Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 6:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
CSKA Moskva
Pondělí 21.11.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:56:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Československá stopa byla dnes k vidění pouze na straně českého rozhodčího Antonína Jeřábka. Na straně ani jednoho týmu nepůsobí ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Střely na branku: 22 – 39
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec zaváhání v první třetině, kdy velmi rychle přišli o dvoubrankový náskok a prohrávali, dokázali napravit a radují se tak z výhry 6:3. K vidění byl ale hodně zajímavý zápas, se spoustou šancí na obou stranách. Největší zajímavostí asi je, že brankář Igor Šesťorkin si v dnešním duelu připsal dvě asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., hrubost).
    59:11 Ilja KOVALČUK - 6:3
     
    59:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ještě odvolali svého brankáře, ale bleskurychle se ke kotouči dostal ILJA KOVALČUK, který ze středu hřiště napálil kotouč směrem do hostující branky a ten tak do ní nakonec doplachtil – 6:3. Je rozhodnuto. Asistence: Igor Šesťorkin.
     
    58:34
    Domácí hráči vyhodili kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. A hned se vrací do obrany, aby nepovolili hostům ohrozit jejich brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí se už nikam neženou a raději se soustředí více na obranu. Hostům rychle utíká čas a ti se naopak snaží za každou cenu prodrat do útočného pásma, aby ohrozili Šesťorkina.
     
    56:39
    Hosté jsou už v plném počtu. Osnovin naskočil do hry po tom, co odseděl trest za Děnisova.
     
    55:54
    Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky co nejdále od své branky. Šetří tak cenné vteřiny svého oslabení.
     
    54:39
    Děnisov inkasuje dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici. Domácí si tak zahrají další přesilovou hru. Navíc ještě dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    54:12
    Petrohradští opět zakládají další útočnou akci, u puku je Ilja Kovalčuk a už s ním míří až před hostující branku.
     
    52:40
    Vladimir Žarkov vyzkoušel svou střelou pozornost Šesťorkina, ten jeho ránu vyrazil před sebe a i na dorážku Scotta dokázal zareagovat. Scott se tak opět nedočkal svého hattricku a ani vyrovnání svého celku.
    51:13 Jevgenij DADONOV - 5:3
     
    51:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla překrásná akce domácího týmu. Z hloubi vlastního pásma založili Petrohradští svou akci. Z levého kruhu pak přihrávkou našel na opačné straně Gusev JEVGENIJE DADONOVA, který z první v brance hostů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 5:3. Domácí tak odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
     
    49:28
    Alexandr Kutuzov se jako blesk z čistého nebe zjevil před Šesťorkinem, kterého ovšem mezi betony prostřelit nedokázal. Domácí brankář tak opět zamknul své brankoviště a raději přerušil hru.
     
    49:18
    Maxim Mamin střílel z pravého kruhu na branku domácího celku, jenže jeho ránu srazil obrana Petrohradu do bezpečí a domácí se tak jali do další útočné akce.
     
    47:53
    Obrana Petrohradu si nyní dává hodně velký pozor na výpady hostů, kteří se nesmířili s dosavadním průběhem hry a snaží se za každou cenu vyrovnat. I nyní jim ale v cestě stál Igor Šesťorkin.
     
    46:37
    Po krátké komerční pauze se k prudké střele dostal Igor Ožiganov, jenže Šesťorkin byl na svém místě. V posledních chvílích tak domácí brankář drží svůj tým svými zákroky a domácím se tak hraje mnohem lépe.
     
    46:19
    Dinar Chafizullin, střelec poslední branky tohoto duelu, se znovu dostal až před Sorokina, ale jeho přízemní střela skončila na levém betonu brankáře CSKA.
     
    46:01
    Jegor Jakovlev spěchal za kotoučem do obranného pásma, aby nepustil ke střele najíždějícího Andreje Světlakova.
     
    44:31
    Sergej Plotnikov si nabruslil až před Sorokina, který musel jeho ránu vykrýt svojí připravenou lapačkou.
     
    43:31
    Kirill Petrov se ocitl v těsné blízkosti branky Petrohradu a vyslal na Šesťorkina nebezpečnou střelu, s odrazem vyrážečky domácího brankáře končí puk nad břevnem jeho branky.
     
