Kunlun – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 24.10.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný pondělní podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy! Společně se dnes zaměříme na duel mezi Spartakem Moskva a Torpedem Nižnij Novgorod! Utkání startuje v 18:30!
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Torpedo zatím prožívá vynikající sezónu! Nižnij Novgorod ve čtyřiadvaceti zápasech vybojoval čtyřicet osm bodů a drží třetí pozici Západní konference za suverénním Petrohradem a moskevským CSKA! Torpedo se navíc může chlubit druhou nejlepší obranou celé soutěže! Dosud inkasovalo jen 44 branek! V minulém duelu prohrálo s Dinamem Minsk 3:2 po nájezdech!

    Poslední tři duely

    Minsk – Nižnij Novgorod 3:2 po nájezdech
    Riga – Nižnij Novgorod 1:2 po nájezdech
    Jokerit – Nižnij Novgorod 4:1
     
    Spartak Moskva

    To moskevský Spartak se svou pozicí rozhodně spokojen být nemůže! Po výborném startu začala forma Spartaku postupně klesat a nyní mu patří až dvanáctá pozice! Na západě jsou horší jen Slovan Bratislava a trápící se Riga! K poslednímu zápasu zajížděl Spartak do Helsinek, kde podlehl Jokeritu 3:2!

    Poslední tři duely

    Jokerit – Spartak 3:2
    Minsk – Spartak 1:5
    Riga – Spartak 1:2 po nájezdech
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    27.1.2016 Nižnij Novgorod – Spartak 7:2
    31.8.2015 Spartak – Nižnij Novgorod 2:5
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání by na straně domácích měl zasáhnout Lukáš Radil!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní arénou ruská hymna!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování se lépe vydařilo hokejistům Spartaku Moskva. Domácí centr Stoa okamžitě nahodil kotouč do útočného pásma, ale obrana Torpeda byla pozorná.
     
    00:34
    Do prvního útoku se hnali také hosté. Carter Ashton spěchal za nahozením za branku, ale ani on nebyl rychlejší než zadáci domácího celku.
     
    01:00
    Fredrik Pettersson se dostal k odraženému kotouči a lehce jej nasměroval na domácí branku. Markus Svensson si připsal první zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    01:20
    Anatolij Nikoncev pospíchal do útočného pásma podél pravého mantinelu. Domácí hokejista upadl hned za modrou čárou a obránci Torpeda uklidnili hru.
     
    02:02
    Kaspars Daugavinš byl nejrychleji u odraženého kotouče v útočném pásmu a bez váhání poslal puk na branku Spartaku. Markus Svensson jeho ránu příklepem vytěsnil.
     
    02:03
    Hosté si zahrají první přesilovou hru dnešního zápasu! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Bobyljov!
     
    03:10
    Kirill Rasskazov dojel nahození po mantinelu, přenechal puk spoluhráči na modré čáře, jenže hokejista Torpeda se vůbec neodvážil ke střele.
     
    03:30
    Torpedu se v početní převaze vůbec nedaří. Domácí zachytili pomalou přihrávku na modré čáře a vyhodili kotouč přes celé kluziště. Nižnij Novgorod musí začít nanovo.
     
    04:03
    Domácí v plném počtu.
     
    04:17
    Alexandr Budkin se prokličkoval skrz střední pásmo až na modrou čáru, nicméně jeden z jeho spoluhráčů byl příliš netrpělivý a přejel do útočného pásma. Ofsajd!
     
    05:00
    Alexej Bondarev neudržel puk na modré čáře a hosté se dostali do protiútoku. Nikdo v bílém ale nedokázal zakončit. Úvod utkání je hodně opatrný.
     
    05:20
    Alexandr Vasiljev obdržel nádhernou přihrávku na modrou čáru, protáhl se s pukem do útočného pásma a z levé strany prověřil hostujícího brankáře. Ilja Proskurjakov jeho pokus vyrazil.
     
    06:03
    Vadim Berdnikov vybojoval kotouč na vlastní modré čáře, přihrál kotouč kolegovi z obrany a společně se svými spoluhráči odbruslil na střídačku.
     
    06:30
    Torpedo se nastěhovalo před branku domácího celku, nicméně Dmitrij Šulenin nepřesnou a příliš prudkou přihrávkou vyhnal hosty ven z útočného pásma.
     
