Montreal – Vancouver 3:0 (kon.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – Pittsburgh 1:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 03.11.2016, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:03
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Sami Vatanen – 2 min., hákování).
     
    51:20
    Chytré řešení domácích trenérů. Pětkrát překonaný, a navíc možná neúplně zdravotně způsobilý John Gibson během reklamní pauzy zamířil na střídačku a pustil do branky Jonathana Berniera, který si může připsat alespoň pár odchytaných minut.
    47:14 Patric HÖRNQVIST - 1:5
     
    47:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V osmačtyřicáté minutě se zdá být o osudu zápasu rozhodnuto! Sidney Crosby zprava přihrál do mezikruží Hagelinovi, který odkrytou část branky rovněž minul. Jeden z domácích hráčů pak ale nešikovně vrátil kotouč za branku, kde se ho Hagelin znovu ujal a přenechal ho Crosbymu. Ten znovu prokázal fantastický přehled a tentokrát dostal do šance PATRICA HORNQVISTA, který už se z předbrankového prostoru nemýlil. Asistence: Sidney Crosby, Carl Hagelin.
     
    42:45
    John Gibson po krátkém ošetření nakonec zůstal v brankovišti a nyní může poděkovat své pravé tyči, která zastavila střelu z Wilsonova nájezdu!
     
    42:45
    Scott Wilson se už řítil sám na branku, pod nohy mu ale nedovoleně padl Stoner a je z toho trestné střílení! Faulovaný hráč navíc nekontrolovatelně vletěl do Gibsona, který si zřejmě přivodil nějaké zranění.
    41:27 Kris LETANG - 1:4
     
    41:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Všechny plány domácího týmu na případné vyrovnání v této chvíli zřejmě selhaly! Justin Schultz z pravého křídla jen tak nahodil kotouč na branku, což by Gibsona podle všeho příliš neohrozila. Kotouč v letu ale ještě tečoval KRIS LETANG a poslal jej mimo dosah gólmana Ducks. Asistence: Justin Schultz.
     
    39:57
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., podražení).
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jevgenij Malkin – 2 min., nedovolené bránění).
    36:42 Bryan RUST - 1:3
     
    36:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci si berou dvoubrankové vedení zpět! Letangovu z osy hřiště Gibson vyrazil pouze k Boninovi, jehož bekhendovou dorážku si domácí gólman lapačkou srazil do horní tyče. Od ní se puk ale odrazil zpět do brankoviště, kde číhal BRYAN RUST a Bieksou neuhlídaný z bezprostřední blízkosti propasíroval touš do branky. Asistence: Nick Bonino, Kris Letang.
     
    29:39
    Diváci v Honda Center jsou na nohou! Bývalý spoluhráči z Columbusu, Tom Sestito a Jared Boll předvedli parádní šarvátku, která trvala několik desítek vteřin, ale nakonec zůstala bez vítěze. Oba hráči pochopitelně inkasují pětiminutové tresty, ke kterým jsou přidány dvě minuty pro Sestita za předešlou hrubost.
     
    20:39
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Antoine Vermette – 2 min., držení protihráče).
     
    19:43
    Ducks po prohraném buly propadli ve středním pásmu, z čehož těžil Sidney Crosby. Ten vypálil zápěstím z levého kruhu a jen o milimetry minul horní tyč!
    15:49 Cam FOWLER - 1:2
     
    15:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks první přesilovku ale využívají, k čemuž jim stačila jedna jediná střela od modré! Tu ze své hokejky vyslal CAM FOWLER, načež Murray pravděpodobně neviděl přes několik clonících hráčů a kotouč mu prošel mezi betonem a lapačkou do sítě. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Kesler.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chris Kunitz – 2 min., sekání).
     
    14:40
    Kačeři teď byli hodně blízko korigující trefě! Faulovaný Kevin Bieksa to udělal výborně, prokličkoval se až do předbrankového prostoru, odkud ale trefil tyč! V následném zmatku pak pálil i Fowler, jenomže Murray celou situaci vyřešil dobrým zákrokem.
     
    11:52
    Perry v pravém kruhu zvolil místo střely zadovku na Rakella, po jehož švihu Murray vůbec netušil, že má puk vedle sebe, avšak žádný z domácích hráčů nebyl dostatečně blízko na to, aby ho mohl dorazit do sítě.
     
    10:24
    Muži v pruhovaných trikotech žádný ofsajd neodhalili, Cullenův gól platí a pokračovat se tak bude za stavu 0:2!
     
    10:24
    Tak pozor, tato narozeninová párty nakonec nemusí být vůbec veselá. Domácí lavička si vyžádala kontrolu u videa, která by měla odhalit Sestitův ofsajd.
    10:24 Matt CULLEN - 0:2
     
    10:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A máme tady druhý zásah Penguins, kteří v Anaheimu zničeho nic vedou už dvě branky! Své dnešní narozeniny nyní parádně oslavil MATT CULLEN! Fehrovo nahození z obranného pásma na modré čáře zpracoval Sestito a přihrávkou z otočky poslal kotouč před novopečeného čtyřicátníka, jenž z vrcholku pravého kruhu příklepem uklidil kotouč za záda bezmocného Gibsona! Asistence: Tim Sestito, Eric Fehr.
    07:41 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    07:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci dosud nic nepředvedli, nicméně v osmé minutě se z první šance dostávají do vedení! Kessel převzal přihrávku od Kunitze a levé části hřiště našel na druhé straně trestuhodně volného JEVGENIJE MALKINA, který vypálil z první a přesunující se Gibson v pádu na kotouč nedosáhl. Asistence: Phil Kessel, Chris Kunitz.
     
    01:42
    Ondřej Kaše se ve svém prvním střídání v kariéře natlačil před Colea, z pravého kruhu svůj výpad ale nezakončil střelou, která by překonala Murrayho.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Fowler (Vatanen, Kesler) – 8. Malkin (Kessel, Kunitz), 11. Cullen (Sestito, Fehr), 37. Rust (Bonino, Letang), 42. Letang (J. Schultz), 48. Hörnqvist (Crosby, Hagelin)


    Anaheim Ducks: Gibson (52. Bernier) – Manson, Fowler, Vatanen, Stoner, Bieksa, Theodore – Perry, Rakell, Vermette – Silfverberg, Kesler, Cogliano – O. Kaše, Wagner, Cramarossa – Boll, Sgarbossa, Garbutt.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), S. Wilson – Kessel, Malkin, Kunitz – Rust, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Sestito.

    Rozhodčí: Chmielewski, Leggo – Murchison, Sericolo

    Diváci: 15 543
    bahis siteleri