NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 04.11.2016, 00:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Parádní práce od Frederika Andersena, který si všiml, že kolem sebe nikoho nemá. Proto předvedl, jak umí pracovat s holí a obloučkem našel ve středním pásmu na levé straně Nazema Kadriho, jenž minul prázdnou klec.
     
    56:07
    Nádherný průnik ukázal Rasmus Ristolainen, který se z vlastního obranného pásma dostal přes čtyři hráče Toronta až před branku Andersena, kde již nestihl lépe zakončit proti hráči, který jej dohnal.
     
    52:14
    Auston Matthews ve dvou šancích! Nejprve střílel zblízka z pravé strany a Lehner vyrazil puk, načež jej rekordní hráč sám dojel, avšak přes beton gólmana nedorazil.
     
    50:00
    Hokej se nyní hraje jako z partesu. Mohlo být vymalováno, když po levé straně projel až na kruh Auston Matthews, ovšem střelou na vzdálenější tyč minul branku, v čemž mu "pomohl" i zákrok Lehnera.
     
    48:22
    Buffaolo se zatím prostě s druhým gólem nemůže prosadit. U své pravé tyče nejprve vychytal Frederik Andersen v zakončení Zemguse Girgensonse. Když se před brankou ke skákavému kotouči nadvakrát nedostal Reinhard, našel si jej přesně mezi kruhy Tyler Ennis, ovšem ani on dorážkou neuspěl.
     
    47:32
    Jake McCabe nyní podává skutečné výborné výkony. Nejenže stih dojet kousek za útočnou modrou odražený puk. Ve středním pásmu udělal soupeřovi dlouhý oblouček a vrátil se zpět do útočné třetiny, kde předal puk Giontovi. Střela kapitána Buffala míří vedle.
     
    43:38
    Folignovu střelu dorážel zblízka v pádu za záda Andersena kolem jeho pravého betonu kapitán Brian Gionta, ovšem ani on si na gólmana hostí podruhé nepřišel.
     
    39:58
    Foligno nejenže pořádným hitem na Zajceva získal puk, krátce poté si najel mezi kruhy a vypálil na lapačku Andersena, který jí koncem této výstroje vytěsnil mimo tři tyče.
     
    38:40
    Tak tohle zavánělo brankou. Leo Komarov dostal kotouč mezi kruhy a mohl se zeptat Robina Lehnera, kam že to vlastně chce, ovšem branku trestuhodně přestřelil.
     
    36:05
    Ryan O'Reilly měl vekou šanci, jenže zblízka nedokázal usměrnit puk za záda Andersena. Vzápětí připravil šanci Mattu Moulsonovi, ael ani on zblízka, snad v ještě větší příležitosti, nedokázal dopravit kotouč do branky.
     
    34:55
    Vzápětí ale Nikita Sošnikov zbytečně dohrál Joshe Gorgese a jde ven také za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    32:11
    Neuvěřitelné, nyní Andersen udržel puk s vypětím všech sil před čárou. Po střele Okposa vznikla před jeho brankou obrovská tlačenice. Dvakrát při ní dorážel puk u pravé tyče gólmana hostí Girgensons, jednou dokonce vleže Moulson, ovšem švédský gólman Toronta drží svůj tým.
     
    31:39
    Více jak polovinu zápasu se muselo čekat na první vyloučení. Za svojí brankou se zcela zbytečně opřel do soupeře Connor Carrick a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    28:19
    Parádní akce domácích. Gionta nahrál z pravého kruhu na levý, kde se do rány opřel Marcus Foligno, ovšem druhý gól nedává. Přesouvající se Frederik Andersen vytěsnil jeho pokus snad ramenem nad branku.
     