    07:05
    Carter Ashton operoval s pukem na levé straně. Rychlou brzdou se zbavil svého strážce, ale následnou přihrávkou nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    07:18
    Po dlouhé době přišlo vzrušení také na druhé straně! Ryan Stoa se protáhl mezi dvěma obránci, přichystal si kotouč ke střele a zápěstím prověřil Proskurjakova.
     
    08:10
    Domácí drží kotouč v obranném pásmu, ale zatím nikam nespěchají. Hokejisté Spartaku Moskva si vyměnili několik přihrávek a poté odevzdali kotouč soupeři.
     
    08:23
    Teď už ale Ilja Proskurjakov musel zasahovat. Ke kotouči se totiž dostal Lukáš Radil, avšak hostující brankář se roztáhl v brankovišti a ukryl pokus bekhendem.
     
    09:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ujímá vedení! Lukáš Radil se otočil kolem branky, předal kotouč před branku, kde si jej vzal RYAN STOA a s velkou porcí štěstí procedil kotouč za záda brankáře Proskurjakova! Asistence: Lukáš Radil, Markus Svensson.
    09:10 Ryan STOA - 1:0
     
    10:00
    Spartak je po vstřelení vedoucí branky při chuti. Vladislav Provolněv nahodil puk na branku Torpeda a Ilja Proskurjakov musel hasit teč z těsné blízkosti!
     
    10:10
    Alexandr Vasiljev si najel před branku Torpeda, kam také směřovala prudký přihrávka z rohu ledové plochy. Domácí hokejista však netrefil neposedný puk.
     
    11:10
    Carter Ashton protečoval prudké nahození do útočného pásma. Hostující hráč nasměroval kotouč za branku Spartaku, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    11:31
    Bude se vylučovat! Svou první přesilovku si zahraje také Spartak Moskva! Dvě minuty za hákování dostává Carter Ashton!
     
    12:00
    Domácím se v úvodu přesilové hry vůbec nedaří. Hosté vybojovali kotouč ve svém obranném pásmu a okamžitě vyhodili puk přes celé kluziště.
     
    12:23
    Kotouč znovu letí daleko od branky Nižného Novgorodu. Hosté se zatím brání na jedničku a nepouštějí hokejisty Spartaku do střeleckých pozic.
     
    13:02
    Teď z toho ale byla obrovská šance! Domácí kombinovali v útočném pásmu, Ryan Stoa objel branku a přihrávkou na brankoviště našel Vasiljeva, který z těsné blízkosti nepřekonal Proskurjakova!
     
    13:31
    Hosté v plném počtu.
     
    14:00
    Fredrik Pettersson vlétl do útočného pásma, dojel nahozený kotouč za branku Spartaku a vybojoval jej pro spoluhráče na modré čáře. Torpedo nadále kombinuje před brankou Spartaku.
     
    14:25
    Vadim Berdnikov si vzal volný puk na modré čáře a zadovkou jej posunul na obránce za brankou. Hokejisté Spartaku střídají, čerstvé síly posílá na led i hostující stratég.
     
    15:07
    Ilja Proskurjakov neudržel v lapačce nahození od modré čáry. K odraženému kotouči se hnal Michail Plotnikov, ale přes obránce neposlal kotouč do sítě!
     
    15:31
    Po delší době měl práci také Markus Svensson. Strážce domácí klece si našel střelu od modré čáry a lehké nahození zápěstím zaplulo do jeho lapačky.
     
    16:00
    Marcus Högström zastavil ránu hostujícího obránce od modré čáry a sám se řítil do otevřené obrany Torpeda. Hosté ale domácího zadáka nenechali projít daleko a vzali mu puk.
     
    16:25
    Ilja Proskurjakov zajistil nahození na brankoviště Torpeda. Před hostujícím brankářem se ještě strhla mela, avšak obránci hostujícího celku uklidnili domácí útočníky.
     
    17:04
    Vjačeslav Leščenko se z levé strany tlačil před hostujícího brankáře. Ilja Proskurjakov mu na poslední chvíli stačil vypíchnout puk holí a Leščenko si ještě docela natloukl.
     
    17:22
    Alexej Kirillov potáhl kotouč na červenou čáru a bekhendovým obloučkem jej nahodil za branku Torpeda. Podobně jako ostatní hráči Spartaku poté odjel střídat.
     
