Třinec – Liberec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:5 (po pr.)
Chomutov – Sparta 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 8:2 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 0:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 11.11.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Dnešní utkání sleduje 5302 diváků.
     
    51:27
    V témže čase vyloučen Josef Stříbrný za podražení.
    51:27 Viktor HÜBL - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dílo zkázy dokonáno. Jiří Šimánek zpoza brankové čáry za Janusem nahrával, ale puk doklouzal až do hradecké brány. To se tomuto matadorovi stalo ve FORTUNA aréně už podruhé. Gól je připsán FRANTIŠKU LUKEŠOVI Bez asistence.
     
    50:27
    Filip Pavlíka si teď rozhodčí vytáhl z trestné lavice a udělil mu desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    50:01
    René Vydarený pálil od modré čáry a zřejmě od brusle nějakého hráče se puk odrazil mimo. Dobrou práci odvedl Köhler.
     
    48:12
    Radovan Pavlík přebruslil Tomáše Pavelku a natlačil se před Januse, který jej musel faulovat. Odchází na trestnou za držení.
     
    47:54
    Martin Štajnoch inkasoval úder do obličeje zřejmě držadlem hokejky. Akce pokračovala obrovskou šancí Litvínova, kterou zlikvidoval hradecký brankář. Vylučovat se nebude.
     
    47:00
    Martin Pláněk byl ve výborné pozici a před Janusem byla spousta hráčů. Střela však do sítě nezapadla, takže stav je stále stejný!
     
    40:45
    Richard Jarůšek selhal v úniku! To se hradeckému forvardovi příliš často nestává. Pokusil se o kličku do forhendu, ale následná střela nahoru trefila vyrážečku Januse.
    33:56 Jiří DOLEŽAL - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov dává druhou branku ve hře 4 na 4! Ta půjde na vrub Zdeňka Čápa, který v dobré pozici v útočném pásmu zbytečně kličkoval a o kotouč přišel. Ten se dostal k JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který v samostatném úniku prostřelil Rybára mezi betony. Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    33:24
    Jenže Bedřich Köhler svého soupeře krosčekoval, takže putuje na trestnou lavici a síly se vyrovnaly.
     
    33:09
    Obrovskou šanci měl Köhler, ale před prázdnou bránou byl zblokován. Po následné šanci dokonce zazvonila tyč, ale ani to nekončí gólem!
     
    32:45
    Trest pro hráčkou lavici Litvínova. Severočeši si nepohlídali střídání a rozhodčí byli nekompromisní. Trest odpyká Martin Kokeš.
     
    29:00
    Josef Stříbrný je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování. Po odpískání totiž "osprchoval" hradeckého gólmana.
     
    27:15
    Na druhé straně kluziště se do přečíslení tři na dva dostala Verva, ale Patrik Rybár si počíhal na blafák Černého.
     
    24:55
    Velká šance Litvínova! Jake Newton udělal chybu ve středním pásmu a díky tomu se dostal Tomáš Pavelka ke střele z levého kruhu. Ta však skončila mimo bránu.
     
    22:32
    Stanislav Dietz se z dobré pozice opřel do kotouče a jeho jedovatá rána mířila kousíček vedle pravé tyče. To byla dobrá šance Hradce!
     
    21:52
    Tomáš Bulík se výborně cpal před bránu, kde byl tvrdě atakován soupeřem, ale rozhodčí vrtí hlavou, že o faul se podle něj nejednalo. To se vůbec nelíbí fanouškům v hale.
     
    08:47
    Rudolf Červený se u mantinelu srazil s Františkem Gerhátem a z nevinného souboje odjel litvínovský útočník skloněn k zemi. Rozhodčí viděli zásah vysokou holí.
     
    07:08
    Rastislav Dej nabízel kotouč před bránu, kde jej tečoval Bedřich Köhler, ale pouze do betonů připraveného Januse. Následná dorážka připuštěna nebyla, a tak Litvínov první kompletní oslabení přečká.
     
    05:23
    Karel Kubát v následném souboji po přerušení velmi tvrdě atakoval Zdeňka Čápa. Rozhodčí jej posílají na dvě minuty za napadení.
     
    05:05
    Hradec to však rozhodně nepoložilo, ba naopak! Hned dvě obrovské šance si vypracovali domácí hráči. Nejdříve Čáp na modré udělal kličku a nabízel kotouč na teč a pak se před Janusem zjevil Roman Kukumberg, který však ve velmi dobré příležitosti nedal.
    03:32 Tomáš PAVELKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se při hře ve čtyřech na obou stranách prosazuje! U mantinelu si bravůrně počínal Robin Hanzl, který poslal dva bránící hráče Mountfieldu na druhou stranu a předložil kotouč skrz třetinu na TOMÁŠE PAVELKU, který se střelou z voleje nemýlil. Asistence: Robin Hanzl, Jakub Černý.
     
    03:09
    Síly na ledě se však velmi záhy vyrovnávají. Rastislav Dej projížděl kolem brány a Jaroslav Janus jej zasáhl vysokou holí. Trest odpyká Ondřej Jurčík.
     
    02:49
    Michal Dragoun pozdě dohrál svého protihráče a rozhodčí po chvíli váhání udělují hradeckému centrovi dvě minuty za hrubost.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. T. Pavelka (R. Hanzl, J. Černý), 34. J. Doležal (Jurčík), 52. Lukeš


    Mountfield HK: Rybár – Štajnoch, Newton, Gregorc, Dietz, Pláněk, Vydarený, Čáp – Jarůšek, Dragoun, Šimánek – Bednář (C), Kukumberg, Dej – Köhler, T. Knotek, Červený – R. Pavlík, Nedvídek, Bulík.
    HC VERVA Litvínov: Janus – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Z. Sklenička, Kokeš – Stříbrný, V. Hübl, Lukeš – Gerhát, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Reichel, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5302
    bahis siteleri