Hosté se znovu připravili o nadějnou pozici. Kirill Urakov sprintoval za nahozením do útočného pásma, ale kotouč prolétl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Proskurjakovem.
     
    34:15
    Jevgenij Gračjov se otočil kolem branky Spartaku, vyvezl kotouč na levý kruh a bekhendem přihrál před branku. Nikdo v bílém na jeho prudkou pobídku nedosáhl.
     
    33:32
    Nikolaj Žerděv se otočil kolem obránce v útočném pásmu, nicméně místo střely na branku zvolil přihrávku na druhou stranu pásma, kde zakročil připravený obránce.
     
    33:01
    Fredrik Pettersson si zpracoval skákavou přihrávku na modrou čáru, posunul kotouč do útočného pásma a příklepem poslal puk nad branku Markuse Svenssona.
     
    32:32
    Torpedo je po druhé obdržené brance o něco aktivnější a hosté se snaží útočit. Jejich výpady ale boří domácí obrana už na modré čáře.
     
    32:10
    Alexej Kirillov neudržel puk v útočném pásmu. Na jeho obranu je nutno říci, že bojoval proti přesile obránců v bílých dresech. Hosté se mohou hnát do útoku.
     
    31:30
    Markus Svensson byl doslova povalen ve svém brankovišti. Hosté sice ještě pokračovali v útočení, avšak hlavní rozhodčí po chvíli odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    31:09
    Další obrovská šance Spartaku Moskva! Anatolij Nikoncev postupoval z pravé strany na Proskurjakova, ale hostující brankář jeho povedenou střelu stačil vyrazit!
     
    30:18
    Hosté se po delší přestávce podívali do útočného pásma, avšak dobře hrající Lukáš Radil se vrátil pomoci svým spoluhráčům a v souboji u mantinelu získal puk.
     
    30:00
    Do hry se zapojil také brankář Torpeda Ilja Proskurjakov. Strážce hostující svatyně vyrazil za branku, aby vypomohl svým zadákům s rozehrávkou.
    29:29 Sergej ŠMOLJOV - 2:0
     
    29:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak navyšuje své vedení na 2:0! Obrovská radost na tribunách! Maxim Osipov zlomil hůl na modré čáře, skákavý kotouč si vzal SERGEJ ŠMOLJOV, pláchl všem hráčům Torpeda a sám proti brankáři nezaváhal! Asistence: Anatolij Nikoncev.
     
    28:25
    Hra se vrátí před Proskurjakova. Po zakázaném uvolnění Torpeda se bude vhazovat po jeho levici. Hosté se ne a ne dostat do optimálního tempa.
     
    28:15
    Maxim Osipov zastavil další rodící se útok domácího týmu. Spartak je ve druhé části jasně lepším týmem a prakticky nepouští hokejisty soupeře za modrou čáru.
     
    27:42
    Ryan Stoa se elegantní kličkou zbavil obránce, navedl si puk z levé strany a zápěstím prověřil brankáře. Ilja Proskurjakov jeho projektil pod břevno stačil vyrazit.
     
    27:08
    Dmitrij Šulenin se otočil v rohu útočného pásma a zbavil se dotírajícího hráče Spartaku. Domácí hokejisté ale rychle ukořistili kotouč nazpátek.
     
    26:34
    Až nyní musel brankář Torpeda vytáhnout zákrok! Ilja Proskurjakov raději přikryl skákající puk před dotírajícími útočníky Spartaku Moskva. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    26:10
    Ryan Stoa posunul puk do rohu útočného pásma, otočil se okolo obránce a nahodil kotouč na branku Torpeda. Ilja Proskurjakov tentokrát nemusel zasahovat.
     
    25:31
    Další útok domácího celku zastavuje čárový rozhodčí! Ten si všiml postavení mimo hru domácího celku. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    25:15
    Alexej Kirillov napálil kotouč od červené čáry do útočného pásma. Na pobídku domácího hokejisty nezareagoval nikdo z hráčů v červených dresech.
     
    24:53
    Carter Ashton dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, natlačil se před branku, avšak jeho pokus ukryl Markus Svensson v rukavici. Vhazuje se po jeho levici.
     