    43:03
    Kiselevič střílel z pravé strany, Šesťorkin vyrazil kotouč před sebe, kde si ho sebrali jeho spoluhráči a už míří znovu do blízkosti Sorokinovy branky.
     
    42:05
    Arťom Sergejev napálil puk od modré čáry, Šesťorkin měl ztížený výhled, ale nakonec na kotouč dosáhl a dalším zákrokem podržel těsné vedení Petrohradu.
     
    41:04
    Znovu domácí dokázali ubránit útok hostů a už jsou nastěhováni v útočném pásmu, kde rozvíjejí další svou akci.
     
    40:27
    Vjačeslav Vojnov sebral hostům kotouč a poté ho rozehrál na Pavla Dacjuka, který si nabruslil až před Sorokina, ale jeho střelu brankář hostů bez problémů kryje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    I druhé dějství je minulostí. Petrohrad si vrátil své vedení zpět, když dvěma slepenými góly Čudinova a Chafizullina mají před třetí třetinou jednobrankový náskok. I nadále jsme sledovali skvělý hokej, který rozhodně nenudí. Máme se tedy ještě na co určitě těšit. Třetí třetina začne přibližně v 19:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Tělegin ještě hodně zaměstnal Šesťorkina, který jeho ránu znovu vykryl. Už se ale nic nestane a také druhá třetina míří do svého zdárného konce.
     
    39:32
    Domácí se nedostali ke střele před Sorokinem a do posledního útoku se tak vydají hosté z Moskvy.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:31
    Kiselevič se rozjel až před Šesťorkina, který jeho ránu kryje ve své lapačce. Hra opět není přerušena a domácí brankář ji nechá plynout. U puku tak jsou domácí a míří už směr útočné pásmo.
     
    37:53
    Nyní se karty obrátily. Petrohrad je nyní na koni a znovu atakoval hostující branku. Střela Šipačova skončila pouze těsně vedle hostující branky.
     
    37:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexandr Děrgačjov – 2 min., krosček + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Naumenkov – 2 min., krosček).
    36:09 Dinar CHAFIZULLIN - 4:3
     
    36:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradští bleskově strhávají vedení znovu na svou stranu. DINAR CHAFIZULLIN projel celým kluzištěm až do prostoru mezi kruhy, odkud svou vzdušnou střelou propálil Sorokina. Domácí se tak znovu dýchá mnohem lépe – 4:3. Asistence: Pavel Dacjuk, Vjačeslav Vojnov.
    35:54 Maxim ČUDINOV - 3:3
     
    35:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ivan Tělegin se předčasně vrací z trestné lavici. Domácí totiž dokázali velmi rychle svou přesilovou hru využít, když se z prostoru mezi kruhy trefil mezi betony Sorokina MAXIM ČUDINOV – 3:3. Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov.
     
    35:17
    Ivan Tělegin dostává dvě minuty za nedovolené bránění a domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    35:02
    Na ledě se strhla bitka Zubareva s Andronovem a oba dostávají pětiminutové tresty.
     
    34:05
    Kovalčuk střílel z levé strany na Sorokina, který ovšem nastavil svou lapačku a znovu podržel svým zákrokem těsné vedení CSKA Moskva.
     
    33:36
    Po nepřesné střele Dadonova se k puku dostali hosté a okamžitě ho posílají do bezpečí až před domácí svatyni.
     
    32:41
    Šipačov je na ledě a Petrohradu tak začíná zkrácená přesilová hra. Vyloučený hráč se hned zapojil do hry a zaměstnal svou střelou Sorokina.
     
    32:21
    Síly na ledě se srovnají. Andronov dostává dvě minuty za napadení a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    31:55
    Ve vlastním oslabení se do útočného pásma vydal sám Ilja Kablukov, nikoho tam sice neměl, ale pošetřil tak vteřiny svého oslabení.
     
    31:25
    Domácí zatím své oslabení hrají velmi dobře a hosty takřka k ničemu nepustili. Nyní se osvobozují a vyhazují kotouč až před brankáře Sorokina.
     
