Znojmo – Fehérvár 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Fehérvár AV19
Středa 26.10.2016, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Fehérvár nastupuje bez brankáře!
     
    56:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (BIro – 2 min., držení protihráče).
     
    50:30
    Obrovská chyba ve znojemské obraně! Hosté jeli na Schwarze v přečíslení dva na jednoho, Koger přihrál na Sarauera, který ještě chtěl udělat kličku Schwarzovi. Znojemský gólman však jeho záměr vystihl a zabránil téměř jistému gólu!
    48:39 ČÍP - 3:2
     
    48:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli si berou zpět svoje vedení! Pucher vymyslel geniální přihrávku z řad geniálních na RADKA ČÍPA, který stál osamocený před brankou čertů a nekompromisně zavěsil do horního růžku. Asistence: Peter Pucher.
     
    44:48
    Oddechový čas Znojma.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Řezníček – 2 min., držení hole).
     
    36:41
    Neuvěřitelné, co teď zazdil Jan Šeda. Ten po Špačkově přihrávce stál úplně před prázdnou brankou, ale nedokázal puk umístit mezi tyče. Následná dorážka Špačka také gólem neskončila.
     
    33:33
    Szabó postupoval z levé strany sám na Schwarze a příklepem vypálil. Zamířil však pouze do ramena hostujícího gólmana.
     
    31:10
    Orlům se nedaří usadit se v útočném pásmu. Naopak hosté hrozí v oslabení. Orban zachytil kotouč a v přečíslení dvou na jednoho opět hledal spoluhráče. Do přihrávky dal hůl Bartoš, a tak Szabo nemířil do prázdné branky!
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sárpátki – 2 min., vysoká hůl).
    28:11 KOGER - 2:2
     
    28:11
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Lakos zaváhal na modré čáře a vyslal tak do přečíslení Sofrona, jehož střelu sice Schwarz zlikvidoval, na následnou dorážku DANIELA KOGERA byl však příliš krátký. Pro Kogera jde už o druhou branku v zápase. Asistence: Istvan Sofron.
     
    27:20
    Yellow Horn skvěle vystřelil, opět minul těsně levý roh Hetenyiovy svatyně!
     
    26:38
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Vas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:27
    Hosté jeli tři na jednoho, Courchaine přihrával za sebe, kde stál Maylan. Ten nedokázal propálit Schwarze, který si připisuje důležitý zákrok!
    15:18 PUCHER - 2:1
     
    15:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku! vypálil od modré, na to dokázal Hetenyi reagovat jen tak, že kotouč vyrazil před sebe, kde stál PETER PUCHER a poslal jej k pravé tyčce. Asistence: Libor Šulák, André Lakos.
     
    14:34
    Yellow Horn mohl přidat další gól. Objevil se v levém kruhu úplně sám a využil toho – napřáhl a příklepem jen o milimetry minul horní růžek!
     
    13:59
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sarauer – 2 min., sekání).
     
    12:45
    Číp se objevil po pěkné přihrávce Puchera úplně osamocený před Hetenyiem, ale nedal! Znojemské hokejisty trápí dnes produktivita, zatímco hosté dali gól z jediné vážnější šance.
     
    08:58
    To byla dělovka! Sagert vyslal bombu od modré, ale Schwarz i tento pokus kryje.
    06:28 KOGER - 1:1
     
    06:28
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté poměrně nečekaně odpovídají. V ojedinělé šanci naznačil pohyb DANIEL KOGER a vystřelil z pozice mezi kruhy. Jeho střela prošla Schwarzovi mezi betony. Asistence: Andrew Sarauer, Mark Szaller.
     
    05:20
    Yellow Hornova formace opět řádila na ledě! Nejprve se zjevil před Hetenyiem Bartoš, pak samotný náčelník Yellow Horn. Ani jeden nedokázal umístit kotouč na cílové místo.
     
    03:50
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lakos – 2 min., hákování).
    02:40 BARTOŠ - 1:0
     
    02:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení! Po zmatku v brankovišti se nejlépe zorientoval DAVID BARTOŠ a zamířil mezi betony Hetenyiho. Asistence: Dalibor Řezníček, Teddy Da Costa.
     
    01:15
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Manavian – 2 min., hákování).
     
    00:45
    Colton Yellow Horn se hned při svém prvním střídání dostal do obrovské šance, nedokázal však zamířit do horní části branky.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 3. Bartoš (Řezníček, Da Costa), 16. Pucher (Šulák, Lakos), 49. Číp (Pucher) – 7. Koger (Sarauer, Szaller), 29. Koger (Sofron)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Řezníček, McMonagle, Šulák, Lakos, Stehlík, Biro, Kadeřávek – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Špaček, Pucher, Číp – Vodný, Da Costa, Györi – Csamango, Wronka, Šeda.
    Fehérvár AV19: Hetenyi (Rajna) – Owens, Manavian, Sagert, Makowski, Szaller, Szirányi, Szabo – Courchaine, Maylan, Sofron – Kóger, Sarauer, Bodo – Reisz, Kocsis, Vincze – Orban, Vas, Sárpátki.

    Rozhodčí: Nikolić, Siegel – Gattol, Nothegger

    Diváci: 3211
    bahis siteleri