Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Dallas Stars
Pondělí 07.11.2016, 01:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:31 Marián HOSSA - 4:3
     
    64:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už to pomalu vypadalo na samostatné nájezdy, ale domácí nakonec dovednostní soutěž odmítají! Při možná poslední akci totiž Seabrook posunul puk k MARIÁNU HOSSOVI, který natáhl ke střele od modré čáry a prudce vypálený touš Lehtonenovi se štěstím propadl až za brankovou čáru. Nutno říci, že rozhodující brance výrazně dopomohl skvěle clonící Anisimov, jenž výborně postával těsně před hostujícím brankářem. Asistence: Brent Seabrook, Arťom Anisimov
     
    61:36
    Hosté rozjeli fantastickou kombinaci, kterou Jamie Benn vyšperkoval přihrávkou na osamoceného Eavese, ale Darling se parádně natáhl a betonem zneškodnil stoprocentní gól!
     
    60:50
    Patrick Kane (CHI) si při napadání v rohu kluziště počínal velmi netakticky, zahákoval Oduyu a dostává dvouminutový trest!
     
    59:23
    Domácí ale přeci jenom mohli rozhodnout v řádné hrací době! Jonathan Toews se dostal k vyraženému puku po dělovce Patricka Kanea, avšak nadvakrát touš nedokázal protlačit přes Lehtonenův pravý beton.
    58:40 Gemel SMITH - 3:3
     
    58:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže stačilo pár vteřin hry bez brankáře a máme znovu vyrovnáno. John Klingberg sice chvíli váhal, ale poté nahodil puk na bránu a skvěle postavený GEMEL SMITH kotouč tečoval mimo dosah domácího gólmana. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn
     
    57:25
    Pojistku pro domácí navíc mohl přidat Marián Hossa, který se zleva natlačil až před Lehtonena. Bránu finského gólmana však těsně minul!
     
    54:07
    Dallas se po dlouhé době dostal do šance! Darling nejprve odolal dorážkám z hranice brankoviště a poté dokázal reagovat i na Nemethovo usměrnění přihrávky z rohu kluziště.
    44:35 Arťom ANISIMOV - 3:2
     
    44:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Okamžitě po nevyužité šanci Jamieho Benna si to dopředu namířil Toews, jenž zleva pálil na vzdálenější tyč a ač neuspěl, nemusel být zklamaný. Lehtonen totiž kotouč vyrazil jen na hůl ARŤOMA ANISIMOVA, kterému už dorážka do značně odkryté brány nedělala problémy! Asistence: Jonathan Toews, Duncan Keith
     
    44:24
    Dallas si mohl vzít vedení zpět na svou stranu! Jamie Benn se zjevil za obranou soupeře, avšak jeho zakončení mezi betony si Scott Darling pohlídal.
    43:39 Jonathan TOEWS - 2:2
     
    43:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    I přes ztrátu přesilové hry se ale domácím podařilo vyrovnat. Marián Hossa měl dost prostoru na pravé straně útočného pásma, místo střely vymyslel dokonale přesnou přihrávku a JONATHANU TOEWSOVI stačilo už jen nataženou holí usměrnit puk za záda přesunujícího se Lehtonena. Asistence: Marián Hossa, Duncan Keith
     
    43:02
    Jenže přesilová hra Chicaga měla velmi krátkého trvání. Patrick Kane (CHI) se u mantinelu pokusil dostat k puku, ale výsledkem bylo jen hákování vůči soupeři.
     
    42:36
    Do dobré šance se dostal Antoine Roussel (DAL), nicméně místo střely se mu mezi kruhy zlomila hokejka a poté se Francouz pokusil zakončit právě zlomenou částí. Jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    31:51
    Po delší době se nám připomněl také Artemij Panarin, který nabral velkou rychlost a výživný projektilem mířeným na rameno vystrašil Lehtonena v bráně Dallasu!
    30:24 Patrick KANE - 1:2
     
