Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Arizona Coyotes
Středa 26.10.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Travis ZAJAC - 5:3
     
    59:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Martin Hanzal neuspěl svou střelou, a tak následoval útok Devils. Vyhozený kotouč se odrazil od rozhodčího přímo k TRAVISU ZAJACOVI, který jej následně ze středního pásma poslal do odkryté branky. Asistence: Ben Lovejoy.
    57:59 Travis ZAJAC - 4:3
     
    57:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Pavel Zacha sice neudržel puk v útočném pásmu, ale následně jej tam domácí dovezli. Taylor Hall našel přihrávkou z levého kruhu najíždějícího TRAVISE ZAJACE, kterému se střelou mezi betony povedlo navrátit domácímu celku vedení. Asistence: Taylor Hall a Damon Severson.
    53:53 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:3
     
    53:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zdlouhavá kombinační hra nakonec končí brankou, Kyle Palmieri nyní lituje nevyužité šance! OLIVER EKMAN-LARSSON se na modré čáře dostal ke střele zápěstím. Jeho pokus proletěl vším a nakonec skončil až v brance! Asistence: Martin Hanzal a Michael Stone.
    47:51 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    47:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zpátky do tohoto utkání! Na levém kruhu se k puku dostal nekompromisní OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž svou dělovkou překonal Schneidera a zdramatizoval tak utkání! Asistence: Michael Stone a Max Domi.
    34:03 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    34:03
    Devils právě vstřelili branku!
    Až jsem to zakřikl! Domácí celek přidává zaslouženou třetí branku a dostává se do dvoubrankového vedení! Reid Boucher se po sérii odrazů dostal ke kotouči a z levého kruhu do něj prostě plácl. Puk se následně odrazil od brusle ADAMA HENRIQUEA a skončil v síti. Asistence: Reid Boucher a Devante Smith-Pelly.
    29:40 Taylor HALL - 2:1
     
    29:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se v přesilové hře dostávají do vedení a opět je to po známé ose Zacha – Hall. Pavel Zacha nahodil kotouč do pásma, kde si jej přebral TAYLOR HALL. Ten v následném nájezdu dokázal přidat svou druhou branku v utkání! Asistence: Pavel Zacha a Damon Severson.
    08:43 Taylor HALL - 1:1
     
    08:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme rychle vyrovnáno! Pavel Zacha vyhrál buly před Petersem svojí silou. TAYLOR HALL se dostal k puku a právě z pravého kruhu se mu povedlo zamířit do horního růžku branky! Asistence: Pavel Zacha.
    07:04 Jordan MARTINOOK - 0:1
     
    07:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do obléhání domácí branky, po kterém přišla první branka střetnutí! Střela Goligoskiho od modré čáry trefila před brankou stínícího Bena Lovejoye. K odraženému kotouči se dostal JORDAN MARTINOOK, kterému se povedlo dostat puk za dezorientovaného brankáře! Asistence: Alex Goligoski a Jamie McGinn.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Hall (Zacha), 30. Hall (Zacha, Severson), 35. Henrique (Boucher, Smith-Pelly), 58. Zajac (Hall, Severson), 60. Zajac (Lovejoy) – 8. Martinook (Goligoski, J. McGinn), 48. Ekman-Larsson (Michael Stone, Domi), 54. Ekman-Larsson (Hanzal, Michael Stone)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Palmieri, Zacha, Hall – Boucher, Henrique, B. Bennett – Parenteau, Zajac, Cammalleri – Smith-Pelly, Fiddler, Kalinin.
    Arizona Coyotes: Peters (Domingue) – C. Murphy, Ekman-Larsson, Michael Stone, Goligoski, Schenn, Chychrun – Vrbata, Hanzal, Domi – Doan, Richardson, Rieder – Duclair, Martinook, J. McGinn – White, Dvorak, Crouse.

    Rozhodčí: Leggo, Lewis – Gibbons, Driscoll.

    Diváci: 12 756
    bahis siteleri