Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – Los Angeles 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Los Angeles Kings
Pátek 11.11.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Alex GALCHENYUK - 4:1
     
    58:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté odvolali brankáře, kotouč do útočného pásma zavážel Drew Doughty. O puk ale přišel a následně trefil prázdnou branku ALEX GALCHENYUK. Asistence: Nathan Beaulieu a Max Pacioretty.
    51:57 Tyler TOFFOLI - 3:1
     
    51:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře. Drew Doughty poslal puk od modré před branku, Jeff Carter posunul napříč pásmem na volného TYLERA TOFFOLIHO, který si počkal na pohyb brankáře, a tak přišpendlil kotouč pod horní tyč. Asistence: Jeff Carter a Drew Doughty.
    29:37 Phillip DANAULT - 3:0
     
    29:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Max Pacioretty poslal kotouč na modrou čáru. Odtud vystřelil Jeff Petry. Jeho střelu se pokoušel před brankou tečoval Danault. To se mu nepodařilo, kotouč se od brankáře Budaje odrazil před branku, kde se právě pohyboval PHILLIP DANAULT. Jeho dorážka končí za brankovou čárou. Domácí vedou o tři branky. Asistence: Jeff Petry a Max Pacioretty.
    13:53 Daniel CARR - 2:0
     
    13:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Torrey Mitchell vyhrál naprosto čistě buly na Andreje Markova. Ten vystřelil, jeho ránu tečoval v předbrankovém prostoru DANIEL CARR. Pro Carra je to první branku v letošní sezóně. Asistence: Andrej Markov a Torrey Mitchell.
    07:48 Paul BYRON - 1:0
     
    07:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dlouhou dobu byli domácí hokejisté nastěhovaní před brankou soupeře. Výbornou individuální akcí se prosadil Radulov, který se vybruslil před branku a posunul kotouč zcela volnému PAULU BYRONOVI, který neměl se zakončením problém. Asistence: Alexandr Radulov a Alexej Jemelin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Byron (Radulov, Jemelin), 14. Carr (Markov, T. Mitchell), 30. Danault (Petry, Pacioretty), 59. Galchenyuk (Beaulieu, Pacioretty) – 52. Toffoli (J. Carter, Doughty)


    Montreal Canadiens: Price – Jemelin, S. Weber, Markov, Petry, Beaulieu, Pateryn – Byron, Galchenyuk, Radulov – Andrighetto, Plekanec, Gallagher – Pacioretty, Danault, Shaw – Carr, T. Mitchell, Flynn.
    Los Angeles Kings: Budaj – Forbort, Doughty, Martinez, Muzzin, Gravel, M. Greene – Pearson, Kopitar, Purcell – King, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Lewis.

    Rozhodčí: McCauley, Pollock – Barton, Murphy

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri