Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 6:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
CSKA Moskva
Pondělí 21.11.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Ilja KOVALČUK - 6:3
     
    59:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ještě odvolali svého brankáře, ale bleskurychle se ke kotouči dostal ILJA KOVALČUK, který ze středu hřiště napálil kotouč směrem do hostující branky a ten tak do ní nakonec doplachtil – 6:3. Je rozhodnuto. Asistence: Igor Šesťorkin.
    51:13 Jevgenij DADONOV - 5:3
     
    51:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla překrásná akce domácího týmu. Z hloubi vlastního pásma založili Petrohradští svou akci. Z levého kruhu pak přihrávkou našel na opačné straně Gusev JEVGENIJE DADONOVA, který z první v brance hostů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 5:3. Domácí tak odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
    36:09 Dinar CHAFIZULLIN - 4:3
     
    36:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradští bleskově strhávají vedení znovu na svou stranu. DINAR CHAFIZULLIN projel celým kluzištěm až do prostoru mezi kruhy, odkud svou vzdušnou střelou propálil Sorokina. Domácí se tak znovu dýchá mnohem lépe – 4:3. Asistence: Pavel Dacjuk, Vjačeslav Vojnov.
    35:54 Maxim ČUDINOV - 3:3
     
    35:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ivan Tělegin se předčasně vrací z trestné lavici. Domácí totiž dokázali velmi rychle svou přesilovou hru využít, když se z prostoru mezi kruhy trefil mezi betony Sorokina MAXIM ČUDINOV – 3:3. Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov.
    10:56 Greg SCOTT - 2:3
     
    10:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A během chvilky hosté otáčejí stav tohoto utkání. GREG SCOTT nebyl pokrytý v prostoru mezi kruhy, přihrávku mu poslal Ilja Kovalčuk, jenže hostům doslova namazal na vedoucí branku. Scott z prostoru mezi kruhy trefil přesně levý růžek branky Šesťorkina – 2:3. Asistence: Semjon Košelev.
    09:44 Greg SCOTT - 2:2
     
    09:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A pokračujeme dále. Je vyrovnáno! K odraženému kotouči před Šesťorkinem se dostal GREG SCOTT, který si nabruslil na pravou stranu a střelou mezi betony překonal Šesťorkina, který se už jen pouze ohlížel za kotoučem, který se ocitl v jeho brance – 2:2. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Michail Naumenkov.
    08:05 Sergej ANDRONOV - 2:1
     
    08:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    S góly se nám tedy roztrhl pořádný pytel. Hosté se hned dostávají ke kontaktní brance, o kterou se postaral SERGEJ ANDRONOV, jenž z levého kruhu dokázal prostřelit Šesťorkina v brance Petrohradu – 2:1. Asistence: Alexandr Popov.
    06:39 Nikita GUSEV - 2:0
     
    06:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned po úvodní brance přidávají domácí hráči další přesnou trefu. Vadim Šipačov poslal kotouč NIKITU GUSEVOVI, jenž dokázal z pravé strany poslat kotouč znovu za záda Sorokina – 2:0. Asistence: Vadim Šipačov.
    05:33 Pavel DACJUK - 1:0
     
    05:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru bleskově využívají. Ilja Kovalčuk předvedl překrásnou individuální akci, proháčkoval se celým kluzištěm až před Sorokina, zpoza jeho branky poslal zpětnou přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde byl připravený PAVEL DACJUK a ten neměl problém dopravit kotouč do odkryté branky – 1:0. Asistence: Ilja Kovalčuk, Igor Šesťorkin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Dacjuk (Kovalčuk, Šesťorkin), 7. N. Gusev (Šipačov), 36. Čudinov (Dadonov, Šipačov), 37. Chafizullin (Dacjuk, Vojnov), 52. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 60. Kovalčuk (Šesťorkin) – 9. Andronov (Al. Popov), 10. Scott (Kugryšev, Naumenkov), 11. Scott (Košelev)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, A. Bělov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Dacjuk, S. Plotnikov – N. Gusev, Šipačov, Dadonov – Moses, Koskiranta, Barabanov – Děrgačjov, Kablukov, Ketov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin – Děnisov, Ožiganov, Kiselevič, Kutuzov, Ar. Sergejev, Naumenkov, K. Alexejev – Tělegin, Světlakov, Kugryšev – Andronov, Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, Scott, V. Žarkov – Podlubošnov.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 12 381
    bahis siteleri