Novokuzněck – Spartak Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Omsk – Soči 4:0 (kon.)
Barys – HC Slovan 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Ufa – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Minsk – Kunlun 3:4 (kon.) | Jokerit – Vladivostok 2:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 10.11.2016, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Sibir Aréně v Novosibirsku sledovalo 6 870 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (16:02:07)
     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    HK Sibir Novosibirsk

    Adam Polášek 0+0, 0 střel, čas na ledě 25:18
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a tři body si do tabulky připisují hosté z Nižného Novgorodu. Zápas byl sice dlouho vyrovnaný, ale hosty nezlomil ani úvodní gól domácího Sergeje Šumakova ve 29. minutě a ještě do konce druhé třetiny vyrovnali zásluhou Kirilla Rasskazova. V poslední části jsme nebyli svědky velkých šancí, avšak Torpedo díky slepeným gólům v podání Alexeje Potapova a Alexandra Frolova dokázalo otočit vývoj utkání. Tyto dva přesné zásahy domácí hráče dokonale vyřadily ze hry a v samotném závěru už tak Carter Ashton pouze pečetil výhru Torpeda gólem do prázdné brány.

    Domácí celek tedy prohlubuje svou krizi, připisuje si šestou prohru v řadě a navíc devátou z posledních deseti utkání. Oproti tomu hosté si upevňují třetí místo v rámci Západní konference a pokračuje v dobrých výkonech.

    Střely na bránu po 3. třetině

    SIB – 15 (1, 13, 1)
    NNO – 29 (3, 10, 16)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ani jeden z celků už se nikam moc netlačí. V tomto utkání už se další branky stoprocentně nedočkáme.
    59:04 Carter ASHTON - 1:4
     
    59:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenže powerplay domácích měla velmi krátkého trvání. Nikolaj Žerděv obloučkem dostal puk do středního pásma, kde se touše chopil rozjetý CARTER ASHTON, jenž i přes dotírajícího Vereščagina podtrhl výhru Nižného Novgorodu. Asistence: Nikolaj Žerděv
     
    58:38
    Až po další minutě hry se Sibir dostal ke kotouči a Taylor opouští bránu! Domácí to zkoušejí při powerplay.
     
    57:38
    Navíc se nyní hosté drží až u Taylora a nepouští domácí hokejisty ke kotouči. Novosibirsk se tak pomalu přibližuje šesté prohře v řadě.
     
    56:54
    Snaha o dobytí pásma Nižného Novgorodu je stále naprosto marná. Torpedo s ataky soupeře nemá sebemenší problémy.
     
    56:19
    Hosté hrají ve velké pohodě. Další zakončení obstaral Kirill Vorobjov, který sice mířil nad bránu, ale aspoň našetřil pár cenných vteřin v pásmu soupeře.
     
    55:48
    Novosibirsk už sice hraje v pěti, ale zatím se ne a ne dostat do útočného pásma. Čas na vyrovnání se navíc domácím výrazně zkrátil.
     
    55:17
    Domácí v plném počtu.
     
    54:48
    Po dobře myšlené přihrávce zprava se puk od jednoho z hráčů odrazil do protipohybu Dannyho Taylora, avšak nakonec touš zamířil mimo tři tyče.
     
    54:19
    Jako nůž máslem teď Daugavinš prošel přes střední pásmo, ale z levého kruhu u Taylorovy brány už nedokázal lépe přihrát.
     
    53:59
    Danny Taylor čelil opět pouze střele od modré čáry. Puk navíc dobře viděl a Vorobjov ho tak svým nízkým zakončením nedokázal překvapit.
     
    53:17
    První dvě minuty přesilové hry jsou minulostí a kotouč mizí ve středním pásmu. Zatím se domácí brání velmi dobře.
     
    52:33
    Taylor tentokrát pouze vyrazil dělovku Vladimira Galuzin a kvůli tomu nakonec ještě musel likvidovat následnou dorážku z bezprostřední blízkosti! Vše ale zvládl.
     
    52:27
    Další střela od modré čáry už si sice našla cestu na bránu, ale Taylor si pokus mířící doprostřed brány si Taylor v pohodě pohlídal.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 29. Šumakov (Sannikov) – 33. Rasskazov (Žerděv), 45. A. Potapov (Žerděv), 46. Frolov (Šulenin, Galuzin), 60. Ashton (Žerděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Taylor – Meňšikov, Vereščagin, N. Gluchov, Polášek, Mišarin, Beljakov, D. Lukin – Šumakov, Sannikov, A. Gluchov – Kemppainen, Arťuchin (C), V. Butuzov – Skabelka, Pervušin, Vorošilo – Tkačenko, Okulov, Děrgunov – Boychuk.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov – Lofquist, Šulenin, M. Osipov, K. Vorobjov, Jegoršev, I. Višněvskij, Aljajev – Gračjov, Ashton, Norman – D. Sjomin, Daugavinš, Frolov – Žerděv, Rasskazov, A. Potapov (C) – V. Kuljomin, Galuzin, Mozer – Verjajev.

    Rozhodčí: Alexandr Sojn, Roman Ščeňov – Nikolaj Kuprijanov, Arťom Savenkov

    Diváci: 6 870
    bahis siteleri