    18:04
    Sergej Šmoljov bojoval o puk v rohu útočného pásma, jenže hostující obránce měl ke kotouči o dva kroky blíže a stačil jej vyhodit po mantinelu.
     
    18:36
    Do hry se zapojil také Markus Svensson! Domácí brankář vyrazil za svou klec, aby zkrotil nahozený kotouč. To se mu povedlo a Svensson navíc konstruktivně rozehrál.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:22
    Alexej Bondarev vlétl s kotoučem za modrou čáru, srovnal si jej na hokejce a švihem vyslal prudkou ránu. Ilja Proskurjakov jeho projektil zápěstím vytěsnil mimo tři tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hokejistům Spartaku Moskva, kteří byli po celou dobu lepší! Domácí si vypracovali několik šancí, ale dokázali využít jedinou z nich! Po deseti minutách hry se díky důrazu před brankou prosadil Ryan Stoa! Torpedo se zatím stěží dere před branku domácího celku. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0!
     
    Střely na branku: 7 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hokejisté Spartaku Moskva. Ryan Stoa uspěl na úvodním vhazování a nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    20:35
    Prudkou přihrávku na modrou čáru nedostihl rozjetý Bobrov. Domácí hokejista sice naháněl obránce Torpeda, ale ke kotouči měl o pořádný kus dále než obránce.
     
    21:18
    Anatolij Nikoncev si vzal do parády jednoho z hostujících hráčů, kterého přitlačil k mantinelu a vybojoval puk pro spoluhráče. Rána od modré ale nemířila mezi tři tyče.
     
    21:50
    Spartak hraje hodně aktivně! Vadim Berdnikov přetlačil svého strážce v rohu útočného pásma, vymyslel přihrávku na modrou, jenže obrana Torpeda zastavila puk.
     
    22:25
    Až nyní se hostující hokejisté dostali ke kotouči, nicméně přihrávka na Daugavinše prolétla přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Proskurjakova.
     
    22:45
    Kirill Vorobjov udržel kotouč v útočném pásmu Torpeda a nahodil jej po mantinelu. Hosté sice bojovali ze všech sil, jenže přesila domácích obránců kotouč uzmula.
     
    23:20
    Lukáš Radil operoval na pravé straně útočného pásma. Český útočník vymyslel přihrávku zadovkou, kterou však neoslovil nikoho v červeném dresu.
     
    23:45
    Marcus Högström byl jako první u nahození za branku Markuse Svenssona. Domácí zadák si povodil svého pronásledovatele a poté konstruktivně rozehrál.
     
    24:15
    Ivan Višněvskij prosvištěl za branku Spartaku Moskva a hledal někoho ze spoluhráčů. Na jeho prudkou pobídku však nedosáhl nikdo v bílém, domácí se osvobozují.
     
    24:53
    Carter Ashton dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, natlačil se před branku, avšak jeho pokus ukryl Markus Svensson v rukavici. Vhazuje se po jeho levici.
     
    25:15
    Alexej Kirillov napálil kotouč od červené čáry do útočného pásma. Na pobídku domácího hokejisty nezareagoval nikdo z hráčů v červených dresech.
     
    25:31
    Další útok domácího celku zastavuje čárový rozhodčí! Ten si všiml postavení mimo hru domácího celku. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    26:10
    Ryan Stoa posunul puk do rohu útočného pásma, otočil se okolo obránce a nahodil kotouč na branku Torpeda. Ilja Proskurjakov tentokrát nemusel zasahovat.
     
    26:34
    Až nyní musel brankář Torpeda vytáhnout zákrok! Ilja Proskurjakov raději přikryl skákající puk před dotírajícími útočníky Spartaku Moskva. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    27:08
    Dmitrij Šulenin se otočil v rohu útočného pásma a zbavil se dotírajícího hráče Spartaku. Domácí hokejisté ale rychle ukořistili kotouč nazpátek.
     
    27:42
    Ryan Stoa se elegantní kličkou zbavil obránce, navedl si puk z levé strany a zápěstím prověřil brankáře. Ilja Proskurjakov jeho projektil pod břevno stačil vyrazit.
     
    28:15
    Maxim Osipov zastavil další rodící se útok domácího týmu. Spartak je ve druhé části jasně lepším týmem a prakticky nepouští hokejisty soupeře za modrou čáru.
     
    28:25
    Hra se vrátí před Proskurjakova. Po zakázaném uvolnění Torpeda se bude vhazovat po jeho levici. Hosté se ne a ne dostat do optimálního tempa.
     
    29:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak navyšuje své vedení na 2:0! Obrovská radost na tribunách! Maxim Osipov zlomil hůl na modré čáře, skákavý kotouč si vzal SERGEJ ŠMOLJOV, pláchl všem hráčům Torpeda a sám proti brankáři nezaváhal! Asistence: Anatolij Nikoncev.
    29:29 Sergej ŠMOLJOV - 2:0
     
    30:00
    Do hry se zapojil také brankář Torpeda Ilja Proskurjakov. Strážce hostující svatyně vyrazil za branku, aby vypomohl svým zadákům s rozehrávkou.
     
    30:18
    Hosté se po delší přestávce podívali do útočného pásma, avšak dobře hrající Lukáš Radil se vrátil pomoci svým spoluhráčům a v souboji u mantinelu získal puk.
     
    31:09
    Další obrovská šance Spartaku Moskva! Anatolij Nikoncev postupoval z pravé strany na Proskurjakova, ale hostující brankář jeho povedenou střelu stačil vyrazit!
     
    31:30
    Markus Svensson byl doslova povalen ve svém brankovišti. Hosté sice ještě pokračovali v útočení, avšak hlavní rozhodčí po chvíli odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    32:10
    Alexej Kirillov neudržel puk v útočném pásmu. Na jeho obranu je nutno říci, že bojoval proti přesile obránců v bílých dresech. Hosté se mohou hnát do útoku.
     
    32:32
    Torpedo je po druhé obdržené brance o něco aktivnější a hosté se snaží útočit. Jejich výpady ale boří domácí obrana už na modré čáře.
     
    33:01
    Fredrik Pettersson si zpracoval skákavou přihrávku na modrou čáru, posunul kotouč do útočného pásma a příklepem poslal puk nad branku Markuse Svenssona.
     
    33:32
    Nikolaj Žerděv se otočil kolem obránce v útočném pásmu, nicméně místo střely na branku zvolil přihrávku na druhou stranu pásma, kde zakročil připravený obránce.
     
    34:15
    Jevgenij Gračjov se otočil kolem branky Spartaku, vyvezl kotouč na levý kruh a bekhendem přihrál před branku. Nikdo v bílém na jeho prudkou pobídku nedosáhl.
     
    34:44
    Hosté se znovu připravili o nadějnou pozici. Kirill Urakov sprintoval za nahozením do útočného pásma, ale kotouč prolétl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Proskurjakovem.
     
    35:03
    První dobrá šance Torpeda! Kirill Vorobjov potáhl puk po pravé straně, stáhl si jej mezi kruhy, avšak jeho svižnou ránu zápěstím vyrazil Svensson betonem!
     
    35:42
    Kaspars Daugavinš udržel puk v útočném pásmu. Hosté se znovu usadili před brankou Spartaku, nicméně nikdo v bílém dresu se ne a ne dostat ke střele.
     
    36:17
    Sergej Šmoljov znovu pláchl hostujícím obráncům a postupoval sám na Proskurjakova! Hostující brankář ale rozjetého Šmoljova skvěle vystál a zatarasil mezírku mezi betony!
     
    37:00
    Další práce pro Ilju Proskurjakova. Hostující brankář tentokrát udržel před brankovou čárou střelu z ostrého úhlu. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    37:10
    Denis Šurakov se prohnal do útočného pásma, ale ani on nenašel recept na skvěle hrající obranu domácího Spartaku. Hokejisté v červeném hrají opravdu skvěle.
     
    38:05
    Jevgenij Gračjov si sjel před branku na prudkou přihrávku z rohu hřiště. Hostující útočník stačil kotouč tečovat, ale puk se od jeho hole odrazil mimo tři tyče.
     
