Třinec – Karviná 2:3 (kon.) | Sparta – Liberec 4:2 (kon.) | Dukla Praha – Příbram 3:3 (kon.)
Jablonec – Plzeň 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:3 (0:1)
MFK Karviná
Pondělí 07.11.2016, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 27 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (13:22:14)
     
    Dnešní utkání tedy přeci jenom končí vítězství favorizované Karviné. Ta sice neměla dobrý vstup do druhé půle, když už ve 48. minutě ztratila vedení po brance Adama Jagnešáka, ale o devět minut později se prosadil Ostap Sas a favorité znovu vedli. Také na druhou branku hostů dokázal Třinec odpovědět, neboť v 71. minutě skóroval Jaroslav Málek, avšak na trefu Mariána Kovaříka z 85. minuty už domácí nereagovali. I přes dobrý výkon tak poslední celek tabulky nebere ani jeden bod.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byla nastavena jedna minuta.
     
    90
    A další útok hostů, který tentokrát zastavila kolmá přihrávka, která mířila do ofsajdu.
     
    89
    Na poslední minuty zápasu jde na hřiště Daniel Řapek, který nahradil hrdinu utkání Mariána Kovaříka.
     
    89
    Fotbalisté Karviné se pokusili přidat rychle pojistku, jenže jeden z hostujících fotbalistů na centr z pravého křídla těsně nedosáhl.
     
    88
    V pokutovém území před Adamuškou se do šance pokusil protlačit Ostap Sas, nicméně toho si pohlídal jeden z domácích beků.
     
    86
    Ještě jedno střídání Třince. Místo Tomáše Benetky si poslední minuty zápasu zahraje Stanislav Potůček.
     
    85
    Žlutou kartu ještě dostává domácí Adam Jagnešák (TRI).
    85. Marián KOVAŘÍK - 2:3
     
    85
    Karviná právě vstřelila branku!
    Možná je rozhodnuto! Domácí defenzíva totiž vůbec nedokázala reagovat na nádherný prúnik MARIÁNA KOVAŘÍKA, který prošel až před Adamušku a po kličce domácímu brankáři zakončil do prázdné brány.
     
    84
    První změna v sestavě Karviné. Hřiště opouští David Dendis, přichází Dominik Tomšů.
     
    84
    Karviná se dostala do další zajímavé šance. Smrž měl dost prostoru, prošel středem, ale finální kolmice na Kovaříka byla příliš dlouhá.
     
    83
    Aktivní Ostap Sas se rychle po ztrátě domácích dostal k dalšímu zakončení, nicméně přízemní střelou z pravé strany rozvlnil pouze boční síť.
     
    82
    Jaroslav Málek se teď trochu rozzlobil, neboť po odvráceném rohu utíkal na pravé straně, avšak sudí hru musel přerušit, aby zkontroloval zdravotní stav jednoho z ležících hráčů Karviné.
     
    81
    Hosté se dostali ke dvěma nadějným střelám z pokutového území. Kania minul a Sas chvíli po něm pálil jen do blokujícího soupeře.
     
    80
    Třinečtí střídají i počtvrté. Místo Pavla Tobiáše jde na trávník Denis Štefánik.
     
    79
    Domácí začínají být velmi nebezpeční. Tentokrát jejich akce skončila centrem z pravé strany, po kterém se však nikdo domácích nedostal k zakončení.
     
    78
    Při akci domácího Třince míč propadl na pravou stranu, avšak těsně před Benetkou skvěle zahrál Pastornický, jenž si vyběhl na hranici vápna a zastavil rodící se šanci.
     
    76
    Tobiáš ztratil míč ve středu hřiště a byl z toho rychlý brejk soupeře. Sas skvěle roztáhl hru do strany na rozběhnutého Kovaříka, ale ten střelou na zadní tyč těsně minul.
     
    75
    Domácím se podařil rychlý přechod na útočnou polovinu, ale nakrátko rozehraný rohový kop přinesl je zablokovaný pokus o centr do vápna.
     
    74
    Kania teď při napadání jednoznačně strčil bránícího Lance, ale Karviná i přesto získává vhazování. Teď sudí nerozhodl správně.
     
    73
    Spokojeni teď nebudou ani domácí, neboť rychlejší postup vpřed zastavil ofsajd. V ofenzívě tak cosi kloudného mohou vymýšlet opět hosté.
     
