Novokuzněck – Spartak Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Omsk – Soči 4:0 (kon.)
Barys – HC Slovan 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Ufa – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Minsk – Kunlun 3:4 (kon.) | Jokerit – Vladivostok 2:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 10.11.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (21:13:08)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:55
    Tomáš Zohorna (CHA) – 1+1, 2 střely, čas na ledě 20:31
     
    Střely na branku: 25 – 32
     
    Je dobojováno! Dinamo Riga nakonec na svém ledě poráží Amur Chabarovsk 3:2! Domácí vlétli do zápasu jako ze snu a už po šestnácti vteřinách otevřel skóre Pjotr Sčastlivyj ! Amur ale vyrovnal v přesilovce, kdy se z ostrého úhlu prosadil Teemu Ramstedt ! Ještě do přestávky ale vrátil domácímu týmu vedení Maris Bičevskis ! Ve druhé třetině se na obou stranách hojně vylučovalo, ale ani jeden z celků v početní převaze neuspěl! Patnáct minut před koncem navýšil domácí vedení Lauris Darzinš . Hosté sice bojovali, jenže Tomáš Zohorna snížil na 2:3 až třináct vteřin před koncem!
     
    Konec zápasu.
    59:47 Tomáš ZOHORNA - 3:2
     
    59:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen v samotném závěru ještě snižují! Domácím zadákům ujel TOMÁŠ ZOHORNA, který se natlačil před brankáře a zakončil pod břevno! Asistence: Teemu Ramstedt.
     
    59:12
    Hosté zkoušejí v poslední minutě štěstí se šesti bruslaři ve hře!
     
    59:00
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Maxim Kondratěv – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Maris Bičevskis – 2 min., hrubost).
     
    58:19
    Gunars Skvorcovs projel s pukem do útočného pásma, zbavil se obránce, otočil se mezi kruhy, jenže jeho bekhendový pokus dokázal Metsola zneškodnit.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:10
    Kristian Kuusela se vydal na individuální průnik do útočného pásma. Hostující hráč prolétl kolem obránců Dinama, ale poté mu puk utekl mimo dosah.
     
    56:30
    Miks Indrašis schytal tvrdý úder v útočném pásmu. Domácí hokejista se poté skácel k zemi, ale rozhodčí pustil zákrok jako čistý.
     
    55:40
    Guntis Galvinš skvěle pokryl prostor u pravé tyčky domácí branky. Hokejista Dinama zachytil přihrávku před branku a vyhodil puk do středního pásma.
     
    55:15
    Aleksandrs Jerofejevs se vydal na individuální průnik středem ledové plochy. Domácí hokejista si sice obhodil jednoho z obránců, jenže Arťom Zub celou akci zajistil.
     
    54:25
    Na druhé straně se do útočného pásma prodral Pjotr Sčastlivyj. Autor úvodní branky dnešního utkání zkusil štěstí z mezikruží, jenže Metsola byl na místě.
     
    54:10
    Alexej Byvalcev neudržel puk v útočném pásmu. Neposedná přihrávku přeskočila hostujícímu obránci přes čepel do středního pásma.
     
    53:40
    Mikelis Redlihs sice napadal rozehrávku Amuru na modré čáře, ale domácí útočník proti přesile neuspěl a hosté se znovu ženou do útoku.
     
    52:40
    Domácí už hrají hodně jednoduše. Riga vybojovala puk, Lauris Darzinš s ním projel na červenou čáru, odkud puk nahodil za branku Amuru.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Sčastlivyj, 15. Bičevskis (Darzinš), 47. Darzinš (Indrašis) – 11. Ramstedt (Zub, T. Zohorna), 60. T. Zohorna (Ramstedt)


    Dinamo Riga: Kalninš – Pujacs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, K. Redlihs, Jerofejevs, Balinškis – Meija (C), Sčastlivyj, Skvorcovs – Darzinš, Bičevskis, Indrašis – Shugg, Tim Sestito, M. Redlihs – Jelisejevs, Pavlovs, E. Kulda.
    Amur Chabarovsk: Metsola – Malevič, Kondratěv (C), Zub, J. Kolář, Kosmačjov, Ljutov, Podzinš – Stasjuk, Byvalcev, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Nazarov, Kacuba, Litovčenko.

    Rozhodčí: Bondar, Sergejev – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri