Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kladno – Sparta 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 5:4 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 5:0 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 5:1 (kon.)
Pardubice – Písek 13:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kolín – Liberec 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Berani Zlín
Pátek 11.11.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    Utkání je u konce. V souboji Jihlavy proti Zlínu poprvé v té to sezoně vyhrává domácí tým a po třech získaných bodech se tak Dukla Jihlava posunuje na první místo tabulky.
     
    59:24
    Jihlavě se podařilo dostat puk ven z pásma a po ofsajdu Dukly se bude vhazovat ve středním pásmu u obranné modré Zlína. Střídačka hostí si bere oddechový čas.
     
    58:58
    Hosté kombinují před domácí brankou a Daniel Šimonů opouští svojí klec. Zlínští to zkouší se šesti hráči v poli bez gólmana.
     
    58:48
    Dobiáš posílal kotouč z pravé strany brankovištěm na Světlíka, který jej ale z první netrefil. Střílel až krátce poté a to už Juřička, který se přesouval, dokázal puk výborně zneškodnit.
     
    55:00
    Bojovnost Dominika Adama pět minut před koncem na levém kruhu přináší přesilovku Dukly, kterou si domácí zahrají po sekání Lukáše Světlíka.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    53:15
    Hodně nebezpečná střela v podání Matěje Chalupy, který se po odrazu puku dostal ve středním pásmu do přečíslení dva na jednoho. Juřička nevěděl, zda puk projde až na něj nebo jej tečuje najíždějící Fajkus. Platila první možnost a domácí brankář nadvakrát zastavil kus černé gumy před brankou, protože dorážejícího Fajkuse si pokryl vracející se hráč Dukly.
     
    50:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    První lajna Zlína ve složení Dobiáš, Dvořáček, Světlik se dnes podepisuje i pod druhou branku PSG. Trio útočníků se dostalo po kombinaci před branku Juřičky, kde Světlík posunul kotouč k pravé tyči na VOJTĚCHA DOBIÁŠE, jenž zamířil nad vyrážečku jihlavského gólmana do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Světlík, Kryštof Dvořáček.
     
    46:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a bere si zpět dvoubrankový náskok. Vrátný přihrál na pravý kruh pro LUKÁŠE JINDRU, který vyslal na branku Zlína tvrdou ránu. Kotouč se odrazil od pravé tyče Šimonů přímo do jednoho z hráčů hostí před brankou a zapadl za čáru. Asistence: Josef Vrátný, Dominik Adam.
     
    45:19
    Dvě minuty také na straně Zlína znamenají první přesilovou hru Dukly. Na trestnou lavici již míří Matyáš Hamrlík za hákování.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    44:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do utkání využitou přesilovkou. Ačkoliv Dukla po návratu Havelky na led bojovala o puk ve středním pásmu a poslala jej k brance Šimonů, Zlínští založili zásluhou celé první lajny útok, při kterém se rychle dostali do pásma. Tobiáš vyslal po pravé straně do brejku dva na jednoho Dvořáčka, který přihrál zprava před branku na LUKÁŠE SVĚTLÍKA a ten z první překonává Juřičku. Asistence: Kryštof Dvořáček, Vojtěch Dobiáš
     
    44:02
    Druhým vyloučeným hráčem v jihlavské ekipě je právě Josef Vrátný, který dostává dvě minuty za krosček. Zlín tak bude hrát na okamžik v pěti proti třem.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    43:18
    Další rána od modré, tentokrát v podání Matyáše Hamrlíka. Puk se znovu odrazil od zadního mantinelu a zůstal za brankou. Tam si jej našel Fajkus, který se bleskově snažil zasunout puk k levé tyči Juřičky, který si tento prostor i za pomocí obránce Vrátného pohlídal.
     