    73
    Kovařík si dělal prostor v pokutovém území, ale při pokusu o odstavení Michala Lance si pomohl faulem. Nadějná akce tak končí neúspěchem.
    71. Jaroslav MÁLEK - 2:2
     
    71
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z ojedinělé šance se domácím podařilo vyrovnat. Advić rozjel zajímavou akci, která skončila přihrávkou na zadní tyč a skvěle postavený JAROSLAV MÁLEK míč poslal za záda přesunuvšího se brankáře Karviné.
     
    70
    Pastorcniký si při akci soupeře připsal jednodušší zákrok a z protútoku zahrozili znovu hosté. Střílená přihrávka prošla těsně před Adamuškovou bránou, ale Kovařík ve skluzu nedokázal trefit prudký míč.
     
    69
    Po delší době jsme zaregistrovali střelu hostujících fotbalistů, avšak Adamuška se za nepřesným zakončením pouze ohlédl.
     
    67
    Jeden z hostů se velmi dobře prodíral středem hřiště, nicméně finální přihrávka na Maceju doputovala pouze do rukavic pozorného Adamušky.
     
    66
    Další střídání Třince. Nevýrazný Marcin Žyla je nahrazen Martinem Plevou.
     
    65
    Karviná se znovu drží na útočné polovině. Zatím ale kombinuje velmi daleko od Adamuškovy brány a zakončení tak vůbec nehrozí.
     
    64
    Do hry se po delší době dostal Adamuška, nicméně ten vyprodukoval jen nepřesný odkop, jenž si to namířil do zámezí.
     
    63
    Už se zdálo, že Málek v pohodě vyveze míč na útočnou polovinu, ale nakonec ještě vymýšlel nesmyslnou zadovku a nakonec musel spoléhat na pomoc spoluhráčů.
     
    60
    Po nepřesném zakončení jednoho z domácích přichází druhá změna v sestavě Třince. Hřiště opouští Václav Bujok a ze střídačky se na plac naopak pakuje Petr Chloň.
     
    60
    Obrovská šance Karviné! Adamuška nadvakrát nedokázal ztlumit míč dorážený z bezprostřední blízkosti a nakonec mohl děkovat brankové konstrukci, jež zazvonila po finální zakončení, které obstaral Lukáš Kania.
     
    59
    Hosté se opět drží na útočné polovině nepouští soupeře k míči. Už už to vypadalo na další prúnik z pravé strany, však Putyera byl uhlídán.
     
    57
    Hned po inkasované brance přichází střídání domácího celku. Na hřiště vbíhá Jan Lasota, který zaujal místo uvolněné Mariem Latochou.
    57. Ostap SAS - 1:2
     
    57
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpátky. Naprosto nepochopitelně teď domácí nechali projít Maceje, který přihrávkou zprava našel OSTAPA SASE a ten domácímu gólmanovi nedal sebemenší šanci.
     
    55
    Málek si na své straně neporadil s pronikajícím Kaniou, ale jeden z hostů se po přihrávce na hranici pokutového území vůbec netrefil do kulatého předmětu.
     
    54
    Obrana Třince si pomohla kombinací s Adamuškou, ale po jeho nákopu se důrazný Jagnešák provinil nedovoleným zákrokem.
     
    53
    Domácím se ale tentokrát nepodařil přechod na útočnou polovinu a celá akce Třineckých vyústila v kombinaci v hloubi vlastní poloviny.
     
    52
    Karviná sice vybojovala rohový kop, ale centr od praporku byl bezpečně odvrácen a Mario Latocha poté získal nedovolený zákrok soupeře.
     
    51
    Další šance Třince! Opět se domácí prosadili nalevo, kde proti Tobiášovi musel rychle vystartoval Pastornický. Domácí fotbalista si ale kličkou posunul míč až vedle brány.
     
    50
    Domácí pokračují v aktivitě a po ubránění soupeřovy akce se dopředu vydal Latocha. Jeho centr však dolétl pouze za brankovou čáru.
    48. Adam JAGNEŠÁK - 1:1
     
    48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto zbytečně ztratili míč a máme vyrovnáno. Do šance se na levé straně totiž dostal ADAM JAGNEŠÁK, který se prosadil přízemní střelou podél Martina Pastornického.
     
    48
    Byl odpískán faul na Mariána Kovaříka (KAR), ale hostující hráč si neodpustil několik poznámek a sudí ho trestá žlutou kartou.
     
    46
    Benetka v pohodě ubránil akci soupeře a po Adamuškově odkopu získávají domácí vhazování. Třinec tak může rozjet první útočnou akci v druhé půli.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:04.
     
