Liberec – Vítkovice 1:0 (kon.) | Kuopio – Fribourg 1:1 (kon.) | SaiPa – Växjö 3:2 (kon.)
Eisbären – Frölunda 1:6 (kon.) | Sparta – HV71 2:4 (kon.) | Lugano – Zürich 3:2 (kon.)
Bern – JYP 3:2 (kon.) | Linköping – IFK Helsinky 1:1 (kon.)
konec
SaiPa Lappeenranta
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Växjö Lakers
Úterý 01.11.2016, 18:00 • Kisapuisto, Lappeenranta • Hokejová Liga mistrů • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:44 Tomi LEIVO - 3:2
     
    55:44
    SaiPa právě vstřelila branku!
    TOMI LEIVO byl před bránou velice důrazný a po obrovském závaru puk dokázal přes ležícího Joacima Erikssona procedit k levé tyči. Hosté se z vyrovnávací branky dlouho neradovali a těsně před koncem opět prohrávají, tentokrát 3:2! Asistence: Eetu Koski.
    53:50 Pontus NETTERBERG - 2:2
     
    53:50
    Växjö právě vstřelila branku!
    Adam Brodecki našel přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování v mezikruží PONTUSE NETTERBERGA, který krásnou střelou zápěstím z otočky zamířil nad levým betonem Jussiho Markkanena přesně k pravé tyči a vyrovnal stav utkání na 2:2! Asistence: Adam Brodecki a Oliver Bohm.
     
    51:15
    Hosté na levém křídle nebezpečně vypálili z ostrého úhlu a Jussi Markkanen měl po nepřesvědčivém zákroku co dělat, aby puk na brankové čáře v blízkosti pravé tyče zasedl!
     
    49:20
    Joacim Eriksson za bránou chyboval a vzápětí ho za to mohl potrestat střelou do prázdné brány Curtis Hamilton, jenže jeho pokus z mezikruží, který mířil přesně do pravého horního rohu brány, byl jedním z hostujících hráčů zablokován!
     
    48:22
    Elmeri Kaksonen z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Joacim Eriksson předvedl úžasný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    46:21
    Lasse Lappalainen na pravém křídle parádně vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho následná střela se od horní tyče hostující brány odrazila do ochranné sítě! Milimetry nyní scházely k tomu, aby si SaiPa vzala dvoubrankové vedení zpět.
     
    45:15
    Per Savilahti-Nagander, který byl vyloučen v závěru první třetiny, z pravého kruhu pro vhazování krásně vypálil směrem ke vzdálenější levé tyči, Joacim Eriksson ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus zastavil!
    41:26 Linus FROBERG - 2:1
     
    41:26
    Växjö právě vstřelila branku!
    Robert Rosen skvělou přihrávkou zpoza brány našel nikým neatakovaného LINUSE FROBERGA, který z blízkosti zamířil ke vzdálenější pravé tyči a v přesilové hře vrátil hosty zpět do utkání! Asistence: Robert Rosen a Tuomas Kiiskinen.
     
    40:54
    Simon Backman během gólové šance hostů sekl jednoho z hostujících hráčů a Växjö si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    40:54
    Jussi Markkanen proti táhlé střele hostů od modré čáry skvěle zakročil levým betonem a poté si poradil i se střelou Roberta Rosena, který z pravého kruhu pro vhazování z otočky pálil mezi jeho betony!
     
    37:23
    Robert Rosen se z levého křídla mezi dvěma protihráči krásně protáhl mezi kruhy pro vhazování a poté se snažil po ledě zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Jussi Markkanen ale vytáhl skvělý zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    33:51
    Hosté vyrazili do rychlého protiútoku, jenže následná zadovka jednoho z hráčů Växja se minula účinkem a na opačné straně ledové plochy vzápětí mohl udeřit Curtis Hamilton, jeho svižná rána z mezikruží ale zamířila vedle levé tyče!
     