    24:15
    Ivan Višněvskij prosvištěl za branku Spartaku Moskva a hledal někoho ze spoluhráčů. Na jeho prudkou pobídku však nedosáhl nikdo v bílém, domácí se osvobozují.
     
    23:45
    Marcus Högström byl jako první u nahození za branku Markuse Svenssona. Domácí zadák si povodil svého pronásledovatele a poté konstruktivně rozehrál.
     
    23:20
    Lukáš Radil operoval na pravé straně útočného pásma. Český útočník vymyslel přihrávku zadovkou, kterou však neoslovil nikoho v červeném dresu.
     
    22:45
    Kirill Vorobjov udržel kotouč v útočném pásmu Torpeda a nahodil jej po mantinelu. Hosté sice bojovali ze všech sil, jenže přesila domácích obránců kotouč uzmula.
     
    22:25
    Až nyní se hostující hokejisté dostali ke kotouči, nicméně přihrávka na Daugavinše prolétla přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Proskurjakova.
     
    21:50
    Spartak hraje hodně aktivně! Vadim Berdnikov přetlačil svého strážce v rohu útočného pásma, vymyslel přihrávku na modrou, jenže obrana Torpeda zastavila puk.
     
    21:18
    Anatolij Nikoncev si vzal do parády jednoho z hostujících hráčů, kterého přitlačil k mantinelu a vybojoval puk pro spoluhráče. Rána od modré ale nemířila mezi tři tyče.
     
    20:35
    Prudkou přihrávku na modrou čáru nedostihl rozjetý Bobrov. Domácí hokejista sice naháněl obránce Torpeda, ale ke kotouči měl o pořádný kus dále než obránce.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hokejisté Spartaku Moskva. Ryan Stoa uspěl na úvodním vhazování a nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 6
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hokejistům Spartaku Moskva, kteří byli po celou dobu lepší! Domácí si vypracovali několik šancí, ale dokázali využít jedinou z nich! Po deseti minutách hry se díky důrazu před brankou prosadil Ryan Stoa! Torpedo se zatím stěží dere před branku domácího celku. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Alexej Bondarev vlétl s kotoučem za modrou čáru, srovnal si jej na hokejce a švihem vyslal prudkou ránu. Ilja Proskurjakov jeho projektil zápěstím vytěsnil mimo tři tyče.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:36
    Do hry se zapojil také Markus Svensson! Domácí brankář vyrazil za svou klec, aby zkrotil nahozený kotouč. To se mu povedlo a Svensson navíc konstruktivně rozehrál.
     
    18:04
    Sergej Šmoljov bojoval o puk v rohu útočného pásma, jenže hostující obránce měl ke kotouči o dva kroky blíže a stačil jej vyhodit po mantinelu.
     
    17:22
    Alexej Kirillov potáhl kotouč na červenou čáru a bekhendovým obloučkem jej nahodil za branku Torpeda. Podobně jako ostatní hráči Spartaku poté odjel střídat.
     
    17:04
    Vjačeslav Leščenko se z levé strany tlačil před hostujícího brankáře. Ilja Proskurjakov mu na poslední chvíli stačil vypíchnout puk holí a Leščenko si ještě docela natloukl.
     
    16:25
    Ilja Proskurjakov zajistil nahození na brankoviště Torpeda. Před hostujícím brankářem se ještě strhla mela, avšak obránci hostujícího celku uklidnili domácí útočníky.
     
    16:00
    Marcus Högström zastavil ránu hostujícího obránce od modré čáry a sám se řítil do otevřené obrany Torpeda. Hosté ale domácího zadáka nenechali projít daleko a vzali mu puk.
     
    15:31
    Po delší době měl práci také Markus Svensson. Strážce domácí klece si našel střelu od modré čáry a lehké nahození zápěstím zaplulo do jeho lapačky.
     
    15:07
    Ilja Proskurjakov neudržel v lapačce nahození od modré čáry. K odraženému kotouči se hnal Michail Plotnikov, ale přes obránce neposlal kotouč do sítě!
     
