Waasland-Beveren – Mouscron 0:0 (kon.) | Gent – Standard 1:0 (kon.)
konec
KAA Gent
1:0 (0:0)
Standard Lutych
Čtvrtek 27.10.2016, 20:30 • GHELAMCO-arena, Gent • Belgická liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, přeji Vám dobrou noc a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou! (22:34:14)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:5.
     
    Je dobojováno, Gent nakonec poráží Lutych těsně 1:0, a úspěšně tak skládá reparát za nečekanou víkendovou prohru na hřišti Eupenu! V úvodních pětačtyřiceti minutách příliš fotbalové krásy k vidění nebylo, šancí se narodilo opravdu poskrovnu. V druhém poločase už to bylo o poznání lepší, do gólem zavánějících příležitostí se dostávali především fotbalisté Standardu, jako první ale udeřili domácí, v sedmdesáté minutě se prosadil Kalifa Coulibaly! V závěrečných minutách měli Les Rouches ještě jednu slibnou příležitost, Emond ale z bezprostřední blízkosti pálil těsně mimo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté se zásluhou Enoha dostali ještě k jednomu rohovému kopu, naložili s ním ale špatně, obrana Gentu balon sice posléze odklidila k Trebelovi, který jej do šestnáctky ihned vrátil, našel ale pouze náruč připraveného Yannicka Thoelena.
     
    90+1
    Domácí si v posledních minutách zápasu počínají chytře. Danijel Milićević dostal balon do křídla, místo uspěchaného pokusu o centr se však rozhodl pro své kolegy získat několik cenných vteřinek navíc a kulatý nesmyl přidržel.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty! Povede se Gentu uhájit hubený náskok?
    88.
     
    88
    Nedlouho nato Lutych zahrozil znovu! Raman se ideálně zorientoval a vyslal kupředu Mbenzu, který zvedl hlavu a okamžitě míč předložil před branku pro sbíhajícího si Renauda Emonda, ten však z bezprostřední blízkosti pálil vedle!
     
    87
    Benito Raman se chtěl předvést před fanoušky, v jejichž oblíbeném týmu ještě nedávno působil. Po rychlé kličce ke středu se zbavil Gershona, při střele však balonu dodal opačnou rotaci než zamýšlel, a poslal jej tak vedle.
     
    86
    Domácí se usadili na útočné polovině, Thomas Foket pro ně nakonec velice chytře vybojoval rohový kop. Po jeho rozehrávce se k hlavičce z nadějné pozice dostal Mitrović, branka mu ale byla malá.
     
    85
    Esiti si v souboji se Scholzem počínal nedovoleným způsobem, z následné výhody se však hostujícímu celku nepodařilo nic vymyslet. Domácí středopolař byl následně odměněn žlutou kartou.
     
    83
    Domácí byli blízko k přidání druhé branky! Opět zahrozili po rozehrání rohového kopu, Milićević poslal do šestnáctky nadýchaný centr, na který si opět naběhl Coulibaly, branku ale tentokráte o pár decimetrů minul!
     
    82
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Edmilson, přichází Mbenza.
     
    82
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Dejaegere, přichází Foket.
     
    81
    Do konce utkání zbývá už jen něco málo okolo deseti minut. Gent se zatím drží v těsném vedení, fotbalisté Lutychu ale s blížícím se koncem zvyšují obrátky svého výkonu a ženou se za vyrovnáním. Povede se jim to?
     
    79
    Brecht Dejaeger nepříjemně přišlápl kotník Laifisovi, následně se mezi oběma hráči rozpoutala menší výměna názorů. Sudí dokázal oba kohouty umravnit, vše se nakonec obešlo bez karetního trestu.
    78.
     
    78
    Mohlo být srovnáno! Po Trebelově pasu se k míči totiž dostal Junior Edmilson, který se s ním prodral až na hranici malého vápna. Sice pálil z ostrého úhlu, ovšem i tak přidělal domácím fanouškům pořádné starosti, trefil totiž tyč!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 70. Coulibaly

    Karty:   41. Soares (STA), 85. Esiti (STA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:5.
    KAA Gent: Thoelen – Nielsen (63. Saief), Mitrović, Gershon – Dejaegere (82. Foket), Neto, Van der Bruggen (75. Esiti), Asare – Milićević, Coulibaly, Simon
    Náhradníci: Rinne – Saief, Schoofs, Perbet, Foket, Rabiu, Esiti, Ndongala

    Standard Lutych: Gillet – Soares, Scholz, Laifis – Fai, Enoh, Trebel, Echiéjilé – Belfodil (76. Emond), Sá (71. Raman), Edmilson (82. Mbenza)
    Náhradníci: Hubert – Goreux, Raman, Emond, Mbenza, Fiore, Cissé

    Rozhodčí: Bart Vertenten – Rien Vanyzere, Thibaud Nijssen
    bahis siteleri