    42:05
    Až po 42 minutách hry vidíme první přesilovku. Zahraje si jí Zlín, protože Oliver Havelka se provinil vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    35:36
    Tak tohle už byly pořádné šance Zlína, řekl bych první opravdu velké v dnešním utkání. Po levé straně pláchl hráčům Dukly Sedláček a namířil si to rovnou před branku. Už to vypadalo, že dostal puk kamsi pod betony brankáře Juřičky, který ale před čárou zastavil puk a z dorážky se neprosadil ani Jan Dluhoš.
     
    33:38
    Tak dvacet vteřin po tom, co jsem napsal komentář o dosavadním nevylučování, jdou ven hned dva hráči. Domácí Jakub Filip i hostující Jan Marek si odsedí dvě minuty na trestné lavici za sekání.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    29:30
    Jeden z domácích hokejistů si z pravé strany sjel na branku a vystřelil, navíc vzápětí sebral za zády Šimonů odražený puk, povyjel si k jeho levé tyči a zkusil nahrát lépe postaveným spoluhráčům, ovšem obrana hostí byla pozorná.
     
    24:18
    Obrana hostí nyní zcela zaspala proti Josefu Vrátnému, který našlápl na vlastní modré. Protože se před ním otevírala cesta, která se poté změnila v pořádnou dálnici, najel si až před branku, ovšem střelou od bližší tyče bekhendem se neprosadil, branku minul.
     
    21:35
    Domácí se dostali do situace dva na jednoho. Z levé strany nepřihrával Kadleček na Filipa, vzal odpovědnost sám na sebe. Do jeho střely sáhl obránce Jaroněk a moc nechybělo, aby puk zapadl k levé tyčce.
     
    18:33
    Adama se tentokrát ke střele mezi kruhy nedostal, jelikož byl pokryt. Stačil ale lehce posunout puk doleva na Lukáše Jindru, který pálil kolem hlavy Šimonů. Střela to nebyla špatná, šla však o kousek nad branku.
     
    16:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže tentokrát už kapituloval a DOMINIK ADAM ukazuje, že pálí pořádně ostrými! Kardoš jej našel na levé straně přihrávkou do jízdy, nejproduktivnější střelec Dukly si sjel před branku a poslal navštívenku nad lapačku Šimonů znovu do jeho pravého horního rohu. Jihlavský starší dorostenec tak navazuje na včerejší gól za jihlavskou juniorku. Asistence: Jindřich Kardoš.
     
    15:30
    Tomáš Vala si našel prostor mezi kruhy. Projel přes modrou, oklamal soupeře a snažil se prostřelit Šimonů, který výborně udržel puk ve své výstroji a šanci domácího útočníka zneškodnil.
     
    11:42
    Nejprve Dobiáš ranou z mezikruží těsně minul vzdálenější tyč. Poté se u pravé tyčky z pohledu Juričky zjevil zcela volný Dvořáček, který chtěl dávat touš před jihlavského brankáře na lépe postaveného spoluhráče, ovšem parádní zblokovanou přihrávkou se prezentoval kapitán Dukly Kadleček.
     
    06:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    A právě obránce Matěj Vála má na prvním gólu Dukly pořádnou zásluhu, když zavezl puk přes modrou, na střed pásma nahrál SLAVOMÍRU KADLEČKOVI a kapitán Dukly si tváří v tvář vychutnal Šimonů střelou do pravé šibenice nad gólmanovu vyrážečku. Asistence: Matěj Vála.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Kadleček (Vála), 17. Adam (Kardoš), 47. Jindra (Vrátný, Adam) – 45. Světlík (Dvořáček, Dobiáš), 51. Dobiáš (Světlík, Dvořáček)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Musil, Vála, Vrátný, Mareš, Havelka, Veleba, Jiří Marek – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Hrbatý – Úlovec, Slabý, Daňhel – Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    Berani Zlín: Šimonů (Kořének) – Janošek, Jenáček, Jaroněk, Dluhoš, Hamrlík, Jan Marek – Dobiáš, Dvořáček, Světlík – Hefka, Fajkus, Pröschl – Leška, Kočica, Sedláček – Lekeš, Kristek, Chalupa. Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Honza – Bernard, Mikoviny
    bahis siteleri