    30:41
    Šipačov teď zbytečně oslabil svůj tým. Dostává dvě minuty za krosček a hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    30:25
    Několik střel mířilo ze strany domácího celku na Sorokina, který tak doslova zamkl své brankoviště a znovu nedopustil, aby se Petrohrad dostal zpět do hry vyrovnáním.
     
    29:39
    Greg Scott znovu ohrozil svou střelou Igora Šesťorkina, který levým betonem jeho ránu vyrazil. Na druhé straně pak zahrozili také domácí hráči, ale stejně si počínal také Sorokin.
     
    28:49
    Jarno Koskiranta skáče na ledovou plochu a Petrohrad je v plném počtu.
    27:27 Šance Ničuškina, která orazítkovala břevno domácí branky.
     
    27:27
    Ničuškin svou střelou z pravé strany orazítkoval břevno domácí branky! Šesťorkin si tak mohl oddychnout, hosté tak nebyli daleko od dalšího gólu. Celou situaci si ale sudí nechali ověřit přes video a následně pak rozpažili.
     
    26:53
    Igor Ožiganov vyslal jedovatou střelu na Šesťorkina a ten po jeho ráně doslova přilepil kotouč se svojí lapačkou k ledu a nepustil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    26:49
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Koskiranta dostává dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici.
     
    26:21
    Petrov s Popovem si vyměnili kotouč, ale k výraznější akci jejich spolupráce nevedla.
     
    25:17
    Nikita Gusev střílel z těžkého úhlu, přesto dokázal Sorokina zaměstnat. Ten si povyskočil a ukryl puk ve své lapačce. Znovu ovšem hru nechává plynout a už hráči CSKA míří do útoku.
     
    24:22
    Valerij Ničuškin si nabruslil na pravý kruh, odkud vyslal na Šesťorkina vzdušnou střelu. Ale také brankář domácího celku si připisuje kvalitní zákrok.
     
    23:52
    Tvrdá střela Vjačeslava Vojnova od modré čáry skončila na pozorném Sorokinovi. Ten si tak připsal cenný zákrok a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:53
    Barabanov byl v dobré šanci před Sorokinem, ale jeho střela za jeho zády nekončí. Petrohrad byl blízko vyrovnání, které se ovšem nekonalo.
     
    21:53
    Přihrávku před branku hostů si převzal Dadonov, ale Mamin mu jeho úmysl překazil. Hosté půjdou znovu do útoku.
     
    20:58
    Ivan Tělegin se dostal ke střele před brankou Petrohradu, ale na poslední chvíli do jeho střely vložil svoji hůl Vjačeslav Vojnov, který tak pomohl svému brankáři.
     
    20:25
    Hosté se natlačili znovu před domácí branku, kde ale nebyl nikdo, kdo by Šesťorkina ohrozil. Na druhou stranu tak míří domácí hokejisté, kteří se budou snažit co nejdříve vyrovnat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 19
     
    První třetina, divoká třetina tohoto utkání je za námi. V ní se domácí ujali rychle dvoubrankového náskoku, ale hosté dokázali během necelých tří minut zápas otočit na svou stranu. Oba celky předvádí opravdu pohlednou podívanou, vidíme útočný hokej, který na svém tempu po celou dobu první třetiny neubral. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Tempo hry ani nyní neopadá, vidíme opravdu parádní hokej, který se divákům musí líbit. Dva nejlepší týmy KHL tak svádějí opravdový boj a předvádí překrásné akce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    17:43
    A na druhé straně pak střílel Kirill Petrov, který je dnes také hodně vidět. Nechal ovšem vyniknout lapačku Šesťorkina. Ten tak rozehrál kotouč mezi své spoluhráče a nechal hru plynout.
     
    16:54
    Sergej Plotnikov pálil z pravé strany na Sorokina, ten včas sklapl své betony a neinkasoval. Nyní neměli domácí hráči k vyrovnání rozhodně daleko.
     
    15:35
    A znovu agilní Greg Scott, který už podruhé mohl dokonat hattrick, ale zákrok Šesťorkina mu to nedovolil. To je pro brankáře domácích rozhodně dobré, kvalitní zákroky by ho mohly znovu uklidnit, stejně tak jako celý tým.
     
