Jihlava – Kadaň 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 21.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilová hra se Kadaňským zatím příliš nedaří, vyjma teče Hlavy před brankou. Nyní se Jihlava opět prezentovala napadáním v předbrankovém prostoru a již slaví úspěch. Hosté před svojí klecí po nedorozumění Lukeše se spoluhráči ztratili puk, Jergl jej stačil vybojovat a ANATOLIJ PROTASENJA dorazil kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Aleš Jergl.
     
    17:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvougólového náskoku a znovu je u toho lajna z Karlových Varů. Harkabus přihrál na pravou stranu do jízdy na MARTINA KOHOUTA, který rychlostí získal výhodu nad soupeři, sjel si před branku a poslal puk do levé šibenice. Asistence: Tomáš Harkabus, Petr Stloukal.
     
    02:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    To asi hodně rychle utichne, neboť Trhači se dostávají po dvou a půl minutách hry do vedení. Z pravé strany zatáhl puk ke kruhu Kohout, který jej předložil před branku na TOMÁŠE HARKABUSE. Kombinaci dvou jihlavských útočníků z minulé sezony zakončil druhý jmenovaný střelou zblízka do branky. Asistence: Martin Kohout, Petr Stloukal.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Protasenja (Jergl) – 3. Harkabus (Kohout, Stloukal), 18. Kohout (Harkabus, Stloukal)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Dundáček, Říha, Kaláb, Kajínek, Dobrovolný (C), Szathmáry, Bilčík – Diviš, Skořepa, Čachotský – Jergl, F. Seman, Důras – Protasenja, Stoklasa, Danišovský – Jícha, Březina.
    SK Trhači Kadaň: Lukeš – R. Černý, Trefný (C), J. Tomeček, Cestr, Šafář, D. Šimek, Popela, Ringler – Kohout, Stloukal, Harkabus – Hlava, Hejcman, O. Beránek – Vaněk, Osmík, L. Vrána – Chrpa, Wágner.

    Rozhodčí: Kubičík – Hanzlík, Lukš

    Diváci: 890
    bahis siteleri