    29:21
    Olli Palola od modré čáry napřáhl po zpětné přihrávce svého spoluhráče z pravého rohu útočného pásma ke tvrdé střele, kterou těsně před bránou tečoval do pravého horního rohu brány clonící Tuomas Kiiskinen, Jussi Markkanen ale vytáhl fantastický zákrok a hosté stále čekají na první gól!
     
    22:51
    Växjö na šanci domácího týmu rychle zareagovalo a před bránou Jussiho Markkanena vytvořilo v blízkosti pravé tyče velký závar, jeho hráči ovšem puk za jeho záda propasírovat nedokázali!
     
    22:26
    Eetu Koski nabral na pravém křídle velkou rychlost a z pravého kruhu pro vhazování zápěstím mířil mezi betony Joacima Erikssona, ten ovšem dokázal betony včas sklapnout k sobě a Tomi Leivo se vzápětí k dorážce po jeho dobrém zákroku v blízkosti pravé tyče nedostal!
     
    19:26
    Per Savilahti-Nagander těsně před bránou zahákoval zezadu Joshe Hennesyho, který se řítil do samostatného úniku a vzápětí po pádu na led tvrdě narazil do Jussiho Markkanena.
     
    14:02
    SaiPa opět vytvořila před bránou Lakers obrovský závar, ani jeden z dvojice domácích hokejistů ale nedokázal v blízkosti levé tyče Joacima Erikssona překonat!
     
    11:27
    Mikael Kuronen mohl v blízkosti levé tyče vzápětí vstřelit rychle třetí gól SaiPy, Joacim Eriksson byl ale tentokrát pozorný a puk ukryl po jeho střele z blízkosti ve svém náručí!
    10:28 Brock TROTTER - 2:0
     
    10:28
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Curtin Hamilton předvedl v pravém kruhu pro vhazování krásný oblouk, po kterém puk přenechal BROCKOVI TROTTEROVI, a domácí kanonýr vzápětí z pravého kruhu pro vhazování nad pravým ramenem Joacima Erikssona zamířil do vzdálenějšího levého horního růžku. Asistence: Curtis Hamilton.
    00:22 Brock TROTTER - 1:0
     
    00:22
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Hosté začali náporem, jenže v levém rohu útočného pásma přišli o puk a po nádherném kolmém pasu Mattiho Jarvinena do jízdy se dostal do samostatného úniku BROCK TROTTER, který ho zakončil krásným bekhendovým blafákem a nad pravým betonem Joacima Erikssona puk poslal pod víko. Växjö propadlo ve středním pásmu a SaiPa se ujala vedení 1:0! Asistence: Matti Jarvinen, Curtis Hamilton.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Trotter (Jarvinen, Hamilton), 11. Trotter (Hamilton), 56. Leivo (Koski) – 42. Froberg (Rosen, Kiiskinen), 54. Netterberg (Brodecki, Bohm)


    SaiPa Lappeenranta: Markkanen (Olkinuora) – Carson, Maalahti, Lappalainen, Taipalus (A), Savilahti-Nagander, Backman (C), Sneck, Makinen – Hamilton, Jarvinen (A), Trotter – Kuronen, Koski, Leivo – Kaksonen, Koskiranta, Stromberg – Vainikainen, Virkkunen, Salminen. Hlavní trenér: Ari Santanen.
    Växjö Lakers: Eriksson (Andren) – Martinsson, Murphy (A), R. Rosen, Holm, Bohm, Lundberg, Andersson, Wisten – Palola, R. Rosen, Kiiskinen (A) – Leino, Hennessy, Platt – Netterberg, Froberg, Brodecki – Carnback, Jossefson (C), Marklund – Wisten. Hlavní trenér: Hallam Sam.

    Rozhodčí: Daniel Konc (SVK), Ladislav Smetana (AUT). Čároví: Daniel Osterholm (FIN), Masi Puolakka (FIN)
    Úterý 08.11.2016
    Växjö - SaiPa 4:2

    Branky a nahrávky: 22. Rosén (Holm, Palola), 28. Palola (Rosén, Kiiskinen), 57. Rosén, 70. Josefsson – 9. Leivo, 32. Leivo (Lappalainen)

    bahis siteleri