    27:38
    Okposo nejprve z pravé strany minul branku a poté se k puku dostal znovu. Tohle již byla mnohem nebezpečnější pokus, který překonal Andersena, ale zastavil se na horní tyči.
    25:58 Marcus FOLIGNO - 1:2
     
    25:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo si snad poprvé v zápase vytvořilo pořádný tlak a závar před Andersenem. Foligno ještě minul ránu spoluhráče od modré. Kotouč se krátce poté dostal na levý kruh, odkud vypálil Larsson, MARCUS FOLIGNO si u bližší tyče našel kotouč a rychle jej poslal za záda gólmana. Asistence: Johan Larsson, Sam Reinhart
     
    23:58
    Nazem Kadri si najel na pravý kruh, kde si udělal kličku blíže ke středu branky dobrý den z Gorgese. Ihned poté tvrdě vypálil, leč Lehner dokázal puk ztlumit na hrudi.
    21:50 Mitchell MARNER - 0:2
     
    21:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První akci ještě domácí ustáli, když se Bozak neprosadil u levé tyče Lehnera. Jenže když Riemsdyk získal kus černé gumy za brankou, přihrál jej před Lehndera a ta se přes chaoticky bránícího Kulikova dostal do zakončení MITCHELL MARNER, neměl moc šancí a útočník Toronta přidal druhý gól dnešního zápasu. Dostrkal puk za čáru. Asistence: James van Riemsdyk.
     
    20:17
    Už to mohlo být o dvě branky a že tou tak není, mohou domácí děkovat Lehnerovi. Kadri dával kotouč z pravého kruhu před branku, kde byl najíždějící Komarov. Finský hráč jen tak lehce tečoval puk a výborný Lehner uchoval svému tým nejtěsnější deficit, když vyrazil puk.
     
    18:07
    Ta přišla až nyní. A byla tedy pořádná a obrovská. Cody Franson pálil od modré a Andersen neměl zrovna dobrý výhled. Vyrazil puk do pravé strany na hůl O'Reillyho, jenž poslal vzápětí přihrávku před branku přesně k levé tyči, kde číhal Zemgus Girgensons. Ačkoliv se snažil snad na šestkrát zvednout neposlušný puk nad beton gólmana, lotyšskému útočníkovi se to nepovedlo.
     
    13:34
    Domácí utahují nitky. Po ráně Gorgese od modré se odražený puk dostal před Andersena na hůl Matta Moulsona. Ten se v dorážce netrefil mezi betony gólmana soupeře a vzápětí neuspěl ani Ryan O'Reilly další rychlou dorážkou.
     
    12:59
    Girgensons dal kotouč na modrou pro Nelsona, jehož střela skončila zblokována před brankou. Tam jí Girgensons dával naslepo k pravé tyči, kde měl k puku o něco dále Tyler Ennis.
     
    07:44
    Obrovská chyba v rozehrávce Maple Leafs. Mezi kruhy se ujal puku Markus Foligno, ještě se snažil vylákat gólamana více z brnky po kličce do levé strany, což se mu povedlo, jenže dát puk mezi tři tyče se domácímu hráči nezadařilo.
    04:08 Mitchell MARNER - 0:1
     
    04:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hodně pěkná akce z hostující dílny. Za brankou Lehnera se po Riemsdykově přihrávce dostal k puku Bozak. Vybruslil si k pravé tyčce domácí branky, odkud poslal křižnou přihrávku na najíždějícího MITCHELLA MARNERA a tomu už pouze stačilo nastavit hůl do puku. Pohledná to souhra hostí. Asistence: Tyler Bozak, James van Riemsdyk.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. M. Foligno (Jo. Larsson, Reinhart) – 5. Marner (Bozak, J. van Riemsdyk), 22. Marner (J. van Riemsdyk)


    Buffalo Sabres: Lehner – Gorges, Ristolainen, D. Kulikov, C. Nelson, McCabe, Franson – Moulson, R. O'Reilly, Okposo – M. Foligno, Jo. Larsson, B. Gionta – Ennis, Girgensons, Reinhart – Ju. Bailey, D. Grant, Baptiste.
    Toronto Maple Leafs: Andersen – N. Zajcev, Rielly, C. Carrick, Marinčin, R. Polák, Gardiner – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Bozak, J. van Riemsdyk – Komarov, Kadri, Co. Brown – Sošnikov, Ben Smith, M. Martin.

    Rozhodčí: Pollock, L'Ecuyer – Berg, Cherrey

    Diváci: 18 183
    bahis siteleri