    Jagnešákovo přízemní zakončení z hloubi pokutového území už si Pastornický pohlídal a první poločas je poté záhy ukončen. Spokojenější jsou zatím hosté, kteří nejprve ve 37. minutě přežili Tobiášovu tutovku a krátce po nastřelení břevna se přeci jenom dostali do vedení. Na výborný centr si totiž ve 39. minutě naskočil Martin Macej a ten hlavou stanovil dosavadní skóre zápasu. Nutno ale říci, že domácí místy dokázali přehrávat favorizovanou Karvinou a v druhém poločase rozhodně nesloží zbraně.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Prudký centr Jaroslava Málka hosté odkopli jen vedle brány. Domácí budou zahrávat ještě jeden rohový kop.
     
    45
    V závěru poločasu se snažil uvolnit Tobiáš a hostující kapitán se provinil nedovoleným zákrokem. Je z toho zajímavá standardní situace ve prospěch Třince.
     
    44
    Velmi dobře nyní v pokutovém území soupeře pracoval Mario Latocha, nicméně po dvou manévrech si míč ukopl příliš daleko od nohy a Pastornický rychlou reakcí zastavil akci domácího forvarda.
     
    43
    Přetažený centr od rohového praporku si sice na vzdálenější tyči našel Toml, avšak jeho hlavička letěla opět až příliš vysoko.
     
    43
    Domácí jsou po obdržené brance zcela mimo hru a Macej tak do vápna mohl poslat další centr, který defenzíva Třince ubránila jen za cenu rohového kopu.
     
    42
    Po odvráceném rohovém kopu se hosté ještě udrželi na útočné polovině a ohrožení Adamšukovy brány poté obstaral Kania. Jeho skákavý pokus letěl mimo.
     
    41
    Karviná se znovu rychle přesunula na útočnou polovinu a Samiecem zablokovaná rána přináší další rohový kop ve prospěch hostujícího týmu.
     
    40
    Také domácí se soupeře pokusili ohrozit hlavičkou po zajímavějším centru, avšak Latocha v záklonu zakončil nad.
    39. Martin MACEJ - 0:1
     
    39
    Karviná právě vstřelila branku!
    Z další akce už se ale hosté přeci jenom dostávají do vedení. Před Adamuškovu bránu přilétl velmi kvalitní centr z levé strany a MARTIN MACEJ hlavou zakončil mimo dosah domácího brankáře.
    38. Adamušku zachránila sedm minut před přestávkou tyč!
     
    38
    Nádhernou střelou se pro změnu prezentoval jeden z hostujících hráčů, který napřáhl zpoza šestnáctky a Adamuška se mohl jen koukat, jak se míč od břevna odráží před brankovou čáru a pryč.
     
    37
    Zničehonic se domácí dostali do gólové šance. Pavel Tobiáš se na pravé straně pokutového území dostal až ke střele, avšak přízemní zakončení domácího záložníka Pastornický dokázal vykopnout.
     
    36
    Akce domácích k ničemu nevedla a tak se dopředu velmi rychle vydali hosté. Důležitým obranným zákrokem však bleskový postup soupeře zastavil Avdić.
     
    35
    Do pokutového území před Adamuškou přilétl velmi kvalitní centr, jenž ale nakonec skočil a dolétl jen do rukavic domácího gólmana.
     
    34
    Máme tady první žlutou kartu zápasu. Za faul u postranní čáry ji vidí Jaroslav Málek (TRI), od kterého to ani zdaleka nebyl teprve první faul.
     
    34
    Jenže dlouhý pokus o vysunutí Martina Maceje nebyl ani zdaleka ideální a míč se dostává až k Adamuškovi. S blížícím se koncem poločasu je k vidění větší počet nepřesností.
     
    33
    Domácí fotbalisté několik desítek vteřin kombinovali na útočné polovině, ale kromě vhazování nezískali vůbec nic. Záhy po autu navíc ztrácejí míč.
     
    32
    Registrujeme další zakončení mířící nad bránu Jiřího Adamušky. Hosté si zatím ne a ne seřídit mířidla.
     
    31
    Odkop hostujících fotbalistů si to namířil ke statečně bojujícímu Kovaříkovi a ten nakonec získal nedovolený zákrok soupeře. Benetka se sice diví, ale faul to rozhodně byl.
     
    30
    Trochu delší Sasův centr dolétl až na hlavu Martina Tomla, ale ten své zakončení poslal poměrně vysoko nad Adamuškovu svatyni.
     
