Montreal – Vancouver 3:0 (kon.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – Pittsburgh 1:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 03.11.2016, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:28
    Alex Galchenyuk dostal menší trest za faul loktem a Vancouver má k dispozici pátou přesilovou hru, kterou již musí využít, pokud chce se zápasem něco udělat.
     
    33:10
    Paul Byron nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a po oblouku před bránu na vzdálenější tyči ve snaze zakončit tvrdě narazil do brankáře Ryana Millera. Nedovolené bránění brankáře, po kterém si Vancouver zahraje čtvrtou přesilovou hru. Zatím nevyužil ani jednu.
     
    29:10
    Andrew Shaw chtěl v útočném pásmu na modré čáře vybojovat puk, jenže si pomohl nedovoleným bráněním a 42 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    27:52
    Artturi Lehkonen si z levého kruhu pro vhazování krásně sjel před bránu a v blízkosti levé tyče se snažil zakončit, to mu ovšem neumožnil hákováním Christopher Tanev.
     
    23:45
    Jeff Petry usedl v úvodu druhé třetiny na trestnou lavici za hákování a Vancouver má stejně jako jeho soupeř k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    18:12
    Phillip Danault se snažil po levém křídle proniknout do útočného pásma, což se mu sice podařilo, krátce na to byl ale u mantinelu zastaven Philipem Larsenem, který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:58
    Brendan Gallagher zastavil nebezpečnou akci Canucks nedovoleným bráněním a také Vancouver si v první třetině zahraje přesilovou hru.
     
    02:34
    Luca Sbisa se dopustil po necelých třech minutách faulu a za nedovolené bránění usedl na trestnou lavici. Montreal Canadiens má možnost ujmout se brzkého vedení v přesilové hře.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Beaulieu (Gallagher, Galchenyuk), 40. T. Mitchell (Danault, Flynn), 59. Radulov (Galchenyuk, Gallagher)


    Montreal Canadiens: Price – Jemelin, S. Weber, Markov (A), Petry, Beaulieu, Pateryn – Radulov, Galchenyuk, Gallagher – Pacioretty (C), Desharnais, Shaw – Lehkonen, Plekanec (A), Byron – Danault, T. Mitchell, Flynn. Hlavní trenér: Michel Therrien.
    Vancouver Canucks: R. Miller – Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Virtanen – Burrows (A), B. Gaunce, Dorsett. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Dean Morton, Francois StLaurent. Čároví: Brandon Gawryletz, David Brisebois

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri