Tábor – Slavia 1:5 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Žďár n/S 3:4 (po pr.) | Kobra – Sparta 3:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 1:11 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:5 (po pr.) | K. Vary – Letňany 3:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
PZ Kladno
Neděle 13.11.2016, 12:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    50:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! RADEK MUŽÍK jel sám na branku, ale neuspěl, ani dorážka mu nevyšla podle představ. Domácí kapitán však situaci nezabalil, dál hlídkoval před Novotným a nakonec se přesnou dorážkou i on dočkal svého gólu! Asistence: Dominik Soukup a Marek Princl.
     
    45:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí to však zvládli zkušeně a přidávají uklidňující pátou trefu! Znovu se po rychlé kombinaci prosazuje přesnou střelou obránce JAKUB NOVÁK, který tak přidává svůj druhý zásah v tomto duelu. Asistence: Jan Slanina.
     
    43:26
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A zničehonic je tu snižující branka Kladna! Středočeši se poprvé ve třetí části dostali pořádně do útočného pásma a hned je tu gól. ŠTĚPÁN TUREK se mezi kruhy dostal k odraženému puku a poté ho poslal přesně pod víko domácí klece. Asistence: David Routa.
     
    35:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Veliká chyba Kladna na vlastní modré čáře, které dokázali domácí hokejisté beze zbytku využít. Mužík jako blesk projel po pravé straně, naservíroval kotouč před branku, kde stál úplně volný PETR BALÍN, jenž přidává už třetí zásah Plzně v této třetině. Asistence: Radek Mužík a Dominik Soukup.
     
    29:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na světě je třetí branka Plzně. Luboš Novotný dobře zasáhl po první ráně z levé strany, ale nešťastně vyrazil touš jen před sebe, kde číhal připravený DOMINIK SOUKUP, který bez potíží dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Radek Mužík a Marek Princl.
     
    26:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady využitou přesilovou hru! Indiáni se ideálně rozestavili v útočném pásmu, od modré čáry nahodil touš Kovářík. Před brankou ho nechytatelně tečoval ADAM ROHLA a znovu posílá Západočechy do vedení. Asistence: Filip Kovářík a Dominik Soukup.
     
    14:53
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Indiáni se sice v rohu obranného pásma dostali ke kotouči, ale poté nebyli důrazní a touš nevyhodili. Kladno toho tedy dokázalo využít, bleskovou kombinaci zakončoval u tyče do prázdné klece ŠTĚPÁN TUREK. Asistence: Petr Hašek.
     
    09:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól v utkání, po dobrém pohybu v útočném pásmu se prosazují indiáni! Už to vypadalo, že je kombinaci konec, poté se však ke kotouči dostal JAKUB NOVÁK a neomylně ho poslal za záda Luboše Novotného. Asistence: Marek Princl.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 10. Novák (Princl), 26. Rohla (Kovářík, Soukup), 30. Soukup (Mužík, Princl), 36. Balín (Mužík, Soukup), 46. Novák (Slanina), 51. Mužík (Soukup, Princl) – 15. Turek (Hašek), 44. Turek (Routa)


    HC Plzeň 1929: Maličkay (Pilc) – Novák "A", Hamšík, Pánek, Váchal "A", Šiller, Rybáček, Staněk, Kovářík – Slanina, Balín, Princl, De Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Kuchárik, Soukup, Mužík "C"
    Trenér: Petr Vojan

    PZ Kladno: Novotný (Pulec) – Jan Vokurka "A", Kulich, Volráb "C", Erben, Janeček – Hrubý, Brabec, Hašek, Kraus, Darsa, Routa "A", Petrus, Turek, Pejchal, Jiří Vokurka, Černý
    Trenér: Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Růžičková – Kotyza, Šimán
    bahis siteleri