    15:05
    Rukavišnikov vyslal Děrgačova do útoku, kde poté druhý jmenovaný střílel na Sorokina, ale ten si připsal přesný zákrok a domácím vyrovnat nepovolil.
     
    13:13
    Scott znovu nadělal starosti Šesťorkinovi, který musel do pokleku a schoval poté kotouč pod svojí lapačkou. Domácí jsou jako opaření a po skvělém úvodu jsou tak nyní psychicky hodně dole.
     
    11:59
    Hosté jsou samozřejmě na koni a na Šesťorkina se řítil z levé strany Kirill Petrov, ale svou střelu poslal pouze vedle branky domácího brankáře.
    10:56 Greg SCOTT - 2:3
     
    10:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A během chvilky hosté otáčejí stav tohoto utkání. GREG SCOTT nebyl pokrytý v prostoru mezi kruhy, přihrávku mu poslal Ilja Kovalčuk, jenže hostům doslova namazal na vedoucí branku. Scott z prostoru mezi kruhy trefil přesně levý růžek branky Šesťorkina – 2:3. Asistence: Semjon Košelev.
    09:44 Greg SCOTT - 2:2
     
    09:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A pokračujeme dále. Je vyrovnáno! K odraženému kotouči před Šesťorkinem se dostal GREG SCOTT, který si nabruslil na pravou stranu a střelou mezi betony překonal Šesťorkina, který se už jen pouze ohlížel za kotoučem, který se ocitl v jeho brance – 2:2. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Michail Naumenkov.
     
    09:21
    Uf tak to byla pořádná smršť, kdy během dvou a půl minuty padly tři góly.
    08:05 Sergej ANDRONOV - 2:1
     
    08:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    S góly se nám tedy roztrhl pořádný pytel. Hosté se hned dostávají ke kontaktní brance, o kterou se postaral SERGEJ ANDRONOV, jenž z levého kruhu dokázal prostřelit Šesťorkina v brance Petrohradu – 2:1. Asistence: Alexandr Popov.
    06:39 Nikita GUSEV - 2:0
     
    06:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned po úvodní brance přidávají domácí hráči další přesnou trefu. Vadim Šipačov poslal kotouč NIKITU GUSEVOVI, jenž dokázal z pravé strany poslat kotouč znovu za záda Sorokina – 2:0. Asistence: Vadim Šipačov.
    05:33 Pavel DACJUK - 1:0
     
    05:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru bleskově využívají. Ilja Kovalčuk předvedl překrásnou individuální akci, proháčkoval se celým kluzištěm až před Sorokina, zpoza jeho branky poslal zpětnou přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde byl připravený PAVEL DACJUK a ten neměl problém dopravit kotouč do odkryté branky – 1:0. Asistence: Ilja Kovalčuk, Igor Šesťorkin.
     
    05:11
    Domácí hráči si zahrají první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Děnisov za držení a jeho tým se bude bránit ve čtyřech.
     
    04:18
    Kirill Petrov znovu dostal puk do útočné třetiny, aby následně odražený kotouč vystřelil na Šesťorkina, který ho vyrazil svou vyrážečkou vedle svojí branky. Kotouč si tak převzali jeho spoluhráči a znovu míří před branku CSKA.
     
    03:19
    Ilja Sorokin musel znovu zasahovat proti střele Pavla Dacjuka, ale bývalý hráč Detroitu poslal kotouč jen těsně vedle jeho branky. Hned tak pokračuje hra a hosté už míří do útočného pásma.
     
    02:38
    Velké tempo hry pokračuje i na dále. V pásmu hostů pálil od modré čáry Roman Rukavišnikov, ale jeho rána skončila jen vedle Sorokinovy klece. Hosté tak nyní budou otáčet hru na opačnou stranu.
     
    01:51
    Střela Bělova donutila k zákroku Ilju Sorokina, který ovšem kotouč rozehrál hned mezi své spoluhráče, kteří už míří do další útočné akce.
     
    01:16
    Kirill Petrov zatáhl kotouč do útočného pásma, ale svou přihrávkou tam nikoho nenašel. Ke kotouči se tak dostali znovu domácí hokejisté, kteří půjdou do dalšího útoku. Úvod utkání tak nabídl velmi útočnou hru na obou stranách.
     
