Pardubice – Chodov 5:7 (kon.) | Kladno – Sparta 8:7 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 13:9 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Otrokovice – Tatran 6:4 (kon.) | Bulldogs – Ostrava 1:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 28.10.2016, 20:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:05
    Ještě jeden vyloučený hráč nám přibude do statistik. Adam Zbořil (OVA) vyloučen za sekání.
     
    56:59
    Další vyloučení pro domácího hráče. Na trestné lavici si posedí Koutný za nedovolené vrážení.
     
    56:04
    Ještě navýšit náskok hostů mohl Eichner, ovšem Sekanina jeho samostatný únik dokázal chytit.
     
    53:24
    První vyloučení také na straně domácích. Na dvě minuty za sekání vyloučen Bauer.
     
    52:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Teď už se ostravští hráči gólu do odkryté klece dočkávají. Na vlastní polovině se míčku zmocnil Smeták, který jej posunul na MICHALA SLÁDKA a ten už to měl jednoduché. Asistence: Matěj Smeták.
     
    48:08
    Čas se krátí a to ví moc dobře i domácí trenéři, kteří si berou oddechový čas a zkusí ještě něco se svými svěřenci vymyslet. Ostravané to ovšem mají rozehráno skvěle.
     
    45:21
    Bude se opět vylučovat a opět na straně hostů. Za katr putuje opět Kuczera, tentokrát za sekání.
     
    42:22
    Poprvé v dnešním utkání se bude vylučovat. Na 2 minuty za vrážení putuje na trestnou lavici hostující Kuczera.
     
    35:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Že by rozhodující fáze zápasu? Hosté odskakují už na rozdíl tří branek a to díky trefě DOMINIKA EICHNERA. Nutno dodat, že tento hráč si za svou aktivitu gól opravdu zasloužil. Bez asistence.
     
    34:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět své dvougólové vedení. Nejprve Eichner svou střelou napálil tyč a Brno poté získalo míček a vše vypadalo pro domácí dobře. Jenže následně vyrobili Brňané v rozehrávce velkou chybu, které využil WOJCIECH MALAJKA, jenž pod rukou prostřelil Kuhna. Bez asistence.
     
    30:00
    Dvakrát v krátkém sledu měli před sebou poloodkrytou klec Koutný se Sládečkem, ale ani jeden z nich se mezi tři tyče netrefil.
     
    28:55
    Dvoubrankový náskok mohl hostům vrátit Sládek, který se řítil zcela sám na brankáře, jenže místo do brány poslal míček na tribunu.
     
    27:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak Brno se za svou zvýšenou aktivitu přeci jen dočkává odměny. Tichý sehrál míček k mantinelu na rozběhnutého DAVIDA SLÁDEČKA, který se podíval, kde klečí brankář a poté vystřelil přesně pod břevno. Asistence: Milan Tichý.
     
    25:02
    Pěkná individuální akce od Sládečka. Ten se jednou kličkou zbavil hned dvou obránců, ovšem poté zakončil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Laja.
     
    22:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté na začátku druhé dvacetiminutovky odskakují do dvoubrankového vedení. V rohu hřiště dobře zabojoval o míček Klimscha, který jej předložil MATĚJI SMETÁKOVI a ten dnes podruhé skóruje. Asistence: Dominik Klimscha.
     
    19:13
    A tak mohlo udeřit na druhé straně. Filip Hrabal totiž nebezpečně z bezprostřední blízkosti vypálil na Kuhna a poté dostal ještě dvě možnosti k dorážení. Se všemi jeho projektily si ovšem brněnský gólman poradil.
     
    04:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Prakticky z první vážnější situace před brankou domácích přichází gól. Šimon Kuczera od mantinelu nahodil míček na bránu, jeho pokus ještě Kuhn stačil vyrazit, ale na dorážku MATĚJE SMETÁKA už byl krátký. Asistence: Šimon Kuczera.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 28. Sládeček (Tichý) – 5. Smeták (Kuczera), 23. Smeták (Klimscha), 35. Malajka, 36. Eichner, 53. Sládek (Smeták)


    Bulldogs Brno: Kuhn – Tichý, Kadlec, Bauer, Kladivo, Žižka, Fabián, Nonn – Coufal, Juhaňák (C), Hrubý – Koutný, Alkki, Černoch – Voltner, Sládeček, Hronek – Křiva, Glický.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja – Kuczera, Lipový, Šimíček, Chlebda, Heczko, Kubíček – Chvastek, Malajka, Trulík – Klimscha, Jiří Šebesta, Hrabal – Eichner, Sládek (C), Zbořil – Smeták, Hromádka.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček, Radim Waliczko
    bahis siteleri