Pardubice – Chodov 5:7 (kon.) | Kladno – Sparta 8:7 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 13:9 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Otrokovice – Tatran 6:4 (kon.) | Bulldogs – Ostrava 1:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 28.10.2016, 20:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    52:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Teď už se ostravští hráči gólu do odkryté klece dočkávají. Na vlastní polovině se míčku zmocnil Smeták, který jej posunul na MICHALA SLÁDKA a ten už to měl jednoduché. Asistence: Matěj Smeták.
     
    35:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Že by rozhodující fáze zápasu? Hosté odskakují už na rozdíl tří branek a to díky trefě DOMINIKA EICHNERA. Nutno dodat, že tento hráč si za svou aktivitu gól opravdu zasloužil. Bez asistence.
     
    34:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět své dvougólové vedení. Nejprve Eichner svou střelou napálil tyč a Brno poté získalo míček a vše vypadalo pro domácí dobře. Jenže následně vyrobili Brňané v rozehrávce velkou chybu, které využil WOJCIECH MALAJKA, jenž pod rukou prostřelil Kuhna. Bez asistence.
     
    27:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak Brno se za svou zvýšenou aktivitu přeci jen dočkává odměny. Tichý sehrál míček k mantinelu na rozběhnutého DAVIDA SLÁDEČKA, který se podíval, kde klečí brankář a poté vystřelil přesně pod břevno. Asistence: Milan Tichý.
     
    22:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté na začátku druhé dvacetiminutovky odskakují do dvoubrankového vedení. V rohu hřiště dobře zabojoval o míček Klimscha, který jej předložil MATĚJI SMETÁKOVI a ten dnes podruhé skóruje. Asistence: Dominik Klimscha.
     
    04:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Prakticky z první vážnější situace před brankou domácích přichází gól. Šimon Kuczera od mantinelu nahodil míček na bránu, jeho pokus ještě Kuhn stačil vyrazit, ale na dorážku MATĚJE SMETÁKA už byl krátký. Asistence: Šimon Kuczera.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 28. Sládeček (Tichý) – 5. Smeták (Kuczera), 23. Smeták (Klimscha), 35. Malajka, 36. Eichner, 53. Sládek (Smeták)


    Bulldogs Brno: Kuhn – Tichý, Kadlec, Bauer, Kladivo, Žižka, Fabián, Nonn – Coufal, Juhaňák (C), Hrubý – Koutný, Alkki, Černoch – Voltner, Sládeček, Hronek – Křiva, Glický.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja – Kuczera, Lipový, Šimíček, Chlebda, Heczko, Kubíček – Chvastek, Malajka, Trulík – Klimscha, Jiří Šebesta, Hrabal – Eichner, Sládek (C), Zbořil – Smeták, Hromádka.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček, Radim Waliczko
    bahis siteleri