    14:25
    Vadim Berdnikov si vzal volný puk na modré čáře a zadovkou jej posunul na obránce za brankou. Hokejisté Spartaku střídají, čerstvé síly posílá na led i hostující stratég.
     
    14:00
    Fredrik Pettersson vlétl do útočného pásma, dojel nahozený kotouč za branku Spartaku a vybojoval jej pro spoluhráče na modré čáře. Torpedo nadále kombinuje před brankou Spartaku.
     
    13:31
    Hosté v plném počtu.
     
    13:02
    Teď z toho ale byla obrovská šance! Domácí kombinovali v útočném pásmu, Ryan Stoa objel branku a přihrávkou na brankoviště našel Vasiljeva, který z těsné blízkosti nepřekonal Proskurjakova!
     
    12:23
    Kotouč znovu letí daleko od branky Nižného Novgorodu. Hosté se zatím brání na jedničku a nepouštějí hokejisty Spartaku do střeleckých pozic.
     
    12:00
    Domácím se v úvodu přesilové hry vůbec nedaří. Hosté vybojovali kotouč ve svém obranném pásmu a okamžitě vyhodili puk přes celé kluziště.
     
    11:31
    Bude se vylučovat! Svou první přesilovku si zahraje také Spartak Moskva! Dvě minuty za hákování dostává Carter Ashton!
     
    11:10
    Carter Ashton protečoval prudké nahození do útočného pásma. Hostující hráč nasměroval kotouč za branku Spartaku, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    10:10
    Alexandr Vasiljev si najel před branku Torpeda, kam také směřovala prudký přihrávka z rohu ledové plochy. Domácí hokejista však netrefil neposedný puk.
     
    10:00
    Spartak je po vstřelení vedoucí branky při chuti. Vladislav Provolněv nahodil puk na branku Torpeda a Ilja Proskurjakov musel hasit teč z těsné blízkosti!
    09:10 Ryan STOA - 1:0
     
    09:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ujímá vedení! Lukáš Radil se otočil kolem branky, předal kotouč před branku, kde si jej vzal RYAN STOA a s velkou porcí štěstí procedil kotouč za záda brankáře Proskurjakova! Asistence: Lukáš Radil, Markus Svensson.
     
    08:23
    Teď už ale Ilja Proskurjakov musel zasahovat. Ke kotouči se totiž dostal Lukáš Radil, avšak hostující brankář se roztáhl v brankovišti a ukryl pokus bekhendem.
     
    08:10
    Domácí drží kotouč v obranném pásmu, ale zatím nikam nespěchají. Hokejisté Spartaku Moskva si vyměnili několik přihrávek a poté odevzdali kotouč soupeři.
     
    07:18
    Po dlouhé době přišlo vzrušení také na druhé straně! Ryan Stoa se protáhl mezi dvěma obránci, přichystal si kotouč ke střele a zápěstím prověřil Proskurjakova.
     
    07:05
    Carter Ashton operoval s pukem na levé straně. Rychlou brzdou se zbavil svého strážce, ale následnou přihrávkou nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    06:30
    Torpedo se nastěhovalo před branku domácího celku, nicméně Dmitrij Šulenin nepřesnou a příliš prudkou přihrávkou vyhnal hosty ven z útočného pásma.
     
    06:03
    Vadim Berdnikov vybojoval kotouč na vlastní modré čáře, přihrál kotouč kolegovi z obrany a společně se svými spoluhráči odbruslil na střídačku.
     
    05:20
    Alexandr Vasiljev obdržel nádhernou přihrávku na modrou čáru, protáhl se s pukem do útočného pásma a z levé strany prověřil hostujícího brankáře. Ilja Proskurjakov jeho pokus vyrazil.
     
    05:00
    Alexej Bondarev neudržel puk na modré čáře a hosté se dostali do protiútoku. Nikdo v bílém ale nedokázal zakončit. Úvod utkání je hodně opatrný.
     
    04:17
    Alexandr Budkin se prokličkoval skrz střední pásmo až na modrou čáru, nicméně jeden z jeho spoluhráčů byl příliš netrpělivý a přejel do útočného pásma. Ofsajd!
     
