Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:7 (0:3, 1:1, 2:3)
Tampa Bay Lightning
Středa 26.10.2016, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Nazem Kadri (TOR) se tomu strašně diví, ale ono není vůbec čemu. Zbytečné oplácení a trošku frustrace hráče domácích, takže dvě minuty za sekání.
    55:57 Jonathan DROUIN - 3:7
     
    55:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle musí mrzet domácí, protože Toronto se hnalo do protiútoku, ale výborně zasáhl obránce Tampy, načež Nikita Kučerov poslal do dobré pozice svého spoluhráče a ten situaci dva na jednoho vyřešil razantní střelou JONATHAN DROUIN – 3:7. Asistence: Nikita Kučerov!
    55:10 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:6
     
    55:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV dává na 6:3 pro Tampu. Výborně clonil Rus brankáři Frederiku Andersenovi až se dostal k dorážce střely Antona Stralmana a snadno zakončil do prázdné branky Toronta! Zkrátka a dobře krásná černá práce, hosté si vytvořili tlak a Anton Stralman dostal strašně místa ke střele od modré čáry! Asistence: Anton Stralman, Tyler Johnson! 3:6.
     
    53:26
    Ale tohle je velká škoda pro domácí. Protože Mitchell Marner (TOR) dostává čtyři minuty za vysokou hůl. Teď skončila hokejka hráče Toronta v obličeji Fina Valterriho Fillpuly.
     
    51:12
    A zajímavé to bude také v dalších dvou minutách. Jason Garrison (TBL) si přidržel Jamese Riemsdyka, autora jedné trefy Toronta v dnešním zápase a půjde na dvě minuty na trestnou lavici!
    49:47 Auston MATTHEWS - 3:5
     
    49:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    No a drama je tady! 3:5. Vše to začalo u Bena Bishopa, který rozehrál na beka, jenž byl tísněný dvěma soupeři a pochopitelně domácí výborně napadali. William Nylander našel AUSTINA MATTHEWSE a ten dal branku mezi nohama amerického brankáře Tampy! Asistence: William Nylander.
    48:28 James van Riemsdyk - 2:5
     
    48:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je hlavně práce Morgana O´Riellyho, který nejprve centroval před prázdnou branku, kde byl Tyler Bozak, posléze poslal puk na modrou, odkud přišla střela Nikity Zajceva, kterou před Benem Bishopem tečoval JAMES VAN RIEMSDYK! 2:5! Asistence: Nikita Zajcev, Morgan O´Rielly!
    46:45 Nikita KUČEROV - 1:5
     
    46:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle si asi Tampa vzít nenechá. Steven Stamkos výborně bruslil, výborně se pohyboval v útočném pásmu hostů. Navíc Kanaďan poslal ideální pas na pravý kruh pro NIKITU KUČEROVA a ten krásně zamířil do horního rohu branky Frederika Andersena!! 1:5! Asistence: Steven Stamkos, Vladislav Naměstnikov!
     
    41:47
    Nikita Nestěrov (TBL) dostává dvě minuty za podražení a domácí hokejisté mají k dispozici přesilovou hru na úvodu třetí třetiny zápasu s Tampou Bay.
     
    39:04
    Jon Cooper si vzal challege a zažádal o to, aby rozhodčí přezkoumali, zda nedošlo k ofsajdu při přechodu hráčů Toronta do útočného pásma. Sudí branku uznávají.
    39:04 William NYLANDER - 1:4
     
    39:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak s tímhle už nemohl Ben Bishop dělat vůbec nic. Jeho spoluhráči včas přistupovali k soupeřům, ale americký brankář už nedrží čisté konto. Z levého kruhu přišla přihrávka Nazema Kadriho na WILLIAMA NYLANDERA, který měl před sebou prázdnou branku a Bishop už se nestačil přemístit. Asistence: Nazem Kadri, Austin Matthews.
     
    37:41
    William Nylander byl faulovaný Nikitou Nestěrovem (TBL) v útočném pásmu Toronta. Jsou z toho dvě minuty za držení hole pro hráče Tampy.
     
