Zvolen – Nové Zámky 4:3 (kon.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 7:3 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:4 (kon.)
Košice – Poprad 1:2 (kon.) | Trenčín – Martin 3:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 13.11.2016, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 L.JURÍK - 4:3
     
    56:10
    Zvolen dal gól!
    Domáci zabrali v útočnom pásme. Peter Zuzin vyhral tri dôležité súboje, potiahol puk od mantinelu pred bránu a nabil LUKÁŠOVI JURÍKOVI, ktorý strelkou z prvej posiela domácich opäť do vedenia.

    Asistencie: Peter Zuzin a Radovan Puliš.
    51:06 PULIŠ - 3:3
     
    51:06
    Zvolen dal gól!
    Domáci predsalen dokázali využiť presilovku a vyrovnávajú. Lukáš Jurík prekrásne našiel pred bránkou RADOVANA PULIŠA a ten strelou bez prípravy trafil ideálne rovno do siete.

    Asistencie: Lukáš Jurík a Peter Zuzin.
    43:21 KREJČÍ - 2:3
     
    43:21
    Zvolen dal gól!
    Tak predsalen sa domácim podarila pekná kombinačná akcia. Po osi Pavel Klhůfek – Bruno Mráz sa nakoniec puk dostal pred bránu kde DANIEL KREJČÍ zakončoval už do prázdnej brány.

    Asistencie: Bruno Mráz a Pavel Klhůfek.
     
    40:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Preskrásny gól. Domáca obrana zabudla v strednom pásme na MAREKA DRTINU, ten vošiel do pásma úplne osamotený a bombou prepáli Baroša po tretí krát.

    Asistencia: Zdeněk Bahenský.
    27:46 ČALÁDI - 1:2
     
    27:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia z nevinnej šancu idú do vedenia. Martin Chovan od pravého mantinelu vystrelil, Barošovi puk spadol na ľad a ERIK ČALÁDI bol rýchlejší ako dvojica domácich obrancov.

    Asistencia: Martin Chovan.
    19:16 BRABENEC - 1:1
     
    19:16
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia okamžite početnú hru o dvoch hráčov využívajú. KAMIL BRABENEC dostal ideálny puk ku ľavej Barošovej tyčke a strelou z prvej vyrovnáva. Baroš sa už nestihol presunúť. Nakoniec za strela označený Cardwell.

    Asistencia: Ossi Saarinen
     
    04:19
    Zvolen dal gól!
    Domáci otvárajú skóre. JURAJ MAJDAN, ktorému sa v domácom drese až tak nedarí, teraz ukázal ako sa má útočník pohybovať pred bránkou. Nastrelený puk Lundström iba vyrazil a Majdan bol najrýchlejší.

    Asistencie: Rado Puliš a Lukáš Jurík.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 5. Majdan (Puliš, L.Jurík), 44. Krejčí (B.Mráz, Klhůfek), 52. Puliš (L. Jurík, Zuzin), 57. L.Jurík (Zuzin, Puliš) – 20. Cardwell (Saarinen), 28. Čaládi (Chovan), 41. Drtina (Bahenský)


    HKM Zvolen: Baroš – Hraško, Krejčí, Valenta, Andersons, Ivan, Plechanov, Hataš, Habšuda – Klhůfek, B.Mráz, Zuzin – Majdan, L.Jurík, Puliš – Žilka, Petráš, McGregor – Ďaloga, Jakubík, Halama
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgrén, Čížek, Sucharda, Ďurčo, Mäkinen, Chovan – Saarinen, Brabenec, Bahenský – M.Hudec, Kytnár, Hvila – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Čaládi, Tibenský

    Rozhodčí: Orolín, Stano – Kollár, Rojík

    Diváci: 1130
    bahis siteleri