    38:40
    Michail Plotnikov si počkal za brankou na odražený kotouč. Domácí obránci drží puk v obranném pásmu a čekají na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:31
    Bude se vylučovat! Spartak Moskva odehraje zbytek druhé třetiny v početní převaze! Dvě minuty za podražení dostává Stanislav Jegoršev.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední perioda je minulostí! Spartak sehrál druhou třetinu s jistotou v zadních řadách! Těsně před polovinou zápasu navíc ujel hostující obraně Sergej Šmoljov , který překonal brankáře a navýšil náskok Spartaku na 2:0! Torpedo začalo hrát až od této chvíle, jenže největší šanci hostů spálil střelou doprostřed branky Kirill Vorobjov! Po čtyřiceti minutách je tedy stav 2:0!
     
    Střely na branku: 18 – 9
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí. Spartak opět uspěl na úvodním vhazování. Domácí hokejisté se ihned ženou do útoku, Spartak ještě dohrává přesilovku.
     
    40:32
    Matthew Gilroy měl kus štěstí a udržel kotouč na modré čáře. Domácí hokejista navíc vyslal nebezpečné nahození, jež prolétlo těsně vedle branky.
     
    41:18
    Domácí uzamkli Torpedo před Proskurjakovem, ale hostující brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat. Jedinou ránu domácích v přesilovce zastavil obránce.
     
    41:31
    Hosté v plném počtu.
     
    42:10
    Nikolaj Žerděv se zapojil do útočné akce Torpeda. Hostující hokejista si sjížděl na pobídku od Daugavinše, ale na dobrou přihrávku nakonec nedosáhl.
     
    42:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak znovu udeřil a navyšuje své vedení už na 3:0! Domácí udrželi kotouč za brankou soupeře. Po krásné a rychlé kombinaci na jeden dotek si před branku sjel MICHAIL PLOTNIKOV a ránou z první překonal Proskurjakova! Asistence: Alexandr Vasiljev, Arťom Voronin.
    42:38 Michail PLOTNIKOV - 3:0
     
    42:39
    Ilja Proskurjakov už další branku Spartaku neustál a přepouští své místo v brance Kasutinovi!
     
    43:25
    Domácí hrají nadále aktivně a nyní chtějí pobavit také domácí příznivce. Fandové Spartaku se probudili snad poprvé v utkání a nyní hlasitě skandují.
     
    44:05
    Kaspars Daugavinš uzmul nepřesnou přihrávku domácích do útočného pásma, podržel kotouč za brankou, jenže nepřesnou přihrávkou vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    44:30
    Torpedo se stále nemůže dostat do tempa. Další nahození hostů do útočného pásma prolétlo na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje před Kasutina.
     
    45:00
    Nikolaj Žerděv se natlačil před obránce, objel branku Spartaku Moskva, avšak nepřesnou přihrávkou před brankoviště nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    45:46
    Kirill Rasskazov se probil k odraženému kotouči a vyslal nebezpečnou ránu! Jeho pokus vytěsnil Markus Svensson betonem mimo tři tyče.
     
    45:51
    Bude se vylučovat! Alexandr Vasiljev odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podržení!
     
    46:15
    Hostům se úvod přesilové hry vůbec nepovedl. Obránci Spartaku vybojovali kotouč před svou brankou a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště.
     
    46:45
    Vylučovat se ale bude také na druhé straně! Dvě minuty za sekání si odpyká Ivan Višněvskij!
     
    47:51
    Domácí v plném počtu.
     
    48:45
    Hosté v plném počtu.
     
    49:12
    Kirill Rasskazov operoval s pukem v rohu útočného pásma, vybruslil si okolo mantinelu do střelecké pozice a zápěstím prověřil domácího brankáře.
     
    49:42
    Anatolij Nikoncev vlétl s pukem za modrou čáru, ale když zjistil, že postupuje zcela sám, tak raději nahodil puk za branku Torpeda a odjel na střídačku.
    Dominik Furch si umí vítězné oslavy zkrátka užít! (y)

    Dominik Furch si umí užít vítězné oslavy!???????????? #CCMGoalie #CCMPremier #AmplifyYourCoverage

    Video zveřejněné uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    50:12
    Marcus Högström chtěl vyhodit puk z obranného pásma o mantinel do střední třetiny, ale jeho pokus srazil projíždějící soupeř zpátky za modrou čáru.
     
    50:52
    Kaspars Daugavinš vlétl do útočného pásma, protáhl se mezi trojicí domácích obránců, ale jeho pokus skončil vedle branky moskevského Spartaku.
     