    29
    Karviná stupňuje útočnou aktivitu a po akci na levé straně získává další rohový kop. Uvidíme, jak s ním naloží kopající Ostap Sas.
     
    27
    Kovařík se dostal zničehonic do obrovské šance, když byl za obranou domácích, ale Avdić ho dokázal trochu rozhodit a místo stoprocentní gólovky si Adamuška připsal jednoduchý zákrok.
     
    26
    Hned dva fauly v krátkém časovém úseku teď předvedli hosté, kteří tak přerušili akci domácích již na půlící čáře. Z tohoto prostoru Pastornickému nehrozí nebezpečí.
     
    25
    Kania poslal do vápna opět míč letící příliš blízko Adamušky a gólman Třince kulatý předmět i přes menší potíže odvrátil do bezpečí.
     
    24
    Domácí vepředu nic nevymysleli a tak se do útoku nahrnuli opět hosté. Aktivní Macej získal rohový kop, který již běží rozehrát Lukáš Kania.
     
    23
    Po delší době si jeden z hostů připravil střelu zpoza pokutového území, avšak velmi slabý pokus po zemi doputoval jen do rukavic brankáře Adamušky.
     
    22
    Málek tentokrát zapracoval o poznání lépe, na půlící čáře získal míč a rychle vysunul rozběhnutého Latochu. Ten byl ale nakonec vytlačen z lepší pozice a ránu z velkého úhlu si Pastornický pohlídal.
     
    21
    Až příliš důrazně se nyní o míč rval Málek, kterému je nakonec pískán nedovolený zákrok. Karviná tak může rozjet další akci.
     
    20
    Centr od rohového praporku tentokrát letěl příliš blízko domácímu gólmanovi a ten míč bezpečně vyboxoval mimo pokutové území.
     
    19
    Karviná pomalu získává očekávanou převahu. Odražený míč se nyní dostal na pravou stranu pokutového území, ale Macejova rána byla sražena na roh.
     
    18
    Marián Kovařík se skvěle ze strany prodral až k finálnímu centru na Maceje, avšak těsně před ním výborně zapracoval Jagnešák, který míč odvrátil do bezpečí.
     
    17
    Hosté se znovu prezentovali solidní akcí na levé straně a Sas nakonec zkusil štěstí střelou na zadní tyč. Míč si to ale namířil mimo tři tyče.
     
    16
    Velmi nepovedený centr za obranu soupeře nyní obstaral Avdić, který přetaženým pokusem daroval míč hostujícímu gólmanovi.
     
    15
    Do útoku se pro změnu vydali domácí, nicméně Žyla si nedokázal lépe zpracovat míč a po vhazování Bujoka ohrozil Latocha pouze rohový praporek.
     
    14
    Jeden z hostujících fotbalistů si našel centr od rohového praporku, ale v dosud největší šanci poslal míč těsně nad Adamuškovu bránu!
     
    13
    Výborný skákavý centr teď zprava vyslal Macej a na zadní tyči celou situaci musel hasit Benetka, jenž míč těsně před Sasem posunul na roh.
     
    12
    Adam Jagnešák si sice řekl o faul, ale sudí jeho pád neposoudil jako zaviněný soupeřem a Karviná hru přesunula na polovinu Třince.
     
    11
    Trochu rychleji se na útočnou polovinu tentokrát prodrali domácí, nicméně Latocha vybojoval pouze vhazování. Domácí ale každopádně zůstanou na útočné polovině.
     
    10
    Solidní centr na bližší tyč prodloužil jeden z domácích, nicméně na pravé straně měla převahu Karviná a Adamuška nakonec musel kontrolovat hlavičku mířící nad břevno jeho brány.
     
    9
    Registrujeme první pořádné zakončení fotbalistů Karviné. Bleskový výpad v podání Sase však skončil sraženou střelou a rohovým kopem.
     
    8
    Latocha byl okamžitě po obdržení přihrávky odzbrojen, avšak Karčmář akci hostujícího celku nedovedl až k finálnímu zakončení.
     
    7
    Už už se zdálo, že si to Žyla bude moct podél postranní čáry namířit více dopředu, avšak Putyera zapracoval na výbornou a dokonce pro Karvinou získal vhazování.
     
    6
    Hostující Karviná zatím ani zdaleka nesplňuje roli favorita a prvního týmu tabulky. Domácí se celkem bez problémů drží na útočné polovině.
     
