Jihlava – Kadaň 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 21.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    59:49
    10,1 vteřiny před koncem je tu zakázané uvolnění Kadaně. Šance pro domácí možná tak na jednu střelu.
     
    56:42
    Václav Cestr dokonale obejmul kolem pasu Filipa Dundáčka, pro což neměl sudí Kubičík pochopení, a obránce Kadaně putuje na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    55:41
    Domácí se tlačí za vyrovnáním, to se jim nedá upřít. Nyní strávili delší čas před Lukešem. Ve finále celé akce pálil téměř ze středu pásma Říha, který byl nejdříve u odraženého puku, nicméně Lukeš dokázal kotouč i s troškou štěstí zastavit mezi betony.
     
    53:44
    Jíchova dorážka z bezprostřední blízkosti skončila na pravém betonu, který Lukeš na poslední chvíli vytasil ke své pravé tyči.
     
    53:24
    Stoklasa získal za brankou odražený kotouč a hned jej poslal mezi kruhy na Diviše, do jehož střely z první stačil padnout jeden z hráčů Kadaně.
     
    49:52
    Davidu Kajínkovi při rozehrávce sjel kotouč z hole, což byla voda na mlýn pro Darka Hejcmana. Útočník hostí hned vzal puk a potáhl jej na pravý kruh, s následnou střelou na vzdálenější tyč si poradil Svoboda.
     
    48:05
    Skořepa se zblízka z levé strany neprosadil. Čachotský dokázal vybojovat kotouč a téměř vytáhnout Lukeše z brankoviště. Poté domácí hráč přihrál mezi kruhy pro Diviše, jehož dorážku do části volné branky srazili obránci.
     
    46:16
    Ani tato přesilovka hostí nebyla dobrá. Jihlava totiž udržela puk před Lukešem a navíc si vybojovala srovnání počtu hráčů na ledě, protože Petr Stloukal nedovoleně bránil soupeře.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    45:25
    Filip Seman se provinil vysokou holí a putuje na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    42:08
    Do situace tři na dva se dostali Kadaňští po zisku kotouče. Beránek z levé strany dával kotouč do předbrankového prostoru na najíždějícího Hejcmana, jenž jej lehce posunul na branku. Svoboda svým pravým betonem pomohl k tomu, aby touš projel kolem jeho pravé tyče ven.
     
    37:59
    Seman výborně zabojoval o kotouč a byla z toho rázem situace dva proti jednomu pro domácí. Jeden z nejlepších střelců Jihlavy této sezony si najel blíže ke kruhům a těsně minul levý horní roh branky.
     
    31:39
    A asi mít nebude i nadále, neboť Stoklasa se po pravé straně posunul před branku, kde jej podrazil Jan Tomeček. Měl štěstí, že to bylo hodně z boku, jinak by se mohlo jednat o trestné střílení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    28:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilová hra se Kadaňským zatím příliš nedaří, vyjma teče Hlavy před brankou. Nyní se Jihlava opět prezentovala napadáním v předbrankovém prostoru a již slaví úspěch. Hosté před svojí klecí po nedorozumění Lukeše se spoluhráči ztratili puk, Jergl jej stačil vybojovat a ANATOLIJ PROTASENJA dorazil kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Aleš Jergl.
     
    27:57
    Dravost Martina Kohouta dělá domácím potíže. V rychlosti jedoucí útočník se dostal bleskově na levý kruh, kde proti Jiřímu Dobrovolnému udělal kličku. Jihlavskému kapitánovi nezbylo nic jiného, než volit podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    25:59
    A mohlo být pro domácí ještě hůře, když si před branku nabruslil zřejmě Dominik Vaněk. Občas není příliš snadné poznat kadaňská čísla. Zkusil to bekhendem, který poslal těsně nad branku.
     
    25:02
    Skořepa pálil nejprve od modré. Jeho tečovaná rána prolétla těsně vedle levé tyče Lukeše. Vzápětí si gólman Kadaně poradil vyrážečkou s pokusem Říhy, taktéž od modré.
     
    22:32
    Kadaňská první lajna nejenže má zásluhu na vedení svého týmu o dva góly, ale stále zlobí. Harkabus přihrál kotouč na levý kruh pro Stloukala, proti jehož ráně se musel vytáhnout Svoboda.
     
    18:17
    Jihlava se po inkasovaném gólu bude ještě bránit, protože Anatolij Protasenja dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    17:55
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvougólového náskoku a znovu je u toho lajna z Karlových Varů. Harkabus přihrál na pravou stranu do jízdy na MARTINA KOHOUTA, který rychlostí získal výhodu nad soupeři, sjel si před branku a poslal puk do levé šibenice. Asistence: Tomáš Harkabus, Petr Stloukal.
     
    17:30
    Čachotský si zatáhl puk z pravé strany za branku a už to vypadalo, že jí obkrouží. V tom ale nechal kotouč vtipně za sebou a moc nescházelo, aby jej Diviš zasunul do volné branky. To by mu musel puk popojet ještě o kousek před brankovou čáru.
     
    15:01
    Říha předal hezkou nahrávku pro Důrase, který byl sám mezi kruhy. Domácí útočník si připravil kotouč na střelu, jenže je to znovu stejná písnička. Nedokázal kotouč vměstnat mezi tři tyče.
     
    11:55
    Přesilovku nehraje Dukla vůbec špatně. Kombinuje a vytváří si prostor ke střelám. Třeba jako nyní Tomáš Čachotský, jenž dostal přihrávku od Dundáčka, majícího puk na modré, na pravou stranu. Jihlavská devadesátka udělala rychlý pohyb blíže k brance a ze středu pásma vypálila, leč znovu vedle.
     
    10:32
    První vyloučení zápasu. V pravém rohu za brankou poslal František Wágner na zem Michala Důrase a je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    04:53
    Stloukal přihrál zpoza branky na Harkabuse, který mířil zblízka z levé strany. Tentokrát se neprosadil, minul vzdálenější tyčku domácí svatyně.
     
    02:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    To asi hodně rychle utichne, neboť Trhači se dostávají po dvou a půl minutách hry do vedení. Z pravé strany zatáhl puk ke kruhu Kohout, který jej předložil před branku na TOMÁŠE HARKABUSE. Kombinaci dvou jihlavských útočníků z minulé sezony zakončil druhý jmenovaný střelou zblízka do branky. Asistence: Martin Kohout, Petr Stloukal.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Protasenja (Jergl) – 3. Harkabus (Kohout, Stloukal), 18. Kohout (Harkabus, Stloukal)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Dundáček, Říha, Kaláb, Kajínek, Dobrovolný (C), Szathmáry, Bilčík – Diviš, Skořepa, Čachotský – Jergl, F. Seman, Důras – Protasenja, Stoklasa, Danišovský – Jícha, Březina.
    SK Trhači Kadaň: Lukeš – R. Černý, Trefný (C), J. Tomeček, Cestr, Šafář, D. Šimek, Popela, Ringler – Kohout, Stloukal, Harkabus – Hlava, Hejcman, O. Beránek – Vaněk, Osmík, L. Vrána – Chrpa, Wágner.

    Rozhodčí: Kubičík – Hanzlík, Lukš

    Diváci: 890
    bahis siteleri