    00:38
    Na druhé straně musel proti střele Kovalčuka zasahovat Sorokin a hned z následného rychlého protiútoku pak měl před sebou těžkou střelu Petrova Šesťorkin, jenž ukrývá kotouč ve své lapačce.
     
    00:10
    K puku se po vhazování dostali hráči Moskvy a okamžitě si to namířili směr domácí branka. Šesťorkin ale nemusel vůbec zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Českou stopu přeci jen toto utkání mít bude. Jako hlavní rozhodčí bude zápas pískat Antonín Jeřábek.
     
    Hymna ruské federace už zní Ledovým palácem v Petrohradu.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a řadí se tradičně na modrých čárách. Za malý okamžik si vyslechneme hymnu ruské federace a zápas dvou nejlepších celků KHL tak bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, A. Bělov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Dacjuk, S. Plotnikov – N. Gusev, Šipačov, Dadonov – Moses, Koskiranta, Barabanov – Děrgačjov, Kablukov, Ketov.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (Filoněnko) – Děnisov, Ožiganov, Kiselevič, Kutuzov, Ar. Sergejev, Naumenkov, K. Alexejev – Tělegin, Světlakov, Kugryšev – Andronov, Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, Scott, V. Žarkov – Podlubošnov.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Sivov, Šeljanin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    V dnešním utkání československou stopu neuvidíme. V ani jednom týmu nepůsobí ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly dvakrát a pokaždé se radoval domácí celek. Nejprve CSKA zdolalo Petrohrad 2:1, Petrohradští pak na svém ledě prohru svému soupeři oplatili, když zvítězili 2:0.
     
    CSKA Moskva

    Armádní celek z Moskvy je totiž hned v závěsu za svým dnešním soupeřem. Je druhý, když nasbíral o čtyři body méně, tedy pětasedmdesát. Jenomže Moskvané mají o dva zápasy odehrané navíc. Hostům po loňské sezóně odešla jejich největší hvězda – Alexandr Radulov do Montrealu, ale i bez něho to celému týmu doslova šlape. Hosté momentálně drží čtyřzápasovou šňůru výher a dnes se na začátku dalšího venkovního tripu pokusí lídra KHL zkrotit a budou se snažit urvat nějaké ty body. Zda se jim to podaří, nám napoví samozřejmě až samotné utkání.
     
    SKA Petrohrad

    Domácí Petrohrad je nejen lídrem celé KHL, ale také pořádnou mašinou na góly. Ve dvaatřiceti utkáních nasbíral 142 branek na své konto a devětasedmdesát bodů v tabulce Západní konference. Poslední domácí zápas Petrohradu sice nevyšel, když padl na svém ledě těsně 1:2 s Jekatěrinburgem, ale předchozí duely hokejisté SKA doslova řádili. Devět branek nasázeli Astaně, sedm Jaroslavli. Zkrátka týmu okolo Ilji Kovalčuka a Pavla Dacjuka se daří a právem je aspirantem na zisk Gagarinova poháru. Dnešní duel ale nebude pro Petrohrad vůbec jednoduchý.
     
    Hezký večer všem příznivcům ledního hokeje. KHL má dnes na programu dva zápasy a my budeme sledovat utkání mezi týmy SKA Petrohrad a CSKA Moskva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Dacjuk (Kovalčuk, Šesťorkin), 7. N. Gusev (Šipačov), 36. Čudinov (Dadonov, Šipačov), 37. Chafizullin (Dacjuk, Vojnov), 52. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 60. Kovalčuk (Šesťorkin) – 9. Andronov (Al. Popov), 10. Scott (Kugryšev, Naumenkov), 11. Scott (Košelev)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, A. Bělov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Dacjuk, S. Plotnikov – N. Gusev, Šipačov, Dadonov – Moses, Koskiranta, Barabanov – Děrgačjov, Kablukov, Ketov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin – Děnisov, Ožiganov, Kiselevič, Kutuzov, Ar. Sergejev, Naumenkov, K. Alexejev – Tělegin, Světlakov, Kugryšev – Andronov, Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, Scott, V. Žarkov – Podlubošnov.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 12 381
    bahis siteleri