    30:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařila rychlá odpověď na druhou branku soupeře. Dallas špatně střídal a nastalé situace dokázal využít Toews, jenž žabičkou posunul puk k PATRICKU KANEOVI. Americký útočník si roztáhl Lehtonena a poté bekhendem zakončil kolem lapačky finského brankáře. Asistence: Jonathan Toews, Brent Seabrook
    28:29 Gemel SMITH - 0:2
     
    28:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Defenzíva Chicaga teď propadla při vlastní přesilové hře a proto přichází trest. Skvělou přihrávku do jízdy totiž napravo obdržel GEMEL SMITH, jenž si to osamocen namířil na Darlinga a toho překonal bleskově provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Dan Hamhuis
     
    27:24
    Záhy po své šanci se Radek Faksa (DAL) provinil hákováním vůči Jordinu Tootooovi. První přesilové hra Chicaga v této periodě.
     
    27:11
    Radek Faksa měl na hokejce druhou branku Dallasu, avšak rybičku z rohu kluziště dokázal před brankovištěm usměrnit jen těsně vedle Darlingovy svatyně!
     
    20:00
    Zbytečný zákrok Artemije Panarina (CHI). Se závěrečnou sirénou se domácí útočník provinil podražením a úvod druhé části tak bude ve znamení přesilové hry Dallasu.
    15:34 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    15:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Až nyní se hostům podařilo obsadit pásmo soupeře, ale hned je z toho branka. Klingberg sice parádní svižnou střelou od modré trefil tyč, nicméně následný tlak do brankoviště vyústil v Rousselovu přihrávku na volného TYLERA SEGUINA, jenž v pohodě trefil odkrytou část Darlingovy brány! Asistence: Antoine Roussel, Patrick Eaves
     
    14:37
    Darling vyřešil další nebezpečnější střelu a záhy potom si to na trestnou lavici může namířit Duncan Keith (CHI). Nejlepší bek domácích se provinil hákováním.
     
    13:49
    Hosté se díky aktivnímu napadání dostali k puku v útočném pásmu, Radek Faksa obdržel přihrávku od mantinelu a poté pálil z mezikruží. Darling dokázal zasáhnout pravý betonem!
     
    10:29
    Velmi dobrán akce Chicaga. Patrick Kane byl sám na pravém kruhu, Anisimov k němu rychle přisunul kotouč, avšak proti následné střele amerického útočníka se stihl přesunout Lehtonen!
     
    10:02
    Máme tady další vyloučení na straně Dallasu. Dan Hamhuis (DAL) se sice trochu diví, ale dvěma trestným minutám za podražení neunikne.
     
    05:55
    Aktivita Dallasu bude na chvíli otupena. Dvě trestné minuty za hákování totiž dostává Curtis McKenzie (DAL).
     
    04:54
    Domácí trochu propadli ve středním pásmu a po přečíslení tří na dva se hosté usadili v útočném pásmu. Nakonec se puk zpoza brány dostal k Seguinovi, ale ten vystřelil jen do dobře postaveného Darlinga!
     
    01:28
    Velká šance Dallasu. Gemel Smith měl na pravé straně dost prostoru, přečíslení dvou na jednoho vyřešil střelou, ale Darlingův pravý beton byl proti první brance zápasu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 31. P. Kane (Toews, Seabrook), 44. Toews (Hossa, Keith), 45. Anisimov (Toews, Keith), 65. Hossa (Seabrook, Anisimov) – 16. Seguin (Roussel, Eaves), 29. G. Smith (Hamhuis), 59. G. Smith (Klingberg, Jamie Benn)


    Chicago Blackhawks: Darling – Keith, B. Campbell, Forsling, Hjalmarsson, Kempný, Seabrook – Pánik, Toews, P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Hartman – Rasmussen, Schmaltz, Tootoo.
    Dallas Stars: Lehtonen – Oduya, Johns, Lindell, Klingberg, Hamhuis, Jordie Benn, Nemeth – Jamie Benn, Seguin, Eaves – Roussel, Faksa, Korpikoski – McKenzie, D. Shore, B. Ritchie – G. Smith, Cracknell.

    Rozhodčí: Walsh, Hebert – Murchison, Nowak

    Diváci: 21 901
    bahis siteleri