Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Dallas Stars
Pondělí 07.11.2016, 01:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:50
    Patrick Kane (CHI) si při napadání v rohu kluziště počínal velmi netakticky, zahákoval Oduyu a dostává dvouminutový trest!
     
    43:02
    Jenže přesilová hra Chicaga měla velmi krátkého trvání. Patrick Kane (CHI) se u mantinelu pokusil dostat k puku, ale výsledkem bylo jen hákování vůči soupeři.
     
    42:36
    Do dobré šance se dostal Antoine Roussel (DAL), nicméně místo střely se mu mezi kruhy zlomila hokejka a poté se Francouz pokusil zakončit právě zlomenou částí. Jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    27:24
    Záhy po své šanci se Radek Faksa (DAL) provinil hákováním vůči Jordinu Tootooovi. První přesilové hra Chicaga v této periodě.
     
    20:00
    Zbytečný zákrok Artemije Panarina (CHI). Se závěrečnou sirénou se domácí útočník provinil podražením a úvod druhé části tak bude ve znamení přesilové hry Dallasu.
     
    14:37
    Darling vyřešil další nebezpečnější střelu a záhy potom si to na trestnou lavici může namířit Duncan Keith (CHI). Nejlepší bek domácích se provinil hákováním.
     
    10:02
    Máme tady další vyloučení na straně Dallasu. Dan Hamhuis (DAL) se sice trochu diví, ale dvěma trestným minutám za podražení neunikne.
     
    05:55
    Aktivita Dallasu bude na chvíli otupena. Dvě trestné minuty za hákování totiž dostává Curtis McKenzie (DAL).

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 31. P. Kane (Toews, Seabrook), 44. Toews (Hossa, Keith), 45. Anisimov (Toews, Keith), 65. Hossa (Seabrook, Anisimov) – 16. Seguin (Roussel, Eaves), 29. G. Smith (Hamhuis), 59. G. Smith (Klingberg, Jamie Benn)


    Chicago Blackhawks: Darling – Keith, B. Campbell, Forsling, Hjalmarsson, Kempný, Seabrook – Pánik, Toews, P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Hartman – Rasmussen, Schmaltz, Tootoo.
    Dallas Stars: Lehtonen – Oduya, Johns, Lindell, Klingberg, Hamhuis, Jordie Benn, Nemeth – Jamie Benn, Seguin, Eaves – Roussel, Faksa, Korpikoski – McKenzie, D. Shore, B. Ritchie – G. Smith, Cracknell.

    Rozhodčí: Walsh, Hebert – Murchison, Nowak

    Diváci: 21 901
    bahis siteleri