Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 14.11.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina ze začátku vypadala, lépe pro Třebíč, která dobře napadala, dokázala vystřelit na branku, ale to jí následně zhatili Trhači, kteří si dokázali poradit s pokusy Třebíče a vytvořit tak z jejich výhody svou vlastní. Třebíčské napadání bylo pak následně potrestáno inkasovanou brankou, kterou zařídil Chlouba v čase 59:28. Poslední vstřelená branka však nevypovídá o druhé půli třetí třetiny, ve které byli domácí aktivnějším týmem. Soupeř však byl rychlejší a dokázal těžit i z méně příležitostí. Onlajn přenos končí, přejeme Vám hezký zbytek večera. (19:53:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhačům se podařilo více jak půl minuty před koncem zápasu vstřelit i čtvrtou branku, kterou jim zajistil ROMAN CHLOUBA. Asistence: Jaroslav Kůs.
     
    58:37
    Neuvěřitelně rychle se dostal před Jekela Osmík, který se ho pokusil překvapit rychlým obratem puku. To se mu však nepodařilo a Jekel fantasticky vychytal tuto šanci.
     
    56:47
    Souboj u pravého mantinelu v obranném pásmu Třebíče vyhráli domácí, kteří se snaží dostat přes střední a po té i přes obranné pásmo hostů. Tam většinou jejich snaha končí a musejí začínat odznova.
     
    55:35
    Icing domácích, vhazování před Jekelem vyhrála Třebíč, Zohorna si pomohl nahrávkou na Čejku, který následně nahodil puk před branku hostů. Z této akce však nic nevzešlo.
     
    54:40
    Dolníček se pokusil vystřelit z ostrého úhlu u pravého mantinelu v obranném pásmu hostů, puk však minul. Následně se Třebíč snaží opět dostat do útočného pásma, odkud je pokaždé dokáže obrana hostů vyhnat zpět do středního pásma.
     
    54:19
    Zakázané uvolnění hostů střídá zakázané uvolnění domácích.
     
    53:49
    Kusko se dostal poměrně blízko před Strmeně a pokusil se svoji střelu směřovat mezi pravou ruku a tělo brankáře hostů.
     
    52:58
    Vhazování vyhrála Třebíč, Havránek se pokusil nahodit puk jednomu z Horáků, jeho pokus stihla zneškodnit obrana Trhačů.
     
    52:56
    Ofsajd hostů, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    52:32
    Raška nahodil zadovkou puk před branku hostů, kde stál připravený Mrázek, který však nedokázal puk správně tečovat a Strmeň kotouč zalehl.
     
    52:08
    Dolníček od pravého kruhu našel Bartejse před Strmeněm, ale jeho teč neprošla.
     
    51:36
    Domácí se hezky rozstříleli, od snižujícího gólu je dělí centimetry.
     
    51:05
    Nyní se musel rychle vrátit Lukáš Bláha, za kterým spěchal jeden z Trhačů. Puk naštěstí stihl jako první a mohl tak rozehrát.
     
    50:20
    Pěkný průjezd středem hřiště ukázal Chlouba, který prokličkoval až těsně před Jekela, ale jeho střele chyběla razance a vášeň.
     
    50:02
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    48:32
    Vzrušení do tribun přinesl hokejový výjezd Romana Erata, který se podél pravého mantinelu dostal do třetiny hostů, poslal puk dozadu na Nika a ten od pravého kruhu promasíroval pukem hrudník brankáře Strmeně.
     
    48:02
    Vyloučen hráč číslo 29 Jakub Chrpa (KAD) na dvě minuty – nesportovní chování.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 11. Dolníček (Niko) – 14. Šťovíček (Chrpa), 16. Osmík (Chrpa), 28. Kohout (Šafář), 60. Chlouba (Kůs)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Niko, J. Zdráhal, Koch, Bartejs, Blaha, Čejka, Zábranský – Kristl, Dolníček, R. Erat – Mrázek, Raška, Kusko – R. Zohorna, T. Havránek, Jan Wasserbauer – Psota, Dymáček, Malec.
    SK Trhači Kadaň: Strmeň – R. Černý, Trefný, D. Šimek, J. Tomeček, Šafář, Chalupa – Chlouba, Kůs, Šťovíček – Hlava, Hejcman, O. Beránek – Vaněk, Osmík, Chrpa – Kohout, L. Vrána, Wágner.

    Diváci: 940
    thejrc.org