Barys – Kunlun 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 1:2 (0:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 0:1 (kon.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Ufa – Viťaz 1:2 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 23.11.2016, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 Jegor DUGIN - 1:2
     
    61:12
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    JEGOR DUGIN mezi kruhy pro vhazování plácl do puku, který se od jednoho ze stínících obránců Traktoru odrazil nad lapačkou Pavla Francouze do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Prodloužení je u konce a Dinamo vítězí 2:1! Asistence: Maxim Karpov.
     
    59:59
    Konstantin Gorovikov v závěru normální hrací době nebezpečně vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho střela letící zhruba dva decimetry nad ledem mířila k přední tyči, Pavel Francouz ale předvedl spektakulární zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    58:20
    Konstantin Klimontov v obranném pásmu zasáhl krosčekem Alexandra Rybakova a Dinamo má v přesilové hře obrovskou šanci rozhodnout.
     
    56:53
    Daniil Tarasov se mezi dvěma protihráči z pravého křídla krásně protáhl mezi kruhy pro vhazování a poté napřáhl ke střele, kterou Pavel Francouz hrudí vyrazil do vzduchu a poté puk ukryl v lapačce.
     
    54:00
    Pavel Francouz výtečně zasáhl proti střele Dinama a vzápětí si poradil i s dorážkou Maxima Karpova, který mohl v blízkosti levé tyče uklízet puk do odkryté brány, trefil ovšem pouze pravý beton českého brankáře!
     
    52:50
    Denis Kokarev se po chybě Traktoru na obranné modré čáře řítil do samostatného úniku, po rychlém zamíchání s pukem ale Pavla Francouze překonat nedokázal, když z blízkosti zamířil vedle pravé tyče! Dinamo Moskva mohlo rozhodnout.
     
    42:55
    Danil Gubarev dostal na pravém křídle krásnou přihrávku do jízdy a z kruhu pro vhazování mířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Alexandr Jerjomenko ale jeho pokus skvěle vyrazil lapačkou a nadvakrát zastavil!
    38:02 Maxim JAKUCEŇA - 1:1
     
    38:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    MAXIM JAKUCEŇA si po přihrávce Kirilla Kolcova srovnal puk mezi kruhy pro vhazování na hůl a poté ho střelou po ledě poslal pod pravým betonem Alexandra Jerjomenka k levé tyči. Dinamo se příliš dlouho z vedoucího gólu neradovalo a stav je vyrovnaný 1:1! Asistence: Kirill Kolcov.
    37:00 Ilja NIKULIN - 0:1
     
    37:00
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Maskot Traktoru, kterým je bílý medvěd, si během přerušení hry sedl na mantinel a pořádně to za znění hudby rozjel, ihned po vhazování ale zmrazil jeho náladu ILJA NIKULIN, který na pravém křídle z rohu útočného pásma nahodil puk před bránu a jeden z hráčů Traktoru si ho nešťastně srazil do brány.
     
    34:34
    Vladimir Děnisov na levé straně obranného pásma podrazil Alexandra Rybakova a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    33:59
    Denis Kokarev se po obrovské chybě Traktoru na levé straně obranného pásma řítil do samostatného úniku, jenže v blízkosti vzdálenější pravé tyče nedokázal Pavla Francouze bekhendem překonat!
     
    30:19
    Alexej Cvetkov dostal menší trest poté, co za bránou Traktoru zezadu krosčekem poslal na mantinel Arťoma Borodkina.
     
    27:42
    Paul Szczechura v levém kruhu pro vhazování dobře vypálil přes stínícího protihráče a jeho střela zápěstím letící těsně nad ledem mířila k přední tyči, Alexandr Jerjomenko si ale připsal další skvělý zákrok, když jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    26:16
    Denis Kokarev na pravém křídle využil volného prostoru a z vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k tvrdé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Pavel Francouz ji ale dokázal lapačkou fantasticky vyrazit!
     
    26:08
    Dinamo se řítilo do přečíslení dva na jednoho a Alexej Cvetkov mohl po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levé strany útočného pásma uklízet puk v blízkosti pravé tyče do prázdné brány, to by mu ale nesměl mířit na paty!
     
    23:59
    Alexandr Černikov se na levém křídle útočné útočného pásma tvrdě srazil s Alexejem Cvetkovem, který dostal dvě minuty za podražení a Traktor si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    15:52
    Kirill Kolcov se chystal ve středovém kruhu rozehrát a zezadu byl podražen projíždějícím Alexandrem Rybakovem.
     
    14:06
    Konstantin Klimontov na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu a po zákroku Alexandra Jerjomenka levým betonem mohl kotouč uklízet do prázdné brány Paul Szczechura, jenže ho nabral jako na vidle a zívající svatyni Dinama přestřelil!
     
    12:43
    Dinamo po skončení přesilové hry napřáhlo na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila doprostřed brány a Pavel Francouz ji dokázal udržet v náručí.
     
    10:36
    Ilja Nikulin po levé straně ledové plochy pronikal do útočného pásma a těsně před modrou čárou byl zezadu podražen Alexandrem Pankovem.
     
    06:51
    Traktor Čeljabinsk se ocitl před bránou v obrovské šanci a Alexej Kručinin bekhendem dobře mířil z blízkosti po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Alexandr Jerjomenko ale vytáhl skvělý zákrok, když puk mířící za jeho záda vyrazil levým betonem!
     
    02:49
    Jeden z hráčů Čeljabinsku na pravém křídle nabral velkou rychlost a po krásném oblouku se v blízkosti pravé tyče snažil bekhendem zamířit mezi betony Alexandra Jerjomenka, brankář Dinama byl ale pozorný a jeho střelu vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 39. Jakuceňa (Kolcov) – 37. I. Nikulin, 62. Dugin (Karpov)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Černikov, Szczechura, Roy – Pestunov (A), Jakuceňa, Kručinin – Gubarev, J. Petrov, Pankov – Šarov, Peňkovskij, Zinovjev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Kutějkin, Rylov (A), I. Nikulin (A), Makljukov, Hietanen – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Gorovikov (C), Kokarev, Brjukvin – Kokujov, Rybakov, Igumnov – Sopin, Čebykin.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexandr Sergejev. Čároví: Eduard Metalnikov, Alexandr Sirotkin

    Diváci: 7200
    bahis siteleri