    04:03
    Domácí v plném počtu.
     
    03:30
    Torpedu se v početní převaze vůbec nedaří. Domácí zachytili pomalou přihrávku na modré čáře a vyhodili kotouč přes celé kluziště. Nižnij Novgorod musí začít nanovo.
     
    03:10
    Kirill Rasskazov dojel nahození po mantinelu, přenechal puk spoluhráči na modré čáře, jenže hokejista Torpeda se vůbec neodvážil ke střele.
     
    02:03
    Hosté si zahrají první přesilovou hru dnešního zápasu! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Bobyljov!
     
    02:02
    Kaspars Daugavinš byl nejrychleji u odraženého kotouče v útočném pásmu a bez váhání poslal puk na branku Spartaku. Markus Svensson jeho ránu příklepem vytěsnil.
     
    01:20
    Anatolij Nikoncev pospíchal do útočného pásma podél pravého mantinelu. Domácí hokejista upadl hned za modrou čárou a obránci Torpeda uklidnili hru.
     
    01:00
    Fredrik Pettersson se dostal k odraženému kotouči a lehce jej nasměroval na domácí branku. Markus Svensson si připsal první zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    00:34
    Do prvního útoku se hnali také hosté. Carter Ashton spěchal za nahozením za branku, ale ani on nebyl rychlejší než zadáci domácího celku.
     
    00:10
    Úvodní vhazování se lépe vydařilo hokejistům Spartaku Moskva. Domácí centr Stoa okamžitě nahodil kotouč do útočného pásma, ale obrana Torpeda byla pozorná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní arénou ruská hymna!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání by na straně domácích měl zasáhnout Lukáš Radil!
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    27.1.2016 Nižnij Novgorod – Spartak 7:2
    31.8.2015 Spartak – Nižnij Novgorod 2:5
     
    Spartak Moskva

    To moskevský Spartak se svou pozicí rozhodně spokojen být nemůže! Po výborném startu začala forma Spartaku postupně klesat a nyní mu patří až dvanáctá pozice! Na západě jsou horší jen Slovan Bratislava a trápící se Riga! K poslednímu zápasu zajížděl Spartak do Helsinek, kde podlehl Jokeritu 3:2!

    Poslední tři duely

    Jokerit – Spartak 3:2
    Minsk – Spartak 1:5
    Riga – Spartak 1:2 po nájezdech
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Torpedo zatím prožívá vynikající sezónu! Nižnij Novgorod ve čtyřiadvaceti zápasech vybojoval čtyřicet osm bodů a drží třetí pozici Západní konference za suverénním Petrohradem a moskevským CSKA! Torpedo se navíc může chlubit druhou nejlepší obranou celé soutěže! Dosud inkasovalo jen 44 branek! V minulém duelu prohrálo s Dinamem Minsk 3:2 po nájezdech!

    Poslední tři duely

    Minsk – Nižnij Novgorod 3:2 po nájezdech
    Riga – Nižnij Novgorod 1:2 po nájezdech
    Jokerit – Nižnij Novgorod 4:1
     
    Příjemný pondělní podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy! Společně se dnes zaměříme na duel mezi Spartakem Moskva a Torpedem Nižnij Novgorod! Utkání startuje v 18:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Stoa (Radil, Svensson), 30. Šmoljov (Nikoncev), 43. M. Plotnikov (Alexandr Vasiljev, A. Voronin)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Högström, Provolněv, Dyblenko, Kirillov, Bondarev, V. Sorokin – Glazačev, Stoa, Leščenko – Alexandr Vasiljev, A. Voronin, M. Plotnikov – Nikoncev, V. Berdnikov, Šmoljov – Radil, Bobrov, Bobyljov – N. Li.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (43. Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, K. Vorobjov, M. Osipov, Šulenin, Budkin, Al. Makarov, Kolganov – Žerděv, D. Sjomin, Daugavinš – Ashton, Rasskazov, Pettersson – A. Potapov, Gračjov, Šurakov – Urakov, D. Iljin, V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Gebej, Odins – Lazarev, Sčeljanin
    bahis siteleri