Montreal – Detroit 5:0 (kon.) | Tampa – San Jose 1:3 (kon.) | New Jersey – Buffalo 4:2 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – St. Louis 8:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:0 (kon.)
Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 3:2 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
8:4 (3:1, 4:1, 1:2)
St. Louis Blues
Neděle 13.11.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:23 Robby FABBRI - 8:4
     
    46:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V Nationwide Areně vidíme již dvanáctý gól, z toho na straně hostí čtvrtý a třetí v přesilovce. Tarasenko posunul kotouč na levý kruh pro ROBBY FABBRIHO, kterému to nyní již vyšlo a prudkou umístěnou střelou se za pomocí tyčky trefuje pod víko. Asistence: Vladimir Tarasenko, David Perron.
    42:53 Zach WERENSKI - 8:3
     
    42:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Brankové hody v Nationwide Areně pokračují a panuje zde fantastická atmosféra. Blížíme se další desítce v podání Columbusu? ZACH WERENSKI dostal puk od Cama Atkinsona a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Cam Atkinson, Nick Foligno.
    40:21 Vladimir TARASENKO - 7:3
     
    40:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá přesilovka, třetí gól. To je jedna z mála věcí, která může St. Louis dneska těšit. Po střele Shattenkirka se prosazuje nejproduktivnější hráč Blues VLADIMIR TARASENKO, jenž dneska ke dvěma asistencím přidává první gól. Asistence: Kevin Shattenkirk, David Perron.
    35:56 Robby FABBRI - 7:2
     
    35:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pohledná kombinace Blues přináší jejich druhou branku v přesilovce ze tří početních výhod. Lehterä měl puk za brankou, přihrál jej k levé tyči z pohledu Bobrovského pro Tarasenka, který ještě posunul kotouč napříč brankovištěm ke druhé tyčce, kde pohodlně dostal ROBBY FABBRI kotouč do volné klece. Asistence: Vladimir Tarasenko, Jori Lehterä.
    33:30 William KARLSSON - 7:1
     
    33:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci letos pálí doma ostrými a aby se Blues nezačali obávat o debakl podobný tomu, co si odvezl Montreal (10:0). WILLIAM KARLSSON šikovně tečoval mezi kruhy Savardovu střelu k pravé tyči bezmocného Huttona. Dlužno dodat, že velký podíl na gólu má Cam Atkinson, který na útočné modré ještě vybojoval a udržel kotouč. Asistence: David Savard, Cam Atkinson.
    30:52 Markus NUTIVAARA - 6:1
     
    30:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na tlak Bluesmanů odpovídají hráči Blue Jackets gólem. Atkinson s Jennerem vybojoval ve středním pásmu kotouč a projel s ním na levý kruh, kde našel přesně na středu zcela volného MARKUSE NUTIVAARU a ten se bez přípravy trefil k pravé tyči. Obránce domácích zaznamenává, stejně jako Dubinski, první gól v sezoně. Asistence: Cam Atkinson, Boone Jenner.
    25:56 Brandon DUBINSKY - 5:1
     
    25:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Brankostroj Columbusu pokračuje a v Nationwide Areně místní dělo odpaluje na znamení gólu popáté. Vůbec poprvé v sezoně se trefuje BRANDON DUBINSKY. Jenner dal kotouč mezi kruhy na Atkinsona, jehož střelu ještě Hutton stačil vyrazit. Hned poté se k puku znovu dostal Jenner a poslal jej právě na domácí sedmnáctku, která zasunula puk snadno do volné klece. Asistence: Cam Atkinson, Boone Jenner.
    25:18 Sam GAGNER - 4:1
     
    25:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Čtvrtý útok domácích si připisuje již druhou branku. Sedlák prokázal za brankou Allena dostatek sil, dokázal udržet puk a přistrčit ho na Hartnella. Zkušený útočník si počkal, až mu před branku najede SAM GAGNER, a když se to stalo, tak sice první střelu Gangera ještě Allen vyrazil, ale poté domácí útočník překonal gólmana hostí "fotbalovým" obloučkem. Asistence: Scott Hartnell, Lukáš Sedlák.
    15:10 Alexander WENNBERG - 3:1
     
    15:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvougólového vedení. Když nevíš co s pukem, tak vystřel. I tohle si mohl říkat ALEXANDER WENNBERG, pro změnu nejproduktivnější hráč Columbusu, když měl kousek za modrou puk na pravé straně na své hokejce. Dvakrát třikrát s ním zamíchal, poté vystřelil a před brankou si kotouč srazil do vlastní sítě mezi betony Allena kapitán Alex Pietrangelo. Samozřejmě neúmyslně, o to více ho to mrzí, jelikož chtěl střelu zblokovat nebo rovnou zastavit. Asistence: Brandon Saad, Nick Foligno.
    06:43 Nick FOLIGNO - 2:1
     
    06:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pytel plný gólů se nyní roztrhl v Nationwide Areně. Hned po buly po vyrovnávacím gólu Bluesmanů totiž Columbus opět vede. NICK FOLIGNO převzal na levém kruhu přihrávku a sjel si blíže k brance. Vystřelil kolem ramene gólmana Allena, kterému puk prošel nad lapačkou, otřel se o rameno a doskočil do branky. Asistence: Brandon Saad.
    06:35 Kevin SHATTENKIRK - 1:1
     
    06:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vyloučení Sedláka přichází domácí hodně draho. Perron sebral ve středním pásmu puk, který domácí vyváželi od branky. Předal jej na levou stranu pro Tarasenka, který našel na pravé straně před brankou KEVINA SHATTENKIRKA, jenž se trefil přesně k levé tyči přesouvajícího se Bobrovského. Ten na puk lehce sáhl betonem, ovšem nedokázal jej již vyrazit. Asistence: Vladimir Tarasenko, David Perron.
    02:34 Sam GAGNER - 1:0
     
    02:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je výborný začátek Blue Jackets, kteří si z třetí vážnější šance připisují první branku. Hartnell přihrál puk za branku na SAMA GAGNERA, který si vybruslil k levé tyči branky a bekhendovou střelou našel místo mezi výstrojí Jake Allena. Asistence: Scott Hartnell, Lukáš Sedlák.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Gagner (Hartnell, Sedlák), 7. N. Foligno (Saad), 16. Wennberg (Saad, N. Foligno), 26. Gagner (Hartnell, Sedlák), 26. Dubinsky (Atkinson, Jenner), 31. Nutivaara (Atkinson, Jenner), 34. W. Karlsson (D. Savard, Atkinson), 43. Werenski (Atkinson, N. Foligno) – 7. Shattenkirk (Tarasenko, Perron), 36. Fabbri (Tarasenko, Lehterä), 41. Tarasenko (Shattenkirk, Perron), 47. Fabbri (Tarasenko, Perron)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, D. Savard, J. Johnson, R. Murray, Nutivaara, Prout – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    St. Louis Blues: Allen (26. C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Lindbohm, Parayko – Schwartz, Berglund, Steen – Fabbri, Lehterä, Tarasenko – Perron, Stastny, Jakupov – Upshall, Brodziak, Jaškin.

    Rozhodčí: Kowal, McIsaac – Miller, Devorski

    Diváci: 15.788
    bahis siteleri