Benátky n/J – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 1:2 (po pr.)
Přerov – Slavia 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Most 4:2 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Středa 16.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Kladno nakonec získává bonusový bod! Matouš Venkrbec poslal kotouč mimo branku. Volného puku se zmocnil David Tůma, jež poslal do úniku PETRA TONA a zkušený střelec kladenského celku tváří v tvář Kantorovi poslal kotouč pod břevno! Asistence: David Tůma.
     
    61:45
    Ulrich našel přihrávkou před branku osamoceného Strnada, který měl spoustu času na zakončení, ale hostující střelec ze stoje poslal puk vysoko nad branku!
     
    61:27
    Jakub Šlahař se dostal do samostatného nájezdu, natlačil se před Miroslava Hanuljaka, ale hostující brankář jeho ránu k tyči vyškrábl mimo branku!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    54:34
    Petr Ton se natlačil až před branku Prostějova, poslal kotouč na pravou stranu, kde se do něj opřel Tenkrát, ale Pavel Kantor se fantasticky přesunul a puk vyrazil!
     
    48:46
    Patrik Moskal ujel všem hráčům Kladna a po levé křídle se prodral do útočného pásma. Domácí hráč pálil hned od modré čáry a jeho dělovka skončila ve výstroji Miroslava Hanuljaka!
     
    48:12
    Pozor! Tomáš Kvapil se vrhl proti střele od modré čáry a schytal tvrdý zásah kotoučem do obličeje! Domácí obránce zůstává ležet na ledě a už k němu míří zdravotníci!
     
    48:04
    Jiří Cetkovský vypíchl kotouč poslednímu obránci Prostějova, ale naneštěstí pro Kladno mu kotouč ujel daleko od hokejky a Pavel Kantor jej stačil přikrýt lapačkou!
     
    41:57
    Prostějov si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za podražení si odsedí David Tůma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:25
    Další velká šance domácího celku! Lubomír Korhoň si sjel na přihrávku mezi kruhy a z otočky mířil k tyči. Miroslav Hanuljak reflexivně vykopl kotouč betonem!
     
    37:19
    A další vyloučení na straně Kladna! Domácí si několik sekund zahrají přesilovou hru 5 na 3! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Tomáš Redlich.
     
    35:44
    Další obrovská možnost Prostějova! Holík projel do útočného pásma, předal kotouč na levou stranu, ale Miroslav Hanuljak se stačil přemístit ke své tyči!
     
    35:38
    Vylučovat se bude také na straně Kladna! Dvě minuty za vysokou hůl si odsedí Peter Jánský.
     
    34:32
    Obrovská šance Prostějova v oslabení! Jakub Šlahař vybojoval puk na modré čáře, dostal se za záda kladenských obránců, ale Miroslav Hanuljak jeho ránu vyrazil betonem!
     
    34:12
    Kladno si zahraje další přesilovku. Lukáš Luňák dostává dvě minuty za podražení.
     
    33:28
    Aleš Holík ale předvedl gesto fair-play, přiznal se, že kotouč tečoval a rozhodčí po doznání domácího zadáka nařídil vhazování ve středním pásmu. Opravdu pěkné gesto!
     
    33:06
    Lubomír Korhoň nahodil puk na branku Kladna. Miroslav Hanuljak vyrazil puk před sebe, ale naneštěstí pro Prostějov se puk odrazil jen na Novákovy brusle.
     
    30:43
    Miroslav Hanuljak měl velké problémy s dělovkou od mantinelu! Kladenský gólman však puk rychle našel před sebe a holí jej odpálil do bezpečí!
     
    26:15
    Do samostatného úniku se dostal Jakub Strnad, jež ujel domácí obraně, ale tváří v tvář hostujícímu brankáři poslal kotouč nad horní tyč!
     
    26:01
    Fiala našel přihrávkou z ostrého úhlu volného Marka Švece, ale domácí útočník se před brankou nestačil srovnat a Miroslav Hanuljak jeho pokus z otočky kryl!
     
    23:50
    Kladno si zahraje další přesilovku! Tomáš Kvapil si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    22:20
    David Tůma si sjel na parádní přihrávku zpoza domácí branky, ale jeho rána mířila doprostřed branky, kde byl připravený brankář Pavel Kantor!
     
    20:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Jestřábům se podařil vstup do druhé třetiny. JAN RUDOVSKÝ naskočil na led z trestné lavice, potáhl puk, nechal vybruslit Hanuljaka, ale ještě objel branku a poněkud statického brankáře překonal! Bez asistence.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Domácí přesilovka je u konce. Kladno se totiž dostalo do útoku a Jan Rudovský jej přerušil jen za cenu podražení.
     
    17:57
    Jestřábi si zahrají další přesilovku! Roman Přikryl dostává svůj druhý trest v utkání. Tentokrát si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    13:01
    Vylučovat se bude také na straně Kladna. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Roman Přikryl.
     
    11:33
    Bude se znovu vylučovat! Kladno si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Ondřej Fiala.
     
    09:08
    Bude se vylučovat! Úvodní přesilovku dnešního utkání si zahraje Kladno. Matouš Venkrbec dostává dvě minuty za držení.
     
    01:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává do vedení! To je start jako hrom! Kladno udeřilo hned z první šance. Jakub Strnad vlétl do útočného pásma, pronikl před brankáře, jež ještě kotouč vyrazil, ale LADISLAV ZIKMUND doklepl kotouč do sítě! Asistence: Jakub Strnad, David Růžička.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 21. Rudovský – 2. Zikmund (Strnad, D. Růžička), 64. Ton (Tůma)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – A. Holík, D. Kolář, V. Zadražil, T. Kvapil, Kaluža, Protivný – Martin Novák, Moskal, Korhoň – Luňák, Venkrbec, Rudovský – Půhoný, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Hozák, Švec – Zabloudil.
    Rytíři Kladno: Hanuljak – J. Drtina, P. Hořava, Ulrych, Ptáček, Kehar, D. Růžička – Machač, Burger, Tenkrát – Ton, R. Přikryl, Tůma – Strnad, Zikmund, Jánský – Redlich, Cetkovský, Pekr.

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Bryška, Hanzlík

    Diváci: 1641
    bahis siteleri