NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 02.11.2016, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nováček Justin Bailey nakoukl do sestavy Buffala Sabres.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Ryan O'Rielly (BUF) 1+0
    2. Mikael Granlund (MIN) 1+0
    3. Johan Larsson (BUF) 1+0 (04:24:12)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-24; Zablokované střely: 9-18; Vhazování: 49%-51%; Hity: 19-24; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
    Sabres venku porazili Wild a oplatili jim předchozí prohru.

    3 wins in a row! #WinStreak

    Fotka zveřejněná uživatelem Buffalo Sabres (@buffalosabres),


     
    Mikael Granlund sice v závěru druhé třetiny nádherným bekhendovým blafákem dokázal odpovědět na úvodní gól Ryana O'Riellyho, jenže Sabres sedm minut před koncem strhli vítězství na svou stranu. Johan Larsson vstřelil vítězný gól po krásné přihrávce Briana Gionty z ostrého úhlu a Buffalo oplatilo Minnesotě Wild úvodní porážku. Konečný výsledek. Minnesota Wild 1 Buffalo Sabres 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Charlie Coyle se za bránou Sabres marně snaží vydolovat puk a do konce utkání už příliš mnoho času nezbývá.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:50
    Sabres vyhodili puk na zakázané uvolnění a Minnesota Wild si vzala oddechový čas. Brána Wild zůstává prázdná.
     
    58:15
    Minnesota před vhazováním v útočném pásmu odvolala brankáře a Devan Dubnyk bude ze střídačky sledovat, zda se jeho spoluhráčům v šesti podaří vyrovnat!
     
    57:45
    Jason Pominville na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale byla těsně před Robinem Lehnerem zablokována.
     
    56:50
    Minnesota Wild není v dnešním zápase horší, jenže krátce před koncem prohrává těsně 2:1 a Buffalo je na dobré cestě, aby svému soupeři oplatilo přes týden starou porážku.
     
    55:02
    Wild se nepodařilo rozehrát a puk se po zakázaném uvolnění vrátil zpět před bránu Devana Dubnyka.
     
    54:23
    Zemgus Girgensons na pravém křídle nabral rychlost a přihrávkou z brankové čáry našel na přední tyči najíždějícího Tylera Ennise, ten ale z blízkosti skvělého Devana Dubnyka překonat nedokázal!
    53:35 Johan LARSSON - 1:2
     
    53:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Brian Gionta na pravém křídle nabral rychlost a z brankové čáry puk poslal před bránu, kde našel ze druhé vlny najíždějícího JOHANA LARSSONA, který nabral puk jako na lopatu a třemi doteky ho dokázal nad pravým betonem Devana Dubnyka poslat do brány. Wild ze svého tlaku nic nevyžili a krátce před koncem prohrávají 2:1! Asistence: Brian Gionta.
     
    51:57
    Jonas Brodin na levém křídle napřáhl od modré čáry k neméně nebezpečné střele, jeho následný táhlý pokus ale skončil na hrudi Robina Lehnera, který si v rychlém sledu připsal dva skvělé zákroky!
     
    51:37
    Christian Folin od modré čáry na pravém křídle napřáhl k nebezpečné střele s příklepem, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale vytáhl fantastický zákrok, když pravým betonem puk nejprve zastavil a vleže ho poté rychle přikryl lapačkou, aby domácí hráče nepustil k dorážce!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. Mikael Granlund (E. Staal, Pominville) – 4. R. O'Reilly (Ristolainen), 54. Jo. Larsson (B. Gionta)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Suter (A), Dumba, Prosser, Spurgeon, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal (A), Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Pominville – Zucker, Eriksson Ek, Stewart – Bertschy, Graovac, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Buffalo Sabres: Lehner – Gorges (A), Ristolainen, D. Kulikov, Bogosian, McCabe, Franson – Moulson, R. O'Reilly (A), Okposo – M. Foligno, Jo. Larsson, B. Gionta (C) – Girgensons, Reinhart, Ennis – Ju. Bailey, D. Grant, Baptiste. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Dan O'Rourke. Čároví: Michel Cormier, Ryan Gibbons

    Diváci: 18 864
    bahis siteleri