    5
    Třinečtí fotbalisté si vybojovali rohový kop, nicméně následné zakončení hlavou letělo pouze doprostřed brány. Pastornický v pohodě schoval míč v náruči.
     
    4
    Latocha obdržel velmi dobrý míč za obranu soupeře, ale místo přímého ohrožení Pastronického celou akci zabrzdil a Třinec musí rozjet postupný útok.
     
    3
    Karviná se zatím ne a ne dostat do zajímavější kombinace. Více ze hry mají v úvodu domácí fotbalisté.
     
    2
    Ani další akce domácích fotbalistů neznamenala nebezpečí. Znovu se šlo přes levou stranu, ale opět míč skončil pouze v zámezí.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí fotbalisté, nicméně Avdićovo roztažení hry na pravou stranu si to namířilo za postranní čáru.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí již přicházejí na hrací plochu. Utkání začne za několik málo minut.
     
    Příjemné pondělní dopoledne! Juniorská liga i na začátku tohoto týdne pokračuje několika zápasy a my se spolu můžeme těšit na střetnutí posledního s prvním týmem tabulky. Utkání, ve kterém bude favoritem hostující Karviná se odehraje na umělém trávníku.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Adamuška – Benetka, Lanc (C), Bujok, Málek, Avdić, Žyla, Samiec, Tobiáš, Latocha, Jagnešák
    Náhradníci: Bocek – Lasota, Chloň, Štefánik, Pleva, Potůček

    MFK Karviná: Pastornický – Plesník, Putyera, Dendis, Kania, Smrž, Sas, Kovařík, Toml, Karčmář (C), Macej
    Náhradníci: Přibyl – Strakoš, Tomšů, Řapek

    Rozhodčí: Radek Dubravský – Radek Kotík, Marek Podaný.
     
    MFK KARVINÁ

    Oproti domácím jsou na tom hosté zcela odlišně a se 13 odehranými zápasy a ziskem 25 bodů jsou první! Venku navíc Karviná prohrála jen jedno ze šesti odehraných střetnutí a i v tomto ohledu patří mezi nejlepší týmy juniorské ligy. Momentálně MFK drží třízápasovou šňůru vítězství a dnes bude jednoznačným favoritem na zisk tří bodů.

    Nejlepší střelec: Vojtěch Smrž – 8 branek

    Posledních pět zápasů

    30.10.2016 Karviná – Hradec Králové 4:1
    23.10.2016 Teplice – Karviná 1:3
    17.10.2016 Příbram – Karviná 1:2
    7.10.2016 Karviná – Brno 3:5
    3.10.2016 Karviná – Slavia Praha 3:1
     
    FK FOTBAL TŘINEC

    Junioři Třince se zatím potácejí na samotném dně tabulky a vůbec se jim nedaří. Z jedenácti odehraných zápasů navíc domácí ani jednou nevyhráli a na svém kontě mají pět bodů za pět remíz. Dnes tedy domácí rozhodně nebudou favoritem zápasu a to také proto, že dosud vstřelili jen sedm branek. Naopak počet inkasovaných gólů se zatím zastavil na dvaceti!

    Nejlepší střelec: Jakub Teplý – 5 branek

    Posledních pět zápasů

    23.10.2016 Třinec – Slavia Praha 0:1
    16.10.2016 Plzeň – Třinec 2:2
    3.10.2016 Třinec – Příbram 2:2
    25.9.2016 Jihlava – Třinec 2:1
    19.9.2016 Třinec – Mladá Boleslav 0:0
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 48. Jagnešák, 71. Málek – 39. Macej, 57. Sas, 85. Kovařík

    Karty:   34. Málek (TRI), 85. Jagnešák (TRI) – 48. Kovařík (KAR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:14. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 1:1.
    FK Třinec: Adamuška – Benetka (86. Potůček), Lanc (C), Bujok (60. Chloň), Málek, Avdić, Žyla (65. Pleva), Samiec, Tobiáš (80. Štefánik), Latocha (57. Lasota), Jagnešák
    Náhradníci: Bocek – Lasota, Chloň, Štefánik, Pleva, Potůček

    MFK Karviná: Pastornický – Plesník, Putyera, Dendis (84. Tomšů), Kania, Smrž, Sas, Kovařík (89. Řapek), Toml, Karčmář (C), Macej
    Náhradníci: Přibyl – Strakoš, Tomšů, Řapek

    Rozhodčí: Radek Dubravský – Radek Kotík, Marek Podaný

    Diváci: 27
    bahis siteleri