    51:30
    Kirill Urakov dotíral na rozehrávku Spartaku na útočné modré čáře. Hostující útočník sice bojoval ze všech sil, ale nakonec ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    52:17
    Vadim Berdnikov ve středním pásmu nehezky sestřelil Šulenina, ale podle rozhodčích dnešního utkání byl zákrok domácího hokejisty v pořádku.
     
    52:37
    Viktor Bobrov uzmul puk na modré čáře, potáhl jej do obranného pásma a rozehrál na kolegu z obrany. Spartak s přehledem kontroluje vývoj utkání.
     
    53:10
    Lukáš Radil dojel nahozený kotouč a bez váhání vyhodil kotouč do středního pásma. Za pobídkou českého útočníka nespěchal nikdo z domácích hráčů.
     
    54:00
    Kaspars Daugavinš držel puk za brankou Markuse Svenssona, zamíchal s ním, avšak velice nepřesnou přihrávkou vyhnal hostující hráče z útočného pásma.
     
    54:28
    Spartak se v posledních minutách pouze brání. Puk nyní vybojoval Arťom Voronin, který jej vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Svenssona.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění ale přišlo také na druhé straně. Hostům už nezbývá moc času na zdramatizování dnešního souboje. Vhazuje se před Kasutinem.
     
    55:15
    Střídající brankář hostujícího celku raději pokryl nahození ze středního pásma. Kasutin však okamžitě vyklepal kotouč z rukavice a rozehrál na obránce.
     
    56:10
    Kirill Vorobjov mohl střílet od modré čáry, ale hostující zadák si netroufl na střelu přes clonícího obránce. Torpedo přesto zůstává nastěhováno v útočném pásmu.
     
    56:50
    Kirill Vorobjov míchal s pukem za brankou Spartaku Moskva. Hostující útočník hledal skulinku, kterou by procedil kotouč před branku, ale obránci byli dobře postavení.
     
    57:20
    Domácí vybojovali puk a jednoduše jej vyhodili do středního pásma. Unavená pětice Spartaku stačila vystřídat a domácí navíc nasbírali další vteřinky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:10
    Daniil Iljin se otočil s pukem u mantinelu v útočném pásmu, obhodil si obránce, ale místo přihrávky před branku zvolil další kličku do rohu kluziště.
     
    59:02
    Markus Svensson utěsnil mezírku u levé tyče své branky a vyrazil kotouč do rohu kluziště. Domácí brankář je blízko čistému kontu.
     
    59:40
    A toho se Svensson podle všeho dočká! Domácí obránci vybojovali puk v rohu obranného pásma a jednoduše jej vyhodili za modrou čáru. Diváci už začínají oslavovat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Spartak Moskva poráží na svém ledě Torpedo Nižnij Novgorod 3:0! Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si připisují tři body! Skóre zápasu otevřel po deseti minutách Ryan Stoa! Hosté chtěli zlepšit svůj výkon po přestávce, ale domácí je k ničemu nepustili a v polovině zápasu navíc obraně Torpeda ujel Šmoljov, jež si vychutnal hostujícího brankáře! V závěrečné periodě už domácí přidali pouze pojistku. Ve 43. minutě se po krásné akci prosadil Michail Plotnikov ! Třetí branku už nevydržel brankář Ilja Proskurjakov, jež své místo přepustil Kasutinovi! Hosté sice hráli aktivně, ale Markus Svensson uhájil čisté konto!
     
    Střely na branku: 24 – 17
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:20
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:50:15)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Stoa (Radil, Svensson), 30. Šmoljov (Nikoncev), 43. M. Plotnikov (Alexandr Vasiljev, A. Voronin)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Högström, Provolněv, Dyblenko, Kirillov, Bondarev, V. Sorokin – Glazačev, Stoa, Leščenko – Alexandr Vasiljev, A. Voronin, M. Plotnikov – Nikoncev, V. Berdnikov, Šmoljov – Radil, Bobrov, Bobyljov – N. Li.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (43. Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, K. Vorobjov, M. Osipov, Šulenin, Budkin, Al. Makarov, Kolganov – Žerděv, D. Sjomin, Daugavinš – Ashton, Rasskazov, Pettersson – A. Potapov, Gračjov, Šurakov – Urakov, D. Iljin, V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Gebej, Odins – Lazarev, Sčeljanin
    bahis siteleri