    36:14
    A mohlo to být 5:0. Steven Stamkos výborně zabojoval na modré čáře a k dobré šanci se z levého kruhu dostal Nikita Kučerov. Brankář Frederik Andersen teď vůbec nevěděl, kde má puk.
    27:23 Victor HEDMAN - 0:4
     
    27:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je to pro svěřence Mika Babcocka daleko horší. Nikita Kučerov si odvedl výbornou práci na pravém kruhu. Posléze Steven Stamkos centroval před branku Frederika Andersena, ten puk vyrazil a mezi nohama dánského brankáře dopravil puk do sítě VICTOR HEDMAN! 0:4. Asistence: Steven Stamkos, Vladimir Naměstnikov!
     
    27:08
    Vladimir Naměstnikov vytvořil výbornou golovou pozici pro dvojici Steven Stamkos Victor Hedman, ale ten v době, kdy měl před sebou odkrytou branku Frederika Andersena pouze trefil ležícího brankáře Toronta!
     
    22:26
    Tak přesilovka Toronta skončila, ale naopak začne Maple Leafs oslabení. Trest za hráčskou lavici odpyká Peter Holland (TOR).
     
    21:12
    Tak tohle byla snad největší šance Toronta a první branku. Střílená přihrávka domácího beka, kterou si našel Tyler Bozak, který byl úplně sám před Benem Bishopem, ale ten nastavil svoji lapačku a stále v Air Canada Centre drží čisté konto!
     
    20:16
    Tak druhá třetina začíná moc hezky pro Tampu. Valtteri Fillpula (TBL) byl při napadání tak aktivní až hákoval soupeře, takže dvě minuty pro Fina a první přesilovka zápasu!
    17:12 Steven STAMKOS - 0:3
     
    17:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak jak málo stačí takovému střelci, jakým je STEVEN STAMKOS! Tampa zamkla svého soupeře. Přišla přihrávka z rohu v podání Nikity Kučerova na Andreje Šustra, ten našel mezi kruhy zmiňovaného Kanaďana, který ještě otřel puk o levou tyč branky Frederika Andersena, ale právě od ní se kotouč odrazil do sítě. 0:3. Asistence: Andrej Šustr, Nikita Kučerov
    07:15 Alex KILLORN - 0:2
     
    07:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tomuhle se říká důraz. Tomu co předvedl v dějišti SP v hokeji ALEX KILLORN v souboji na brankovišti s Romanem Polákem. Brayden Point zavezl puk do útočného pásma, poslal poslal puk na modrou čáru, kde pálil Brayden Cobourn a Killorn nevzdal boj o puk a dorazil jej za záda dánského gólmana. Asistence: Braydon Cobourn, Brayden Point
    01:22 Steven STAMKOS - 0:1
     
    01:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa vede 1:0 a může za to především výborný forčeking STEVENA STAMKOSE. To on vytvořil tlak na rozehrávajícího Conora Carricka. Kanadský útočník Tampy šel sám na Frederika Andersena a zdá se, že bek domácích Matt Hunwick pomohl kotouči do sítě v době, kdy si hráč hostů chystal puk na forhendový blafák. Trošku zajímavý úvod zápasu! Asistence: Andrej Šustr.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 40. W. Nylander (Kadri, Matthews), 49. J. van Riemsdyk (N. Zajcev, Rielly), 50. Matthews (W. Nylander) – 2. Stamkos (Šustr), 8. Killorn (Coburn, Point), 18. Stamkos (Šustr, Kučerov), 28. Hedman (Stamkos, Naměstnikov), 47. Kučerov (Stamkos, Naměstnikov), 56. Naměstnikov (Strålman, T. Johnson), 56. Drouin (Kučerov)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Hunwick, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Co. Brown, Kadri, Komarov – M. Martin, Ben Smith, Holland.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Naměstnikov, Stamkos, Kučerov – Palát, T. Johnson, Drouin – Killorn, Filppula, Point – Paquette, Boyle, J.T. Brown.

    Rozhodčí: Nicholson, O´Rourke – Cherrey, Knorr
    bahis siteleri