Benátky n/J – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 1:2 (po pr.)
Přerov – Slavia 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Most 4:2 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Středa 16.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:22:55)
     
    Střely na branku: 26 – 27
     
    Je dobojováno! Jestřábi Prostějov nakonec vybojovali s favoritem z Kladna alespoň bod. Kladno vítězí 2:1 v prodloužení. Hosté přitom vlétli do utkání jako velká voda a Ladislav Zikmund už ve druhé minutě otevřel skóre! Prostějov ale postupně vyrovnal hru a dostal se do několika šancí. Několik vteřin po první přestávce se navíc Jestřábům podařilo vyrovnat, když se trefil Jan Rudovský ! Oba týmy si poté vypracovaly obrovské šance, jenže na obou stranách dnes skvěle zachytali oba brankáři. Strážci obou klecí poslali duel do prodloužení. V něm se do šancí dostali oba týmy, ale šťastnější bylo nakonec Kladno. Petr Ton ujel domácím hráčům a zkušeně zajistil Kladnu vítězství!
     
    Konec zápasu.
     
    63:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Kladno nakonec získává bonusový bod! Matouš Venkrbec poslal kotouč mimo branku. Volného puku se zmocnil David Tůma, jež poslal do úniku PETRA TONA a zkušený střelec kladenského celku tváří v tvář Kantorovi poslal kotouč pod břevno! Asistence: David Tůma.
     
    63:08
    Matouš Venkrbec z pravé strany vlétl do útočného pásma, posunul si kotouč mezi kruhy, avšak jeho rána doprostřed branky skončila v lapačce Pavla Kantora.
     
    62:15
    Prostějov nyní uklidňuje hru. Holík zavezl puk do útočného pásma, ale nedokázal obejít připraveného obránce kladenského celku.
     
    61:45
    Ulrich našel přihrávkou před branku osamoceného Strnada, který měl spoustu času na zakončení, ale hostující střelec ze stoje poslal puk vysoko nad branku!
     
    61:27
    Jakub Šlahař se dostal do samostatného nájezdu, natlačil se před Miroslava Hanuljaka, ale hostující brankář jeho ránu k tyči vyškrábl mimo branku!
     
    60:42
    Jan Rudovský poslal přihrávku na modrou čáru, ale jeho spoluhráč kotouč nezpracoval. Petr Ton si vzal kotouč v obranném pásmu a počkal na vystřídání.
     
    60:10
    Kapitán Kladna Jiří Burger uspěl na úvodním vhazování a okamžitě rozjel akci Kladna. Tenkrát projel do útočného pásma, ale nakonec nevypálil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina končí! Šedesát minut hry nám rozuzlení dnešního duelu nepřineslo. Prostějov byl ve třetí třetině hodně aktivní, ale ze svých šancí nakonec Hanuljaka nedokázal překonat. Na druhé straně měl obrovskou šanci Tenkrát, ale také Pavel Kantor předvedl parádní výkon! O vítězi tedy rozhodne pětiminutové prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Závěr utkání už se spíše dohrává. Ani jeden z celků se nežene do útoku. Rána Marka Švece nabrala spíše propagační parametry a končí v lapačce Miroslava Hanuljaka.
     
    59:01
    Rozhodčí po souboji v rohu obranného pásma domácího celku ztratil kotouč z dohledu a raději přerušil hru. Vhazuje se po levé ruce Pavla Kantora.
     
    58:18
    Jiří Burger zavezl puk do rohu útočného pásma, předal jej Tonovi, nicméně střelec hostujícího celku slabým nahozením netrefil domácí klec.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 21. Rudovský – 2. Zikmund (Strnad, D. Růžička), 64. Ton (Tůma)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – A. Holík, D. Kolář, V. Zadražil, T. Kvapil, Kaluža, Protivný – Martin Novák, Moskal, Korhoň – Luňák, Venkrbec, Rudovský – Půhoný, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Hozák, Švec – Zabloudil.
    Rytíři Kladno: Hanuljak – J. Drtina, P. Hořava, Ulrych, Ptáček, Kehar, D. Růžička – Machač, Burger, Tenkrát – Ton, R. Přikryl, Tůma – Strnad, Zikmund, Jánský – Redlich, Cetkovský, Pekr.

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Bryška, Hanzlík

    Diváci: 1641
    thejrc.org